Zaboli mene neka stvar o islamofobiju, islamu, krscanstvu itd. ja u te budalestine ne vjerujem i zaboli me coask. Hbe se meni za nekim vjerskim knjigama i sta ko vjeruje... sto se mene tice mogu sve vjerske objekte spalit. Zaboli me zasto zapad gleda na islam kao terror, a na Norveski masakar kao akt ludog i ako je sve politicki motivisano nebitno od koje strane. Nemam nista protiv ni Kusturice, ima par odlicnih filomva, a sta on misli zaboli me, Ja mogu sjest i popiti kafu, kahvu, kavu, kofe itd. i sa Baketom Izetbegovicem, i sa Seseljom, i sa Kustiricom, i sa Neletom i sa Djurom, i sa Natanjahuom, i sa Clintonom, i sa Moralesom itd. kod mene je koliko para toliko muzike. Svicarski motto! Ja mogu sa svakim a imam svoje misljene. Najgore misljene imam o zenama koje sa guza na guz zele da prodju tj. sponzoruse, to su za mene kurvetine i nista vise. Sa svim ostalima se mogu nacin za bilo kojim stolim.York Light 100`s wrote:Zviz wrote:Nek je dosao, za razliku od brojnih Sandjaklija i onih iz Trebinja on je Sarajlija... ko ima sta protiv sto je dosao, prave Sarajlije ne samo ovaj doseljeni olos koji se ima za vece Sarajlije od nas nekih koji brojimo 8-10 ili vise koljena u SA. Haj vi koji imate protiv malo umuknite.![]()
Pa eto i Emir Kusturica je pravi Sarajlija pa znači bolje on nego Sandžaklije?
Nek si ti u dijaspori gdje kmečiš zbog nacizma i islamofobije a imaš odbojnost protiv svakog ne-Sarajlije koji kroči u taj grad.
Ma ja, nek je došao, bez obzira što je pljuvao prvi baš po tom Sarajevu kada je bilo najgore. Ma nećemo mi Neleta kazniti onako kako on očekuje, mi ćemo pokazati da smo bona Sarajevska raja ba pa ćemo ga pozdraviti, počastiti kahvom, ćevapima i uvući mu se u pakaš duboko. Mi ćemo da ga kaznimo kako samo Sarajevska raja bona može pa da crkne onda kada skonta kakav je ispao papak bona jer mu niko ništa nije ružno rekao. Još par islamofobičnih viceva kada se začuje ezan da mu se otklone trema i dokaže da je Sarajevo još uvijek multietničko i šareno jer za Bošnju je "pljuj svoje da ispadneš da poštuješ druge" jer to bona može samo Sarajevska raja ba.
I onda se vi takvi bez kičme, obraza, karaktera i stava čudite što su vam Sandžaklije i ostali zavladali? Pa malo su i zavladali kakvi ste slabi. Nisu vam krivi ni Sandžaklije, ni Trebinjci, ni Kinezi nego ste vi sami krivi. Zar nije patetično da baš od svih gradova ex-Yu baš najveći grad koji je bio toliko pod opsadom i agresijom najviše pizzdi za Yugonostalgijom?
Doduše i onom Bregoviću koji je napravio humanitaran koncert za Srbiju za vrijeme agresije a nikada nije za svoj Sarajevo jer je Alijino ste se uvukli duboko u pakaš.
Dođi Kusta u svoje Sarajevo i yebi ih kao što si i one za Mokru Goru i Kustendorf, yebi ih kad nemaju obraza ni stidaiskoristi svoj status sarajevske prave raje jer njima je važnije šta je ko rekao i uradio u 80im nego 90im
Dos`o Nenad!
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#676 Re: Dos`o Nenad!
-
ted10
- Banksy
#678 Re: Dos`o Nenad!
Zviz, bombaš samoubica ...Zviz wrote:Bila u HR kao izbjeglica prije nego sto je otisla. Bila skupa sa mojom tetkom, isti period, isto sve, daj molim vas, hbt. pa danas "poznati" mogu svasta izvaliti u medije kako njima pase... oj majko mila... hbt dan, pa kao da su zivili u kapsuli i te ljude niko licno ne poznaja ili nije nikada s njima proveo dana ili niti su imali prijatelja...Banksy wrote:Zviz wrote:
Moji roditelji odlicno poznaju njene roditelje jos iz doba SFRJ, ja nebi ni znao da je ona, nego su moji roditelji kad su vidjeli po medijama o kome je rijec slatko se nasmijali. Njeni roditelji su vise hajali i lajali tokom izbjeglistva na BiH i sva zbivanja i na Aliju itd. Moj otac je poznavao njene tako nako, a od oca dosta mladja sestra je bila skupa sa njenom porodicom u istom izbjeglistvu u Hrvatskoj.
Sanela Ćatić, doselila je u Veliku Britaniju za vrijeme rata 1993, radila je nekoliko poslova kako bi za vrijeme studija izdržavala sebe, ali i svoje roditelje i brata u ratom pogođenoj Bosni.
Njen brat Irnis poginuo je desetak dana prije potpisivanja Daytonskog sporazuma, kao pripadnik Policijske stanice Stari Grad u borbama u Cazinskoj krajini. Njen otac Smajo i majka Rašida žive u Sarajevu.
Bosna sve vise lici na iluziju unutar iluzije...
Nije tema vrijedna, a nisi ni ti, tek primjer kako nije pametno lagati stvari koje su lako provjerljive. Ubuduće pazi.
- Zviz
#679 Re: Dos`o Nenad!
Banksy wrote: Zviz, bombaš samoubica ...![]()
Nije tema vrijedna, a nisi ni ti, tek primjer kako nije pametno lagati stvari koje su lako provjerljive. Ubuduće pazi.
Nemas ti pojma kojim redosljedom ide abeceda a da nepicam o cemu drugom, ti ako nisi nesto dozivio ili vidio ili sta vec, nebitno, nije niko... tipicno sa tih prostora, zaboli me cosak sta ko drugi misli, meni je najvaznije moje misljejne a sta ce masa misliti, ako nisi skonto masu ne hebe niko ni 2 %....
- Kinesko prkno
#680 Re: Dos`o Nenad!
E,ovo je pravi zviz ili bolje receno zviz i po ,a ne ona blijeda kopija od rodjaka mu u njega.Zviz wrote:Zaboli mene neka stvar o islamofobiju, islamu, krscanstvu itd. ja u te budalestine ne vjerujem i zaboli me coask. Hbe se meni za nekim vjerskim knjigama i sta ko vjeruje... sto se mene tice mogu sve vjerske objekte spalit. Zaboli me zasto zapad gleda na islam kao terror, a na Norveski masakar kao akt ludog i ako je sve politicki motivisano nebitno od koje strane. Nemam nista protiv ni Kusturice, ima par odlicnih filomva, a sta on misli zaboli me, Ja mogu sjest i popiti kafu, kahvu, kavu, kofe itd. i sa Baketom Izetbegovicem, i sa Seseljom, i sa Kustiricom, i sa Neletom i sa Djurom, i sa Natanjahuom, i sa Clintonom, i sa Moralesom itd. kod mene je koliko para toliko muzike. Svicarski motto! Ja mogu sa svakim a imam svoje misljene. Najgore misljene imam o zenama koje sa guza na guz zele da prodju tj. sponzoruse, to su za mene kurvetine i nista vise. Sa svim ostalima se mogu nacin za bilo kojim stolim.York Light 100`s wrote:Zviz wrote:Nek je dosao, za razliku od brojnih Sandjaklija i onih iz Trebinja on je Sarajlija... ko ima sta protiv sto je dosao, prave Sarajlije ne samo ovaj doseljeni olos koji se ima za vece Sarajlije od nas nekih koji brojimo 8-10 ili vise koljena u SA. Haj vi koji imate protiv malo umuknite.![]()
Pa eto i Emir Kusturica je pravi Sarajlija pa znači bolje on nego Sandžaklije?
Nek si ti u dijaspori gdje kmečiš zbog nacizma i islamofobije a imaš odbojnost protiv svakog ne-Sarajlije koji kroči u taj grad.
Ma ja, nek je došao, bez obzira što je pljuvao prvi baš po tom Sarajevu kada je bilo najgore. Ma nećemo mi Neleta kazniti onako kako on očekuje, mi ćemo pokazati da smo bona Sarajevska raja ba pa ćemo ga pozdraviti, počastiti kahvom, ćevapima i uvući mu se u pakaš duboko. Mi ćemo da ga kaznimo kako samo Sarajevska raja bona može pa da crkne onda kada skonta kakav je ispao papak bona jer mu niko ništa nije ružno rekao. Još par islamofobičnih viceva kada se začuje ezan da mu se otklone trema i dokaže da je Sarajevo još uvijek multietničko i šareno jer za Bošnju je "pljuj svoje da ispadneš da poštuješ druge" jer to bona može samo Sarajevska raja ba.
I onda se vi takvi bez kičme, obraza, karaktera i stava čudite što su vam Sandžaklije i ostali zavladali? Pa malo su i zavladali kakvi ste slabi. Nisu vam krivi ni Sandžaklije, ni Trebinjci, ni Kinezi nego ste vi sami krivi. Zar nije patetično da baš od svih gradova ex-Yu baš najveći grad koji je bio toliko pod opsadom i agresijom najviše pizzdi za Yugonostalgijom?
Doduše i onom Bregoviću koji je napravio humanitaran koncert za Srbiju za vrijeme agresije a nikada nije za svoj Sarajevo jer je Alijino ste se uvukli duboko u pakaš.
Dođi Kusta u svoje Sarajevo i yebi ih kao što si i one za Mokru Goru i Kustendorf, yebi ih kad nemaju obraza ni stidaiskoristi svoj status sarajevske prave raje jer njima je važnije šta je ko rekao i uradio u 80im nego 90im
Samo nemoj nako o Saneli,Sanela je dobra maca,pa joj se puno toga moze i oprostiti,a stas neleta,nit yebyt nit kuci voditi
- Mali_Vuk
#681 Re: Dos`o Nenad!
Na stranu sve, da ne ulazim u anlizu lika i dijela, ali meni je smiješno čuti da Neletu Sarajevo ne nedostaje. Da mu ne nedostaje mjesto gdje se igrao, gdje je rastao, prvu curu poljubio? Odemo na mjesec-dva pa nam nedostaje i ona šljiva u avliji, a kamo li..
U vezi knjige, ima tu dobrih momenata. Svidio mi se npr. opis njegovog i Seksonovog odnosa, o najstarijem u maloj raji i o najmlađem u velikoj raji. O tome kako je nastala grupa, o upoznavanju sa Zenitom i sl.
Meni je Neleta čak pomalo i žao. Nije baš da i on nije izgubio puno.
U vezi knjige, ima tu dobrih momenata. Svidio mi se npr. opis njegovog i Seksonovog odnosa, o najstarijem u maloj raji i o najmlađem u velikoj raji. O tome kako je nastala grupa, o upoznavanju sa Zenitom i sl.
Meni je Neleta čak pomalo i žao. Nije baš da i on nije izgubio puno.
- JThomas
#682 Re: Dos`o Nenad!
nije on umio ni odsrbovati kako treba, zato i jeste očajni kokuz. on se prešao i teško zajebao. današnji on može doprijeti samo do romanijskog korpusa VRS i onih koji su poslije rata poslušali krajišnika da ovo nije njihov grad. ne može čak ni do ostatka RS, a kamoli beograda, novog sada i kragujevca. da može ne bi bio kokuz, ali nije mogao ni uz kustinu pomoć (koji je ipak po tom dometu tri klase više) a romanijska regija je ipak premalen rejon da se od toga živi.ljevoruki wrote:Sve predispocije su bile na strani srpstva I srbovanja.LSD wrote:smrad je pocetkom 90-tih birao između građanskog i nacionalnog, izabrao srpstvo koje je ocito čučalo u njemu oduvijek i ispalio se pravo u BG.
On odavno odjebao Sarajevo - Sarajevo odavno odjebalo njega i završena prica.
Zakljucati ovu temu.
Njegov otac Srdjan, Udbas, je djecu tako usmjerio.
- dječak sa šibicama
#683 Re: Dos`o Nenad!
Zato sto je legenda grada na Miljacki, vratilo se dijete majci, vratilo se dite materiPismonosa wrote:Koji će ti klinac, da ga sakrivaš ko Valtera četrestreće.dječak sa šibicama wrote:Dobrodosao Nenade.
Salu na stranu, dok god ima ovih sto im je Sarajevo = Dino Merlin, Hayat tv, Najnoviji Pazar, zvaljo Nenad mi nije toliko odvratan koliko bi trebao biti.
- York Light 100`s
#684 Re: Dos`o Nenad!
Fulao si poentu skroz. Vamo kmečiš o pravim Sarajlijama i došlama a guzicu si svoju smjestio u Dansku (ili neku drugu državu, nisam 100% siguran koja)Zviz wrote:Zaboli mene neka stvar o islamofobiju, islamu, krscanstvu itd. ja u te budalestine ne vjerujem i zaboli me coask. Hbe se meni za nekim vjerskim knjigama i sta ko vjeruje... sto se mene tice mogu sve vjerske objekte spalit. Zaboli me zasto zapad gleda na islam kao terror, a na Norveski masakar kao akt ludog i ako je sve politicki motivisano nebitno od koje strane. Nemam nista protiv ni Kusturice, ima par odlicnih filomva, a sta on misli zaboli me, Ja mogu sjest i popiti kafu, kahvu, kavu, kofe itd. i sa Baketom Izetbegovicem, i sa Seseljom, i sa Kustiricom, i sa Neletom i sa Djurom, i sa Natanjahuom, i sa Clintonom, i sa Moralesom itd. kod mene je koliko para toliko muzike. Svicarski motto! Ja mogu sa svakim a imam svoje misljene. Najgore misljene imam o zenama koje sa guza na guz zele da prodju tj. sponzoruse, to su za mene kurvetine i nista vise. Sa svim ostalima se mogu nacin za bilo kojim stolim.
Možda tebe zaboli neka stvar što se tiče nabrojanih stvari ali ne bi te zabolila stvar kada bi Danci bili netolerantni prema onima koji nisu prava kopenhaška raja jer bi to i osjetio.
Za nekoga ko može popiti kafu sa svakim od Bakira i Šešelja do Neleta i Clintona imaš prilično netolerantan stav prema ne-Sarajlijama. Uvjek je smiješno kako jedan Bosanac kojeg ima širom svjeta od Kopenhagena, preko Beča pa sve do Sidneya i Chicaga gdje je većina uklopljena u multi kulti sredinu gdje ga mještani prihvataju ako je uzoran građanin i ne pravi probleme uvjek se nađe braniti svoj rodni grad od došli kao u ovom slučaju Sarajevo i čaršiju što je ustvari prkno za ostatak svjeta
"Nadam se da će ove Sandžaklije jednog dana otjerati i očistiti Sarajevo jer je sinoć opet neki Sandžaklija pucao. Uh eno gledam vjesti opet neki ISILovac pucao po Beču. Nadam se da će Austrija biti tolerantna i da neće moja sestra u Austriji biti protjerana zbog toga jer nema ona ništa zajedničko s njim osim religije"
- Ljakan
#685 Re: Dos`o Nenad!
ošo nenad a vi jos o njemu
- dječak sa šibicama
#686 Re: Dos`o Nenad!
Jest vala, ode covjek, jos se i nazderao kod Luke svjeze ribe, sa eminentnim gostima, VIP vecer.
Ali shega mi je kako je stidljivo pripremao ovaj dan, ko maca oko vruce kase... u sustini nigdje ne pripada, on bi srbovao ali bez gusli, granata i topova, a to kod zadriglih i rakijom omamljenih cetnika ne prolazi.
Ali shega mi je kako je stidljivo pripremao ovaj dan, ko maca oko vruce kase... u sustini nigdje ne pripada, on bi srbovao ali bez gusli, granata i topova, a to kod zadriglih i rakijom omamljenih cetnika ne prolazi.
- Mali_Vuk
#687 Re: Dos`o Nenad!
Što ne bi o njemu? Čovjek je bio dio naše mladosti i na specifičan način obilježio taj period. Nasmijavao nas, furao dobru muziku i u tome bio jako kvalitetan.Ljakan wrote:ošo nenad a vi jos o njemu
Normalno da će sve ono što radi danas izazvati puno više pažnje nego ono što radi recimo neki anonimni zaprđeni četnik. Sa ovim prvim sam barem nekad imao nešto zajedničko.
- Stjui
#688 Re: Dos`o Nenad!
nejma više stare raje,nejma(nit će više ikad bitdječak sa šibicama wrote:Zato sto je legenda grada na Miljacki, vratilo se dijete majci, vratilo se dite materiPismonosa wrote:Koji će ti klinac, da ga sakrivaš ko Valtera četrestreće.dječak sa šibicama wrote:Dobrodosao Nenade.![]()
Salu na stranu, dok god ima ovih sto im je Sarajevo = Dino Merlin, Hayat tv, Najnoviji Pazar, zvaljo Nenad mi nije toliko odvratan koliko bi trebao biti.
- Creasy
#689 Re: Dos`o Nenad!
Rat je bio, i svi su davali svakakve izjave i sa jedne i sa druge i sa treće strane. Kad kažem car, mislim na njegov smisao za humor, koji je do danas neprevaziđen. Kad kažem car mislim na činjenicu da je Nele pored Zene bio jedan od tvoraca antologijske TLN, koja je reprezentovala sarajevski humor širom cijele ex YU, što više niko nikada neće uraditi, jer je u Sarajevu danas malo Sarajlija, pa je tako i taj humor zauvijek nestao.York Light 100`s wrote:Pa da, to što smatramo jednu osobu izmetom zato što je 90ih davala onakve ružne izjave o Sarajevu je razlog što mi nismo dio prave Sarajevske raje pa ne kontamo kakav je carCreasy wrote:Nele - bio i ostao car!![]()
"Samo prava raja je znala..."![]()
Al hej kakav je to mentalni sklop, Bosanci iz svih gradova osuđuju Neletove izjave o Sarajevu zato što su Sarajlije toliko propatile a onda te iste Sarajlije smatraju nas papcima što pljujemo Neleta jer nismo dio te raje pa ne kontamo. Još kažu da im je draži neko što je otišao agresoru i tamo pljuvao po Sarajevu nego neki Sandžaklija što je branio Sarajevo. Pola pametnjakovića ovdje na forumu što pljuju na sve došle u Sarajevu il žive u Federaciji zato što su izbjegli iz RSa kao i Trebinjci ili žive negdje u dijaspori a pljuju po ne-sarajlijama. Malo ima nacista i islamofoba kakvi bi mi bili da smo neko i nešto
Po čemu je on to ostao car?Zato što se ugojio? Što je za 3 dana bio popularniji Dino Merlin u Beogradu nego on svih tih 20 godina? Što je izdao knjigu gdje kmeči o Sarajevu koja se slabo prodaje? Što je napravio srpske nadrealiste što nisu ni N od nadrealista što se tiče popularnosti? Što je B Celebrity u Srbiji? Što 20 godinan ije napravio ništa kvalitetno? Što se ko zadnji papak vuče po Sarajevu? Što ima bend Emir Kusturica & the No Smoking Orchestra jer bez Kusturicinog imena ne bi ga niko j... ni 2% posto? Više mi liči na carinu nego na cara
Nele je i u BG promovisao sarajevski duh i ostao je duhovit baš kao što je uvijek i bio. E sad, to što je iznosio svoje političke stavove koji se kose sa mišljenjem današnjih Sarajlija, to je druga priča. Samo jadna je priča u fazonu "ko ga j...", a ispisano 30 stranica o njemu, svi mediji u BiH bruje o Neletu... Nele je bio i ostao jedan od simbola sarajevske raje, ali papci to nikada neće priznati.
- dječak sa šibicama
#690 Re: Dos`o Nenad!
Nejma, vidi se po crnoj kronici, Najnoviji Pazar jasta, amin jarabi dosta smo mi ba prilagodjaaaavali.
- Zviz
#691 Re: Dos`o Nenad!
York Light 100`s wrote:Fulao si poentu skroz. Vamo kmečiš o pravim Sarajlijama i došlama a guzicu si svoju smjestio u Dansku (ili neku drugu državu, nisam 100% siguran koja)Zviz wrote:Zaboli mene neka stvar o islamofobiju, islamu, krscanstvu itd. ja u te budalestine ne vjerujem i zaboli me coask. Hbe se meni za nekim vjerskim knjigama i sta ko vjeruje... sto se mene tice mogu sve vjerske objekte spalit. Zaboli me zasto zapad gleda na islam kao terror, a na Norveski masakar kao akt ludog i ako je sve politicki motivisano nebitno od koje strane. Nemam nista protiv ni Kusturice, ima par odlicnih filomva, a sta on misli zaboli me, Ja mogu sjest i popiti kafu, kahvu, kavu, kofe itd. i sa Baketom Izetbegovicem, i sa Seseljom, i sa Kustiricom, i sa Neletom i sa Djurom, i sa Natanjahuom, i sa Clintonom, i sa Moralesom itd. kod mene je koliko para toliko muzike. Svicarski motto! Ja mogu sa svakim a imam svoje misljene. Najgore misljene imam o zenama koje sa guza na guz zele da prodju tj. sponzoruse, to su za mene kurvetine i nista vise. Sa svim ostalima se mogu nacin za bilo kojim stolim.
Možda tebe zaboli neka stvar što se tiče nabrojanih stvari ali ne bi te zabolila stvar kada bi Danci bili netolerantni prema onima koji nisu prava kopenhaška raja jer bi to i osjetio.
Za nekoga ko može popiti kafu sa svakim od Bakira i Šešelja do Neleta i Clintona imaš prilično netolerantan stav prema ne-Sarajlijama. Uvjek je smiješno kako jedan Bosanac kojeg ima širom svjeta od Kopenhagena, preko Beča pa sve do Sidneya i Chicaga gdje je većina uklopljena u multi kulti sredinu gdje ga mještani prihvataju ako je uzoran građanin i ne pravi probleme uvjek se nađe braniti svoj rodni grad od došli kao u ovom slučaju Sarajevo i čaršiju što je ustvari prkno za ostatak svjeta
"Nadam se da će ove Sandžaklije jednog dana otjerati i očistiti Sarajevo jer je sinoć opet neki Sandžaklija pucao. Uh eno gledam vjesti opet neki ISILovac pucao po Beču. Nadam se da će Austrija biti tolerantna i da neće moja sestra u Austriji biti protjerana zbog toga jer nema ona ništa zajedničko s njim osim religije"
AKo nisi skonto I am one of a kind, kod mene je wc solja u sred dnevog, tus kabina u sred spavace a stol za rucak u sred kupatila. Tako nekako... Sandjaklije u SA se grublje odnose do SA nego vecina stranaca u bilo kojem drugom gradu i to je ta razlika! Sandjak je da oprostis obicna rupa odnosno selendra gdje pet ljudi jedva skupa mogu poloziti ispite iz 4 razreda osnovne skole. Nema ja nista oprotiv njih ali imam svoje misljene o njima.
- York Light 100`s
#692 Re: Dos`o Nenad!
Nije mu niko i onda ništa radio pa je opet širio laži o Sarajevu i Sarajlijama. Zašto bi ljudi u Sarajevu gazili svoj obraz i poštovanje i glumili da se nije ništa dešavalo 90ih samo da se neka ljudska gnjida ne bi osjećala kao moralni pobjednik? Zaboli mene stvar hoće li Nele na nekoj Srbijanskoj privatnoj televiziji pričati kako je Sarajevo netolerantno, kako ga je pozitivno iznenadilo ili uopšte ne pominjati svoje posjete Sarajevu.kamberovica polje wrote:I šta sad treba ga prebit je li? Šupak jest ali pola vas moralista bi sutra na Cecin koncert otišlo da može. Slobodno nek dođe, on podsvjesno navija da mu se nešto dogodi da ima razlog da opet sere po Sarajevu, treba ga pustiti da radi šta hoće i da mu dlaka s glave ne padne.vettel wrote:Sarajevo je glup grad sto dozvoli sebi ovakvo nesto,, kao sto kolega iznad kaze da je neko podrzavao Bin Ladena i napad na NY (kao nele razaranje sarajeva) i da se ta ista odoba pojavi u NY, vjerujte mi, ne bi ga ni 2 min. bilo
Sarajevo kao i čitava BiH su dosta puta pokazali ko su i šta su. Zar je stvarno relevantno i presudno mišljenje ovog smrada da drugi vide ko smo i šta smo?
- bosan
#693 Re: Dos`o Nenad!
Kad se sad nisam slogirao , nikad necuPismonosa wrote:
Skočimiš
- Stjui
#694 Re: Dos`o Nenad!
crna hronika? :lol:imaš li neke procente,otkud su oni što je pune il neš slično?evo,haj da kažemo da je "nova raja" malo nagle naravi,šta reći onda za "staru raju" što je razvaljivala sarajevo 3 god i šta reći za one koji pored svega toga više mrze sandžačke bošnjake?dječak sa šibicama wrote:Nejma, vidi se po crnoj kronici, Najnoviji Pazar jasta, amin jarabi dosta smo mi ba prilagodjaaaavali.
- spreca
#695 Re: Dos`o Nenad!
Nesto ga neide taj sarajevsko duh u begisu....slabo se nesto smiju....aaaa ma to mi neznamo da se smijemo.........samo ti udri hvalu....mozda ti ko i povjerujeCreasy wrote:
Rat je bio, i svi su davali svakakve izjave i sa jedne i sa druge i sa treće strane. Kad kažem car, mislim na njegov smisao za humor, koji je do danas neprevaziđen. Kad kažem car mislim na činjenicu da je Nele pored Zene bio jedan od tvoraca antologijske TLN, koja je reprezentovala sarajevski humor širom cijele ex YU, što više niko nikada neće uraditi, jer je u Sarajevu danas malo Sarajlija, pa je tako i taj humor zauvijek nestao.
Nele je i u BG promovisao sarajevski duh i ostao je duhovit baš kao što je uvijek i bio. E sad, to što je iznosio svoje političke stavove koji se kose sa mišljenjem današnjih Sarajlija, to je druga priča. Samo jadna je priča u fazonu "ko ga j...", a ispisano 30 stranica o njemu, svi mediji u BiH bruje o Neletu... Nele je bio i ostao jedan od simbola sarajevske raje, ali papci to nikada neće priznati.
- spreca
#696 Re: Dos`o Nenad!
BUUUUUuuubosan wrote:Kad se sad nisam slogirao , nikad necuPismonosa wrote:
Skočimiš![]()
- Creasy
#697 Re: Dos`o Nenad!
spreca wrote:Nesto ga neide taj sarajevsko duh u begisu....slabo se nesto smiju....aaaa ma to mi neznamo da se smijemo.........samo ti udri hvalu....mozda ti ko i povjerujeCreasy wrote:
Rat je bio, i svi su davali svakakve izjave i sa jedne i sa druge i sa treće strane. Kad kažem car, mislim na njegov smisao za humor, koji je do danas neprevaziđen. Kad kažem car mislim na činjenicu da je Nele pored Zene bio jedan od tvoraca antologijske TLN, koja je reprezentovala sarajevski humor širom cijele ex YU, što više niko nikada neće uraditi, jer je u Sarajevu danas malo Sarajlija, pa je tako i taj humor zauvijek nestao.
Normalno da mu ne ide, šta je tu čudno? Ti izgleda nikad nisi bio u BG.
Ona raja što ga gotivi u BG i Srbiji općenito je uglavnom iz ovih krajeva...
- Ljakan
#698 Re: Dos`o Nenad!
Pa ja ne kontaju oni skroz nase zajebancije,hoce se nasmijat al nije to to.Nije to taj ćhok
- dzemaludin007
#699 Re: Dos`o Nenad!
Sto se tice salonaca, protumacite malo ustav sfrj iz 1974, pa vidite ko su bili salonci
. Sto se tice agresora i ostalih slicnih termina, RS stvorena prije ratnih sukoba, na legalniji nacin od tadasnjeg referenduma u BiH koji je bio neustavan (kao i danas sve moze uz pomoc velikih sila, cilj je bio podjela sfrj). Poslusajte malo zivu enciklopediju zvani Seselj, kolilo god ga ne voljeli, covjek je kapacitet i mnogo inteligentan, nije mu bilo ravnog u sfrj (to je i dokazao, a i nasprdao se sa Hagom da su ga pustili na slobodu od sramote). 
- spreca
#700 Re: Dos`o Nenad!
Bio u novembru a evo imam opet u planu uskoro......a sto ako nisam bio U BgCreasy wrote:
Normalno da mu ne ide, šta je tu čudno? Ti izgleda nikad nisi bio u BG.
Ona raja što ga gotivi u BG i Srbiji općenito je uglavnom iz ovih krajeva...