šalu na stranu, nije lijepo vidjeti one fotografije gdje su idoli nacije zajedno na slikama sa kockastim glavama. hajd normala one sponze, i ja bi onako da sam fudbaler
Latvija - Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Baltazar_khan
#676 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
otjerati svraku iz reprezentacije on je šef parade
sve je on to organizovao oko restorana bosna, malo je i jamak upleo prste
šalu na stranu, nije lijepo vidjeti one fotografije gdje su idoli nacije zajedno na slikama sa kockastim glavama. hajd normala one sponze, i ja bi onako da sam fudbaler
al brate budite strpljivi dok ne izborite mundijal u brazilu 
- SamoBosna
#677 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Ukkoliko bude penal u Latviji lično bih dao da puca Salihovic il' Ibišević 
- Baltazar_khan
#678 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
nek puca hajdučko srce panenkuSamoBosna wrote:Ukkoliko bude penal u Latviji lično bih dao da puca Salihovic il' Ibišević
- SamoBosna
#679 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Nema njega u početnoj.Baltazar_khan wrote:nek puca hajdučko srce panenkuSamoBosna wrote:Ukkoliko bude penal u Latviji lično bih dao da puca Salihovic il' Ibišević
- DonVito
- ljevoruki
#681 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Nije nemoguce i da zaigra umjesto Medunjanina kojeg je Pape naruzio jer je dosao nespreman na pripreme.SamoBosna wrote:Nema njega u početnoj.Baltazar_khan wrote:nek puca hajdučko srce panenkuSamoBosna wrote:Ukkoliko bude penal u Latviji lično bih dao da puca Salihovic il' Ibišević
Samo sumnjam da bi on pucao penal.
- shalla
#682 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
I od Albanije smo bili bolji i kvalitetniji pa na kraju plakasmo za ta 2 bodaŠibicar wrote:Divi Keme filozofa.![]()
Ma dobićemo ove jer smo bolji i kvalitetniji od njih,moralo bi se poklopiti baš more pehova i nesretnih situacija da bi ovdje kiksali.
Ne znam, strah me ove tekme bas zbog ovog pristupa koji mi se ne cini tako ozbiljan kao npr. pred tekme sa grckom al eto, dao dragi Bog da ja pogrijesim i mi aBd neokrznuti prodjemo Rigu...
Sent from my iPhone using Tapatalk
- It_is_a_Leclerc
#683 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Izvinjavam se, al' šta bi vi ozbiljnije od ovog što je sad...
Reprezentativcima je ograničeno kretanje na krug radijusa 1km, nema izjava za medije već dva dana, trenira se, radi se..
I prije svake utakmice, na temama ovdje bude forsirana ta "neozbiljnost" neka, koje uopće nema..
Reprezentativcima je ograničeno kretanje na krug radijusa 1km, nema izjava za medije već dva dana, trenira se, radi se..
I prije svake utakmice, na temama ovdje bude forsirana ta "neozbiljnost" neka, koje uopće nema..
-
udrch
#684 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
de ba popustite sa pesimizmom..utakmica je već kupljena..
- shalla
#685 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Nemoj molim te da ti attachiram par slika od mojih prijatelja na fb, te ova u Bosni sa Dzekom, ovaj negdje sa Pjanicem a svima redom krvave oci i slika nastala nekad u gluha doba...
Nemam ja nista protiv ispijanja kafica preko dana, setnje po Ilidzi i sl (popio sam i ja kafu u petak sa jednim od njih ali u 11h prijepodne) ali mislim da za nocne izlaske ipak nije vrijeme. Pogotovo sto vidim da to nije samo jedna noc vec su slike nastale u vise noci...
Nemam ja nista protiv ispijanja kafica preko dana, setnje po Ilidzi i sl (popio sam i ja kafu u petak sa jednim od njih ali u 11h prijepodne) ali mislim da za nocne izlaske ipak nije vrijeme. Pogotovo sto vidim da to nije samo jedna noc vec su slike nastale u vise noci...
- ganjeta
#686 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
U koliko sati se igra tekma?
-
Dead Man Walking
#687 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Sta ima veze sto se cuga do zore, bitno je da nema izjava za medije.
- DonVito
#688 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Gdje si trenutno ?ganjeta wrote:U koliko sati se igra tekma?
- ganjeta
- limeni
#690 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
sjecam se ja jedno 3-4 dana prije utakmice sa belgijom, bajramovic cuga, pjanic u drustvu, misketa nose iz kafane, edin takodjer volio izlaziti, ali odigrase jednu od boljih utakmica! poslje utakmice su i belgijanci vidjeni u jezu, iako su izgubili i trebali plakati u hotelu..nema veze neka pjani igraju, vazno je da daju svoj maksimum i da pobjedimo.shalla wrote:Nemoj molim te da ti attachiram par slika od mojih prijatelja na fb, te ova u Bosni sa Dzekom, ovaj negdje sa Pjanicem a svima redom krvave oci i slika nastala nekad u gluha doba...
- jeza u ledja
#691 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Najbitnije da se mahala.
Oni su profesionalci, ali mi znamo najbolje. Cim ga vidis - znas. Cevapi, burek, piva, rakija, droga, kurave, teferici i telefoni. Iznose ih ispod stola krvavih ociju. Fejsbuk i tviter prste od fotkica. Cujem da je neko imao i sudar!
Sve to mahala zna. Sta jedu, sta piju, kako se ponasaju. Cim ga vidis - znas da je pio, znas da se drogiro, vidis mu na faci, a i prico ti jaran.

Oni su profesionalci, ali mi znamo najbolje. Cim ga vidis - znas. Cevapi, burek, piva, rakija, droga, kurave, teferici i telefoni. Iznose ih ispod stola krvavih ociju. Fejsbuk i tviter prste od fotkica. Cujem da je neko imao i sudar!
Sve to mahala zna. Sta jedu, sta piju, kako se ponasaju. Cim ga vidis - znas da je pio, znas da se drogiro, vidis mu na faci, a i prico ti jaran.
- DonVito
#692 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Dead Man Walking wrote:Sta ima veze sto se cuga do zore, bitno je da nema izjava za medije.
- jeza u ledja
#693 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Sjo, dobar je Memo, majke mi. 
-
IlijaLadin
#694 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
@jez - koji mob nosi pjanic i jesu li mu oci prirodno crvene?
- ganjeta
#695 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Dijaspora izdati neće
.
-
LSD
#696 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Nikad ne podcijenjuj moc mahalejeza u ledja wrote:Najbitnije da se mahala.
Mahala kad te jednom prozove, ni 200 vanisha te oprat ne može.
- DonVito
#697 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
2000 naših se očekuje na tribinama stadiona koji ima kapacited od 9,500 mjesta.
Samo 2000 malo, malo kako se pricalo..
- shake69
#698 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Sta ovi s novogo sportskog portala pale raju da ce biti 10000 nasih navijaca u Rigi? Sto je previse- previse je!
-
LSD
#699 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
jel onaj duplo sport u pitanjushake69 wrote:Sta ovi s novogo sportskog portala pale raju da ce biti 10000 nasih navijaca u Rigi? Sto je previse- previse je!
- jeza u ledja
#700 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Oci su mu crvene od supersonicnog displeja njegovog mobitela najnovije marke.IlijaLadin wrote:@jez - koji mob nosi pjanic i jesu li mu oci prirodno crvene?