Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Industria de Diseño Textil, S.A. (Inditex) The world's largest apparel retailer, the fashion group also owns brands such as Zara,Massimo Dutti, Pull and Bear, Uterqüe, Stradivarius and Bershka.
ne znam koji klinac glumite i pljujete po svemu, i što se javljate na ovu temu uopšte..kao nećete otić u taj centar, pa koga briga jarane, bio ili ne bio, kao da će neko primjetiti da li si baš TI bio tamo...
a 100% ćete otići...kad/tad
Last edited by azurna_obala on 20/03/2014 18:08, edited 1 time in total.
azurna_obala wrote:ne znam koji klinac glumite i pljujete po svemu, i što se javljate na ovu temu uopšte..kao nećete otić u taj centar, pa koga briga jarane, bio ili ne bio, kao da će neko primjetiti da li si baš TI bio tamo...
azurna_obala wrote:ne znam koji klinac glumite i pljujete po svemu, i što se javljate na ovu temu uopšte..kao nećete otić u taj centar, pa koga briga jarane, bio ili ne bio, kao da će neko primjetiti da li si baš TI bio tamo...
U potpunosti se slažem sa tobom.
ma tih sto pishkaju, vecinom uz vjetar, nikada nece faliti, bilo je tako i za bbi pa eno ih redovno ga posjecuju, danas sam svratio i bacio krug, lijepo jeste ali nisam bas siguran da li mi se svidja dok malo vise vremena ne provedem unutra, malo je mracno i razvuceno, steta je sto onaj dio za sjedenje, klopu, kafu, nije otvoren prema ulici mislim da bi bilo prijatnije...
karanana wrote:Gdje se ulazi autom u garazu? Jel tamo s pruge prije one nove stambene zgrade?
Jeste, tu je jedan od ulaza u garazu. Drugi je prema Miljacki, a mozes ili iz one ulice pored Parlamenta skrenuti ili iz Kotromaniceve, od onog parkinga uz rijeku.
Nigella wrote:Radnje ko radnje sitna buranija se sigurno tamo nece oblaciti.
Zara je baš za kokuze. Slab kvalitet mateijala, modeli kao mame moje prijateljice koja joj je šila cijeli život itd. Uspjeh Zare baš leži u niskoj cijeni i maloj seriji jednog modela, ne u kvalitetu, ni exluzivi, ni cijeni kojom se skida krem.
Pull & Bear je prihvatljiv i za nas obicnu raju, ja sam kupio kod njih farmerke (u Mostaru) platio 40km, majice su 20-ak km, na snizenju ih bilo po 7-8km, u Zaru sam svracao samo da smeknem sta ima, podosta je toga sto ne bi ni da mi dzaba daju a cijene do nebesa, ali vidio sam da imaju i podosta snizenja, naka jaknica bila 159 a sada 49km
Zara je baš za kokuze. Slab kvalitet mateijala, modeli kao mame moje prijateljice koja joj je šila cijeli život itd. Uspjeh Zare baš leži u niskoj cijeni i maloj seriji jednog modela, ne u kvalitetu, ni exluzivi, ni cijeni kojom se skida krem.
Jbg moze ona biti za kokuze i realno slabog kvaliteta ali njihove cijene su tolike da su vecini preskupi, pa i meni. A to samo govori u kakvom smo stanju ekonomskom.