Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kod mene je ova verzija.... E sad, koliko se ona i u cemu razlikuje od ove verzije sto pisete po forumu, tacnije ova D80220F.... Jer po svemu sudeci nema razlike... bar koliko sam iz postova mogao skontati....
Kod mene nije G2, nego oneplus one. A nemoj da te ni najmanje zavara to sto imaš za nijansu lošiji skor, svakako je ovaj Benchmark nesto naj debilnije sto su napravili...
mufa1 wrote:Kod mene nije G2, nego oneplus one. A nemoj da te ni najmanje zavara to sto imaš za nijansu lošiji skor, svakako je ovaj Benchmark nesto naj debilnije sto su napravili...
Sent from my OnePlus One
Vidim pod detaljno/ cpu integer mi u odnosu na drugi g2 nosi puno manje bodova
033_NS wrote:Kod mene je ova verzija.... E sad, koliko se ona i u cemu razlikuje od ove verzije sto pisete po forumu, tacnije ova D80220F.... Jer po svemu sudeci nema razlike... bar koliko sam iz postova mogao skontati....
Btw... nije kupljena u telecomu....
Imaš li ti problema sa zagrijavanjem?
Ne znam šta je kod ostalih problem, kod mene na nexusu 5 (isti hardver kao g2) i nakon sat vremena surfanja mobitel jedva primjetno da se zagrije (isto kao kad razgovaraš).
033_NS wrote:Kod mene je ova verzija.... E sad, koliko se ona i u cemu razlikuje od ove verzije sto pisete po forumu, tacnije ova D80220F.... Jer po svemu sudeci nema razlike... bar koliko sam iz postova mogao skontati....
Btw... nije kupljena u telecomu....
Imaš li ti problema sa zagrijavanjem?
Ne znam šta je kod ostalih problem, kod mene na nexusu 5 (isti hardver kao g2) i nakon sat vremena surfanja mobitel jedva primjetno da se zagrije (isto kao kad razgovaraš).
Imam i ja problem sa zagrijavanjem... i to od momenta kad sam uradio update za knock code.. naravno kad igram igrice i kad surfam...
bacci wrote:A moj g2 samo 29 000,nezz zašto toliko manje u odnosu na isti mob..zna netko u čemu je problem
@Bacci, ne brini, i meni je prvi put na testu pokazao 32 K bodova, i kad sam slijedeci put uradio bilo je 29 K. A što se tiče zagrijavanja, zagrije se dosta kad igram igrica malo duze (real racing 3), bas bude vruc i ne mogu neko vrijeme povecati brightnees, bude oko 80% i ne da mi vise. Verzija softvera D80220c
Ti testovi su notorna glupost i nisu mjerilo nikakvo. Ljudi ne zamarajte se sa tim. Neki su proizvođači radili na tome da se prikaže veći skor u benchamrku i haman da se to uspjelo dokazati. Zna Samsung
Moguće da imaš u pozadini neke aplikacije koji troše resurse i manje ti prikaže. U svakom slučaju ti testovi su totalno nepouzdani.
Kod mene je verzija D80220c i ne primjecujem neko strasno pregrijavanje. Telefon se normalno zagrije u toku surfanja i igranja igara ali ne nešto strašno da utiče npr. na brightness i slicno..
Prije sam imao nexus 4 i manje više se identično zagrijavaju..
Zna li neko kako smanjiti ton kada se snimaju klipovi ? Kada snimam negdje na bucnom mjestu (koncert,kafic,diskoteka) ne bude najbolji audio snimak jer bude preglasno pa krce zvucnici.
agent_zero wrote:Znači poneki korisnik sa 20f verzijom ima problem sa zagrijavanjem (ali ne svi), dok većina sa 20d verzijom ima problem sa zagrijavanjem.
Ako nemaš šta pametno reći predlažem ti da pročitaš postove u zadnjih par stranica ili da ne pametuješ bezveze i produžiš dalje... Ima bruku problema. Odakle da počnem? Ja sam na dva uređaja imao bug sa Viberom, Skypom i sličnim programima, na ovom forumu je bilo još barem 3-4 korisnika koja su se žalila na isto.
Moja sestra ima G2 i ima problem sa pregrijavanjem. Znači koristi ove chat programe, browser i siluje muzički player I jednostavno mobitel joj se pregrijava užasno od slušanja muzike. Također, ima problem sa gps-om. Evo čitam i ovdje da se nekoliko ljudi žali na pregrijvanje nakon updatea. Dakle, ima problema i to je činjenica. Isto tako ima i onih koji nemaju problema. Vjerovatno ima nekih serija koje imaju probleme.
Da li ti je sad malo jasnije ili ćeš i dalje biti bahat?
Jao ovih sto se nazor trude da ispadnu pametni...
Kao prvo, problem zagrijavanja je očito softverske prirode, i prije ili kasnije će biti riješen, kao i ostali slični bugovi sto su rješavani. Takav problem se ama bas ni u kom slučaju ne može porediti sa recimo lumija 920, gdje je telefon vreo ispod kamere od prvog dana, i nikad nikakav softver ni nadogradnja to nije niti ce riješiti.
Dalje to za viber, skype... Evo bas sam pratio temu i samo dva lika imaju neke probleme sa istim, sta je sa ostalih kojima normalno funkcioniše?
GPS? Malo voliš slafinjat? A?
Nego, ufati se ti tog poluproizvoda, i valjda nafatas koju crticu mreže...
Ako nemaš šta pametno reći predlažem ti da pročitaš postove u zadnjih par stranica ili da ne pametuješ bezveze i produžiš dalje... Ima bruku problema. Odakle da počnem? Ja sam na dva uređaja imao bug sa Viberom, Skypom i sličnim programima, na ovom forumu je bilo još barem 3-4 korisnika koja su se žalila na isto.
Moja sestra ima G2 i ima problem sa pregrijavanjem. Znači koristi ove chat programe, browser i siluje muzički player I jednostavno mobitel joj se pregrijava užasno od slušanja muzike. Također, ima problem sa gps-om. Evo čitam i ovdje da se nekoliko ljudi žali na pregrijvanje nakon updatea. Dakle, ima problema i to je činjenica. Isto tako ima i onih koji nemaju problema. Vjerovatno ima nekih serija koje imaju probleme.
Da li ti je sad malo jasnije ili ćeš i dalje biti bahat?
Kod mene se telefon grije samo kad igram igrice, posto vozim bociklo naslušam se muzike da valja i nikad se od slušanja muzike nije zagrijao. To sto se desi kod par korisnika ne mora da znaci ništa kamoli da support ne valja. Cuj par korisnika se žali na nesto i odmah ne valja support. Bezze...