Poštene i moralne. Ja nemam predrasude prema ljudima ni po kom osnovu, pa ni po godinama. Po moralu, da.madner wrote:Ostaju znaci samo mlade i iskusne onda
Demokratska fronta Željko Komšić
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#676 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- madner
#677 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Trazio sam spisak ljudi koji ispunjavaju te uslove.
-
zoomke
#678 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kad bude izabran željko komšić plata će mi biti 3000EVRA. Kad bude izabran željko komšić biće sve u dure. On ne zna krast, zato je ispo' iz SDP-a.
- KatarinaKosaca
#679 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja ga ne znam.. to vrijeme pokaže. Zašto ti ne izbaciš spisak, nego kao šef "tražiš"madner wrote:Trazio sam spisak ljudi koji ispunjavaju te uslove.
-
zoomke
#680 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
evo advokat je stigao, možete pitat katarinu kosaću.
- madner
#681 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Cisto da izbjegnem maliciozne komentare, uvijek se moze naci neka mana ako se dovoljno duboko kopa.
Kada bi neko postavio svoju listu znao bi sta je kriterij.
- KatarinaKosaca
#682 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Naravno, da se može naći mana.. ljudi nisu savršena bića. Ovdje se radi, prvenstveno o tome da ne počnu krvožedno krasti, upošljavati svoje itd... na to smo najosjetljiviji, mislim.. ili bi trebali bitimadner wrote:Cisto da izbjegnem maliciozne komentare, uvijek se moze naci neka mana ako se dovoljno duboko kopa.
- Banksy
#683 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nekako mislim da neće ovo biti ni blizu NS-u ... Nadam se ...KatarinaKosaca wrote:Velika šansa da bude kopija NS-a, onda. Mada nije ni rješenje stare uzimati, ali nije ni neiskusne, mlade,željne krađeBanksy wrote:Pametna odluka, ići sa novim mladim ljudima. ''Ugledna'' imena, već poznati javni radnici svih profila, uvijek mogu biti angažirani kroz stranačka savjetodavna tijela, a da nužno ne moraju biti i članovi stranke. Mislim da je to dobar put, puno bolji od skupljanja istrošenih, starih kadrova.
edit:I gdje nestade @nosara ...?
- KatarinaKosaca
#684 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Lijepo je što se puno raje nada... ja sam izgubila svaku nadu, tako da nekad izbjegavam komentare, da ne kvarim iluziju.. to je lijepo imati u životu. Ne radi ŽK osobno, nego radi sumnje u njegov kapacitet da prepozna oportuniste, karijeriste, lopove i laktaroše..Banksy wrote:Nekako mislim da neće ovo biti ni blizu NS-u ... Nadam se ...
-
zoomke
#685 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
koji ste vi glupani. eto biće bolje. biče super sve.
- Banksy
#686 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Konkurencija je vrlo jaka ...DiplomataSaSela wrote:Najveca podvala Bosnjacima i svim Bosancima i Hercegocima je sadasnji sdp,sa ovim rukovodstvom...ultima_palabra wrote:Najveća podvala Bošnjacima je SDA.
- madner
#687 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To za nove ljude necemo znati dok ne dobiju moc i vlast.KatarinaKosaca wrote:Naravno, da se može naći mana.. ljudi nisu savršena bića. Ovdje se radi, prvenstveno o tome da ne počnu krvožedno krasti, upošljavati svoje itd... na to smo najosjetljiviji, mislim.. ili bi trebali bitimadner wrote:Cisto da izbjegnem maliciozne komentare, uvijek se moze naci neka mana ako se dovoljno duboko kopa.
Zanima me ko se pika kao veliko ime da se smatra takvim.
-
zoomke
#688 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
jest treba im dati šansu
hhahahahaha JOJ GLUPI NARODE ...biće dobro ako budete šibice imali.
- Corto Maltese
#689 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nema mjesta za strah. Upošljavati neće nikoga.KatarinaKosaca wrote: Naravno, da se može naći mana.. ljudi nisu savršena bića. Ovdje se radi, prvenstveno o tome da ne počnu krvožedno krasti, upošljavati svoje itd... na to smo najosjetljiviji, mislim.. ili bi trebali biti
- KatarinaKosaca
#690 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Istinamadner wrote:To za nove ljude necemo znati dok ne dobiju moc i vlast.
To je stvar ukusa. Meni je Kljujić faca, Tatjana LJujić Mijatović mi je ok žena isto... ne bi mi bilo ni mrskao da pk pređe, mislim da je morao vis a vis stranke nekad i da zaobiđe istinu...madner wrote:Zanima me ko se pika kao veliko ime da se smatra takvim.
- KatarinaKosaca
#691 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U privredu ne, sigurno. Ali na upražnjenja mjesta otpuštenih stranačkih (druge stranke) rukovodilaca u državnim firmama, sigurno da.. Već viđen scenarij,.. tako skoro..Corto Maltese wrote:Nema mjesta za strah. Upošljavati neće nikoga.KatarinaKosaca wrote: Naravno, da se može naći mana.. ljudi nisu savršena bića. Ovdje se radi, prvenstveno o tome da ne počnu krvožedno krasti, upošljavati svoje itd... na to smo najosjetljiviji, mislim.. ili bi trebali biti
- Banksy
#692 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da slaže? E, pa Kato, to nije prihvatljivo ponašanje ...KatarinaKosaca wrote: To je stvar ukusa. Meni je Kljujić faca, Tatjana LJujić Mijatović mi je ok žena isto... ne bi mi bilo ni mrskao da pk pređe, mislim da je morao vis a vis stranke nekad i da zaobiđe istinu...
- KatarinaKosaca
#693 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kako reče Boris Tadić u prirodi mi je popustljivostBanksy wrote:Da slaže? E, pa Kato, to nije prihvatljivo ponašanje ...KatarinaKosaca wrote: To je stvar ukusa. Meni je Kljujić faca, Tatjana LJujić Mijatović mi je ok žena isto... ne bi mi bilo ni mrskao da pk pređe, mislim da je morao vis a vis stranke nekad i da zaobiđe istinu...
- madner
#694 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Realno, sigurno ih nece ostaviti niti trebaju. Da li ce ih popuniti po struci je pravo pitanje.KatarinaKosaca wrote:U privredu ne, sigurno. Ali na upražnjenja mjesta otpuštenih stranačkih (druge stranke) rukovodilaca u državnim firmama, sigurno da.. Već viđen scenarij,.. tako skoro..Corto Maltese wrote:Nema mjesta za strah. Upošljavati neće nikoga.KatarinaKosaca wrote: Naravno, da se može naći mana.. ljudi nisu savršena bića. Ovdje se radi, prvenstveno o tome da ne počnu krvožedno krasti, upošljavati svoje itd... na to smo najosjetljiviji, mislim.. ili bi trebali biti
Sto me dovodi do dileme, sta ako je Bakirova zena bila najbolji kandidat?
Vjerovatno bi bilo najbolje taj dio izbaciti iz jednacine pa bi politika bila postenija, ali to u tranzicijskim zemljama dovodi do drugih problema.
-
Canton
#695 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hoće li Komšić biti jedini kandidat za predsjednika stranke? 
- shiljak
#696 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Šta fali NS-u ukratko, nisam u tokuBanksy wrote:Nekako mislim da neće ovo biti ni blizu NS-u ... Nadam se ...KatarinaKosaca wrote:Velika šansa da bude kopija NS-a, onda. Mada nije ni rješenje stare uzimati, ali nije ni neiskusne, mlade,željne krađeBanksy wrote:Pametna odluka, ići sa novim mladim ljudima. ''Ugledna'' imena, već poznati javni radnici svih profila, uvijek mogu biti angažirani kroz stranačka savjetodavna tijela, a da nužno ne moraju biti i članovi stranke. Mislim da je to dobar put, puno bolji od skupljanja istrošenih, starih kadrova.
edit:I gdje nestade @nosara ...?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#697 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Recimo, da se prestanu ponasati k'o nevladina organizacija. ima jos toga, ali ta neka politicka nezrelost, uz par amatera-karijerista, koji su povukli odredjene suicidne poteze...to ej u grubim crtama.
Nego...bas me interesuje reakcija vecine simpatizera DF, kada se objelodani ta neka koalicija lijevoga centra, gdje ce DF biti vodivlja
Nego...bas me interesuje reakcija vecine simpatizera DF, kada se objelodani ta neka koalicija lijevoga centra, gdje ce DF biti vodivlja
- KatarinaKosaca
#698 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hajde, nam živ bio objasni šta je ljevica, šta centar, a šta desnica u BIH i po čemu sem po tome što se tako zovu? Ali, mogu se i ja zvati Klaudija Šifer što ne znači da jesam-LIBERO- wrote:Nego...bas me interesuje reakcija vecine simpatizera DF, kada se objelodani ta neka koalicija lijevoga centra, gdje ce DF biti vodivlja
Takozvana ljevica kod nas ima desnije poteze od najcrnje desnice (najavljeno smanjenje penzija na primjer), ili ukidanje socijalnih davanja koje je SDA (kao takozvana desnica po tebi) doveo do vrhunca, a takozvana ljevica ih ukida.. Prema tome, @LIbero tu demagogiju ostavi za obdanište
osim toga, ako će taj demokratski front koalirati sa SDP (jer su kao oni kao ljevica po tebi), zašto je onda izašao iz sDP?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#699 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Opusteno bona, necu da se svadjam..sto uvijek moj komentar prokomentarises sa svadjalacki tonom
. hajd' dobro nebitno..to nije tema vecerasne "emisije".
Druga stvar. Razlika je po odnosu i omogucavanju uplitanja klera, po odvajanju vjerskog i sekularnog, po odnosima prema pravima pojedinaca, cijelom segmentu razlicitih shvatanja, i podrskama razlicitim drustvenim i socijalnim kretnjama ..i slicno.
Sto se odmah petljas i kacis na SDP? Ko je uopste njih i spomenuo. Da, nisam mislio na tu (polu)partiju uopste.
Opet ima razlike. Necu ti ja tumaciti i crtati te razlike. Istina, konfuzna je situacija sto se tice tih davanja, ali to je svakako rijec o klijentelizmu i kupovini glasova pred izbore, a ne programskom i ideoloskom shvatanju..i jednih i drugih.KatarinaKosaca wrote: Hajde, nam živ bio objasni šta je ljevica, šta centar, a šta desnica u BIH i po čemu sem po tome što se tako zovu? Ali, mogu se i ja zvati Klaudija Šifer što ne znači da jesam
Takozvana ljevica kod nas ima desnije poteze od najcrnje desnice (najavljeno smanjenje penzija na primjer), ili ukidanje socijalnih davanja koje je SDA (kao takozvana desnica po tebi) doveo do vrhunca, a takozvana ljevica ih ukida.. Prema tome, @LIbero tu demagogiju ostavi za obdanište![]()
osim toga, ako će taj demokratski front koalirati sa SDP (jer su kao oni kao ljevica po tebi), zašto je onda izašao iz sDP?
Druga stvar. Razlika je po odnosu i omogucavanju uplitanja klera, po odvajanju vjerskog i sekularnog, po odnosima prema pravima pojedinaca, cijelom segmentu razlicitih shvatanja, i podrskama razlicitim drustvenim i socijalnim kretnjama ..i slicno.
Sto se odmah petljas i kacis na SDP? Ko je uopste njih i spomenuo. Da, nisam mislio na tu (polu)partiju uopste.
- KatarinaKosaca
#700 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Opet niđe veze-LIBERO- wrote:Opet ima razlike. Necu ti ja tumaciti i crtati te razlike. Istina, konfuzna je situacija sto se tice tih davanja, ali to je svakako rijec o klijentelizmu i kupovini glasova pred izbore, a ne programskom i ideoloskom shvatanju..i jednih i drugih.
Pa za koga ću se kačiti ako si jasno napisao "koalicija stranaka centar-lijevo"-LIBERO- wrote:Sto se odmah petljas i kacis na SDP? Ko je uopste njih i spomenuo. Da, nisam mislio na tu (polu)partiju uopste.
I govori mi netko ko i na pdf ljubav i sex piše o SDA