It_is_a_Leclerc wrote: OHR je ona institucija na Marin Dvoru gdje sjedi onaj čiko što pokušava ispraviti što SDA zajebe.
BAKIRE ODLAZI
-
Innovation
#676 Re: BAKIRE ODLAZI
- navedeni
#677 Re: BAKIRE ODLAZI
Seka bar vozi sama svoj ML, kcerku vozi vozac u audi a7 
- Dozer
#678 Re: BAKIRE ODLAZI
Da li je ovo za leoparda i 500E istina, ili mahalanje?
A sto se Allaha/boga tice - taj nit' je kad koga kaznio, niti ce. Zna to Bake vrlo dobro, zato i radi sve sto radi. A za njim i ostala SDA kamarila.
I Tihic se polomi da ozdravi lijececi se u inostranstvu, opet preko nasih ledja i kroz fondove zdravstvenog kojima mi, obicni smrtini ne mozemo ni prismrditi, i troseci stotine hiljada na to. A zasto to radi ako je vjernik musliman? Zar ga "tamo" ne ceka dzennet i sve one hurije, bolji "zivot" nakon ovog jada u ovom zivotu?
Ili se, mozda, boji da ipak nece u dzennet, nego u dzehennem, pa se bori da sto duze ostane "ovdje"? I, onako usput, klepi jos koji stan, uhljebi jos kojeg rodju/havera/sina/kcer, pa da, valjda, na taj nacin zaradi dzennet?
Tesko Tihicu, tesko...
A sto se Allaha/boga tice - taj nit' je kad koga kaznio, niti ce. Zna to Bake vrlo dobro, zato i radi sve sto radi. A za njim i ostala SDA kamarila.
I Tihic se polomi da ozdravi lijececi se u inostranstvu, opet preko nasih ledja i kroz fondove zdravstvenog kojima mi, obicni smrtini ne mozemo ni prismrditi, i troseci stotine hiljada na to. A zasto to radi ako je vjernik musliman? Zar ga "tamo" ne ceka dzennet i sve one hurije, bolji "zivot" nakon ovog jada u ovom zivotu?
Ili se, mozda, boji da ipak nece u dzennet, nego u dzehennem, pa se bori da sto duze ostane "ovdje"? I, onako usput, klepi jos koji stan, uhljebi jos kojeg rodju/havera/sina/kcer, pa da, valjda, na taj nacin zaradi dzennet?
Tesko Tihicu, tesko...
Last edited by Dozer on 27/08/2014 14:45, edited 1 time in total.
- navedeni
#679 Re: BAKIRE ODLAZI
Istina, i nije jednom, sad pred izbore je ukinula facebook account radi slika, ali iskopat ce nekoDozer wrote:Da li je ovo za leoparda i 500E istina, ili mahalanje?
- Rampage
#680 Re: BAKIRE ODLAZI
Što se tiče njih i Allaha/Boga, da ih je imalo strah i da imaju imalo bogobojaznosti, ne bi radili to što rade.Dozer wrote:Da li je ovo za leoparda i 500E istina, ili mahalanje?
-
gepard_
#681 Re: BAKIRE ODLAZI
O'zone wrote:navedeni wrote:Bakira i njegovu kcerku Jasminu koja u kuci na poljinama drzi malog leoparda kao kucnog ljubimca, i placa zvake u BBIu sa novcanicama od 500 eura ce Allah kazniti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Počela kružiti slika gdje Seka dolazi na posao u onom polovnom autu što ima sa Baketom po pola i koje vrijedi ako se ne varam 15 000 KM
![]()
Možda je samo na test vožnji
cuj Seka , lijepo srpsko ime
- navedeni
#682 Re: BAKIRE ODLAZI
Rampage wrote:Što se tiče njih i Allaha/Boga, da ih je imalo strah i da imaju imalo bogobojaznosti, ne bi radili to što rade.Dozer wrote:Da li je ovo za leoparda i 500E istina, ili mahalanje?
Zato se Jasminina firma i zove FABCAT, http://www.fabcat.ba/ i logo u bojama leoparda. Babo joj sredjuje poslove, npr ima stalni ugovor sa Euroasfaltom, koji slucajno gradi autoput, http://www.euro-asfalt.ba/ (Na dnu se vidi da sve radi Bakirovca kcerka), kolike su pare u pitanju ne zelim da znam... Isto tako BBI Banka i mnogo drugih kompanija
http://isrmsp.gov.ba/?p=123525
- O'zone
- Globalni moderator
#683 Re: BAKIRE ODLAZI
Što si ba ljubomoran?navedeni wrote:Seka bar vozi sama svoj ML, kcerku vozi vozac u audi a7
Snašla se djevojka ima svoju marketing agenciju tu i tamo čvakne neki poslić od babinih ahbaba iz državnih kompanija i et...
- navedeni
#684 Re: BAKIRE ODLAZI
Ja vozim a8, a babu u ratu izgubio, ali babo njen krade od mene i od nas sviju, tu je mala razlikaO'zone wrote:Što si ba ljubomoran?navedeni wrote:Seka bar vozi sama svoj ML, kcerku vozi vozac u audi a7
Snašla se djevojka ima svoju marketing agenciju tu i tamo čvakne neki poslić od babinih ahbaba iz državnih kompanija i et...
- Dozer
#685 Re: BAKIRE ODLAZI
Mila majko...
I onda jos postoje oni koji tu takvu stoku brane...
Last edited by Dozer on 27/08/2014 14:59, edited 1 time in total.
- navedeni
#686 Re: BAKIRE ODLAZI
Pa kako nece braniti, 20 godina daju svojim ljudima vikendice, auta,fotelje, pare, i ja bi ih branioDozer wrote:Mila majko...
I onda jos postoje oni koji tu takvu sotku brane...
- O'zone
- Globalni moderator
#687 Re: BAKIRE ODLAZI
Njih brane oni koji imaju koristi od njih a takvih je PUUUUUUUNOOOOOOOOOO!Dozer wrote:Mila majko...
Zato kad mi neko spomene bojkot izbora cjepanicom bi ga u glavu
- Dozer
#688 Re: BAKIRE ODLAZI
Doduse...
@Sulejmane, sta ti velis na ove lavove, tigrove, leoparde, Mercedese, Eure, luksuzne vibratore i tako to...?
Imas li ikakav komentar?
Mozda da nam objasnis - odakle sve to? Od cega? Kojih plata?
@Sulejmane, sta ti velis na ove lavove, tigrove, leoparde, Mercedese, Eure, luksuzne vibratore i tako to...?
Imas li ikakav komentar?
Mozda da nam objasnis - odakle sve to? Od cega? Kojih plata?
Last edited by Dozer on 27/08/2014 15:02, edited 1 time in total.
-
gepard_
#689 Re: BAKIRE ODLAZI
sulejman1
a jos arhitekta koji je rodjen u Sarajevu . Mozes misliti vokabular i gramatiku i pravopis onog Saje i slicnih papaka i djilkosa iz istocne Bosne . Tugo moja SDA ovaca vratite se u u prvi osnovne pa naucite pisati i slusajte uciteljicu koja kaze kako nije lijepo krasti i lagati jer onaj ko krade i laze taj i ubija . Ubili ste Bosnu ! SDA ovci i ovani i svinje jedne . krmad su gospoda za SDA sljam i olos .
da su ( je ) vecina SDA ovaca nepismeni seljoberi i krkani koji znaju samo krasti i lagati to znaju i ptice na grani . Ali lijepo je vidjeti kada sami daju pecat dijagnozi sa svojim poskocicama i pravopisom koji je nivou sumskih zivotinja . Slusam neki dan Bakira Izdajniklopovbegovica kako kaze ,, razgovarali smo vise od desetKrediti suu zadnji 8 godina za vrijeme SDP i drugihdizati
sata
- Haris033
#690 Re: BAKIRE ODLAZI
Dozer wrote:Mila majko...
Takvu stoku brane isti oni koji se okupljaju po koridama, auto pijacama, itd... A takvih, na žalost, ima mnogo i njima nije mrsko izaći na izbore i staviti "x" za svoga čobana...
Last edited by Haris033 on 27/08/2014 15:04, edited 1 time in total.
- O'zone
- Globalni moderator
#691 Re: BAKIRE ODLAZI
@gepard ti si meni sumLJiv otim tvojim nikom!
Ima veze sa mačkama a znamo ko drži i voli mačke i to te velike.
Da ti nijesi možda petokolonaš?
-
gepard_
#692 Re: BAKIRE ODLAZI
navedeni wrote:Pa kako nece braniti, 20 godina daju svojim ljudima vikendice, auta,fotelje, pare, i ja bi ih branioDozer wrote:Mila majko...
njih je nemoguce odbraniti . evo i ovaj sulejman 1 ( kakv god bio djon obraz i seljak ) je pobjegao sa teme . prvo sto je nepismen a drugo ( braniti SDA ) to je vec odavno posatlo jalov posao .
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#693 Re: BAKIRE ODLAZI
nije, neodgovara boja dresa , on je tackast nije prugast.O'zone wrote:@gepard ti si meni sumLJiv otim tvojim nikom!
-
gepard_
#694 Re: BAKIRE ODLAZI
O'zone wrote:@gepard ti si meni sumLJiv otim tvojim nikom!
- Dozer
#695 Re: BAKIRE ODLAZI
A i brzi je od leoparda 
- O'zone
- Globalni moderator
#696 Re: BAKIRE ODLAZI
Nek bude kvalitetno na račun strankegepard_ wrote:O'zone wrote:@gepard ti si meni sumLJiv otim tvojim nikom!
Da ti nijesi možda petokolonaš?dobar si , imas pivu
-
gepard_
#697 Re: BAKIRE ODLAZI
Haris033 wrote:Dozer wrote:Mila majko...
I onda jos postoje oni koji tu takvu stoku brane...![]()
Takvu stoku brane isti oni koji se okupljaju po koridama, auto pijacama, itd... A takvih, na žalost, ima mnogo i njima nije mrsko izaći na izbore i staviti "x" za svoga čobana...
tacno , yebat im mater seljacku . ja nikada nisam cuo od bakira i SDA ovaca da pljuju po genocidnoj RS . Takodje su alergicni na rijeci ( bosanski, Bosanac , bosansko ) isto kao i cetnici i ustase . Oni ce pristati na sve samo na Bosnu i Bosance nikada .
-
gepard_
#698 Re: BAKIRE ODLAZI
bez alkoholnu ali kada bakir okrene ledja ja ti stavim malo alkohola da on ne primjeti ( i on nama svasta radi iza ledja )O'zone wrote:Nek bude kvalitetno na račun strankegepard_ wrote:O'zone wrote:@gepard ti si meni sumLJiv otim tvojim nikom!
Da ti nijesi možda petokolonaš?dobar si , imas pivu
- Dozer
-
gepard_
#700 Re: BAKIRE ODLAZI
nego odakle ovoj baketovoj skvo nadimak ,, Seka ,, za vrijeme Juge u mojoj carsiji cure koje imale taj nadimak su bile iskolmpleksirane muslimanskim imenom i porijeklom . Tako je bio u mojoj carsiji a sada kako je to kod vas tamo u sarajvu
pojma nemam .