31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
leo karan

#676 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by leo karan »

Dead Man Walking wrote:
Mea_parvitas wrote:Ne znam zasto, ali nekako imam osjecaj da iz ovih pitara izbija ljubomora zbog ogromne kolicine Željinih igraca u reprezentaciji. :roll: :skoljka:
Ma jok, ne bi to oni.
Sanjajte djeco. To sto vi umisljate i lazete sami sebe to je vasa stvar.

Smarate druge ljude tom konstantnom glupom polarizacijom.

U svakom postu vam se osjeti ceznja da vam neko cestita sto su selektor i par igraca u rerezentaciji košpe.

Ma ja sam gori pa napacenoj djeci pišem i crtam
ganjeta

#677 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by ganjeta »

Tomahawk11 wrote:Dakle, imamo dobrog golmana, dobru odbranu, dobrog zadnjeg veznog, dobrog napadaca....los nam je ostatak veznog reda. Krila?? Hajrovic solidan, ali opet ostaje problem neigranja u klubu. Visca igra, ali realno nije ni na nivou Hajrovica.
Znaci, Pjanicu, dozovi se!
Begovic - Mujdza, Spahic, Sunjic, Kolasinac - Besic, Pjanic - Hajrovic, Visca - Dzeko....to je kao neka udarna. Nije lose....nije ni dobro.
Bez Lulića :shock: NIKAKO :oops:
the_stick

#678 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by the_stick »

po meni je veceras najvise pokazao avdija... bas je onako pokazao da za njega bez ikakve sumnje ne bi trebalo biti mjesta ni na sirem spisku...
insaneinthebrain

#679 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by insaneinthebrain »

reha1x2 wrote:Štila je dragulj našeg fudbala. Jedini istinski zamjenik Misketa. Nadam se da će ubrzo dobiti kapitensku traku, zaslužio je. :lol:
VIDI KOCKARA :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#680 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by Tomahawk11 »

Officer Crabtree wrote:
Begovic - Mujdza, Spahic, Sunjic, Kolasinac - Besic, Pjanic - Hajrovic, Visca - Dzeko....to je kao neka udarna. Nije lose....nije ni dobro.
samo zamjeni lulić - višća i to je to...
Dobro si, gdje zaboravih lulica. To vise pod dojmom vecerasnje utakmice, Lulic nije igrao. Definitvno Lulic ispred Visce :thumbup:
Nego, kako je Mujdza uglavnom grijac klupe, a i za reprezentaciju pruza sve slabije partije, mozda Zukanovic umjesto njega?! Nije bas pravi desni bek, ali nije ni lijevi, pa odigra solidno.
palermo

#681 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by palermo »

Tomahawk11 wrote:Dakle, imamo dobrog golmana, dobru odbranu, dobrog zadnjeg veznog, dobrog napadaca....los nam je ostatak veznog reda. Krila?? Hajrovic solidan, ali opet ostaje problem neigranja u klubu. Visca igra, ali realno nije ni na nivou Hajrovica.
Lulić.....valjda si ga smetnuo, inače to vjerovatno jsete naš najjači sastav.....plus, bilo bi dobro da igramo sa 11 igrača umjesto 10 :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#682 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by Tomahawk11 »

ganjeta wrote:
Do mene, kolega. Ispravio sam se vec :oops: Naravno da je Lulic prva postava :thumbup:
zecko_kupuz

#683 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by zecko_kupuz »

Logovan wrote:
shake69 wrote:Logovani, bolan, bolan, kako ti Hajrovic slab, a nas treci najbolji igrac na terenu bio!?
Puno zujao, a malo toga što je uradio, osim gola, ali kod njega je imao sreću jer se lopta odbila.

Apsolutno ne vidim šta ste dobro vidjeli večeras u Hajroviću, kao i u Višči protiv Andore.
:thumbup: Konačno neko da progleda na daljinu. Hajroviću je vrhunac igre da zvizne po lopti iz sve snage. Prirodno je ograničen kao ljevak i još spor za onako onisko, nazovi, krilo. Njemu je biti džoker s klupe puna šaka brade.
Tomahawk11
Globalni moderator

#684 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by Tomahawk11 »

palermo wrote:
Lulić.....valjda si ga smetnuo, inače to vjerovatno jsete naš najjači sastav.....plus, bilo bi dobro da igramo sa 11 igrača umjesto 10 :D
Jedino ako i Mujdza bude glumio Avdiju :oops: :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#685 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by Tomahawk11 »

Dobro, eto Hajrovic je ograniceni ljevak krilo koji jedino zna raspaliti s loptom....sta su onda oni koji znaju samo trcati za loptom, a kad se nadju u gol sansi - bodova?! Ni sutnuti ni ne sutnuti. Takvi igraci su meni gori.
A Hajro je dobar, koliko igra u klubu.
Logovan

#686 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote:
Officer Crabtree wrote:
Dobro si, gdje zaboravih lulica. To vise pod dojmom vecerasnje utakmice, Lulic nije igrao. Definitvno Lulic ispred Visce :thumbup:
Nego, kako je Mujdza uglavnom grijac klupe, a i za reprezentaciju pruza sve slabije partije, mozda Zukanovic umjesto njega?! Nije bas pravi desni bek, ali nije ni lijevi, pa odigra solidno.
Ako ne može igrati desnog beka, nemoj Boga ti da krpimo poziciju. :-) Naći pravog desnog beka pod hitno.

Ovaj gore sastav što si napisao, izgleda jako dobro ovako po imenima, ali kad bolje pogledaš, tj. u kakvoj su formi igrači onda ti muka bude.
shake69

#687 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by shake69 »

Tomahawk11 wrote:Dobro, eto Hajrovic je ograniceni ljevak krilo koji jedino zna raspaliti s loptom....sta su onda oni koji znaju samo trcati za loptom, a kad se nadju u gol sansi - bodova?! Ni sutnuti ni ne sutnuti. Takvi igraci su meni gori.
A Hajro je dobar, koliko igra u klubu.
Ma, ovaj Kupus po obicaju izvrce stvari. Izet se nudio, otvarao, bio vrlo rastrcan i zeljan igre, a neke duele je gubio zbog nedostatka igre i forme, a inace bi bar jednom pretrcao one bekove. Nesumnjivo nas ponajbolji igrac veceras a bar gol to preporucuje vise nego ista.
palermo

#688 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by palermo »

Tomahawk11 wrote:
palermo wrote:
Jedino ako i Mujdza bude glumio Avdiju :oops: :D
To ti misliš, ako Avdija ne igra to je već kao da dvojica za nas igraju. :D

Fali ti jedan u sredini igrač, jal Medo, jal Tinkec...
ganjeta

#689 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by ganjeta »

Seru ljudi, lafo stručnjaci. Repka je bila klinički mrtva, na aparatima.... Meša je za kratko vrijeme skinuo sa aparata i sad počinje da diše svojim plućima.
and

#690 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by and »

Tomahawk11 wrote:
ganjeta wrote:
Do mene, kolega. Ispravio sam se vec :oops: Naravno da je Lulic prva postava :thumbup:
lulić bi nekad dobro i u sredini došao,jer odlično zna brzo prenijeti loptu i kreirati šansu
Fudo387

#691 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by Fudo387 »

Officer Crabtree wrote:
Ne svidja mi se kako god, mi nismo u poziciji da igramo ovako kukavicki, Mehmede bez dva napadaca ne pocinji utakmicu, inace... :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#692 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by Tomahawk11 »

@Logovan,
Begovic, Sunjic, Spahic, Besic, Lulic, Dzeko - dobra forma
Mujdza, Pjanic - nikakva forma
Hajrovic - koliko igra u klubu, dobar
Kolasinac - vidjecemo

Nije toliko ni lose, s tim da imamo tu boljku da puno zavisi od mozga ekipe, a to je u ovom slucaju Pjanic. Puno tereta za njega, a vidio je i bolje dane. Besic je pokazao da moze biti lucidan, da moze povuci ekipu i to sve radi iz zadnje linije.
Raigor Stonehoof

#693 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by Raigor Stonehoof »

Ricken wrote:
Toliko da ih nisi mogao ni prebrojati.
Pa jah, dijeljenje s nulom vodi u beskonacnost.
Logovan

#694 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by Logovan »

ganjeta wrote:Seru ljudi, lafo stručnjaci. Repka je bila klinički mrtva, na aparatima.... Meša je za kratko vrijeme skinuo sa aparata i sad počinje da diše svojim plućima.
Ako se prvo poluvrijeme može nazvati disanjem punim plućima, onda jadni mi. :oops:
marschall

#695 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by marschall »

jedina mesina greska je sto je protiv andore zamjenio ibesevica.
Tomahawk11
Globalni moderator

#696 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by Tomahawk11 »

@palermo, i to sto kazes :D ma meni se ne gleda utakmica, cim Avdiju vidim. Dzabe sve, znam da ce muciti i sebe i mene, odmah mi nije dobro.
Sto se tice sredine, sve zavisi kako Mesa postavi igru. Ako igra sa jednim napadacem, onda ce vjerovatno igrati sa dva krila. Evo spomenuse da Lulic ide vise u sredinu, onda bi tu bilo neko istureno krilo, da li Hajrovic ili Visca. Ne ide ni natrpati vezni red, a u napadu Dzeko odsjecen.
and

#697 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by and »

Tomahawk11 wrote:@palermo, i to sto kazes :D ma meni se ne gleda utakmica, cim Avdiju vidim. Dzabe sve, znam da ce muciti i sebe i mene, odmah mi nije dobro.
Sto se tice sredine, sve zavisi kako Mesa postavi igru. Ako igra sa jednim napadacem, onda ce vjerovatno igrati sa dva krila. Evo spomenuse da Lulic ide vise u sredinu, onda bi tu bilo neko istureno krilo, da li Hajrovic ili Visca. Ne ide ni natrpati vezni red, a u napadu Dzeko odsjecen.
naravno,s krilima,a lulić u sredini da igra
LSD

#698 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by LSD »

ganjeta wrote:Seru ljudi, lafo stručnjaci. Repka je bila klinički mrtva, na aparatima.... Meša je za kratko vrijeme skinuo sa aparata i sad počinje da diše svojim plućima.
Safet ju je poslao na aparate, zamalo ubio (a dao je sve od sebe da je zatuce lopatom i zatrpa u zemlju) - a Meša je animator :thumbup: diže je iz mrtvih....2 boda iz 4 utakmice je bio podvig kojim bi se mogle pohvaliti resapektabilne selekcije poput Andore ili Lihtenštajna. Da je imalo bio karakter napustio bi sam selekciju nakon što je ispao takticki mentol protiv Nigerije. Još je fakin tražio da nastavi :facepalm: ljut bio što ga smijeniše :shock: yebem li sunce izopaceno :angry:

Premda i dalje mislim da Meša ovo ne može išćupati ove kvalifikacije.
Iz Safetovih govana nema vadione :!:
palermo

#699 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by palermo »

Tomahawk11 wrote:@palermo, i to sto kazes :D ma meni se ne gleda utakmica, cim Avdiju vidim. Dzabe sve, znam da ce muciti i sebe i mene, odmah mi nije dobro.
Nikako da me shvatiš :D , nabrojao si 10 igrača a ne 11 .....fali jedan igrač u tvom timu
Logovan

#700 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote:@Logovan,
Begovic, Sunjic, Spahic, Besic, Lulic, Dzeko - dobra forma
Mujdza, Pjanic - nikakva forma
Hajrovic - koliko igra u klubu, dobar
Kolasinac - vidjecemo

Nije toliko ni lose, s tim da imamo tu boljku da puno zavisi od mozga ekipe, a to je u ovom slucaju Pjanic. Puno tereta za njega, a vidio je i bolje dane. Besic je pokazao da moze biti lucidan, da moze povuci ekipu i to sve radi iz zadnje linije.
Pa Lulić i Šunjić su se tek nedavno oporavili, tek trebaju da uđu u formu.

Hajrović tanak. Jao nama ako se u njega budemo pouzdali.
Locked