A to nije slučaj u zadnje vrijeme,posebno od utakmice sa SAD-om.I svaki put:"Biće bolje...",ma neće sa mlohavom igrom,taktikom,te igračima za "jednokratnu probu" koje neko pokušava nazor ugurati u reprezentaciju,nikada.emigrazione wrote:
Odnos prema igri MORA biti isti u svakoj utakmici.
B&H vs Egipat
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- SmokingMan
#676 Re: B&H vs Egipat
- bingov buraz
#677 Re: B&H vs Egipat
ovaj termin "spustanje na zemlju" postao pravi alibi za poraze,spusta se na zemlju jednom a ne u svakoj jebenoj utakmici,mene su vec Ameri spustili i nema potrebe da nas iko vise spusta (Argentina,Slovacka,Egipat)
- DonVitoN
#678 Re: B&H vs Egipat
Susic krivicu odma prebacuje na navijace ili nekog desetog kako bi se sto manje pisalo o njegovoj fenomenalnoj taktici.
Aferim Susic
treba nekad priznati i da Dzeko nece meda ili (ne) taktike a igre za GOL vise sa dva napadaca je posebna prica
igra bez igre..
Aferim Susic
- Šibicar
#679 Re: B&H vs Egipat
bingov buraz wrote:ovaj termin "spustanje na zemlju" postao pravi alibi za poraze,spusta se na zemlju jednom a ne u svakoj jebenoj utakmici,mene su vec Ameri spustili i nema potrebe da nas iko vise spusta (Argentina,Slovacka,Egipat)
-
popokatepetl_com
#680 Re: B&H vs Egipat
Normalno da nam je veza bila nepostojeca kad nam napad organizuje Tino Sven Susic kloc iz HNL-a, Medunjanin (lik koji je toliko precijenjen u domacoj javnosti a u klubu cesto igrao kao bek koliko sam upratio) i Salihovic koji je kreativan ko Spahic, bez krila, u kao sto smo vec naveli prahistorijskog formaciji sa dva napadaca sidrasa od kojih nijedan nije tehnicki potkovan da nekim driblingom napravi visak ili stvori sansu. Sta onda sa ovakvom postavkom ocekivati nego patnju i prvi sut na gol pred kraj poluvremena?
To spustanje na zemlju je bijedan izgovor, spusteni smo mi davno na zemlju...
- Capajebo
#681 Re: B&H vs Egipat
Tu sam prestao citatipopokatepetl_com wrote:Normalno da nam je veza bila nepostojeca kad nam napad organizuje Tino Sven Susic kloc iz HNL-a, Medunjanin (lik koji je toliko precijenjen u domacoj javnosti a u klubu cesto igrao kao bek koliko sam upratio) i Salihovic koji je kreativan ko Spahic, bez krila, u kao sto smo vec naveli prahistorijskog formaciji sa dva napadaca sidrasa od kojih nijedan nije tehnicki potkovan da nekim driblingom napravi visak ili stvori sansu. Sta onda sa ovakvom postavkom ocekivati nego patnju i prvi sut na gol pred kraj poluvremena?
-
legenda reala
#682 Re: B&H vs Egipat
Opet će se poraz pripisati nezainteresovanosti igrača, a prava razlog poraza zataškati 
-
Crvena Tifoza
#683 Re: B&H vs Egipat
popokatepetl_com wrote:Normalno da nam je veza bila nepostojeca kad nam napad organizuje Tino Sven Susic kloc iz HNL-a, Medunjanin (lik koji je toliko precijenjen u domacoj javnosti a u klubu cesto igrao kao bek koliko sam upratio) i Salihovic koji je kreativan ko Spahic, bez krila, u kao sto smo vec naveli prahistorijskog formaciji sa dva napadaca sidrasa od kojih nijedan nije tehnicki potkovan da nekim driblingom napravi visak ili stvori sansu. Sta onda sa ovakvom postavkom ocekivati nego patnju i prvi sut na gol pred kraj poluvremena?
Nek u iducoj pozove igrace Bayerna, Barce, Reala itd. Mozda ce oni biti bolji od nase prve postave.
Svakakvih likova.
- Logovan
#684 Re: B&H vs Egipat
Znam, raspad je bio ali vratili smo se. Pokazali smo jačinu, tako da mislim da ćemo opet imati snage i volje za povratak.House wrote: Hajde da se nije desilo prije , sjeti se Slovačke u Zeniciisti raspad sistema
Njega sam isto htio spomenuti ali zaboravio sam.Crvena Tifoza wrote: Takodje bi dodao da je Pjanic falio veceras kao nikad. Ljudi su nam dali sredinu koju nismo znali iskoristiti.
Sad smo vidjeli koliko je Pjanić postao bitan za našu reprezentaciju. Ne mislim sad da ovisimo o njemu jer imamo dovoljno pojedinaca koji mogu jednim potezom odlučiti utakmicu. Nažalost, danas nije bilo takvih... Pjanić bi možda i uspio uraditi nešto što danas niko nije bio u stanju da uradi a možda bi se i utopio u ovo sivilo.
- BHF_Manijak
#685 Re: B&H vs Egipat
Jok ba, treba im orden za borbenost dati.IcedMFEarth wrote:
Utakmice jes' bila za kurca, al' mi je muka kad sam pročito ovo.
-
popokatepetl_com
#686 Re: B&H vs Egipat
PA dva puta sam gledao izvjestaj sa utakmice gdje je on bio lijevi bek cini mi se...uglavnom to nije ni poenta precijenjen je igrac i kao sto se vidjelo nepostojec kad pored njega nema kreativca poput Pjanica ili Misimovica, on ne moze kreirati igru i to je to.purifier wrote:Tu sam prestao citatipopokatepetl_com wrote:Normalno da nam je veza bila nepostojeca kad nam napad organizuje Tino Sven Susic kloc iz HNL-a, Medunjanin (lik koji je toliko precijenjen u domacoj javnosti a u klubu cesto igrao kao bek koliko sam upratio) i Salihovic koji je kreativan ko Spahic, bez krila, u kao sto smo vec naveli prahistorijskog formaciji sa dva napadaca sidrasa od kojih nijedan nije tehnicki potkovan da nekim driblingom napravi visak ili stvori sansu. Sta onda sa ovakvom postavkom ocekivati nego patnju i prvi sut na gol pred kraj poluvremena?
Crvena Tifoza
Ili jos lakse da iduci put sa San Marinom ugovore prijateljsku da se svrsavanje na Papeta ne prekida ipak je strasni Egipat prevelik zalogaj za koji ti trebaju igraci REala, BAyerna, Barcelone, Chelsea...
Last edited by popokatepetl_com on 05/03/2014 21:48, edited 2 times in total.
- IcedMFEarth
#687 Re: B&H vs Egipat
Što nisi svoj post citiro ? Kapitena izvrijeđo k'o cigana.BHF_Manijak wrote:Jok ba, treba im orden za borbenost dati.IcedMFEarth wrote:
- Dr. Kuca
#688 Re: B&H vs Egipat
Uzas je blaga rijec. Kao nas premijeligasi su odigrali, bez trke.
- Šibicar
#689 Re: B&H vs Egipat
IcedMFEarth wrote:Što nisi svoj post citiro ? Kapitena izvrijeđo k'o cigana.BHF_Manijak wrote:Jok ba, treba im orden za borbenost dati.IcedMFEarth wrote:
Nije on cigan,on je nafurani gmaz.
- agent_zero
#690 Re: B&H vs Egipat
Slika i prilika naše utakmice večerasK_nine wrote:
Osima za selektora
-
The 51st State
#691 Re: B&H vs Egipat
besica je mogo zvati komotno u onoj jednoj utakmici sto je igro pokazo je dvostruko vise od bratica i hadzica.Crvena Tifoza wrote:popokatepetl_com wrote:Normalno da nam je veza bila nepostojeca kad nam napad organizuje Tino Sven Susic kloc iz HNL-a, Medunjanin (lik koji je toliko precijenjen u domacoj javnosti a u klubu cesto igrao kao bek koliko sam upratio) i Salihovic koji je kreativan ko Spahic, bez krila, u kao sto smo vec naveli prahistorijskog formaciji sa dva napadaca sidrasa od kojih nijedan nije tehnicki potkovan da nekim driblingom napravi visak ili stvori sansu. Sta onda sa ovakvom postavkom ocekivati nego patnju i prvi sut na gol pred kraj poluvremena?
Nek u iducoj pozove igrace Bayerna, Barce, Reala itd. Mozda ce oni biti bolji od nase prve postave.![]()
Svakakvih likova.
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#692 Re: B&H vs Egipat
Meni nije nikako jasno, hajde so Safet svaku utakmicu testira po par igraca ali da li mu kad na pamet palo da proba testirati kakvu drugu formaciju ili svih njegovih 40 utakmica igramo sa jednom jedinom formacijom.
-
LSD
#693 Re: B&H vs Egipat
od "spuštanja na zemlju", još je bjedniji izgovor/alibi prica kako su nam falili Miske i Pjanić
....ko biva sa njima bi sigurno pobjedili Egipat ili barem izvukli neriješeno (u najgorem slucaju).
Davajuci tim šupljacima mitsku snagu Misketu i Miralemu, oni koji potenciraju taj alibi, direktno pišaju po ostatku tima (to s jedne strane), a sa druge strane ih oslobađaju od bilo kakve odgovornosti.
Danas sutra na SP se može desiti neki kartoni ili nedo Bog neka povreda Misketa ili Miralena - pa šta onda??
hocemo li se opet vaditi na tu pricu
Davajuci tim šupljacima mitsku snagu Misketu i Miralemu, oni koji potenciraju taj alibi, direktno pišaju po ostatku tima (to s jedne strane), a sa druge strane ih oslobađaju od bilo kakve odgovornosti.
Danas sutra na SP se može desiti neki kartoni ili nedo Bog neka povreda Misketa ili Miralena - pa šta onda??
hocemo li se opet vaditi na tu pricu
Last edited by LSD on 05/03/2014 21:51, edited 1 time in total.
-
Ripicipi
#694 Re: B&H vs Egipat
Kad je Spahic mogao zivot izgubiti protiv Grcke, to se zaboravilo zbog jebenog EgiptaIcedMFEarth wrote:Što nisi svoj post citiro ? Kapitena izvrijeđo k'o cigana.BHF_Manijak wrote:Jok ba, treba im orden za borbenost dati.IcedMFEarth wrote:
Gadan smo narod do picke materine
- BHF_Manijak
#695 Re: B&H vs Egipat
Sta ako je kapiten, nije pejgamber? Qrci se, glumi igracinu, a svaki jaci protivnik ga spusti. Ne volim glumce, ma kako srcani bili.IcedMFEarth wrote: Što nisi svoj post citiro ? Kapitena izvrijeđo k'o cigana.
-
Crvena Tifoza
#696 Re: B&H vs Egipat
Nije. Papetu su ruke zavezane od strane Jagodice sto se tice malog Besica. To vrlo dobro znas.The 51st State wrote:besica je mogo zvati komotno u onoj jednoj utakmici sto je igro pokazo je dvostruko vise od bratica i hadzica.Crvena Tifoza wrote:popokatepetl_com wrote:Normalno da nam je veza bila nepostojeca kad nam napad organizuje Tino Sven Susic kloc iz HNL-a, Medunjanin (lik koji je toliko precijenjen u domacoj javnosti a u klubu cesto igrao kao bek koliko sam upratio) i Salihovic koji je kreativan ko Spahic, bez krila, u kao sto smo vec naveli prahistorijskog formaciji sa dva napadaca sidrasa od kojih nijedan nije tehnicki potkovan da nekim driblingom napravi visak ili stvori sansu. Sta onda sa ovakvom postavkom ocekivati nego patnju i prvi sut na gol pred kraj poluvremena?
Nek u iducoj pozove igrace Bayerna, Barce, Reala itd. Mozda ce oni biti bolji od nase prve postave.![]()
Svakakvih likova.
- BlueBlood
#697 Re: B&H vs Egipat
off
prenosi li iko mec spanija - italija?
prenosi li iko mec spanija - italija?
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#698 Re: B&H vs Egipat
Last edited by Picajzla on 05/03/2014 21:53, edited 2 times in total.
- Jack Be Nimble
#699 Re: B&H vs Egipat
Meni sasvim OK utakmica, nisam ni vise ocekivao. Pali sa marsa, jedan dan priprema vazno je da se ne povrijedi sto zbog kluba sto zbog SP. Odradili su svoj posao sto se tice plasmana sada neka uzivaju i mi zajedno sa njima
.
.- Capajebo
#700 Re: B&H vs Egipat
Ja sam mislio da ja poludim kad izgubimo, al' sto Manijak poludi....