Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavidovići

Post Reply
Dženana Čamdžić

#676 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Dženana Čamdžić »

Najveća greška aktuelne politike i politike u posljednih 20 godina je što stvaraju intelektualni proletarijat a to nije dobro.Zaista nije i može imati jako loše posljedice.
Moraju znati da se fakultetski obrazovani mladi ljudi moraju poštovati ili će ih zauvijek izgubiti (postat će tuđi) !
Mladi fakultetski obrazovani intelektualci nisu blesavi da se prema tim ljudima tako bezosjećano i dušmanski vlast odnosi .To su ljudi koji imaju znanje a znanje je kapital kojeg samo treba znati uzeti i iskoristiti.Zato treba brinuti o intelektualcima i ne treba ih ponižavati i tjerati (odbacivati) .To nije dobro, intelektualci nisu glupi, imaju ponos, i jako su osjetljivi na ponižavanja koja im vlast sa svoje strane dušmanski servira .
Last edited by Dženana Čamdžić on 02/09/2012 20:23, edited 1 time in total.
cules82

#677 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by cules82 »

veleno wrote:Dženana,kao vijećnica biste li podržali održavanje Gay Prida u Zavidovićima?
Kakav je vaš stav o eutanaziji,legalizovanju lakih droga i prostitucije?

8)

pored sve bagre i lopova samo mi jos to treba u mom gradu,cuj gay pride u Zavidovicima :skoljka: :run:
Arturo B

#678 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Arturo B »

Dženana Čamdžić wrote:
Predamnijevam da ste dovoljno inteligentni da mozete shvatiti da ovo sto pisete u trenutnim i realnim okvirima BiH nije moguce?
Pa učinimo to mogućim ! Što da ne ? Može se to samo to je proces (moguć proces) ![/quote]

Vas mladalacki zanos i optimizam su veoma osvjezavajuci i u najmanju ruku vrlo zarazni ali kako pokrenuti drzavu u kojoj "kontroverzni biznismeni" (citaj najgori olos i kriminalac) moze recimo osnovati stranku?[/quote]

Za navedenu tvrdnju treba pravosnažna presuda suda ! Ja ne znam na koga misliš?

Sve se može uz dobru volju (ili se barem može pokušati a Bog djela cijeni prema namjerama) ![/quote]

ne mislim ni na koga konkretno jer to je vecina otprilike ista, samo su neki i u tom poslu prvi medju jednakima :wink:
Ponosan

#679 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Ponosan »

Zasto ne odgovoris na pitanje,sta ces uraditi sa dijasporom? kako ih privoljeti da se vrate u svoje Zavidovice? i koje poteze ces povuci kako bi Krivaji vratila stari sjaj i kako bi radila prijeratnim kapacitetom? i sta ces uraditi u vezi zaposleosti? je li imas neki plan kako privuci strane investicije u Zavidovice ?
Mislim da sve birace i ljude u dijaspori ovo najvise interesuje!
Dženana Čamdžić

#680 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Najveća greška aktuelne politike i politike u posljednih 20 godina je što stvaraju intelektualni proletarijat a to nije dobro.Zaista nije i može imati jako loše posljedice.
Moraju znati da se fakultetski obrazovani mladi ljudi moraju poštovati ili će ih zauvijek izgubiti (postat će tuđi) !
Mladi fakultetski obrazovani intelektualci nisu blesavi da se prema tim ljudima tako bezosjećano i dušmanski vlast odnosi .To su ljudi koji imaju znanje a znanje je kapital kojeg samo treba znati uzeti i iskoristiti.Zato treba brinuti o intelektualcima i ne treba ih ponižavati i tjerati (odbacivati) .To nije dobro, intelektualci nisu glupi, imaju ponos, i jako su osjetljivi na ponižavanja koja im vlast sa svoje strane dušmanski servira .

Treba učiniti sve da se vrati dostojanstvo mladim fakultetski obrazovanim ljudima koji završavaju fakultete a onda ih država i društvo "nagrađuju" vječitim stažiranjem na Boru za nezaposlene (ponižene) !

Ponavljam nije to dobro ni za državu a ni za društvo to omaložavanje i dušmaski odnos prema intelektualcima !
Ajatolah_

#681 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Ajatolah_ »

šime.sparina wrote:dzenana sto si ovo propala, ja pomislio imas petobanku ugledavski tvoje ozbiljne crte lice :-? :-)
Zašto ne odgovoriš čovjeku? :roll: :lol: :sax:
Dženana Čamdžić

#682 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Ponosan wrote:Zasto ne odgovoris na pitanje,sta ces uraditi sa dijasporom? kako ih privoljeti da se vrate u svoje Zavidovice? i koje poteze ces povuci kako bi Krivaji vratila stari sjaj i kako bi radila prijeratnim kapacitetom? i sta ces uraditi u vezi zaposleosti? je li imas neki plan kako privuci strane investicije u Zavidovice ?
Mislim da sve birace i ljude u dijaspori ovo najvise interesuje!

Imam plan a koji ću objaviti na stranici

antikorupcija wordpress com

Sve će biti razjašnjeno a tvoje pitanje ću memorisati radi adekvatnog odgovora !

Ima tu mnogo da se piše !

Sada sam malo umorna..
Arturo B

#683 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Arturo B »

Dženana Čamdžić wrote:Najveća greška aktuelne politike i politike u posljednih 20 godina je što stvaraju intelektualni proletarijat a to nije dobro.Zaista nije i može imati jako loše posljedice.

Treba učiniti sve da se vrati dostojanstvo mladim fakultetski obrazovanim ljudima koji završavaju fakultete a onda ih država i društvo "nagrađuju" vječitim stažiranjem na Boru za nezaposlene (ponižene) !

Ponavljam nije to dobro ni za državu a ni za društvo to omaložavanje i dušmaski odnos prema intelektualcima !

Intelektualci koji to zvanje recimo na fakultetu koji ste vi zavrsili dobiju s miljom maraka po ispitu ako su muski u pitanju ili recimo nekim pusenjem ako su zene u pitanju imaju znanje i trebaju biti postovani?

da se razumijemo nisu svi tako dobili diplome i nije to slucaj samo sa Pravnim fakultetom ali je dobar pokazatelj gdje i kako bi nas vodili ti "intelektualci"
kadinica

#684 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by kadinica »

Ko ti piše ove gluposti, pardon, stavove? Muž?
Ponosan

#685 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Ponosan »

dzeni je odlucila da ne odgovara na teska pitanja :D
Dženana Čamdžić

#686 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

kadinica wrote:Ko ti piše ove gluposti, pardon, stavove? Muž?
Moj muž nikada ne piše gluposti ! Čovjek koji stalno nešto čita , koji stalno piše (radi i na svojoj knjizi) ne piše gluposti !Takve treba poštovati !Ukoliko ih pokušavate poniziti samo vama na štetu jer uvijek će se naći neko ko će prepoznati njihovu vrijednost ! Baš kao u Ku"ransko (Biblijskoj) priči o Jusufu (Josipu), "što ga više bacite u bunar i ponizite " on sve više "zasja" i uzdigne se !
Arturo B

#687 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Arturo B »

Ponosan wrote:dzeni je odlucila da ne odgovara na teska pitanja :D

Naucila za dvicu samo
Dženana Čamdžić

#688 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Preporučujem vam da čitate moju stranicu

antikorupacija wordpress com

Ovih dana tu cu objaviti dosta stvari !

Naravno blagovremeno ću ovdje uputiti na svaku promjenu (novi tekst) !
kadinica

#689 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by kadinica »

Dženana Čamdžić wrote:
kadinica wrote:Ko ti piše ove gluposti, pardon, stavove? Muž?
Moj muž nikada ne piše gluposti ! Čovjek koji stalno nešto čita , koji stalno piše (radi i na svojoj knjizi) ne piše gluposti !Takve treba poštovati !Ukoliko ih pokušavate poniziti samo vama na štetu jer uvijek će se naći neko ko će prepoznati njihovu vrijednost ! Baš kao u Ku"ransko (Biblijskoj) priči o Jusufu (Josipu), "što ga više bacite u bunar i ponizite " on sve više "zasja" i uzdigne se !
Poštujem.

Jedva čekam knjigu :sax:
donja_crtica

#690 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by donja_crtica »

Dženana Čamdžić wrote:

ti si jedna opičena osoba
novi.dan.nova.nafaka

#691 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by novi.dan.nova.nafaka »

Image
Za SBB su glasali Dženi, muž i svekrva, pretpostavljam... Image
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#692 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by plain vanilla »

Dženana Čamdžić wrote:
art vandeley wrote:Dzeny, daj ba vec jednom odgovori kako se izjasnjavas. To je pitanje od prevelike vaznosti za nas birace i izbjegavanje davanja odgovora na njega te samo moze kostati pobjede na izborima :D
Izjašnjavam se kao državljanka Bosne i Hercegovine i u političkom angažmanu pretendujem da zastupam interese svih Bosanaca i Hercegovaca , građana, naroda i nacionalnih manjina (narodnosti) u Bosni i Hercegovini.

Nešto slično kakvi su stavovi Željka Komšića u tom pogledu !
znaci Hrvatica :D
Ponosan

#693 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Ponosan »

dzeni,a dje te Fahro naso? fakat si novina na politickoj sceni,mislim politika nam je inace pravo luda,ali novih uloga nikad nije puno..narodu je suvisne dosadno pa ce se jako obradovati novim likovima.. ti mi nekako nisi demagog,nekako si drugacija od ostalih,puna si nerealnih ideja i bas zbog toga imas velike sanse da predjes prag,sad jel izborni,ovaj ili onaj manje je vazno,bitno je da tvoje kreativne ideje dodju do mase,a oni ce znati prepoznati novu sansu koja im se ukazala ne u Medjugorju(Gospa) nego bas u Zavidovicima(izvjesna Dzenana) u narodu nepoznata,ali je bas to tvoja sansa,jer narod je izgubio nadu u necija djela,bas im trebaju ljepa obecanja i lijepe price,jer toga im je u pretodnom periodu pravo nedostajalo.. zato mislim da nisi bez samsi! :-)
suncandan

#694 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by suncandan »

Ha ti Boga, zar ova safunica jos traje :D :D :D :D :D

Majke mi moje vi ste meni svi ludi sto pricate s Dzenanom :D :D :D :D :D
madner

#695 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by madner »

Dzeni imas moj glas. Doduse ne na ovim izborima. :D
Mojo Jojo

#696 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Mojo Jojo »

Zaista se divim tvom entuzijazmu :-D

Ako te i izaberu u to vijeće vjerujem da ćeš ispuhati ko dušica, od te priče neće biti ništa, izuzev ako Fahrija naredi da laješ protiv SDA, kakav crni narod vodosnadbijevanje i sl.

Šutit ćeš i brat ćeš tu neku mjesečnu novčanu naknadu, koja je koliko ja znam veća od minimalne penzije, i lajat i pljuvat po onoj stranci po kojoj Fahro bude tukao Avazom.
Ponosan

#697 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Ponosan »

boni dzeni nije ko ostali :D
Halcyon

#698 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Halcyon »

Dženi, kad bi birala između stranke i države, šta bi izabrala? :D
StupskaBitanga

#699 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by StupskaBitanga »

Gospodjo sada me dobro slušajte
Vi ste postali poznati ili da razumijete selebriti (celebrity)
Glavna ste tema na kafama i razgovorima u Sarajevu
Uspjeli ste u jednom
Ogadili ste svaku pomisao da neko za neku ženu glasa i na tome vam treba čestitati
art vandeley

#700 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by art vandeley »

Dzeny , kakav je tvoj stav kada su vehabije u pitanju?
Post Reply