Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partnera?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sheilak

#676 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by sheilak »

GaRGa wrote:
sheilak wrote:
GaRGa wrote:sto ne mogu na rende kora.... znam pojedine koje nece ni na kafu sa likom ako ne vozi auto od 50K+ EUR...
znaš pojedine, ali ne znaš sve. ili znaš, pa onda možeš biti kategoričan.

joj, pesimista na forumu. :D

e bas te najvise razglabaju o svom postenju... a ko o cemu...

wow...
Ramzess Veliki

#677 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Ramzess Veliki »

vitamini wrote:svaki koji me pitao kolika mi je plata dobio je šut kartu :D
Muči te plata?
Sociolog

#678 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Sociolog »

Ramzes Veliki... mozda je to tako bilo do 2006-07...dok je jos bilo gradske raje.. sad kako je vecina ruralne provicijencije..samo interes
Havatar

#679 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Havatar »

Sociolog wrote:Ramzes Veliki... mozda je to tako bilo do 2006-07...dok je jos bilo gradske raje.. sad kako je vecina ruralne provicijencije..samo interes
A gradska raja ne gleda interes :oops:
GaRGa

#680 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by GaRGa »

plain vanilla wrote:
GaRGa wrote:sto ne mogu na rende kora.... znam pojedine koje nece ni na kafu sa likom ako ne vozi auto od 50K+ EUR...
jest im velik izbor bas :mrgreen:

neke nece imati seks s tobom ako im ne platis :oops:

vidis kako se covjek po sebi ravna.. to sto tebe nebi niko bez dobre cifre je samo tvoj problem :P
GaRGa

#681 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by GaRGa »

zar i muskarci to pitaju ? probaj slagat da ne radis i da nemas auto i po reakciji osobe ce ti se sve samo kazati :)
Ramzess Veliki

#682 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Ramzess Veliki »

Havatar wrote:
Sociolog wrote:Ramzes Veliki... mozda je to tako bilo do 2006-07...dok je jos bilo gradske raje.. sad kako je vecina ruralne provicijencije..samo interes
A gradska raja ne gleda interes :oops:
Pa ... Sociolog ima dobar pregled situacije. Stoji primjedba. Kako kaže gradska raja - uslovno rečeno, je uvijek bila manje-više približnog imovinskog stanja pa su sebi mogli priuštiti opušteno biranje partnera.
Ali meni se to i danas dešava. Nije to do toga da ne dotičem ribe iz Bičakčića ili Bosnie, nije to meni problem, nego mi ne leže intelektualno pa se sa njima ni ne petljam. Sjednem sa bajkerima i napijem se, to mi lakše. I manje košta. :lol: :lol: :lol:
Ramzess Veliki

#683 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Ramzess Veliki »

GaRGa wrote:

zar i muskarci to pitaju ? probaj slagat da ne radis i da nemas auto i po reakciji osobe ce ti se sve samo kazati :)
Ma dobiće nogu na prvu. Šta će nekome cura koja ne može platiti opravku auta, a hoće da se voza. :novine:
BadCopy

#684 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by BadCopy »

Kad je para manjka tone sve polako.Kad ti vec 20og moras razmisljati ocel bit para dovoljno za klopu i racuna pitat cu vas A gdje ljubav.Brak ti se onda svede samo na suzivot bez iceg lijepog.Nema vise ono kao u filmu imamo krisku hljeba al nam je fino skupa.Za lijep i zanimljiv zivot su potrebne pare,da nakon svih obaveza koje imas za platiti ostane nekih 300 400 maraka minimalno za zajebancije.Nije uopste potrebno da su to neke ekstra velike cifre u pitanju al neki minimum mora biti
Hell.is.here

#685 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Hell.is.here »

BadCopy wrote:Kad je para manjka tone sve polako.Kad ti vec 20og moras razmisljati ocel bit para dovoljno za klopu i racuna pitat cu vas A gdje ljubav.Brak ti se onda svede samo na suzivot bez iceg lijepog.Nema vise ono kao u filmu imamo krisku hljeba al nam je fino skupa.Za lijep i zanimljiv zivot su potrebne pare,da nakon svih obaveza koje imas za platiti ostane nekih 300 400 maraka minimalno za zajebancije.Nije uopste potrebno da su to neke ekstra velike cifre u pitanju al neki minimum mora biti
To ti je ono " kriza na vrata , zena kroz prozor" tako nesto :D
Sociolog

#686 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Sociolog »

Malo je off ... meni licno, subjektivno najbolje su cure s Filozofije... urbanije, opustene, s jakim intelektualnim sposobnostima koje ti mogu biti podrska, i u dobru i zlu..a ne cim dobijes otkaz..za par mjeseci..djevojka izmisli razlog a prekinite
registrovana onako

#687 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by registrovana onako »

Sociolog wrote:Malo je off ... meni licno, subjektivno najbolje su cure s Filozofije... urbanije, opustene, s jakim intelektualnim sposobnostima koje ti mogu biti podrska, i u dobru i zlu..a ne cim dobijes otkaz..za par mjeseci..djevojka izmisli razlog a prekinite
cure s fakulteta ili koje su zavrsile vec :D
Sociolog

#688 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Sociolog »

i jedno i drugo ...za mene licno... Dok sam isao u medicinsku vecina su bila skrivene sponzoruse, s par finih i casnim primjera(generacija 88-89), fakultet politickih nauka..isto tako..doduse govorim za sociologiju i socijalni rad s kojim smo imali cesto predavanja(papanke uglavnom ), netom prilika kroz neke aktivnosti s studeskom organizacijom s filozofije, bo sam redovan tamo..i iskreno fakat sam se oduševio rajom tamo, i djevojkama.. al' baš mislim da je to mjesto gdje se mogu naci super super osobe u svakom smislu...

ovo je bar moje iskustvo...svako ima svoja drugacija iskustva i situacije s kojima se susretao
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#689 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by plain vanilla »

GaRGa wrote:
plain vanilla wrote:
jest im velik izbor bas :mrgreen:

neke nece imati seks s tobom ako im ne platis :oops:

vidis kako se covjek po sebi ravna.. to sto tebe nebi niko bez dobre cifre je samo tvoj problem :P
duso draga, koliko ja vidim tebe niko nece pa si se ti utjesio time da je to zbog toga sto nemas skup auto

a ovo drugo se odnosilo na prostitutke, pa shvatis razliku izmedju djevojaka i onih kojima moras platiti da te malo vole
Great Cornholio

#690 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Great Cornholio »

BadCopy wrote:Kad je para manjka tone sve polako.Kad ti vec 20og moras razmisljati ocel bit para dovoljno za klopu i racuna pitat cu vas A gdje ljubav.Brak ti se onda svede samo na suzivot bez iceg lijepog.Nema vise ono kao u filmu imamo krisku hljeba al nam je fino skupa.Za lijep i zanimljiv zivot su potrebne pare,da nakon svih obaveza koje imas za platiti ostane nekih 300 400 maraka minimalno za zajebancije.Nije uopste potrebno da su to neke ekstra velike cifre u pitanju al neki minimum mora biti
Da, puno je teži život kad ljudi nemaju nekakav minimum materijalnih sredstava neophodnih za normalan život, pod normalnim životom podrazumijevam život bez brige za osnovnu biološku egzistenciju i da još nešto malo preostane, da sebi čovjek priušti malo "oduška" u vidu odmora i zabave, nekakvog hobija..., ali ima i ona narodna " Ha ne 'mo, ha ne zn'o, isto ti dođe".
Billy Ben Dover

#691 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Billy Ben Dover »

meni se desilo nekoliko puta da me djevojka pokušava impresionirati materijalnim stanjem što je imalo samo kontra efekat.
Great Cornholio

#692 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Billy Ben Dover wrote:
plain vanilla wrote:
onda ces zacas naci ljubav svog zivota
sudeci po komentarima muskaraca, sve zene su sponzoruse i jedva cekaju da dodju na grbacu nekom muskarcu
teško. prvo zato što ne znaju da mogu da žive na moj račun jer ja živim asketski pa one zaključuju da nemam toliko para, a drugo, većina žena neće da ide u prirodu nego u grad, gdje mogu da se obuku i srede, izađu i pokažu drugima.
Druže, pa zašto ba odbacivati sva dobra civilizacije, pa zar nije bolje kad imaš vodu, struju, centralno grijanje, nego se po' dana polomit' noseći vodu sa nekakvih izvora, nositi drva iz šume i lijegati kad se smrkne, pri tom' paziti da te nekakva životinja ne podere.
Great Cornholio

#693 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Billy Ben Dover wrote:meni se desilo nekoliko puta da me djevojka pokušava impresionirati materijalnim stanjem što je imalo samo kontra efekat.
I kod mene je isto tako, al' nisu sve žene iste, evo ako ne vjeruješ meni, vjeruj Marinku

Great Cornholio

#694 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

sheilak wrote:
inače, samo sam htjela primijetiti da Veliki Cornholio prihvatio temu kao svoju i daje nam najbolje savjete. :kiss:
Pa mora neko, neće valjda žene govorit' šta je ispravno i kako treba :D

Šalim se, hvala za :kiss: i da uzvratim :kiss:, al' pošto ja uvijek pomislim da negdje griješim ako neka žena na moje forumsko pisanje odgovori hvalom i poljupcem, mislim da me ne svati ozbiljno, a to mije jako bitno , pa ako može bez poljubaca, bio bih ti zahvalan :)
registrovana onako

#695 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Great Cornholio wrote:
sheilak wrote:
inače, samo sam htjela primijetiti da Veliki Cornholio prihvatio temu kao svoju i daje nam najbolje savjete. :kiss:
Pa mora neko, neće valjda žene govorit' šta je ispravno i kako treba :D

Šalim se, hvala za :kiss: i da uzvratim :kiss:, al' pošto ja uvijek pomislim da negdje griješim ako neka žena na moje forumsko pisanje odgovori hvalom i poljupcem, mislim da me ne svati ozbiljno, a to mije jako bitno , pa ako može bez poljubaca, bio bih ti zahvalan :)
:( valjda skontas na sta se odnosi
Great Cornholio

#696 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

registrovana onako wrote:
:( valjda skontas na sta se odnosi
Kontam, ali rekoh da neko pogrešno ne protumači moje šale i trud prilikom osmišljavanja ozbiljnog odgovora, jer mi se to nekad znalo dešavati, pa zato ja mislim da je istina ono da koga su zmije ujedale i guštera se boji :)

Nemoj sad da neko kaže " Kome ti da je zmija/gušter :twisted: :lol:

Kontam, ne brini :)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#697 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by plain vanilla »

ma kakvo je musko ako ni zirant ne moze biti :oops:
Great Cornholio

#698 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Neki dan pročitah, neko napis'o na FB, " Muškarci se zaljubljuju očima, a žene ušima, i zbog toga se žene sređuju a muškarci lažu" :D

To nije istina, ne odnosi se to na svakog ženu i muškarca, ali vjerovatno ima i takvih, a ima i onih koji su, ako se zaključci mogu donositi prema gore izrečenoj "mudrosti", žene u muškom tijelu, ili obrnuto, muškarci u ženskom tijelu :D
Great Cornholio

#699 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

plain vanilla wrote:ma kakvo je musko ako ni zirant ne moze biti :oops:
Ja ocu svom ne bi bio žirant' :D Bolje je imat' šta imaš, trudit se da nešto još i zaradiš, jer najgore se uvalit' u kredit pa ostat bez posla koji bi ti omogućio da ga vraćaš, tad i najjači "pucaju".
registrovana onako

#700 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Great Cornholio wrote:
plain vanilla wrote:ma kakvo je musko ako ni zirant ne moze biti :oops:
Ja ocu svom ne bi bio žirant' :D Bolje je imat' šta imaš, trudit se da nešto još i zaradiš, jer najgore se uvalit' u kredit pa ostat bez posla koji bi ti omogućio da ga vraćaš, tad i najjači "pucaju".
al ne pucaju ako pored toga imaju jos zenu i djecu i ako se medjusobno vole :lol:
Post Reply