Sta najbolje udaje zenu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- edo_79
#676 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Halo! .... evo nema ništa .... haloo... čujemo se, ništa kod mene šta ima kod tebe ..... halo!!! ... pa ja čekam nebil ti progovorila 
- eluna
#677 Re: Sta najbolje udaje zenu?
edo_79 wrote:Halo! .... evo nema ništa .... haloo... čujemo se, ništa kod mene šta ima kod tebe ..... halo!!! ... pa ja čekam nebil ti progovorila
- edo_79
#678 Re: Sta najbolje udaje zenu?
izgubila se cura ko abdest .... niđe jeeluna wrote:edo_79 wrote:Halo! .... evo nema ništa .... haloo... čujemo se, ništa kod mene šta ima kod tebe ..... halo!!! ... pa ja čekam nebil ti progovorila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- eluna
#679 Re: Sta najbolje udaje zenu?
helem nejse ........ komentarisali ste 20 stranica ŠTA UDAJE ŽENU ......da čujemo šta to muškarca potakne da odluči da se ženi, i da li prvo nađe djevojku pa odluči da će se ženiti, ili prvo skonta da je vrijeme da se ženi, pa krene u potragu za ljepšom polovicom
helem - skontale smo da ženskinju, sa muškog stanovišta, fali 1001 klinac ..... kako se onda uopšte ženite??
helem - skontale smo da ženskinju, sa muškog stanovišta, fali 1001 klinac ..... kako se onda uopšte ženite??
- Kikibombona
#680 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Opet kompleksaska tema.
Apsolutno sam protivan sklapanju braka dok se ne steknu minimalni finansijski uslovi. Dakle, pojesti, obuci, imati lovu za pelene i druge djecije potrebe.
Kada sam bio dekintiran nisam uopste razmisljao o braku. Nije dolazio u obzir.
Apsolutno razumijem zene koje ne zele sklopiti brak ako nisu steceni potrebni uslovi.
Ove koje se prodaju?
To je mac sa dvije ostrice. Po nesreci, udavace vazda nalete na snobove i ego manijake. Nerijetko im izadje na nos cinjenica da finansijske ne doprinose. Momci koji imaju dosta love obicno imaju potisnut kompleks manje vrijednosti. Vremenom se javi sumnja da je zenu privukao novac.
Mozes ljude lagati neko vrijeme, ali ne mozes cijeli zivot. Sve se na kaju otkrije i vrati kao bumerang.
Brak treba sklopiti iz ljubavi, uz makar minimalnu finansijsku podlogu, i onda ne bi trebalo biti problema. Interesni brakovi se cesto pretvaraju u pakao.
Ljudi ne uce na primjerima drugih, uvijek misle da se to njima ne moze desiti.
Apsolutno sam protivan sklapanju braka dok se ne steknu minimalni finansijski uslovi. Dakle, pojesti, obuci, imati lovu za pelene i druge djecije potrebe.
Apsolutno razumijem zene koje ne zele sklopiti brak ako nisu steceni potrebni uslovi.
Ove koje se prodaju?
To je mac sa dvije ostrice. Po nesreci, udavace vazda nalete na snobove i ego manijake. Nerijetko im izadje na nos cinjenica da finansijske ne doprinose. Momci koji imaju dosta love obicno imaju potisnut kompleks manje vrijednosti. Vremenom se javi sumnja da je zenu privukao novac.
Mozes ljude lagati neko vrijeme, ali ne mozes cijeli zivot. Sve se na kaju otkrije i vrati kao bumerang.
Brak treba sklopiti iz ljubavi, uz makar minimalnu finansijsku podlogu, i onda ne bi trebalo biti problema. Interesni brakovi se cesto pretvaraju u pakao.
- eluna
#681 Re: Sta najbolje udaje zenu?
skoči na nos i onima koje finansijski doprinose - nema to veze sa tim, ako ni sa činjenicom da druga strana ima daleko više - to ima veze samo sa karakterom osobeKikibombona wrote:Opet kompleksaska tema.![]()
Ove koje se prodaju?
- dale cooper
#682 Re: Sta najbolje udaje zenu?
I ja sam se to upitao par stranica iza. I za jedne i za druge.eluna wrote:helem nejse ........ komentarisali ste 20 stranica ŠTA UDAJE ŽENU ......da čujemo šta to muškarca potakne da odluči da se ženi, i da li prvo nađe djevojku pa odluči da će se ženiti, ili prvo skonta da je vrijeme da se ženi, pa krene u potragu za ljepšom polovicom
Pa sam onda skontao da kliksaši nisu mjerilo ni za bilo šta.
- eluna
#683 Re: Sta najbolje udaje zenu?
dale cooper wrote:I ja sam se to upitao par stranica iza. I za jedne i za druge.eluna wrote:helem nejse ........ komentarisali ste 20 stranica ŠTA UDAJE ŽENU ......da čujemo šta to muškarca potakne da odluči da se ženi, i da li prvo nađe djevojku pa odluči da će se ženiti, ili prvo skonta da je vrijeme da se ženi, pa krene u potragu za ljepšom polovicom
helem - skontale smo da ženskinju, sa muškog stanovišta, fali 1001 klinac ..... kako se onda uopšte ženite??![]()
Pa sam onda skontao da kliksaši nisu mjerilo ni za bilo šta.![]()
- Kikibombona
#684 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Ipak ima razlike. Imam vise primjera iz okruzenja. Tacno se vidi razlika u odnosu prema 'samostalnoj' i 'ovisnoj' zeni. Ocigledno da se prema prvoj ima malo vise postovanja.eluna wrote: skoči na nos i onima koje finansijski doprinose - nema to veze sa tim, ako ni sa činjenicom da druga strana ima daleko više - to ima veze samo sa karakterom osobe
Mada, to su ljudi sa problemom, vazda nezadovoljni. Tesko je sa takvim.
Poenta je da interesni brakovi cesto zavrse neslavno. Vrlo brzo se pretvore u torturu. Niko nije toliko lud da nakon nekog vremena ne uvidi kako stvari stoje.
Meni je glavni uslov kod izbora zene da bude emocionalno inteligentna i uravnotezena. To je pod broj jedan. Sa takvim osobama je mnogo lakse ici kroz zivot.
- madner
#685 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Svak se bori za ono sto mu fali. 
- dječak sa šibicama
#686 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Kako si neiskusna, otkad muskarac mora biti mator i olinjao, a da bi brzo krepao?eluna wrote: pitala sam za stan, ne za tebe ....... ti ionako MORAŠ da budeš matoro olinjalo muško - koji ćeš mi klinac ako nećeš brzo krepat ...... pazi molim te - ja sam sponzoruša
Gljive rastu poslije kise... sifra je jasna kao dan
- thea
#687 Re: Sta najbolje udaje zenu?
svako se bori da ozeni zenu koja mu odgovara.
svaka se bori za udaju kakva njoj odgovara.
- dječak sa šibicama
#688 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Ko hoda ne trci, ne predaji se nikada osim kad moras, ko leti vrijedi, ko vrijedi leti, ko ne leti ne vrijedi...thea wrote:svako se bori da ozeni zenu koja mu odgovara.
- motorna_pila
#689 Re: Sta najbolje udaje zenu?
U najboljem slucaju stavi mu otrova u pitu, ili parce izlomljene sijalice, ili mu naspi domestosa, ili varakine u mlijeko... Ima izbora, nije da mozes reci da ti nedostaje ideja.Kako si neiskusna, otkad muskarac mora biti mator i olinjao, a da bi brzo krepao?
Gljive rastu poslije kise... sifra je jasna kao dan
- dječak sa šibicama
#690 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Kazu da je Mossad izumio nekakve tablete, izazovu srcani udar, i ni patolog ne moze reci drugacije

- McMoy
#691 Re: Sta najbolje udaje zenu?
eluna wrote:stan, auto i stabilna primanja ..... moReledo_79 wrote:Ja bi pite ...Eurosa wrote:Bitno je da ja znam pitu razviti, ostalo je manje vazno, po vama naravno
Edo bolan, pa sta bi ti?![]()
![]()
![]()
.... jel ti to imaš još šta za ponudit
![]()
ma vama ni to ne valja, još bi da vam i noge pere svaki dan kad s posla dođe
I još se pitate što vas nećemo...
- thea
#692 Re: Sta najbolje udaje zenu?
ja bi rado da mi neki pere noge, zagarantovano ne smrde, broj 36, njegovene i mirisu

- topcam
- Vozim: uzbrdo
#693 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Ako ima priliku nek ih na poslu opere, ako ih ne misli prati, nek ne skida obucu..eluna wrote:stan, auto i stabilna primanja ..... moReledo_79 wrote:Ja bi pite ...Eurosa wrote:Bitno je da ja znam pitu razviti, ostalo je manje vazno, po vama naravno
Edo bolan, pa sta bi ti?![]()
![]()
![]()
.... jel ti to imaš još šta za ponudit
![]()
ma vama ni to ne valja, još bi da vam i noge pere svaki dan kad s posla dođe
- thea
#694 Re: Sta najbolje udaje zenu?
prvo noge, pa ostalo 
- eluna
#695 Re: Sta najbolje udaje zenu?
i šta. ....... nema kandidata 
- animals
#696 Re: Sta najbolje udaje zenu?
One koje se ne mogu udati ili su smotane ili narcisoidne..
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#697 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Mislim da zenu najbolje udaje ljubav..
Opet prica se i da je 4 mjesec trudnoce, za mnoge presudan..
Opet prica se i da je 4 mjesec trudnoce, za mnoge presudan..
-
Jokericious
#698 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Koliko gluposti se pise.
IZGLED I KARAKTER. Moze gasiti temu sada.
-
Googlerica
#699 Re: Sta najbolje udaje zenu?
tako jeJokericious wrote:Koliko gluposti se pise.![]()
za muskaraca: dzaba novac ,ako nema lijep izgled i odlican karakter
gasite temu
- Big Ang
#700 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Jokericious wrote:Koliko gluposti se pise.![]()
Eeeee... wrong....
Nidje veze. Znaci ti nisi nikad vidio ruznjikavu udatu zanu? O karakteru da ne govorim.