[/quote]ne znam ja sta valja ali znam da ovo i jos jedan post neki dan na politici nisam mogao da prihvatim nikako
kad se igra finale?
u nedjelju kao i obicno.....
koji post na politici
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
[/quote]ne znam ja sta valja ali znam da ovo i jos jedan post neki dan na politici nisam mogao da prihvatim nikako
kad se igra finale?
nisam majke mi, a da sam se zabrinuo - jesam majke mi.zavrzlama wrote:@radosni protiv mene pa makar i Novak fasovo....sam nek je kontra
u nedjelju kao i obicno.....zavrzlama wrote:ne znam ja sta valja ali znam da ovo i jos jedan post neki dan na politici nisam mogao da prihvatim nikako
kad se igra finale?
Lud i ponosan wrote:Tuzno je sto sam ostario i sto godine proletise, a ebe mi se za Rogera i komplet ATP listu, sve sa Djokovicem na celu.![]()
Eh vidis, ja sam nakriticniji prema one koje bas gotivim, mozda je i do mene.nuki_cika wrote:Ovaj manijak,čovjece,jesi ti gledao uopće danas mec.Marej jeste bio bolji,ali takvi izrazi kao"tužno je gledati onakvog federera nemaju poštovanja prema liku i djelu velikog rodzera.Kao da je federer danas pokazao drastično slabiji tenis,pa da bi ti tvoji izrazi bili adekvatni.Ne,to nije fer s tvoje strane.
Danas je odlučio servis pobjednika,ne snaga,ne taktika,ne fizička pripremljenost ili iscrpljenost,već isključivo loš prvi servis rođera...
I pored svega,uzeo mu je dva seta,vratio se sjajno u meč u 4 tom setu i da je taj prokleti servis bolje funkcionisao ono bi otišlo na drugu stranu
Deraće njih federer još na ovim mastersima,dok na gren slemovima dolaazi do malog pada što je i za očekivati,Boriće se federer još,dok je dzoković sa 22,23 godine predavao meceve zbog iscrpljenosti ,to sa federerom nije bio slučaj.
Znate li vi da je recimo nadal na treninzima prije provodio po 4 ili 5 sati više da bi dostigao federerov nivo igara i VELIKO pitanje je da li bi ga tukao na zemljanoj podlozi toliko puta da to nije radio.Dzoković također počeo uzimati neke terapije i drastično podigao nivo fizičke spremnosti.Veliko pitanje je sta bi se desilo da toga nije bilo...?
Uzeo bi on i 30 gren slemova
Ko je onaj debil sa afro-frizurom?sorted wrote:Treba joj oduzet titulu zbog kiceraja u lozi.Grand show slam.
Bas danas gledam mec i ona je upravo zenska verzija Djokovica i kontam da to napisem ovdje kad vidjeh ovaj tvoj post.ultima_palabra wrote:Azarenka meni ima dosta zajedničkog sa Đokovićem.
Ne znam ko je ali sam ga neki dan vidio na MTV u nekakvom debilnom spotu. Povlacio se i po USO menscini.ultima_palabra wrote:Ko je onaj debil sa afro-frizurom?sorted wrote:Treba joj oduzet titulu zbog kiceraja u lozi.Grand show slam.
Nervira me skoro kao Gavin i Gwen kad su bili u Rogerovoj loži
Mali broj aseva je iskljucivo zbog toga sto je Marej posle Djokovica covek sa najboljim riternom na svetu.Nije isto kada serviras Raonicu ili Mareju.Leopold_IV wrote:Ne znam ko je ali sam ga neki dan vidio na MTV u nekakvom debilnom spotu. Povlacio se i po USO menscini.ultima_palabra wrote:Ko je onaj debil sa afro-frizurom?sorted wrote:Treba joj oduzet titulu zbog kiceraja u lozi.Grand show slam.
Nervira me skoro kao Gavin i Gwen kad su bili u Rogerovoj loži
Murray je odlican returner ali onako mali broj aseva je prvenstveno zbog ispodprosjecnog serviranja za Rogerove standarde. Jedino je slice servis u deuce stranu cinio stetu...
Po t liniji je jako slabo pogadjao 1 servis.
Slazem se da je i Federer podigao nivo tenisa pojavom Nadala i Djokovica te da jedni druge tjeraju da igraju sve bolje.Perspektiva wrote:Nisu tu samo godine u pitanju. Lako je bilo plehati sve redom Federeru dok se nije pojavila i stasala trojka.
Tj. nije on toliko nazadovao, koliko je npr Djokovic strasno napredovao.
Sve ostalo je suplja prica, sta bi bilo kas bi bilo. .
Sent from my Phone using Jelly Bean 4.2.1