za sebe mozda cekam samo No man's sky
PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
-
rayman90
#676 Re: PlayStation 4 - all about
vcrs ce bit na us psnu skoro za djabe CEL DAMAGE HD, super za split screena s jaranima
cekamo i GANG BEASTS, a mozda i guns core & cannoli
inace uzimam samo offline co-op igre 
neki dan bio besplatan PS+ vikend i za nas sto nismo pretplatnici
izgiro se malo ufca, al djabe, bolja mi je opcija trenutno sutat online Fight night champion nego platit pretplatu 
-
rayman90
#677 Re: PlayStation 4 - all about
a zanimljivo mi djeluju za dvoje Never Alone i Chariot, mozda sa zenom

-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#678 Re: PlayStation 4 - all about
Sta imas jos da preporucis za couch co-op ? Imam dva kontrolera koji nisu iskoristeni ni blizu koliko bi trebali bitirayman90 wrote:a zanimljivo mi djeluju za dvoje Never Alone i Chariot, mozda sa zenom![]()
Idealno bi bio onaj "minute to learn , life time to master" koncept ali to je tesko naci ...
-
Mustang1
#679 Re: PlayStation 4 - all about
Gta Heists konacno najavljen za 10. Mart a za PC 14. Aprila
-
rayman90
#680 Re: PlayStation 4 - all about
hehe manjka trenutno ps4 za couch igrama, nije da je i ps3 nesto bio boljiUnscarD wrote:Sta imas jos da preporucis za couch co-op ? Imam dva kontrolera koji nisu iskoristeni ni blizu koliko bi trebali bitirayman90 wrote:a zanimljivo mi djeluju za dvoje Never Alone i Chariot, mozda sa zenom![]()
Ja imam samo SportChampions, imam ono nesto po dvorcu kada se pucas sa protivnikom (to je zarazno pravo) zove se Towerfall Ascension ili ovako nesto, naravno imam UFC ali tu sam previse jak sa ljepsu polovinu
![]()
Idealno bi bio onaj "minute to learn , life time to master" koncept ali to je tesko naci ...
al sa zenskom mozda surgeons simulator: anniversary edition (bilo nedavno snizenje na psn radnji, moglo se uzet za 3-4 funte, ne sjecam se sad
klix brains je zanimljiv i u dvoje (a i u cetvero, em je bundle, pa dobijes i ps3 i ps4 verziju
Octodad bi mogla bit zanimljiva i u dvoje
slijedi klasika ono sto svi preporucuju, rayman legends i lbp 3, mada se drustvo i ja nismo nesto naigrali tog na trojci
od igrara koje cu ja definitivno igrat sa drustvom su:
-terraria (bolje od minecrafta, 4 p splitscreen sam radio i na ps3, al na ps4 ima opcija zumiranja sa onim touch padom heheh)
-foul play (2 igraca izgleda samo
-gang beasts (nije jos izasla)
-cel damage (ev cekam da se osvjezi stranica us psn radnje od jutros, da kupim za 2$, moze u 4 igraca split screen)
- Never Alone
-Chariot
-cekam pravu cijenu i za How to survive (2 igraca coop)
-sportske
ako si sacuvo ps3, imas:
-calling all cars (4 igraca split screen
. scott pilgrim sam probo, al smo se u prvoj fazi tolko istukli izmedju sebe da nismo ni nastavili (4 igraca) haha
- rag doll kung fu fists of plastic, moze u 4, al igra podrzava samo dualshockove, ne prepoznaje genericne usb jojstike
-Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars (igrali, dotuzilo, al zabavno
-WWE 2010 (moze i stariji/noviji, igralo se 3v3 na kaucu, zabavno
-Vancuover 2010 moze u cetvero, super je bilo
-bomberman ultra je neprolazan (u sedmero
-rock of ages moze u dvoje, al onako
-
UnscarD
#681 Re: PlayStation 4 - all about
Hvala na prijedlozima ...imam i PS3 sa 2 kontrolera (mada sam jedan posudio jaranu) tako da ce se nesto probrati ...meni je pola furke sama igra a pola sto se kada pobjedim "izivljavam" na (ne)prijatelju sa kojim igram a naravno i obratno...da mi je neko pricao da moze onako da se iznervira oko igrice ne bih mu vjerovaorayman90 wrote:hehe manjka trenutno ps4 za couch igrama, nije da je i ps3 nesto bio boljiUnscarD wrote:Sta imas jos da preporucis za couch co-op ? Imam dva kontrolera koji nisu iskoristeni ni blizu koliko bi trebali bitirayman90 wrote:a zanimljivo mi djeluju za dvoje Never Alone i Chariot, mozda sa zenom![]()
Ja imam samo SportChampions, imam ono nesto po dvorcu kada se pucas sa protivnikom (to je zarazno pravo) zove se Towerfall Ascension ili ovako nesto, naravno imam UFC ali tu sam previse jak sa ljepsu polovinu
![]()
Idealno bi bio onaj "minute to learn , life time to master" koncept ali to je tesko naci ...![]()
al sa zenskom mozda surgeons simulator: anniversary edition (bilo nedavno snizenje na psn radnji, moglo se uzet za 3-4 funte, ne sjecam se sad),
klix brains je zanimljiv i u dvoje (a i u cetvero, em je bundle, pa dobijes i ps3 i ps4 verziju), towerfall stvarno djeluje zabavno, al me odbije kad se sjetim da je next gen
cekacu akciju neku na psnu za to, mislim da je i bila nedavno, al ja sam tek ove sedmice nabavio dodatne dualshockove
![]()
Octodad bi mogla bit zanimljiva i u dvoje
slijedi klasika ono sto svi preporucuju, rayman legends i lbp 3, mada se drustvo i ja nismo nesto naigrali tog na trojciizmedju ove dvije, definitivno lbp, a ako si sacuvo ps3, od neagresivnih moze i Cave u dvoje (mada bolje u troje
), mislim da imaju i neki crvici za cetvorku, izaci ce i sims novi ako nije vec, te dvije se mogu igrat i sa predajom jojstika
![]()
nije lose ni igrat split screen cod ghost il drugi, al preko neta
jedno drugo da cuwate
![]()
od igrara koje cu ja definitivno igrat sa drustvom su:
-terraria (bolje od minecrafta, 4 p splitscreen sam radio i na ps3, al na ps4 ima opcija zumiranja sa onim touch padom heheh)
-foul play (2 igraca izgleda samo, nije jos izasla)
-gang beasts (nije jos izasla)
-cel damage (ev cekam da se osvjezi stranica us psn radnje od jutros, da kupim za 2$, moze u 4 igraca split screen)
- Never Alone
-Chariot
-cekam pravu cijenu i za How to survive (2 igraca coop)
-sportske
ako si sacuvo ps3, imas:
-calling all cars (4 igraca split screen)
. scott pilgrim sam probo, al smo se u prvoj fazi tolko istukli izmedju sebe da nismo ni nastavili (4 igraca) haha
- rag doll kung fu fists of plastic, moze u 4, al igra podrzava samo dualshockove, ne prepoznaje genericne usb jojstikeal je preprezabavna u cetvero
![]()
-Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars (igrali, dotuzilo, al zabavno)
-WWE 2010 (moze i stariji/noviji, igralo se 3v3 na kaucu, zabavno)
-Vancuover 2010 moze u cetvero, super je bilo
-bomberman ultra je neprolazan (u sedmero)
-rock of ages moze u dvoje, al onako
Imas jos i secret ponchos koji kao moze u couch co-op-u ali treba imati 2 ps plus accounta
- dzeno123
#682 Re: PlayStation 4 - all about
KonacnoooMustang1 wrote:Gta Heists konacno najavljen za 10. Mart a za PC 14. Aprila
-
Mustang1
#683 Re: PlayStation 4 - all about
Steta sto ovaj EA Acces nema za PS4 nego samo za xbox
-
rayman90
#684 Re: PlayStation 4 - all about
hehe nije djabe da i raja uzima najjace u sportskim igrama, jer uzivaju da drugi pati, nije im bitna uopste fer il zanimljiva igraUnscarD wrote: Hvala na prijedlozima ...imam i PS3 sa 2 kontrolera (mada sam jedan posudio jaranu) tako da ce se nesto probrati ...meni je pola furke sama igra a pola sto se kada pobjedim "izivljavam" na (ne)prijatelju sa kojim igram a naravno i obratno...da mi je neko pricao da moze onako da se iznervira oko igrice ne bih mu vjerovao![]()
Imas jos i secret ponchos koji kao moze u couch co-op-u ali treba imati 2 ps plus accountaovo se mozda promjeni.
tako ja uzimam Ali-ja na fight night championu, radim samo kombinaciju prednji-zadnji
-
Mustang1
#685 Re: PlayStation 4 - all about
Evo ubacili i UFC dzaba za EA access.. Neki dan NBA .. Dok sam imao xbox one vidio sam da je dzaba i nfs .. Jebo ih Xbox sto i nama ne vrate ovo .. Bit ce i early acces za hardline
-
UnscarD
#686 Re: PlayStation 4 - all about
Martovski lineup za PSN
Ovaj Dead Nation Apocalypse izgleda da je couch co-op bas kakav mi treba ... a ovaj Tomb Rider novi imam na PC-u ali nisam ga odigrao nikada ...mozda cu na PS3 ...ovaj Thomas was alone imam i igrao sam , pravo je zarazna logicka igra ..zna namuciti pravo pa ti onda bude drago sto si skontao rjesenje
Ovaj Dead Nation Apocalypse izgleda da je couch co-op bas kakav mi treba ... a ovaj Tomb Rider novi imam na PC-u ali nisam ga odigrao nikada ...mozda cu na PS3 ...ovaj Thomas was alone imam i igrao sam , pravo je zarazna logicka igra ..zna namuciti pravo pa ti onda bude drago sto si skontao rjesenje
-
gilla
#687 Re: PlayStation 4 - all about
Ako neko prodaje driveclub sa kutijom i svim, a povoljno neka se javi na pp, potrazujem. Ili second son ako je jeftino, prednost driveclub
-
Vertig0
#688 Re: PlayStation 4 - all about
second son imam. 40kmgilla wrote:Ako neko prodaje driveclub sa kutijom i svim, a povoljno neka se javi na pp, potrazujem. Ili second son ako je jeftino, prednost driveclub
-
UnscarD
#689 Re: PlayStation 4 - all about
Imam ja driveclub ... 50kmgilla wrote:Ako neko prodaje driveclub sa kutijom i svim, a povoljno neka se javi na pp, potrazujem. Ili second son ako je jeftino, prednost driveclub
-
Mustang1
#690 Re: PlayStation 4 - all about
Da nema neko 100 k coinsa na Fifi da halali ili posudi da sastavim tim sa Bonyem IF da igram dok heists ne izadju 
-
febo_acm
#691 Re: PlayStation 4 - all about
Ljudi uzeo sam PS4 i kako da nabavim FIFU 15 digital copy
Spominju raja nesta Amazon account ovo ono...
-
Mustang1
#692 Re: PlayStation 4 - all about
Evo vam prijedlog ko ima ps4 a nema frenda ili nekoga sa kim je u sharingu pa da kupuju igre zajedno skontajte se ovdje po dvojica , uvezite se na konzolama i onda mozete dvojica igrati igru koju jedan kupi a platite pola pola .. Isto mozete i sa ps plus uraditi samo jedan aktivira ps plus a i drugi moze igrati online.. Ja imam sa frendom ovako ali eto ako neko nema prijedlog ..
-
rayman90
#693 Re: PlayStation 4 - all about
Napravis americki psn racun ako ga vec nemas pa onda napravis i racun na amazonu s americkom adresom, nadji na guglu negdje adresu, postanski br i br telefona koji ces stavit, i to je to hehe na amazonu ti ponudi na kraju kupovine da vidis kodfebo_acm wrote:Ljudi uzeo sam PS4 i kako da nabavim FIFU 15 digital copySpominju raja nesta Amazon account ovo ono...
Ps. ovih dana snizenje trials fusiona xd moze u 4 igraca shared screen s jaranima
Inace, jel ko jos kupio s americkog psna bosansku temu, avatare, imamo i za littlebigplanet kostime dresove repke xd
-
Mustang1
#694 Re: PlayStation 4 - all about
Gdje ti je ta tema .. Ja mogu naci samo to za big planet ostalo nista
-
UnscarD
#695 Re: PlayStation 4 - all about
Kakv je ovo Martovski lineup ? Nigdje veze sa onim sto su najavili ... bas sam cekao ovaj DeadNation ...nije los ovaj counterspy ...sinoc sam kao da malo problam zaglavio 4 sata
ali ipak bih vise volio da vidim dead nation
-
rayman90
#696 Re: PlayStation 4 - all about
americki psn, za ps3Mustang1 wrote:Gdje ti je ta tema .. Ja mogu naci samo to za big planet ostalo nista
-
gilla
#697 Re: PlayStation 4 - all about
gta 5 on sale
80KM.
U račun primam driveclub ( full izdanje sa kutijom i svim) i na engleskom jeziku omot,uz doplatu 40.
Ostalo me ne zanima ništa trenutno.
U PP molim vas, nemojte ovdje.
U račun primam driveclub ( full izdanje sa kutijom i svim) i na engleskom jeziku omot,uz doplatu 40.
-
Mustang1
#698 Re: PlayStation 4 - all about
A ja mislio na ps4rayman90 wrote:americki psn, za ps3Mustang1 wrote:Gdje ti je ta tema .. Ja mogu naci samo to za big planet ostalo nistaevo link
I te oglase prodaje i gluposti imas pik pa tamo .. Da nema pa hajd
-
febo_acm
#699 Re: PlayStation 4 - all about
Uzeo sa FIFU 15 i NBA 2k15 i sad zbogom real life 
-
rayman90
#700 Re: PlayStation 4 - all about
driveclub 50 km (18 funti) na psnu s danasnjim vaucer kodom L5MFCEP358gilla wrote:gta 5 on sale80KM.