Bosna i Hercegovina - Grčka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat?

Poll ended at 23/03/2013 23:02

Pobjeda BiH
322
68%
Nerijeseno
99
21%
Pobjeda Grcke
54
11%

Total votes: 475

Muhamed Đakmić

#676 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Muhamed Đakmić »

ledeni_caj wrote:Ako bude 1:1 bice bolji u medjusobnim duelima. Vrijedi pravilo gola u gostima i za ovo?
Ne vrijedi, zato nama X više odgovara, ali moramo onda uzeti Slovake u gostima.
ledeni_caj

#677 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by ledeni_caj »

E onda nas boli kurac. :D Ne mogu ovi metilji dat golova ko mi nikad.
vryzas

#678 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by vryzas »

gradski seljak wrote:Tipujem na grke nadam se da je vise dosta zenickog poganluka.svi na kosevo

:shock:

Lako je sad tipovati kad nema Pjanica :oops:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#679 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by JoseMujica »

naši bekovi dok centar pređu treba ih zakamenjati i mirni smo...ko god da bude igrao na ovim pozicijama
motorola01

#680 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by motorola01 »

Ako ne pobijedimo Grke onda nam u septembru ne gine invazija na Slovacku gdje ce se sve odlucivati :D :bih:
Last edited by motorola01 on 06/03/2013 14:05, edited 1 time in total.
oglo

#681 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by oglo »

gradski seljak wrote:Tipujem na grke nadam se da je vise dosta zenickog poganluka.svi na kosevo
papanluk zenicki a u sarajevu red ko 93 za vodu ;)
zakonpera

#682 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by zakonpera »

Kod Grka Torosidis i Tachtsidis, Karagounis su jedini fudbaleri koji igraju neke znacajne utakmice u svojim klubovima Romi i Fulhamu. Ovako kad se gleda na transvermarketu ovaj grcki tim djeluje prosjecno i ispod nasih zmajeva. Dolaze vecinom iz grcke lige koja i nije neka pljacka za igrace. Gotovo da imamo duplo skuplji tim i igrace iz Bundes lige, Premier lige, Spanske, Ruske lige koju mnogi opsoravaju a ruska je to skola, koga oni pripreme to se vidi. Po cemu toliki pesimizam. U Grckoj smo igrali bez pravog Misketa, Dzeke, Vede. Jedini je begovic briljirao, bez Pjanica opet i na njihovom terenu i da ne izgledaju ko pi*ke isprepadani i zbunjeno, malo zara vise. Ovo je zicer samo malo da jace povuku i da Pape napokon spremi momke za takticki, psiholoski i trkacki rat. Tu je i pritisak publike i cemu pesimizam.
JThomas

#683 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by JThomas »

a teško :D

ja ni sa pjanićem, a naročito bez njega ne bi imao ništa protiv rezultata 0-0, obzirom da ćemo sigurno imati bolju gol razliku. to je kao dva boda za nas iz meča a jedan za njih. previše se i jačih od nas opeklo na grčkoj i na najvišem nivou da bi mi mogli biti nezadovoljni istim međusobnim duelom a boljom gol razlikom. individualno su tanji od nas, ali bili su tanji od svakoga u portugalu 2004 osim možda latvije. oni su stalni učesnik velikih takmičenja zadnju deceniju, a mi još čekamo prvi plasman. ako pobijedimo dobro i jeste ali biće vrlo teško, a ja k'o što rekoh stvarno ne bi bio nezadovoljan ni neriješenim. k'o da je sad neki sega mega zicer da će grčka pobijediti slovačku i u grčkoj, moraće se negdje spotaći.

najbolja šansa da ga zavalimo je iz slobodnjaka, tu smo stvarno svjetska klasa.
Charuga
Globalni moderator

#684 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Charuga »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma, vrijedjanje”
» gradski seljak

14 dana
amortizer

#685 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by amortizer »

motorola01 wrote:Ako ne pobijedimo Grke onda nam u septembru ne gine invazija na Slovacku gdje ce se sve odlucivati :D :bih:
Mislis da cemo u Slovackoj izboriti baraz? :-D
skenderija04

#686 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by skenderija04 »

JThomas wrote:a teško :D

ja ni sa pjanićem, a naročito bez njega ne bi imao ništa protiv rezultata 0-0, obzirom da ćemo sigurno imati bolju gol razliku. to je kao dva boda za nas iz meča a jedan za njih. previše se i jačih od nas opeklo na grčkoj i na najvišem nivou da bi mi mogli biti nezadovoljni istim međusobnim duelom a boljom gol razlikom. individualno su tanji od nas, ali bili su tanji od svakoga u portugalu 2004 osim možda latvije. oni su stalni učesnik velikih takmičenja zadnju deceniju, a mi još čekamo prvi plasman. ako pobijedimo dobro i jeste ali biće vrlo teško, a ja k'o što rekoh stvarno ne bi bio nezadovoljan ni neriješenim. k'o da je sad neki sega mega zicer da će grčka pobijediti slovačku i u grčkoj, moraće se negdje spotaći.

najbolja šansa da ga zavalimo je iz slobodnjaka, tu smo stvarno svjetska klasa.
Sve receno
kurty

#687 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by kurty »

sjo jest se covjek upalio
Pismonosa

#688 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Pismonosa »

JoseMujica wrote:naši bekovi dok centar pređu treba ih zakamenjati i mirni smo...

:lol: :lol: :D Dobra! :lol:
Pismonosa

#689 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Pismonosa »

kurty wrote:
sjo jest se covjek upalio
Dojebalo se đubre sa svih strana da uživaju i naslađuju se. Ko nešto oni lafo zabrinuti pa prosipaju crnjake. A ovi naši se primaju ko saučešće, odmah se uklope :roll:
JoseMujica

#690 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by JoseMujica »

Plavih_11 wrote:
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma, vrijedjanje”
» gradski seljak

14 dana
:thumbup: svaka ti dala!
JoseMujica

#691 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by JoseMujica »

Pismonosa wrote:
JoseMujica wrote:naši bekovi dok centar pređu treba ih zakamenjati i mirni smo...

:lol: :lol: :D Dobra! :lol:
istinita...samo čekaj paš vidit kako onaj čupo iz Celtica čuči na krilu i čeka loptu iz dubine...bekovi nam ni pod razno ne smiju biti ofenzivni ko što su inače jer će tu Grci tražiti rupu za brze kontre...sjetimo se Atine i tu su nas u par navrata vile pronosale
iamia

#692 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by iamia »

realno, u atini je trebalo biti 2:1 za grke.
realno, sad su nam igraci u slabijoj formi nego u vrijeme atine.
realno,, je zakljuciti da cemo ispusiti u zenici.
pjanic je bio jedina nada u kojoj sam se ja kleo. sad kad njega nema, realnost je neupitna.
dinty2

#693 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by dinty2 »

motorola01 wrote:
dinty2 wrote:ono što je sigurno je to da grcik neće napasti,,njima odgovara neriješeno.
zato mi idemo strpljivo graditi napade i oprezno pozadi. ne sumnjam da ćemo stvoriti 3-4 šanse od kojih jednu moramo iskoristiti. a ako nam Zgrci nisu dali u grčkoj gol,neće ni u zenici
Zasto njima odgovara nerijeseno, a nama ne?
zato što su oni igrali sa slovacima i pobjedili i to u slovačkoj, a mi nismo igrali ni jednu protiv slovaka i zato što im je i ostatak rasporeda kud i kamo povoljniji od našeg
am2804

#694 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by am2804 »

Pesimizam je zavladao na forumu što nije bio slučaj pred ranije "historijske" utakmice.
Ovo će izaći na dobro, MORA.
Tipujem na Svraku u 86 minuti - on je jedini u formi po pitanju repke, obzirom da nema Pjane
Nuken

#695 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Nuken »

Ko će prenositi meč iz Zenice? Grci sa pravom traže HD prijenos, u BiH ga nema ko realizirati!
Sa jednog portala.
Koliko znam u bih samo AlJ ima kompeltnu opremu za live HD dok FACE ima kamere i ostalo ali nema satelitska kola..
Jedino da se Hayat,tv1 ili neka tv kuća udruže sa FACE i naprave prenos?
Ajatolah_

#696 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Ajatolah_ »

dinty2 wrote:
motorola01 wrote:
dinty2 wrote:ono što je sigurno je to da grcik neće napasti,,njima odgovara neriješeno.
zato mi idemo strpljivo graditi napade i oprezno pozadi. ne sumnjam da ćemo stvoriti 3-4 šanse od kojih jednu moramo iskoristiti. a ako nam Zgrci nisu dali u grčkoj gol,neće ni u zenici
Zasto njima odgovara nerijeseno, a nama ne?
zato što su oni igrali sa slovacima i pobjedili i to u slovačkoj, a mi nismo igrali ni jednu protiv slovaka i zato što im je i ostatak rasporeda kud i kamo povoljniji od našeg
Ne odgovara im jer bi to značilo da opet sve ostaje u našim rukama. Ne mogu se oni pouzdati u to da ćemo mi kiksati protiv Slovaka.
zakonpera

#697 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by zakonpera »

Ovo je jedan od primjera kurcevite srece grka. Kroati su ih razgulili brzim protokom i ubacivanjima al kad nece nece. Pored ovakve igre treba dosta i srece.

http://www.youtube.com/watch?v=8fFk6-Hoqjk
area51

#698 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by area51 »

Šteta za Pjanića,po meni je on 50% ekipe.Pravi plej,ne vidim ko bi ga mogao adekvatno zamjeniti.
Mada ni ovi Grci više ne mogu na guzove,đe će više i Karagunis hiljadu godina ima...
KPNCTNJAH

#699 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by KPNCTNJAH »

Eki neka tekma ima, jos i tema... :oops:
Jack Be Nimble

#700 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Jack Be Nimble »

Sarajevo1946 wrote:
ledeni_caj wrote:Ako bude 1:1 bice bolji u medjusobnim duelima. Vrijedi pravilo gola u gostima i za ovo?
Ne vrijedi, zato nama X više odgovara, ali moramo onda uzeti Slovake u gostima.
Gleda se gol razlika i razlike medju dva tima. Znaci ako bude 1:1 2:2 itd a na kraju balade imamo isti broj poena Grci idu kao pobjednici grupe na osnovu duela protiv nas. Eh sada ne znam da li gol razlika cjelokupna uvazava pod prvo pa tek onda gol razlika izmedju dva tima. Znaci ako mi budemo imali +10 a oni +9 razliku a odigrali 0:0 i 1:1, da li onda mi idemo kao pobjednici ako je isti broj poena?
Locked