nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
mirzet87sa
#676 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Imas ti visokoobrazovanih ljudi sa radnim stazom vecim nego 90% foruma koji vozaju auta kupljena svojim parama, a vrijede vise nego sto vas pola moze priustiti pa se opet znaju od semafora do semafora ganjat. Tako da ta prica, bilderica bicepsi tricepsi tetovazica trenerkica brze cale maxice pada u vodu.
- sorcerer
#677 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
ima i takvih ali zanemarujuca 2% u sarajevu,ostatak su gore navedeni.....
p.s. imas i onih sto sebi mogu priustit da voze trke ,pa se ne ganjaju od semafora do semafora ko klosari...
p.s. imas i onih sto sebi mogu priustit da voze trke ,pa se ne ganjaju od semafora do semafora ko klosari...
- Nabucco
- Alfa159
#679 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Sto se tice tih tzv trkaca, fakat nemas prvo u Sarajevu 10 auta od tih trkaca da se covjek okrene
sve konzerva od jedno min 8 god i lafo napucana.
A onda sto su to u vecini slucajeva likovi papci, sto sevidi po klipovima i na kraju kad taj papak svojom greskom pogine,
onaj kod rtv doma,onaj na visnjiku itd itd onda su svi krivi.
Pa jarane budite mudonje i recite zivim brzo umirem mlad a ne kao kurvice svi vam krivi
sto si ti isao 190km/h kroz grad, debilu treba te odstrijeliti a ne te pustiti da nekog ubijes!!!
Seljacino u Banja luku, u Rijeku na legalne piste pa se pokazi ali nemas nafte do blazujaa ne do Rijeke, pa ja!!!
Fakat nemama nista protiva auta i sam ih volim a spec motore, ali imali ista gore vidjeti papaka da se provaljuje
i na kraju zagine i onda moram da gledam RIPa pola ih ne zna sta to znaci!!!
A onda sto su to u vecini slucajeva likovi papci, sto sevidi po klipovima i na kraju kad taj papak svojom greskom pogine,
Pa jarane budite mudonje i recite zivim brzo umirem mlad a ne kao kurvice svi vam krivi
sto si ti isao 190km/h kroz grad, debilu treba te odstrijeliti a ne te pustiti da nekog ubijes!!!
Seljacino u Banja luku, u Rijeku na legalne piste pa se pokazi ali nemas nafte do blazujaa ne do Rijeke, pa ja!!!
Fakat nemama nista protiva auta i sam ih volim a spec motore, ali imali ista gore vidjeti papaka da se provaljuje
- Alfa159
#680 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Baj d vej
imam rodjaka budalu "trkaca" svi ga otpisali samo molimo boga da koga ne ubije!!!
Ko ga ...
Ko ga ...
-
mali_balon
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#682 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Alfa159 wrote:Sto se tice tih tzv trkaca, fakat nemas prvo u Sarajevu 10 auta od tih trkaca da se covjek okrene
- sorcerer
#683 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
ovo im je glavni clip u zadnje vrijeme hahhahahaamali_balon wrote:Evo da nasi cuneri svrsavaju
http://www.youtube.com/watch?v=dElFiQcL ... ture=share
-
mirzet87sa
#684 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Jos si balav da bi znao kakve ti je masine otac vozao. Recimo da vrijede 2x vise od s8ce, dakle S ne Auskrsno_respo wrote:sto se mirzet pronadje u opisu
on je sigurno ovaj evoluirani sa A6 A8 modelima
- klaki
#685 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Dzaba tebi i F1 bolid kad bi te ja niz igman sa golfom mk2 1.3 oderaomirzet87sa wrote:Jos si balav da bi znao kakve ti je masine otac vozao. Recimo da vrijede 2x vise od s8ce, dakle S ne Auskrsno_respo wrote:sto se mirzet pronadje u opisu
on je sigurno ovaj evoluirani sa A6 A8 modelima
edit: ustvari da razlika ne bude brutalna bolje corsa b 1.0
-
mirzet87sa
#686 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Jebi ga, ti si rejser a ja nisamklaki wrote:Dzaba tebi i F1 bolid kad bi te ja niz igman sa golfom mk2 1.3 oderaomirzet87sa wrote:Jos si balav da bi znao kakve ti je masine otac vozao. Recimo da vrijede 2x vise od s8ce, dakle S ne Auskrsno_respo wrote:sto se mirzet pronadje u opisu
on je sigurno ovaj evoluirani sa A6 A8 modelima![]()
edit: ustvari da razlika ne bude brutalna bolje corsa b 1.0
- klaki
#687 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Eh Bog mi dao pametmirzet87sa wrote: Jebi ga, ti si rejser a ja nisam
Kud mi nije dao samo nesto sto je 2x skuplje od S8 (znaci ne A, nego S!) pa da budem rahat
-
mirzet87sa
#688 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Zato ti je dao smisao za humorklaki wrote:Eh Bog mi dao pametmirzet87sa wrote: Jebi ga, ti si rejser a ja nisam
Kud mi nije dao samo nesto sto je 2x skuplje od S8 (znaci ne A, nego S!) pa da budem rahat
-
mirzet87sa
#689 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Nisi ti trolu vidio dalje od tramvaja, da se ne nadje ko uvrijedjenim.
-
mirzet87sa
#690 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Nema veze, sta se imas ljutiti. Nije sve u cijeni, ima nesta i u vozacu 
-
citro
#691 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Clip je malo jace isfoliran. Svako ko se vozio brzinom vecom od 220 zna da isprekidana linija ne prolazi ovako sporo, a mimoilazenje sa autima iz suprotnog smjera koja takodjer voze preko 120 km/h jer se radi o autoputu (pa je apsolutna brzina mimoilazenja preko 360 km/h) pravo smijesno i nerealno. Takodjer medjuubrzanja na brzinama preko 150 km/h ....sorcerer wrote:ovo im je glavni clip u zadnje vrijeme hahhahahaamali_balon wrote:Evo da nasi cuneri svrsavaju
Dobar je clip za raju iz Diznilenda.
- Bakir1
#692 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
moze li se uzeti u obzir cinjenica da ne znas kolika je udaljenost izmedju 2 isprekidane linije na ovom autoputu i na nekom na kojem se inace vozis brzinama preko 200 km/h?
takodjer moze li se uzeti u obzir cinjenica da nemas pojma kao ni ja koliko brzo idu automobili iz drugog smjera?
dalje turbo motori, posebno ovi isforsirani, imaju obicaj tako prepuniti brzine, pa ta medjuubrzanja koja su ti sumljiva prolete u proklizavanju tockova.
takodjer moze li se uzeti u obzir cinjenica da nemas pojma kao ni ja koliko brzo idu automobili iz drugog smjera?
dalje turbo motori, posebno ovi isforsirani, imaju obicaj tako prepuniti brzine, pa ta medjuubrzanja koja su ti sumljiva prolete u proklizavanju tockova.
-
Pirija
#693 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
citro wrote:Clip je malo jace isfoliran. Svako ko se vozio brzinom vecom od 220 zna da isprekidana linija ne prolazi ovako sporo, a mimoilazenje sa autima iz suprotnog smjera koja takodjer voze preko 120 km/h jer se radi o autoputu (pa je apsolutna brzina mimoilazenja preko 360 km/h) pravo smijesno i nerealno. Takodjer medjuubrzanja na brzinama preko 150 km/h ....sorcerer wrote:ovo im je glavni clip u zadnje vrijeme hahhahahaamali_balon wrote:Evo da nasi cuneri svrsavaju
to ti govoris iz tvoje perspektive golfa sa 55 konja ?
- _mufljuz_
#694 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
ja govorim iz perspektive nekog ko ima 220 KS pod haubom i brzinomjer nerealno stanje prikazuje skace k'o pjan.
sto se samog auta tice - strasna sleeper - mašina - samo bih ga iskljucio iz saobracaja dok šine za unutrasnju zastitu i duple pojaseve ne instalira i to je sve.
sto se samog auta tice - strasna sleeper - mašina - samo bih ga iskljucio iz saobracaja dok šine za unutrasnju zastitu i duple pojaseve ne instalira i to je sve.
- Bakir1
#695 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
mene fascinira auto ali ne do te mjere da bih dao zadnji dinar da ga posjedujem, ali isto tako tu izmjerenu snagu motora sa ukupnom tezinom pa uporediti sa nekim dvotockasem koji ima slican omjer snaga/tezina.
ako si vozio hayabusu ili se vozio na njoj onda znas kako ide brzinomjer
ako si vozio hayabusu ili se vozio na njoj onda znas kako ide brzinomjer
- sorcerer
#696 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
koliko se meni cini taj auto stalno slajdra i zato se kazaljka brzinomjera onako rapidno penje...
- _mufljuz_
#697 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
na oko 3:00 obilazi kamion malo brze od samog kamiona a brzinomjer pokazuje 180-190 - tako da mislim da mu je brzinomjer fejk.sorcerer wrote:koliko se meni cini taj auto stalno slajdra i zato se kazaljka brzinomjera onako rapidno penje...
sto se tice provale snage - da se vidjeti da je ima napretek. i uzivao sam u muzici motora - zvjerski nema sta
da budem iskren zanimljivije mi je bilo gledat u obrtomjer a bi mi bilo jos vise kada bi stavio obrtomjer iz honde RR600 nego 'vako da mu mjeri do par hiljada samo...
inace bih ga pohvalio za safe-drive - ono sto moze iskusava i pokusava tamo gdje je prazno i gdje nema bliskog susreta.
-
Pirija
#698 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
sta god se tebi cinilo on vozu 8,5 sekundi na 400 metara a ti oko 16 
-
goran16v
#699 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Pos'o him je da se time bavu! 
-
citro
#700 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Ne, jer moj golf ima 56 konja kada sjednem u njegaPirija wrote:citro wrote:
Clip je malo jace isfoliran. Svako ko se vozio brzinom vecom od 220 zna da isprekidana linija ne prolazi ovako sporo, a mimoilazenje sa autima iz suprotnog smjera koja takodjer voze preko 120 km/h jer se radi o autoputu (pa je apsolutna brzina mimoilazenja preko 360 km/h) pravo smijesno i nerealno. Takodjer medjuubrzanja na brzinama preko 150 km/h ....
to ti govoris iz tvoje perspektive golfa sa 55 konja ?
Pregledaj clip vise puta pa ces i sam vidjeti niz nelogicnosti.