Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
OkorijeliFilozof wrote:Pozdrav, imam 2 GB RAM-a na računaru i koristim W7 Ultimate 32 bit. Ako hoću 64 bitni W10 jel trebam skinuti onaj Tool za 64 bit ili tool 32 bit?
Nema potrebe da instaliras 64bit , skini tool za 32bit i instaliraj sistem.
Imam jos jedno pitanje.
Skinuo sam tool I kada sam kliknuo upgrade pisalo je something went wrong. Trenutno pravim Iso file za CD. Kqko da ispravim ovo za upgrade?
OkorijeliFilozof wrote:Pozdrav, imam 2 GB RAM-a na računaru i koristim W7 Ultimate 32 bit. Ako hoću 64 bitni W10 jel trebam skinuti onaj Tool za 64 bit ili tool 32 bit?
Imam jos jedno pitanje.
Skinuo sam tool I kada sam kliknuo upgrade pisalo je something went wrong. Trenutno pravim Iso file za CD. Kqko da ispravim ovo za upgrade?
Imam jos jedno pitanje.
pa samo pokreni taj iso fajl...[/quote]
Preko Daemon Tools?
da...
i kod mene nije moglo preko updatea da uradi i onda sam skinuo .iso file i odatle pokrenuo setup
jest da mi je tek iz treceg pokusaja proslo ali isplatilo se
imam win 10 i sve svoje filove i programe ...ja ljepote
Kod mene je win 7 64-bit ultimate piratski naravno...kao i svi ostali programi koje imam a koji se inache placaju...
Pitanje je, kako da napravim ovaj Win 10 Pro-Core koji trenutno skidam sa torrenta da bude legalan.. ?
da...
i kod mene nije moglo preko updatea da uradi i onda sam skinuo .iso file i odatle pokrenuo setup
jest da mi je tek iz treceg pokusaja proslo ali isplatilo se
imam win 10 i sve svoje filove i programe ...ja ljepote
Ako sam sve dobro shvatio, kada pokrenem sa Daemon Tools necu morati praviti bootabilan fles ili CD pa sa njega bootati OS.
BTW. Ako pokrenem ovako kako ste Vi rekli da li ce to biti upgrade ili clean install.
OkorijeliFilozof wrote:
Ako sam sve dobro shvatio, kada pokrenem sa Daemon Tools necu morati praviti bootabilan fles ili CD pa sa njega bootati OS.
BTW. Ako pokrenem ovako kako ste Vi rekli da li ce to biti upgrade ili clean install.
Kad pokrenes sa daemon tools-om , klikni na setup , pitat ce te hoces li upgrade ili custom , kliknes na upgrade i to je uglavnom to...
OkorijeliFilozof wrote:
Kad pokrenes sa daemon tools-om , klikni na setup , pitat ce te hoces li upgrade ili custom , kliknes na upgrade i to je uglavnom to...
OkorijeliFilozof wrote:
Kada pokrenem instalaciju (samo cu upgrade, necu clean install), hoce li mi trebati producy key?
OkorijeliFilozof wrote:
Kada pokrenem instalaciju (samo cu upgrade, necu clean install), hoce li mi trebati producy key?
Vjeruj da ne znam jer jos nisam instalirao sebi , ali ako ti i zatrazi serial , samo klikni na Skip i to je to.
OK, hvala. Maloprije sam slucajno skinuo W10 64 bit, a ne 32. Skidanje 64 bitne verzije je islo nelom normalnom brzinom I iznad procenta koji govori koliko sam skinuo pisalo je Downloading W10. Sada sam stavio 32 bitnu verziju da se skida I ide puno sporije nego 64 bitna. Sada pise samo procentaza I iznad nje Feel free to use your PC. Sada me zanima zasto se sporije skida.
P.S Do nekih 10-15 % je I na 32 bitnoj verziji pisalo Downloading W10.
Stvarno Vam se izvinjavam sto sam naporan, ali ne ide pa ne ide.
OkorijeliFilozof wrote:
OK, hvala. Maloprije sam slucajno skinuo W10 64 bit, a ne 32. Skidanje 64 bitne verzije je islo nelom normalnom brzinom I iznad procenta koji govori koliko sam skinuo pisalo je Downloading W10. Sada sam stavio 32 bitnu verziju da se skida I ide puno sporije nego 64 bitna. Sada pise samo procentaza I iznad nje Feel free to use your PC. Sada me zanima zasto se sporije skida.
P.S Do nekih 10-15 % je I na 32 bitnoj verziji pisalo Downloading W10.
Stvarno Vam se izvinjavam sto sam naporan, ali ne ide pa ne ide.
Samo neka skida , moze biti da je do njihovog servera jer svi skidaju windows pa je malo opterecen , sasvim normalno , a moze biti i do tvoje konekcije ali prije ce biti ono prvo.. Sve je to ok , samo pusti da zavrsi svoje i onda na upgrade
Instaliram win10 u dual boot sa windows 7 i uspješno aktiviram windows 1o, ali čim sam restartao i prebacio se nazad u win7, pise da nije genuine i ne mogu ga ponovo aktivirati ni loaderom ni s KMSpico. Ima li tko ideju kako aktivirati win7 na drugi nacin?
Imam jos jedno pitanje.
Riješenje je lagano u regional settingsu promjeni lokaciju sa BiH na USA, objasnjenje : Cekaj dok ne bude dostupan i za tvoju regiju, t.j. izbacivat ce ti something went wrong dok ne ubace i BiH
Pozz, za sve koji nemaju licencirani win7, win8 ili win8.1 i zelite legalnu verziju win10, skinite i instalirajte win10 insider preview build 10166 i nadogradite sa ovom zadnjom verzijom win10 build 10240. Uradio sam na tri masine ovim postupkom i sve su aktivirane kao win10 pro. lp
purgatorio wrote:Instaliram win10 u dual boot sa windows 7 i uspješno aktiviram windows 1o, ali čim sam restartao i prebacio se nazad u win7, pise da nije genuine i ne mogu ga ponovo aktivirati ni loaderom ni s KMSpico. Ima li tko ideju kako aktivirati win7 na drugi nacin?
Pokreni Loader opet , i trebalo bi da imas u samom programu opciju "uninstall" ili tako nesto , nakon toga resetuj racunar i ponovi postupak za aktivaciju. Ako ti je windows 7 pokupila kakve apdejte za provjeru validnosti sistema , prvo izbrisi taj KB fajl iz add/remove , za windows 7 taj fajl se zove KB971033 ja mislim..
cincilator2012 wrote:Pozz, za sve koji nemaju licencirani win7, win8 ili win8.1 i zelite legalnu verziju win10, skinite i instalirajte win10 insider preview build 10166 i nadogradite sa ovom zadnjom verzijom win10 build 10240. Uradio sam na tri masine ovim postupkom i sve su aktivirane kao win10 pro. lp