Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
je l' ovo znači da mi fali još nekih 30 pitanja i tačnost iznad 70 % za prvi level?
Ja ne vidim tvoju sliku ali ja sam imo oko 60 taskova, a na nekim sam imo 50% (prvi koje sam radio) a na nekim i preko 90%. Uradio sam (po njihvom) nekih 5 jobova, za koje nemam pojma kako se mjere i sta je presudno... Tako da se nadam da ce i kod tebe ubrzo...
je l' ovo znači da mi fali još nekih 30 pitanja i tačnost iznad 70 % za prvi level?
Pokušaj raditi polako, ako nisi siguran idi na give up pa uđi ponovo u task. Treba ti još tridesetak taskova, vjerujem da će se procenat popraviti. Brzo se mijenja kad je mali broj taskova u pitanju.
Ali ako nisi siguran slobodno idi na give up, pa ispočetka.
zadatak koji je od sinoc pa sve do sada bio u ponudi, pronadji tacne koordinate hotela. task je lvl 2
Ja sam radio na neobuxu jer je tamo 0,06 %, a na clixu je 0,05. Moze se istovremeno otvoriti i na clixu i na neobuxu. Vrlo lagan, po tasku treba obicno 3 minute
Evo koliko sam uradio,
nije to nista, meni nema levela 7 dana ciko iz podrske veli kako su neke nepredvidjene okolnosti u pitanju, al samo da nastavim raditi, bice i to nekada kevu mu poselamim
pokušaj još šta uraditi I popraviti taj acc na preko 80 pa pravo na 2-gi
a moraju ti dati uskoro vidjećeš
a gledam sad meni lego bonus od jutros,možda legne još šta kasnije
Today at 15:09 36881306 Create 5 Keywords for an Image ( Bonus for Approved Keywords! ) $0.46
Today at 12:32 36874656 Create 5 Keywords for an Image ( Bonus for Approved Keywords! ) $1.53
Danas sam prvi put pokusao level 1 zadatke. Probao sam onaj sa "find broken links" i vecina ih je broken i nema prave web adresse. Po mom misljenju jako lose placeni (0,03) a dok nadjes pravi link izgubis vremena. Smatram da ih treba zaobilaziti. Ima li neko mozda savjet kako ih "lakse" rjesavati?
undefined007 wrote:moram li igrati ovaj clickgrid?
ako želiš dnevni bonus, onda da, 20 reklama moraš pogledati.... nagradna igra
najčešće ne dobiš ništa, ali možda se baš tebi posreći... ja sam na 3800 klikova zaradio 1,15 $
ma nemoj dzaba trosit vrijeme posto nema onih offers u ponudi da bi ispunio bonus,ja kad god otvorim stoji samo radio loyality,mozda nesto grijesim ali Baba ce nas ispraviti pozz
undefined007 wrote:moram li igrati ovaj clickgrid?
ako želiš dnevni bonus, onda da, 20 reklama moraš pogledati.... nagradna igra
najčešće ne dobiš ništa, ali možda se baš tebi posreći... ja sam na 3800 klikova zaradio 1,15 $
ma nemoj dzaba trosit vrijeme posto nema onih offers u ponudi da bi ispunio bonus,ja kad god otvorim stoji samo radio loyality,mozda nesto grijesim ali Baba ce nas ispraviti pozz
ja sam level 3, namučio se dok dodjem do njega... danas preko 2 dolara na taskovima.. stoga mi se isplati clixgrid jer dobim preko 20 cetni bonusa... a nije još ni ponoć, bit će još toga...
Baba a jel imas u offers više necega,mene buni samo sto jedna stoji ili to dolazi tek sa nivoima,isplati se normalno ali trenutno nemam tu mogucnost,doduse nemam ni 10 taskova potrebnih,ne dajuuu
dobojlija81 wrote:Baba a jel imas u offers više necega,mene buni samo sto jedna stoji ili to dolazi tek sa nivoima,isplati se normalno ali trenutno nemam tu mogucnost,doduse nemam ni 10 taskova potrebnih,ne dajuuu
offers sam zadnji put pokušao negdje prije tri mjeseca... nakon što su mi tad sedmi dan zaredom rekli da im nisam dovoljno dobar za njihove offerse, stero sam ih u kurac i sad samo po taskovima pičim....
što je najbolje, vidio sam na forumu da korisnici iz SAD-a znaju zaraditi po par tisuća dolara u nekoliko godina, samo na offersima...
Ovi taskovi na level 1 fakat nigdje veze. Primjer nadji logo stranice. Odem tamo, site down. Kazem da nisam mogao naci logo submit. I dobijem poruku expelled mode. I vidim da se i ostali zale a nemam vise mogucnost raditi te taskove. Zato jer debili smatraju da link radi. I tako na jos par drugih jobova. Ako ovako nastavi mogu se odmah poselamiti...
obuzdan wrote:Ovi taskovi na level 1 fakat nigdje veze. Primjer nadji logo stranice. Odem tamo, site down. Kazem da nisam mogao naci logo submit. I dobijem poruku expelled mode. I vidim da se i ostali zale a nemam vise mogucnost raditi te taskove. Zato jer debili smatraju da link radi. I tako na jos par drugih jobova. Ako ovako nastavi mogu se odmah poselamiti...
Vrijedi li sta da im pisem?
kad ne mozes otvoriti stranicu, onda trazi preko google, mislim da oni ponude dole da trazis. E ako i tad ne nadjes, onda nema logoa.
Ja sa tim taskom nisam imao problema...
obuzdan wrote:Ovi taskovi na level 1 fakat nigdje veze. Primjer nadji logo stranice. Odem tamo, site down. Kazem da nisam mogao naci logo submit. I dobijem poruku expelled mode. I vidim da se i ostali zale a nemam vise mogucnost raditi te taskove. Zato jer debili smatraju da link radi. I tako na jos par drugih jobova. Ako ovako nastavi mogu se odmah poselamiti...
Vrijedi li sta da im pisem?
kad ne mozes otvoriti stranicu, onda trazi preko google, mislim da oni ponude dole da trazis. E ako i tad ne nadjes, onda nema logoa.
Ja sa tim taskom nisam imao problema...
Pa trazio sam na nekoliko nacina, ukljucujuci i sam da trazim. Medjutim stranica je down, oni mi ne prihvataju odg. Evo ja sam pisao njima mada se ne nadam ali nigdje veze su...