Posjetiti u zatvoru teroristu koji te je htio ubiti i oprostiti mu, ma za to treba imati srce ko Ande

On je izdajnik vec na "dodatnom" skolovanju.Stjui wrote:ovaj mali što stoji kraj helge,pozdravlja partizanski,zar ne?treba vidit ponavlja li godinu...BHCluster wrote:Sto je najgore i djecu uce o "teksturama" koze, pa koje kakve pozdrave.Black swan wrote:krunski dokazi uvijek dolaze s tribinamjesta molitve i oprosta
BHCluster wrote:Ili zatvor onda se postavlja pitanje da li ce i "savremeni Isus" biti nazochan Papinoj posjeti Sarajevu?JohnnyS wrote:Normalno da je mjesto molitve, koliko se samo puta čulo "Bog je velik" na arapskom za vrijeme nastupa BiH nogometne reprezentacije i pojedinih klubova...
Hebo Papu ovako se dominira oltarom.
OK hvala na educiranju.JohnnyS wrote:BHCluster wrote:Ili zatvor onda se postavlja pitanje da li ce i "savremeni Isus" biti nazochan Papinoj posjeti Sarajevu?JohnnyS wrote:Normalno da je mjesto molitve, koliko se samo puta čulo "Bog je velik" na arapskom za vrijeme nastupa BiH nogometne reprezentacije i pojedinih klubova...
Hebo Papu ovako se dominira oltarom.
Da te educiram kad raspravljaš o čemu pojma nemaš, u ovom slučaju o kanonu Svete Majke Crkve. Kad su pitali Isusa zašto ide među grešnike, a zanemaruje dobre ljude, on je rekao da ni doktor ne ide među zdrave već među bolesne. Tako da Kordić i njemu slični i trebaju biti što bliže oltaru ne bi li im Bog oprostio, a pravedni poput mene u crkvu ne trebaju ni ići...
Pa neka "taj" sto mu se moli ovaj "savremeni Isus" u liku Kordica vrati mrtve u zive sve one za koje je on osudjen i sve ce biti ok. Do ta mojne me suplje.Black swan wrote:čovjek se obratio i odslužio ovozemaljsku kaznu šta ti znaš zajedljivi liče
Po cemu? Na kraju kraje sta se ljutis kad ima sud na onom svijetu.Black swan wrote:dosadan si ba s tom ne znam ni ja kojom postmodernističko ateističko agnoističkom građansko pesimističko hedonističko relativističkom spikom
uopće se ne razumiješ u samu srž osobnog pokajanja i iskupljenja grijeha a ovdje trabunjaš i podmećeš slike ljudi
ajd kad slike gospe stavljaš imaš i elemenata da zajebavaš s pravom a ovdje se baš brukaš ono temeljno se provaljuješ
ako se iskreno pokaješ u raju ćeš biti

pa nisi ni ti pa opet naprđuješ ovdje.JohnnyS wrote:To je interna crkvena stvar, nisi katolik pa se nemaš što sekirati.
Naravno, po svakom nauku. Vjerujem da je Kordic otisao do Ahmicana da mu oproste, jer na kraju krajeva, iskrena zelja i nada za oprostom rusi stid i strah od ljudi.Black swan wrote:ako se iskreno pokaješ sve ti je oprošteno
to je to
Srce moje napaceno chicha te podario, a kachavenda pomilovao..._BataZiv_0809 wrote:Ne bruka se samo na ovoj temi
Pa ja se ni ne sekiram...stafi wrote:pa nisi ni ti pa opet naprđuješ ovdje.JohnnyS wrote:To je interna crkvena stvar, nisi katolik pa se nemaš što sekirati.
JohnnyS wrote:To je interna crkvena stvar, nisi katolik pa se nemaš što sekirati.

Veliki čovjek._BataZiv_0809 wrote:Inace Ivan Pavao II je meni licno najveci frajer![]()
Posjetiti u zatvoru teroristu koji te je htio ubiti i oprostiti mu, ma za to treba imati srce ko Ande![]()
Ljudska gromada. 1994 je htio doci pod kisu granata.It_is_a_Leclerc wrote:
Veliki čovjek.
Hvala mu za sve što je učinio za BiH !
Koliko se sjecam, zvanicni Vatikan se distancirao od "ukazanja". A Medjugorje je vec balkanski Dubai.stafi wrote:e samo kad bi papa upoznao gospu u međugorju. Koji bi to hit bio. Mogli bi posredovati između ove i one strane, prenositi poruke, pisma, pršut, uz naknadu naravno. mase bi pohrlile a šoldi bi se slijevali u džepove lokalnih poštenjačina. Mađugorje bi postalo dubai.