Varate li?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
In love with Bosnia

#676 Re: Varate li?

Post by In love with Bosnia »

jedan ko nijedan. :D
Aqua_S

#677 Re: Varate li?

Post by Aqua_S »

In love with Bosnia wrote:jedan ko nijedan. :D
pa i ja sam dao priznanje..ja i Salih...dve litre vina za druga dva... :dance: :dance: :dance:
Tkd

#678 Re: Varate li?

Post by Tkd »

veze s vezom wrote:Joj de hajde Boga vam sad..cuj zivotinje :-)
Životinje se međusobne ne handre kao ljudi, životinje nisu gej. Ako je gej normalnosti onda ne želim biti tako normalan.

Čovjek u većini slučajeva je životinja, kao takva ne može kontrolirati strasti, pa to i dovodi do varanja. Nagon jači od mozga.
Tkd

#679 Re: Varate li?

Post by Tkd »

Pa dobro, onda ćemo izmisliti novu riječi za one koji ne znaju kontrolirati svoju strast i svoj nagon. Nećemo da vrijeđamo životinje ;-)
Michun

#680 Re: Varate li?

Post by Michun »

Tkd wrote:
veze s vezom wrote:Joj de hajde Boga vam sad..cuj zivotinje :-)
Životinje se međusobne ne handre kao ljudi, životinje nisu gej. Ako je gej normalnosti onda ne želim biti tako normalan.

Čovjek u većini slučajeva je životinja, kao takva ne može kontrolirati strasti, pa to i dovodi do varanja. Nagon jači od mozga.
citam temu, cudim se mnogima a kad neko okine nebulozu onda fakat moram reagovati
da si ikad onaj enimal planet upalio vidio bi da nemas pojma
http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual ... in_animals
Tkd

#681 Re: Varate li?

Post by Tkd »

Ja samo znao za pinguine , no ponekad . Haha, joj , odakle ovo izvadi sada. Nebuloze, neko se prepoznao u postu o istospolnim :lol:

@veze s vezom

Ne hvala, nisam takav, pa ne moram guglati. :wink:
Tkd

#682 Re: Varate li?

Post by Tkd »

veze s vezom wrote:
Tkd wrote:Ja samo znao za pinguine , no ponekad . Haha, joj , odakle ovo izvadi sada. Nebuloze, neko se prepoznao u postu o istospolnim :lol:

@veze s vezom

Nego kakav si ? Ono ti sve znas jel de :D jes takav..?!

Ne znam sve, samo dragi Bog zna sve.

S druge strane, znam da te ovo pogađa, pa halali, no čovjek mora biti uvijek svijestan da poslije njegovih postupaka ima i posljedica. Evo jedne :dance:
Michun

#683 Re: Varate li?

Post by Michun »

Tkd wrote:Ja samo znao za pinguine , no ponekad . Haha, joj , odakle ovo izvadi sada. Nebuloze, neko se prepoznao u postu o istospolnim :lol:

@veze s vezom

ma nije se niko prepoznao, ja nisam gej. ali ako vec povlacis izmedju necega NEnormalnog kako ti kazes onda provjeri. uostalom...ko si ti da bilo kome kazes sta je normalno. ili ja, ili bilo ko drugi. :D
a sto se tice izmedju handrenja koje nije normalno za zivotinje...i tu si fulio jer neke zivotinje uzivaju u sexu bez da se pare.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#684 Re: Varate li?

Post by Velkoski »

dupli :D
Last edited by Velkoski on 31/08/2012 17:48, edited 1 time in total.
Tkd

#685 Re: Varate li?

Post by Tkd »

Michun wrote:

@veze s vezom

ma nije se niko prepoznao, ja nisam gej. ali ako vec povlacis izmedju necega NEnormalnog kako ti kazes onda provjeri. uostalom...ko si ti da bilo kome kazes sta je normalno. ili ja, ili bilo ko drugi. :D
a sto se tice izmedju handrenja koje nije normalno za zivotinje...i tu si fulio jer neke zivotinje uzivaju u sexu bez da se pare.

A ko sam ja ?

To je tajna, ja to oštro osuđujem, no nije tema o tome. Ako ima neka tema u vezi toga, onda bi rado diskutovao o tome.

Nisam biologičar, nego nešto drugo, tako da ne mogu sve znati o tim odnosima. No čovjek je svakako gori od životinje po mnogim postupcima.

@Veze

Izvini, lijeno mi paint otvoriti pa crtati. Ne uzimaj za zlo

@Leet

King si kao i uvijek :thumbup:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#686 Re: Varate li?

Post by Velkoski »

dupli :D
Last edited by Velkoski on 31/08/2012 17:49, edited 1 time in total.
Tkd

#687 Re: Varate li?

Post by Tkd »

veze s vezom wrote:Ja mislim da ni sam ne znas sta si Stio reci :lol:

Pucas pricu kako samo Bog zna sve,prosipas neki moral..i postenje...a vamo osudjujes ljude koje ne znas..razbacujes se etiketama samo tako..
O mnogo cemu ti veze nemas :D

Okej Schatz, keine sorge, ich kenne dich nicht :wink:

Okej, nemam veze, hvala.
Tkd

#688 Re: Varate li?

Post by Tkd »

Nein kleines. Du bist immer noch nicht auf denn guten weg heraszufinden wer ich bin. Ich kenne dich nicht, das kannst du bir glauben. Wir haben uns nimals in unserem leben gesehen ;-)

No, ako se dobro sjećam, napisala si jedanput na ovoj temi da si varala i da se kaješ, zaboljelo tebe, kao karma.

Zato i sve ovo. Zaključiti da si nicht aus Bosnien je logički lahko bilo. Zabranjeno slanje pp, naši navalili, papiri :lol: :lol: :lol:
asurbanipal

#689 Re: Varate li?

Post by asurbanipal »

Ko vara varat će i drugim segmentima života, a ne samo u ljubavi. Uglavnom radi se o ljudima koji nemaju karaktera ili imaju malo ili nimalo morala. Zašto ovo govorim, pa zato jer mnoge ljude koje poznajem, a koji su skloni varanju, to ističu kao pozitivnu osobinu i još se ponose time. To mi se gadi i naravno da im saspem sve u lice šta mislim o tome, kod mene je što na umu to na drumu...

Tkd :thumbup:
Tkd

#690 Re: Varate li?

Post by Tkd »

asurbanipal wrote:Ko vara varat će i drugim segmentima života, a ne samo u ljubavi. Uglavnom radi se o ljudima koji nemaju karaktera ili imaju malo ili nimalo morala. Zašto ovo govorim, pa zato jer mnoge ljude koje poznajem, a koji su skloni varanju, to ističu kao pozitivnu osobinu i još se ponose time. To mi se gadi i naravno da im saspem sve u lice šta mislim o tome, kod mene je što na umu to na drumu...

Tkd :thumbup:
King has spoken :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Tkd

#691 Re: Varate li?

Post by Tkd »

Dobro, pa si odgovorila na stranom jeziku, uh kontradiktornost ubi na ovoj temi :lol:

Imam pravo nazivati kako hoću taj postupak (nemoralni čin, zvijerski, životinjski), pravo na vlastito mišljenje, narasti :)

Nisi ti tako vrijedna da ja tebi pošaljem pp, kao da bi to ikada i uradio, nego sam pročitao o tome na drugoj temi. Nisam te prepoznao Sharon Stone, sorry.

Ja nisam nikada prevario, niti prevarn, duže sam s voljenom nego što ti imaš godina ;-)

Vratimo se temi.
Tkd

#692 Re: Varate li?

Post by Tkd »

Moram sam ispati kul :lol: :lol: :lol:

Joj, ne ljuti se ti na mene. Vidiš da ponekad volim pisati sarkastično, no kao što rekoh svi mi imamo svoje vlastito mišljenje.

Pa ja mislim da si napisala da te to boljelo, ako sam te s nekim pomiješao halali ;-)
Tkd

#693 Re: Varate li?

Post by Tkd »

Što to :lol:

Joj, čuj kako treba. Izvini, ali ljudi imaju pravo osuđivati ako misle da to ne graniči s nemoralom.
Great Cornholio

#694 Re: Varate li?

Post by Great Cornholio »

hladan.preminger wrote:Valjda NIJE NORMALNO varati u bilo čemu, pa i u vezi. Stoga, ne varam nikad, nikog u bilo čemu.

Ne mogu vjerovati oko čega se ljudi raspravljaju.
:thumbup:
LakeX

#695 Re: Varate li?

Post by LakeX »

Pa koji si onda k u vezi i volis navodno tu osobu ako ces je varati...
Nema smisla...
Ako vec osjecas privlacnost prema nekoj osobi bar odmah to rijesi sa osobom u vezi...pa onda udri ili budi udarena...:)
A sto se homoseksualizma tice,pa aaaaaaaahahahhahahahhahahahha
Tkd

#696 Re: Varate li?

Post by Tkd »

Pa dobro, imaš ti slučajeva koji kažu "volim te" a varaju. To mora da je prava ljubav :lol:
Tkd

#697 Re: Varate li?

Post by Tkd »

ljetni_dan wrote:Večeras će mnogima da bude kao u onoj pjesmi: "Subota je, izlazim, kući pamet ću da ostavim..." :lol:.
:lol: :lol: :lol:
Mr Tare

#698 Re: Varate li?

Post by Mr Tare »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Nemam uopste komentar na takve situacije i ljude..kukavice obicne :roll: a te "religiozne" su mi posebno za proucavanje, sve s bismiletom noz u ledja...Eto opet imadoh komentar :x

ozenili je starci :P
dingosp0

#699 Re: Varate li?

Post by dingosp0 »

Tkd wrote:Pa dobro, imaš ti slučajeva koji kažu "volim te" a varaju. To mora da je prava ljubav :lol:
te rijeci "volim te" se cesto bacaju bez ikakve vrijednosti... nije volim te samo par rijeci koje eto nesto znace... to kad kazes nekom, to znaci da bi sve dao za tu osobu, prije svega svoju ljubav, dusu, srce, vrijeme, i sve ostalo sto ce ucinti tu osobu sretnom,,,, znam ih mnogo koji "Vole" svoje cure a svaki sa strane ima jednu ili vise ... al eto "vole" te svoje cure... hahahahaha sega

to su ljudi koji uopste nemaju pojma sta je ljubav, a ne da to volim te nesto znaci... to je za plakat.. sutra ce ta osoba tu osobu ozeniti, ili udati se za njega... i ne kontam kako moze neko nekog pogledati u oci i kofol ga voliti a znas da si tu osobu prevario.. ko je varao tokom veze, varace i u braku, pa onda kad se razvedu svi se pitaju zasto.... zato sto tu nikad nije ni bilo ljubavi..
hanady

#700 Re: Varate li?

Post by hanady »

Malo se ljudi danas razvodi zbog prevare, mnogi jako uspjesno uspijevaju izbalansirati izmedju onoga sto imaju u kuci i "ono" sto imaju sa strane.....Malo koji muskarac ce ostaviti porodicu radi neke druge, koja mu nudi drugu vrstu uzitka...ako zena vara to je vec opasno jer "trazi ljubav" na drugom mjestu.Uglavnom, ako zena hoce brak, brak ce opstati.
Naravno, u svemu postoje izuzeci :-D
Post Reply