Ridjobrki wrote:Majke mi, neću ništa ni uzimat na kraju. ...
dobro došao u klub...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ridjobrki wrote:Majke mi, neću ništa ni uzimat na kraju. ...
Pa sto slusas te ljude ??? Moras li ih slusati ? Ako je porijeklo tog Fiata provjerljivo i prica pije vode, ko *ebe i 151 ljudA...?Ridjobrki wrote:Našao Stilo sa 29000 pređenih km za 6400 KM i kontam što da ne? Novo auto, salonsko testno vozilo bilo bez ijedne najmanje flekice unutra, tvrdi sicevi - vidi se da nije voženo, svijetao enterijer a čist perfektno, cakle se šrafovi pod haubom, fabričke gume na njemu a star 10 godina, dizelaš, 115 KS, 4 vrata... Ma nov. I 50 ljudi ti kaže da je krš.
Iz više razloga.drndalo wrote:Pa sto slusas te ljude ??? Moras li ih slusati ? Ako je porijeklo tog Fiata provjerljivo i prica pije vode, ko *ebe i 151 ljudA...?Ridjobrki wrote:Našao Stilo sa 29000 pređenih km za 6400 KM i kontam što da ne? Novo auto, salonsko testno vozilo bilo bez ijedne najmanje flekice unutra, tvrdi sicevi - vidi se da nije voženo, svijetao enterijer a čist perfektno, cakle se šrafovi pod haubom, fabričke gume na njemu a star 10 godina, dizelaš, 115 KS, 4 vrata... Ma nov. I 50 ljudi ti kaže da je krš.
Jarane jesi li probao ili vozio taj 1.3 cdti? Kako ide,je li lijen,jer ima finih ks za tu kubikazu.Ridjobrki wrote:Majke mi, neću ništa ni uzimat na kraju. Nemam vremena toliko da se handrim sa uvozom i odlaskom vani po auto da bih nešto uštedio a već mjesec dana samo slušam VWVWVWVWVWVWVWVWVWVWVWVWVWVWVWVW. Našao Stilo sa 29000 pređenih km za 6400 KM i kontam što da ne? Novo auto, salonsko testno vozilo bilo bez ijedne najmanje flekice unutra, tvrdi sicevi - vidi se da nije voženo, svijetao enterijer a čist perfektno, cakle se šrafovi pod haubom, fabričke gume na njemu a star 10 godina, dizelaš, 115 KS, 4 vrata... Ma nov. I 50 ljudi ti kaže da je krš. Ima kod Huse Golf, nije ni 200 000 preš'o a 8 milja.![]()
![]()
![]()
Jebem mu mater i tom Golfu više. Sav se savjet svodi na "uzmi Švabu". Super je to al' meni kad kažeš Švabo to znači Mercedes a to ću voziti kad budem mogao i htio halaliti više love, sad mi treba fino auto za iz tačke A u tačku B.
Kako sad stvari stoje biće Astra GTC na kraju. Ima jedna solidna za 9 milja, ima ona 200.000 na satu ali je u sjajnom stanju, vozio sam ranije Astru od preduzećeta i imam samo riječi hvale za nju. Ova ima onaj 1.3 cdti motor koji ne srče puno, 90 konja joj je dovoljno, nema zamajac, nema remen... Ne vjerujem da se mogu zajebati a cijena je ok, ni u Njemačkoj je ne možeš čestitu naći bez 4 milje €. Eto nek bude Švabo.
dje je taj stiljo?Ridjobrki wrote:Majke mi, neću ništa ni uzimat na kraju. Nemam vremena toliko da se handrim sa uvozom i odlaskom vani po auto da bih nešto uštedio a već mjesec dana samo slušam VWVWVWVWVWVWVWVWVWVWVWVWVWVWVWVW. Našao Stilo sa 29000 pređenih km za 6400 KM i kontam što da ne? Novo auto, salonsko testno vozilo bilo bez ijedne najmanje flekice unutra, tvrdi sicevi - vidi se da nije voženo, svijetao enterijer a čist perfektno, cakle se šrafovi pod haubom, fabričke gume na njemu a star 10 godina, dizelaš, 115 KS, 4 vrata... Ma nov. I 50 ljudi ti kaže da je krš. Ima kod Huse Golf, nije ni 200 000 preš'o a 8 milja.![]()
![]()
![]()
Jebem mu mater i tom Golfu više. Sav se savjet svodi na "uzmi Švabu". Super je to al' meni kad kažeš Švabo to znači Mercedes a to ću voziti kad budem mogao i htio halaliti više love, sad mi treba fino auto za iz tačke A u tačku B.
Kako sad stvari stoje biće Astra GTC na kraju. Ima jedna solidna za 9 milja, ima ona 200.000 na satu ali je u sjajnom stanju, vozio sam ranije Astru od preduzećeta i imam samo riječi hvale za nju. Ova ima onaj 1.3 cdti motor koji ne srče puno, 90 konja joj je dovoljno, nema zamajac, nema remen... Ne vjerujem da se mogu zajebati a cijena je ok, ni u Njemačkoj je ne možeš čestitu naći bez 4 milje €. Eto nek bude Švabo.
b luka, blautomania, uvjek imaju finu ponudu..._mufljuz_ wrote:
dje je taj stiljo?
ako se ista izdere na Stilju svakom, to je rucica otvaranja vrata sa unutrasnje strane - bude ofucana i izgrebana nenormalno - ova ko da je prelakirana juce...530i wrote:Dobar Stilo, ako ti ne smeta malo povišen položaj vozača - samo naprijed. Ali, provjeri i da li je bio farban. I pored male kilometraže mora imati tragove upotrebe na karoseriji, nije ga valjda držao pod staklenim zvonom...neka sitna ogrebotina, zakačeno nešto, i barem ispod vozačke šteke pomalo izgrebano kako se vrata otvaraju...
ja kontam staroj rec da ode pogledat ovaj stiljoRidjobrki wrote:Mislim da je greška u oglasu, na papiru na placu piše da je 2004. Često oni pogriješe u tom ispunjavanju, ova Astra što sam je gledao navedena je kao 5+R a taj model ima samo šestostepeni mjenjač.
Nek ode, njena nafaka._mufljuz_ wrote:ja kontam staroj rec da ode pogledat ovaj stiljoRidjobrki wrote:Mislim da je greška u oglasu, na papiru na placu piše da je 2004. Često oni pogriješe u tom ispunjavanju, ova Astra što sam je gledao navedena je kao 5+R a taj model ima samo šestostepeni mjenjač.
Zaboravljaš da je ovo Krajina. Meni kad nestane tečnosti u brisačima stari će mi reći da sam treb'o uzeti Golfa i eto kako nastaju stereotipi o Krajišnicima i članci u crnim hronikama.mali_milojica wrote:Ja boljeg Stila ni na sajmovima nisam vidio![]()
Ja bih ovo uzeo iz trke,ne bih slusao nikoga,pa ni oca
da to nije malo puno kila za astru hatchSONY_91 wrote:Ukoliko budeš uzimao Astru razmisli o jačem motoru, ipak se radi od 1400 kg teškom vozilu, a ukoliko te bude nešto interesovalo u vezi GTC-a ja inače posjedujem tu Astru sa uskoro 300.000 na satu (1.9 88kW)
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk