Varate li?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
In love with Bosnia
#676 Re: Varate li?
jedan ko nijedan. 
-
Aqua_S
#677 Re: Varate li?
pa i ja sam dao priznanje..ja i Salih...dve litre vina za druga dva...In love with Bosnia wrote:jedan ko nijedan.
- Tkd
#678 Re: Varate li?
Životinje se međusobne ne handre kao ljudi, životinje nisu gej. Ako je gej normalnosti onda ne želim biti tako normalan.veze s vezom wrote:Joj de hajde Boga vam sad..cuj zivotinje
Čovjek u većini slučajeva je životinja, kao takva ne može kontrolirati strasti, pa to i dovodi do varanja. Nagon jači od mozga.
- Tkd
#679 Re: Varate li?
Pa dobro, onda ćemo izmisliti novu riječi za one koji ne znaju kontrolirati svoju strast i svoj nagon. Nećemo da vrijeđamo životinje 
- Michun
#680 Re: Varate li?
citam temu, cudim se mnogima a kad neko okine nebulozu onda fakat moram reagovatiTkd wrote:Životinje se međusobne ne handre kao ljudi, životinje nisu gej. Ako je gej normalnosti onda ne želim biti tako normalan.veze s vezom wrote:Joj de hajde Boga vam sad..cuj zivotinje
Čovjek u većini slučajeva je životinja, kao takva ne može kontrolirati strasti, pa to i dovodi do varanja. Nagon jači od mozga.
da si ikad onaj enimal planet upalio vidio bi da nemas pojma
http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual ... in_animals
- Tkd
#681 Re: Varate li?
Ja samo znao za pinguine , no ponekad . Haha, joj , odakle ovo izvadi sada. Nebuloze, neko se prepoznao u postu o istospolnim
@veze s vezom
Ne hvala, nisam takav, pa ne moram guglati.
@veze s vezom
- Tkd
#682 Re: Varate li?
veze s vezom wrote:Nego kakav si ? Ono ti sve znas jel deTkd wrote:Ja samo znao za pinguine , no ponekad . Haha, joj , odakle ovo izvadi sada. Nebuloze, neko se prepoznao u postu o istospolnim![]()
@veze s vezom
Ne hvala, nisam takav, pa ne moram guglati.jes takav..?!
Ne znam sve, samo dragi Bog zna sve.
S druge strane, znam da te ovo pogađa, pa halali, no čovjek mora biti uvijek svijestan da poslije njegovih postupaka ima i posljedica. Evo jedne
- Michun
#683 Re: Varate li?
ma nije se niko prepoznao, ja nisam gej. ali ako vec povlacis izmedju necega NEnormalnog kako ti kazes onda provjeri. uostalom...ko si ti da bilo kome kazes sta je normalno. ili ja, ili bilo ko drugi.Tkd wrote:Ja samo znao za pinguine , no ponekad . Haha, joj , odakle ovo izvadi sada. Nebuloze, neko se prepoznao u postu o istospolnim![]()
@veze s vezom
a sto se tice izmedju handrenja koje nije normalno za zivotinje...i tu si fulio jer neke zivotinje uzivaju u sexu bez da se pare.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- Tkd
#685 Re: Varate li?
Michun wrote:ma nije se niko prepoznao, ja nisam gej. ali ako vec povlacis izmedju necega NEnormalnog kako ti kazes onda provjeri. uostalom...ko si ti da bilo kome kazes sta je normalno. ili ja, ili bilo ko drugi.Tkd wrote:Ja samo znao za pinguine , no ponekad . Haha, joj , odakle ovo izvadi sada. Nebuloze, neko se prepoznao u postu o istospolnim![]()
@veze s vezom
Ne hvala, nisam takav, pa ne moram guglati.![]()
a sto se tice izmedju handrenja koje nije normalno za zivotinje...i tu si fulio jer neke zivotinje uzivaju u sexu bez da se pare.
A ko sam ja ?
To je tajna, ja to oštro osuđujem, no nije tema o tome. Ako ima neka tema u vezi toga, onda bi rado diskutovao o tome.
Nisam biologičar, nego nešto drugo, tako da ne mogu sve znati o tim odnosima. No čovjek je svakako gori od životinje po mnogim postupcima.
@Veze
Izvini, lijeno mi paint otvoriti pa crtati. Ne uzimaj za zlo
@Leet
King si kao i uvijek
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- Tkd
#687 Re: Varate li?
veze s vezom wrote:Ja mislim da ni sam ne znas sta si Stio reci![]()
Pucas pricu kako samo Bog zna sve,prosipas neki moral..i postenje...a vamo osudjujes ljude koje ne znas..razbacujes se etiketama samo tako..
O mnogo cemu ti veze nemas
Okej Schatz, keine sorge, ich kenne dich nicht
Okej, nemam veze, hvala.
- Tkd
#688 Re: Varate li?
Nein kleines. Du bist immer noch nicht auf denn guten weg heraszufinden wer ich bin. Ich kenne dich nicht, das kannst du bir glauben. Wir haben uns nimals in unserem leben gesehen
No, ako se dobro sjećam, napisala si jedanput na ovoj temi da si varala i da se kaješ, zaboljelo tebe, kao karma.
Zato i sve ovo. Zaključiti da si nicht aus Bosnien je logički lahko bilo. Zabranjeno slanje pp, naši navalili, papiri

No, ako se dobro sjećam, napisala si jedanput na ovoj temi da si varala i da se kaješ, zaboljelo tebe, kao karma.
Zato i sve ovo. Zaključiti da si nicht aus Bosnien je logički lahko bilo. Zabranjeno slanje pp, naši navalili, papiri
- asurbanipal
#689 Re: Varate li?
Ko vara varat će i drugim segmentima života, a ne samo u ljubavi. Uglavnom radi se o ljudima koji nemaju karaktera ili imaju malo ili nimalo morala. Zašto ovo govorim, pa zato jer mnoge ljude koje poznajem, a koji su skloni varanju, to ističu kao pozitivnu osobinu i još se ponose time. To mi se gadi i naravno da im saspem sve u lice šta mislim o tome, kod mene je što na umu to na drumu...
Tkd
Tkd
- Tkd
#690 Re: Varate li?
King has spokenasurbanipal wrote:Ko vara varat će i drugim segmentima života, a ne samo u ljubavi. Uglavnom radi se o ljudima koji nemaju karaktera ili imaju malo ili nimalo morala. Zašto ovo govorim, pa zato jer mnoge ljude koje poznajem, a koji su skloni varanju, to ističu kao pozitivnu osobinu i još se ponose time. To mi se gadi i naravno da im saspem sve u lice šta mislim o tome, kod mene je što na umu to na drumu...
Tkd
- Tkd
#691 Re: Varate li?
Dobro, pa si odgovorila na stranom jeziku, uh kontradiktornost ubi na ovoj temi
Imam pravo nazivati kako hoću taj postupak (nemoralni čin, zvijerski, životinjski), pravo na vlastito mišljenje, narasti
Nisi ti tako vrijedna da ja tebi pošaljem pp, kao da bi to ikada i uradio, nego sam pročitao o tome na drugoj temi. Nisam te prepoznao Sharon Stone, sorry.
Ja nisam nikada prevario, niti prevarn, duže sam s voljenom nego što ti imaš godina
Vratimo se temi.
Imam pravo nazivati kako hoću taj postupak (nemoralni čin, zvijerski, životinjski), pravo na vlastito mišljenje, narasti
Nisi ti tako vrijedna da ja tebi pošaljem pp, kao da bi to ikada i uradio, nego sam pročitao o tome na drugoj temi. Nisam te prepoznao Sharon Stone, sorry.
Ja nisam nikada prevario, niti prevarn, duže sam s voljenom nego što ti imaš godina
Vratimo se temi.
- Tkd
#692 Re: Varate li?
Moram sam ispati kul
Joj, ne ljuti se ti na mene. Vidiš da ponekad volim pisati sarkastično, no kao što rekoh svi mi imamo svoje vlastito mišljenje.
Pa ja mislim da si napisala da te to boljelo, ako sam te s nekim pomiješao halali
Joj, ne ljuti se ti na mene. Vidiš da ponekad volim pisati sarkastično, no kao što rekoh svi mi imamo svoje vlastito mišljenje.
Pa ja mislim da si napisala da te to boljelo, ako sam te s nekim pomiješao halali
- Tkd
#693 Re: Varate li?
Što to
Joj, čuj kako treba. Izvini, ali ljudi imaju pravo osuđivati ako misle da to ne graniči s nemoralom.
Joj, čuj kako treba. Izvini, ali ljudi imaju pravo osuđivati ako misle da to ne graniči s nemoralom.
-
Great Cornholio
#694 Re: Varate li?
hladan.preminger wrote:Valjda NIJE NORMALNO varati u bilo čemu, pa i u vezi. Stoga, ne varam nikad, nikog u bilo čemu.
Ne mogu vjerovati oko čega se ljudi raspravljaju.
-
LakeX
#695 Re: Varate li?
Pa koji si onda k u vezi i volis navodno tu osobu ako ces je varati...
Nema smisla...
Ako vec osjecas privlacnost prema nekoj osobi bar odmah to rijesi sa osobom u vezi...pa onda udri ili budi udarena...
A sto se homoseksualizma tice,pa aaaaaaaahahahhahahahhahahahha
Nema smisla...
Ako vec osjecas privlacnost prema nekoj osobi bar odmah to rijesi sa osobom u vezi...pa onda udri ili budi udarena...
A sto se homoseksualizma tice,pa aaaaaaaahahahhahahahhahahahha
- Tkd
#696 Re: Varate li?
Pa dobro, imaš ti slučajeva koji kažu "volim te" a varaju. To mora da je prava ljubav 
- Tkd
#697 Re: Varate li?
ljetni_dan wrote:Večeras će mnogima da bude kao u onoj pjesmi: "Subota je, izlazim, kući pamet ću da ostavim...".
-
Mr Tare
#698 Re: Varate li?
Ljuska_u_BaklaFi wrote:Nemam uopste komentar na takve situacije i ljude..kukavice obicnea te "religiozne" su mi posebno za proucavanje, sve s bismiletom noz u ledja...Eto opet imadoh komentar
ozenili je starci
- dingosp0
#699 Re: Varate li?
te rijeci "volim te" se cesto bacaju bez ikakve vrijednosti... nije volim te samo par rijeci koje eto nesto znace... to kad kazes nekom, to znaci da bi sve dao za tu osobu, prije svega svoju ljubav, dusu, srce, vrijeme, i sve ostalo sto ce ucinti tu osobu sretnom,,,, znam ih mnogo koji "Vole" svoje cure a svaki sa strane ima jednu ili vise ... al eto "vole" te svoje cure... hahahahaha segaTkd wrote:Pa dobro, imaš ti slučajeva koji kažu "volim te" a varaju. To mora da je prava ljubav
to su ljudi koji uopste nemaju pojma sta je ljubav, a ne da to volim te nesto znaci... to je za plakat.. sutra ce ta osoba tu osobu ozeniti, ili udati se za njega... i ne kontam kako moze neko nekog pogledati u oci i kofol ga voliti a znas da si tu osobu prevario.. ko je varao tokom veze, varace i u braku, pa onda kad se razvedu svi se pitaju zasto.... zato sto tu nikad nije ni bilo ljubavi..
-
hanady
#700 Re: Varate li?
Malo se ljudi danas razvodi zbog prevare, mnogi jako uspjesno uspijevaju izbalansirati izmedju onoga sto imaju u kuci i "ono" sto imaju sa strane.....Malo koji muskarac ce ostaviti porodicu radi neke druge, koja mu nudi drugu vrstu uzitka...ako zena vara to je vec opasno jer "trazi ljubav" na drugom mjestu.Uglavnom, ako zena hoce brak, brak ce opstati.
Naravno, u svemu postoje izuzeci
Naravno, u svemu postoje izuzeci