Ni ja_BataZiv_0809 wrote:Nikako da se nacudim i da skontam zasto ljudi pisu neštA, valjda je neštO
Popularne stvari koje ne kontam
-
hanamontanaa
#676 Re: Popularne stvari koje ne kontam
-
pashasolidni
#677 Re: Popularne stvari koje ne kontam
kad ste vec kod tiJEh umjetnika...ne kontam kako neko ne konta umjetnost Sulejmana Haljevca Meme,osobito njegove cikluse "Cirkus" i "Bosanski gorshtak"

- adda_sa
#678 Re: Popularne stvari koje ne kontam
obicno sam oko 30km...shandrprcSA wrote:je li malo 80-100km?adda_sa wrote: deal! jel mozes dugo da vozis ?
-
shandrprcSA
#679 Re: Popularne stvari koje ne kontam
dovoljnoadda_sa wrote:obicno sam oko 30km...shandrprcSA wrote:je li malo 80-100km?adda_sa wrote: deal! jel mozes dugo da vozis ?
- Logovan
#680 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam kako nema jebenog tapatalka.
- Butmiran
#681 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Logovan wrote:Ne kontam kako nema jebenog tapatalka.
i ja grob ga jebo više
- Logovan
#682 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa jebemu mater, do sada su ga mogli 384738 puta napraviti, jebem ih nesposobne. Nevjerovatno kakvi amateri rade.Butmiran wrote:Logovan wrote:Ne kontam kako nema jebenog tapatalka.
![]()
![]()
i ja grob ga jebo više
- Zeljoooo
#683 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam kako je onaj Nazif dobio medvjeda za najboljeg glumca! Je i to pisanje po 'pravim' glumcima?
- insomnia78
#684 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Isto ko sto je Danis dobiJo OskaraZeljoooo wrote:Ne kontam kako je onaj Nazif dobio medvjeda za najboljeg glumca! Je i to pisanje po 'pravim' glumcima?
- Rinzler
#685 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam nase reklame, al stvarno ne kontam, evo primjer ocit, reklama ide vako.
SMASKOOO HERPIKOOOOOO! (copor glasova najblize nalik glasanju kromanjonaca pred lov)
Herpikooooo sa medooooooom (zenski glas tako iritantan da vjerujem i tele pri klanju zvuci foneticnije)
SMASKOOOOO HERPIKOOOOOO!
Herpiko sa medooooommmm!
SMASKOOOOOOO HERPIKOOOOOOOO!
Herpikoooo sa medoooooom!
SMASKOOOOO HERPIKOOOOOOOO!
Herpikooooo sa medooooooommmm!
SMASKOOOOOOOO HERPIKOOOOOOO!
Herpikooooooo sa medommmmmmmm!
Herpikooooo sa medommmmmmmmm!
I tako jedno 48 puta ponove jedno te isto u toku 3 minute i to kao reklama. Pa to je antireklama svih mi. Kao prvo kao da se obracaju retardima, botovima, debilima kojima ako dovoljno dugo kljucas mozak oni ce se povinovat i kupit smece, ovo me dok pisem neodoljivo podsjeca na stvarnost
A druga stvar, ko god je ispred te firme PLATIO za tako glupavo smisljenu, ma sta smisljenu, to je pojam za ovo smece, znaci ko god je preslusao reklamu, i odobrio, pustio u eter, zasluzuje metak u ushi momentalno i zabranu rada, bilo gdje, bilo kada, ZAUVJEK!
SMASKOOO HERPIKOOOOOO! (copor glasova najblize nalik glasanju kromanjonaca pred lov)
Herpikooooo sa medooooooom (zenski glas tako iritantan da vjerujem i tele pri klanju zvuci foneticnije)
SMASKOOOOO HERPIKOOOOOO!
Herpiko sa medooooommmm!
SMASKOOOOOOO HERPIKOOOOOOOO!
Herpikoooo sa medoooooom!
SMASKOOOOO HERPIKOOOOOOOO!
Herpikooooo sa medooooooommmm!
Herpikooooooo sa medommmmmmmm!
Herpikooooo sa medommmmmmmmm!
I tako jedno 48 puta ponove jedno te isto u toku 3 minute i to kao reklama. Pa to je antireklama svih mi. Kao prvo kao da se obracaju retardima, botovima, debilima kojima ako dovoljno dugo kljucas mozak oni ce se povinovat i kupit smece, ovo me dok pisem neodoljivo podsjeca na stvarnost
A druga stvar, ko god je ispred te firme PLATIO za tako glupavo smisljenu, ma sta smisljenu, to je pojam za ovo smece, znaci ko god je preslusao reklamu, i odobrio, pustio u eter, zasluzuje metak u ushi momentalno i zabranu rada, bilo gdje, bilo kada, ZAUVJEK!
- Raigor Stonehoof
#686 Re: Popularne stvari koje ne kontam
nije smasko nego zdravko, jebem te gluha 
- Dr Kova
#688 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Da se nadovežem na reklame.
Ne kontam reklamu za Softly, kad joj kaže: "Vama sigurno treba Softly" (a ono u marketu, sve Softly i kao ona odabere)
I Likval kad Memeledžija kaže: "Snaga je u kapljici".
Kada vidim ove reklame, namjerno ne bih kupio ove proizvode pa makar.
Ne kontam reklamu za Softly, kad joj kaže: "Vama sigurno treba Softly" (a ono u marketu, sve Softly i kao ona odabere)
- Rinzler
#689 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Fakat ne shvatam tu tako ociglednu razliku u kvaliteti reklama srpske ili hrvatske produkcije i nase. Stid me nekad ispred njih bude, realno pricajuci, al fakat.
Pa jbote ko ono plati mi je jos cudnije.
Pa jbote ko ono plati mi je jos cudnije.
Last edited by Rinzler on 19/02/2015 11:06, edited 1 time in total.
- Logovan
#690 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mnogo je glupih reklama, mnogo.Buckethead wrote:Da se nadovežem na reklame.
- šatirana_ljubičica
#691 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Logovan wrote:Mnogo je glupih reklama, mnogo.Buckethead wrote:Da se nadovežem na reklame.
- šatirana_ljubičica
#692 Re: Popularne stvari koje ne kontam
+1ćiribiribela wrote:Ne kontam ovu umjetnost i ne kontam zasto ljudi za ovo daju milione
- Ridjobrki
#693 Re: Popularne stvari koje ne kontam
...Adrijanu Kurtišaj u Ligi prvaka. 
- šatirana_ljubičica
#694 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pa kako ne kontaš?to je vama na usluzi, da spojite dva praznika za očiRidjobrki wrote:...Adrijanu Kurtišaj u Ligi prvaka.
- Ridjobrki
#695 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Znam da su stari Česi rekli da se o ukusima ne raspravlja ali meni Adrijana nije ni neradna subota a kamoli praznik.šatirana_ljubičica wrote:pa kako ne kontaš?to je vama na usluzi, da spojite dva praznika za očiRidjobrki wrote:...Adrijanu Kurtišaj u Ligi prvaka.
- Pismonosa
#696 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ima na zapadu puno gorih reklama nego kod nas, samo s tim da kod nas osim tih loših druge i ne postoje.Logovan wrote:Mnogo je glupih reklama, mnogo.Buckethead wrote:Da se nadovežem na reklame.
Najgora reklama ikad mi je ona u kojoj mali Kinez/japanac, šta li, sjedi na šolji i sere, i viče, uh što smrdii, uh što smrdiii...
- BarbaDue
#697 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Raja jede ili nutellu ili takovo eurokrem, predlazem da probaju nesta drugo ili trećesimonese wrote:kontam Nutellu,vrh
- Rinzler
#698 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Novi lenor sa mirisom sljiveeeee, koristite i smrdite na rakiju kao pravi balkanac. Jos jedan plus je da nakon pijancenja zena nece moc nanjusit da si lokao rakijetinu jer ionako sav smrdis na istu 
Last edited by Rinzler on 19/02/2015 13:44, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#699 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kad vidim da neko napise nestA, odmah prestanem kontati sta je napisao 
- Bambi_na_kofeinu
#700 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ima i ona kada je pred vratima red djece koja žele kakati u Damirovom wc-u.Pismonosa wrote:
Najgora reklama ikad mi je ona u kojoj mali Kinez/japanac, šta li, sjedi na šolji i sere, i viče, uh što smrdii, uh što smrdiii...
Ili oni što izvlače flašu perwolla u svakoj prilici.
O higijenskim ulošcima i curama koje vrte guzicom u bijelim hlačama na kojima nema tragova (plave) krvi bolje da i ne počinjem