Dali ti mislis da ce ako ostane na klupi sljedece sezone Rafa osvojiti titulu sa Liverpoolom?Kumerle wrote:Nista bolji ucinak Fergusona od Beniteza eto za 6. godina koliko je Benitez na klupi ni Ferguson nije imao titulu prvaka osvojio je tek u sedmoj. Da ne spominjemo koliko je Liga Prvaka vrijednija od kupa kupova a to za ove susne godine Beniteza pa eto Ferguson se od 86 do 90 bas naosvajao trofeja.
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Better Man
#676 Re: Liverpool FC
- ProbuseniDolar
#677 Re: Liverpool FC
Jel ovdje cilj da se dokaze kako je Rafa bolji trener od Sir Fergusona? Mislim debilno je porediti jednog gonzaleza sa velikim Alexom Fergusonom. Sto se danasnje utakmice tice, Liverpool je hladno i lagano pustio Chelsea. Za mene prodata utakmica. Nimalo se nisu trudili, cini se da su i ono sansi sto su imali namjerno fulali. Shvatam ja da je ponizenje za Redse da im Manco pobjegne "Za titulu vise", ali ocito nisu razmisljali da ima iduca sezona i ona tamo. Jer United ce kad tad osvojiti tu 19tu titulu, a Liverpul ovakav kakav je sad nece jos 20 godina. Smjesan tim, nesto poput cikijevoj Arsenala sto haos po Engleskoj prave
Glory glory Man Utd

Glory glory Man Utd
- johntra
#678 Re: Liverpool FC
Džaba, smiješni, ne smiješni, opet vam treba puno truda i znoja da osvojite sve što je Liverpool osvojio...Hebeš ekipu koja niže upsjehe od 1992. godine...i molio bih SCUM-ovce da ne melju puno na ovom pdf-u...Ciki barem kaže koju pametnu, mada nije ni njegovo maslo za ramazana... 
-
mikelandjelo
#679 Re: Liverpool FC
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100523029
nadam se da ovo nije istina i da torres nece ici iz liverpoola
nadam se da ovo nije istina i da torres nece ici iz liverpoola
- BSn
#680 Re: Liverpool FC
Torresu je bolje da ide, jer ako ostane, a dodje Dzeko, onda mu klupa ne gine.
Krajnje vrijeme je da Rafa povuce neki pametan potez. KAMAN Dzeko! 
- mrtva kokoš
#681 Re: Liverpool FC
sta je vama kakav dzeko u liverpulu, ovi novinari nemaju sta da pisu pa o kome ce nego o dzeki...
na sluzbenoj str. liverpula stoji da torres ostaje u klubu, to znaci da za naseg dzeksona tamo nema mijesta...
a i odakle im lova, ionako su u dugovima do vrata...
ali se nadam da grijesim, koliko mi liverpul bio mrzak klub ipak su institucija...
na sluzbenoj str. liverpula stoji da torres ostaje u klubu, to znaci da za naseg dzeksona tamo nema mijesta...
a i odakle im lova, ionako su u dugovima do vrata...
ali se nadam da grijesim, koliko mi liverpul bio mrzak klub ipak su institucija...
-
udrch
#682 Re: Liverpool FC
Džeko uskoro dolazi u meni najdraži klub van BiH, Liverpool..znači sljedeće sezone titula je naša..
-
Max Bunker
#683 Re: Liverpool FC
Ma gdje ti to pise. Osim na sarajevo-x, nigdje drugo ne nadjoh tu informaciju. Volio bih ja da on dodje u Liverpool, ali...udrch wrote:Džeko uskoro dolazi u meni najdraži klub van BiH, Liverpool..znači sljedeće sezone titula je naša..
- simonese
#684 Re: Liverpool FC
samo ako je skroz puko prece u Liverpooludrch wrote:Džeko uskoro dolazi u meni najdraži klub van BiH, Liverpool..znači sljedeće sezone titula je naša..
-
mikelandjelo
#685 Re: Liverpool FC
kakav dzeko nije on kalibar za lfc
najvjerovatnije dolazi james milner i mozda pienaar
- bingov buraz
#686 Re: Liverpool FC
mikelandjelo wrote:kakav dzeko nije on kalibar za lfc
-
mikelandjelo
#687 Re: Liverpool FC
hahahah cuj prelazak u liverpool korak nazad u karijeri.bingov buraz wrote:mikelandjelo wrote:kakav dzeko nije on kalibar za lfc
najvjerovatnije dolazi james milner i mozda pienaar![]()
ako im oni ne obezbjede titulu nece niko.Inace eventualni prelazak u Liverpul bi mu bio korak unazad u karijeri valjda nije toliki panglu.
Pa Liverpool je najveci fudbalski tim u Evropi i Engleskoj.
- bingov buraz
#688 Re: Liverpool FC
mikelandjelo wrote:hahahah cuj prelazak u liverpool korak nazad u karijeri.bingov buraz wrote:mikelandjelo wrote:kakav dzeko nije on kalibar za lfc
najvjerovatnije dolazi james milner i mozda pienaar![]()
ako im oni ne obezbjede titulu nece niko.Inace eventualni prelazak u Liverpul bi mu bio korak unazad u karijeri valjda nije toliki panglu.
Smijesno
![]()
Pa Liverpool je najveci fudbalski tim u Evropi i Engleskoj.

-
mikelandjelo
#689 Re: Liverpool FC
dobro, eto reci koji je veci klub u engleskoj?
to sto je imao slabu sezonu ne znaci da je klub bezveze i da to znaci nazadovanje u karijeri.
Imam neki osjecaj da ce liverpool sljedece sezone osvojiti titulu.
to sto je imao slabu sezonu ne znaci da je klub bezveze i da to znaci nazadovanje u karijeri.
Imam neki osjecaj da ce liverpool sljedece sezone osvojiti titulu.
- ja.neron
#690 Re: Liverpool FC
liverpool ima taj osjećaj od sezone 1989-1990
-
itd
#691 Re: Liverpool FC
Torres izjavio da ostaje
ali to bi moglo biti samo do januara ako se stvari ne poprave u vrhu
Gerrard moze ici jer citavu sezonu je igrao bez srca i mislim da vise nikad nece ponoviti isto kao prije dvije godine
a sto se tice pojacanja, mi para nemamo za Dzeku pa su price oko toga suvisne ali treba kupiti jednog dobrog napadaca kao sto je Bent iz sunderland-a. treba prodati Rieru, Babel, Ngog i Degen dok se mogu neke pare uzeti za njih.
sljedece sezone se moramo plasirati u ligu sampiona, a sa malo srece mozda i konkurisati za titulu
sve dok je El Nino tu, sanse postoje
Gerrard moze ici jer citavu sezonu je igrao bez srca i mislim da vise nikad nece ponoviti isto kao prije dvije godine
a sto se tice pojacanja, mi para nemamo za Dzeku pa su price oko toga suvisne ali treba kupiti jednog dobrog napadaca kao sto je Bent iz sunderland-a. treba prodati Rieru, Babel, Ngog i Degen dok se mogu neke pare uzeti za njih.
sljedece sezone se moramo plasirati u ligu sampiona, a sa malo srece mozda i konkurisati za titulu
sve dok je El Nino tu, sanse postoje
-
mikelandjelo
#692 Re: Liverpool FC
da se malo podsjetimo
-
udrch
#693 Re: Liverpool FC
Babel je meni dobar igrač, ali ovaj Ngong je najgori napadač kojeg je Liverpool ikad imao..pa on uopšte nije napadač ako se pod definicijom napadača podrazumjeva da je to igrač koji daje golove..AydinZenica wrote:I sta ces kad prodas Babela i Ngoga .. mislis da ce dovest nekog boljeg..jasta ce .. nek stoje ..Babel da igra koliko ne igra bio bi najjaci .. Za Ngoga ima vremena kad dobije priliku dobar je ...Ako je Bandtner Arsenalu dobar Ngog je Liverpoolu jos bolji
- ultima_palabra
#694 Re: Liverpool FC
BREAKING NEWS: Liverpool Sack Rafael Benitez As Manager - Report
The Spaniard looks to be on his way out...
Liverpool have fired Rafael Benitez, according to a report in The Mirror.
Reports earlier in the day had suggested the Liverpool hierarchy had offered Benitez a deal in the region of £3 million to walk away from the club.
Benitez signed a five-year contract in March 2009 which would entitile the Spaniard to a £16m severance package if the contract was terminated, but due to debts of around £350m, the Merseyside club cannot realistically afford that.
It is unclear whether Benitez has accepted the offer or not, but it appears his six-year stint at the club is over.
- Globus
#695 Re: Liverpool FC
Jel to prvojunska sala ? 
- Šibicar
#696 Re: Liverpool FC
Jesu li to konačno došli pameti,nadam se da mu je noga konačno,pa ne može ga ni Liga Prvaka iz 2005. držati 100 godina na klupi,a da ništa više ne osvoji....ultima_palabra wrote:BREAKING NEWS: Liverpool Sack Rafael Benitez As Manager - Report
The Spaniard looks to be on his way out...
Liverpool have fired Rafael Benitez, according to a report in The Mirror.
Reports earlier in the day had suggested the Liverpool hierarchy had offered Benitez a deal in the region of £3 million to walk away from the club.
Benitez signed a five-year contract in March 2009 which would entitile the Spaniard to a £16m severance package if the contract was terminated, but due to debts of around £350m, the Merseyside club cannot realistically afford that.
It is unclear whether Benitez has accepted the offer or not, but it appears his six-year stint at the club is over.
- Globus
- ja.neron
#698 Re: Liverpool FC
koliko sam pročitao nisu ga oni svojevoljno otpustili već su mu na sastanku za iduću sezonu rekli da nema para za dovođenje novih igrača nakon čega je on izašao sa sastanka
- burek_in_space
#699 Re: Liverpool FC
Ode im i Torres i Gerard onda, ako je istina da nemaju para.
- Globus
#700 Re: Liverpool FC
Pise na ovom linku gore il sam na nekom drugom procito da imaju 20 miliona funti za dovodjenje igraca .. i jos da ce se neki prodat od cega ce se jos nakupit 20-25 miliona ...