pravilo 5 sekundimp3problem wrote: 2. kad mu nešto od hrane ispadne na pod ladno podigne i pojede, nema veze što je isti taj dan prošao tuda u cipelama jer je zaboravio nešto
..pametan je
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
pravilo 5 sekundimp3problem wrote: 2. kad mu nešto od hrane ispadne na pod ladno podigne i pojede, nema veze što je isti taj dan prošao tuda u cipelama jer je zaboravio nešto
Vjerujem i da pogleda imal dlaka, ako da opravdavam.Mr. Brightside wrote:pravilo 5 sekundimp3problem wrote: 2. kad mu nešto od hrane ispadne na pod ladno podigne i pojede, nema veze što je isti taj dan prošao tuda u cipelama jer je zaboravio nešto
..pametan je
Da one ovjek misle i zanemaruju ono što je receno.Tigar1 wrote: Ne postoji i ne priznajem ''Ja sam mislila da si ti mislio da sam ja mislila''... primjetio sam da dosta žena funkcioniše na tom principu, a mi muški smo totalno drugačiji... kaži, pokaži, reci šta treba šta te tišti i bit' će urađeno/odrađeno/otklonjeno... ha ya...
Tigar1 wrote:Prvo ću što mene živcira kod moje supruge![]()
- kad nešto hoće pa mi to samo kao usput spomene, i onda se naljuti na mene kad nisam to i to uradio... onda je ''odlijepim'' i lajem, psujem, šizim... Pa ženo draga reci mi... mi muški funkcionišemo na principu ''Kaži, pokaži i bit' će urađeno'', ne mogu se ja uvući nekom u glavu i znati šta misli...
Ne postoji i ne priznajem ''Ja sam mislila da si ti mislio da sam ja mislila''... primjetio sam da dosta žena funkcioniše na tom principu, a mi muški smo totalno drugačiji... kaži, pokaži, reci šta treba šta te tišti i bit' će urađeno/odrađeno/otklonjeno... ha ya...
A nju vjerovatno živcira mnogo toga, jer ni tigrić nije savršen![]()
- što poslije treninga bacim na pod kupaonice prljav veš, majicu i trenerku
- što kad palim vatru ostane triješčica na pločicama pored šporeta
- što se ujutro namirišem (a njoj to smeta jer je u drugom stanju pa joj parfem izaziva nagon na povraćanje), ja pobjegnem gore na sprat pa se namirišem al' džaba opet ''nos'' osjeti
- što brzo i oštrije vozim, a kad mi neko presječe put ili uzme pravo prvenstva, bijesnim i ''lajem''
- što se nerviram kada igraju Sarajevo, Juve i reprezentavcija.. pa nekad zaplati čaša ili štošta ako se nađe na stolu tokom tekme...
ima toga još vjerovatno ali ovo za prvi utisak... inače bili smo u vezi 5 godina a u brak smo ''uplovili'' ljetos![]()
A život brate šta ćeš... sve slatko
Ovo te nervira?zlo87 wrote:partybrakerica wrote: -na mene bi potrosio boga-oca a na sebi stedi i markicu...
partybrakerica wrote:Ma ja svog dragog volim kakav je-takav je,ali ponekad stvarno postoje sitnice koje me iznerviraju da poludim!valjda to zavisi i od mog raspolozenja...ovako:
-sto ostavlja odjecu posvuda,
-sto se ljulja dok ne zaspi
-sto je previse osjecajan,njezan,ko kakvo zensko
-sto mene pusta da o svemu odlucujem jer hoce da budem JA uvijek ta koja je sretna i zadovoljna,a ne zna da je zena zena i njoj ponekad treba onaj koji ce joj pomoci u odlukama,ili neke preuzeti na sebe
-ponekad odluta i ja kad pricam ne cuje me,kad ga pitam o cemu razmislja,otkrijem da mu je u glavi takva sci-fi da je bolje da ga nisam ni pitala![]()
-sto ne voli uzbudjenja kao ja,uvijek se drzi norme
-sto zaboravlja stvari i skuplja stvari,dzepovi mu uvijek puni smeca,starih racuna,
-sto se racunar ne vidi od knjiga,papira,i dr. njegovih stvari,jer ce on to zaboga smjestiti( a smjesta vec mjesecima
-ne vodi racuna o svojoj odjeci,obuci a to me nervira
-ne vodi racuna o svom zdravlju,svi su mu drugi na prvom mjestu a on sebi na zadnjem
-na mene bi potrosio boga-oca a na sebi stedi i markicu...tako mi ga bude zao nekad jer je skroz nesebican i naivan,svakom bi sve povjerovao i dao...et...sve u svemu,on je najbolji muskarac kojeg sam upoznala uprkos nekim tim sitnicama koje svaki muskarac ima...
partybrakerica wrote:Ma ja svog dragog volim kakav je-takav je,ali ponekad stvarno postoje sitnice koje me iznerviraju da poludim!valjda to zavisi i od mog raspolozenja...ovako:
-sto ostavlja odjecu posvuda,
-sto se ljulja dok ne zaspi
-sto je previse osjecajan,njezan,ko kakvo zensko
-sto mene pusta da o svemu odlucujem jer hoce da budem JA uvijek ta koja je sretna i zadovoljna,a ne zna da je zena zena i njoj ponekad treba onaj koji ce joj pomoci u odlukama,ili neke preuzeti na sebe
-ponekad odluta i ja kad pricam ne cuje me,kad ga pitam o cemu razmislja,otkrijem da mu je u glavi takva sci-fi da je bolje da ga nisam ni pitala![]()
-sto ne voli uzbudjenja kao ja,uvijek se drzi norme
-sto zaboravlja stvari i skuplja stvari,dzepovi mu uvijek puni smeca,starih racuna,
-sto se racunar ne vidi od knjiga,papira,i dr. njegovih stvari,jer ce on to zaboga smjestiti( a smjesta vec mjesecima
-ne vodi racuna o svojoj odjeci,obuci a to me nervira
-ne vodi racuna o svom zdravlju,svi su mu drugi na prvom mjestu a on sebi na zadnjem
-na mene bi potrosio boga-oca a na sebi stedi i markicu...tako mi ga bude zao nekad jer je skroz nesebican i naivan,svakom bi sve povjerovao i dao...et...sve u svemu,on je najbolji muskarac kojeg sam upoznala uprkos nekim tim sitnicama koje svaki muskarac ima...
Malo je reci da sam zbunjenkolacic29 wrote: -
- previse je dobar prema ljudima, koji ne zasluzuju
- uvijek vidi samo dobro u ljudima
- zlopamtilo je
- predobar je i previse prasta
-tvrdoglav je
... jedno ne iskljucuje drugoburek_in_space wrote:Malo je reci da sam zbunjenkolacic29 wrote: -
- previse je dobar prema ljudima, koji ne zasluzuju
- uvijek vidi samo dobro u ljudima
- zlopamtilo je
- predobar je i previse prasta
-tvrdoglav je
D' mene je ondakolacic29 wrote:
... jedno ne iskljucuje drugo
... mozda da malo razjasnim...burek_in_space wrote:D' mene je ondakolacic29 wrote:
... jedno ne iskljucuje drugo
ide u večernju školu ??respo wrote:nervira me sto ima izlaz do 10 i sto joj moram pravdati casove u skoli
khm khm jail bait?respo wrote:nervira me sto ima izlaz do 10 i sto joj moram pravdati casove u skoli
ide u mjesovitu srednjuprovjeren wrote:ide u večernju školu ??respo wrote:nervira me sto ima izlaz do 10 i sto joj moram pravdati casove u skoli
Jok,nego u osnovnurespo wrote:nervira me sto ima izlaz do 10 i sto joj moram pravdati casove u skoli
aaaa zeneeeeTigar1 wrote:Prvo ću što mene živcira kod moje supruge![]()
- kad nešto hoće pa mi to samo kao usput spomene, i onda se naljuti na mene kad nisam to i to uradio... onda je ''odlijepim'' i lajem, psujem, šizim... Pa ženo draga reci mi... mi muški funkcionišemo na principu ''Kaži, pokaži i bit' će urađeno'', ne mogu se ja uvući nekom u glavu i znati šta misli...
Ne postoji i ne priznajem ''Ja sam mislila da si ti mislio da sam ja mislila''... primjetio sam da dosta žena funkcioniše na tom principu, a mi muški smo totalno drugačiji... kaži, pokaži, reci šta treba šta te tišti i bit' će urađeno/odrađeno/otklonjeno... ha ya...
A nju vjerovatno živcira mnogo toga, jer ni tigrić nije savršen![]()
- što poslije treninga bacim na pod kupaonice prljav veš, majicu i trenerku
- što kad palim vatru ostane triješčica na pločicama pored šporeta
- što se ujutro namirišem (a njoj to smeta jer je u drugom stanju pa joj parfem izaziva nagon na povraćanje), ja pobjegnem gore na sprat pa se namirišem al' džaba opet ''nos'' osjeti
- što brzo i oštrije vozim, a kad mi neko presječe put ili uzme pravo prvenstva, bijesnim i ''lajem''
- što se nerviram kada igraju Sarajevo, Juve i reprezentavcija.. pa nekad zaplati čaša ili štošta ako se nađe na stolu tokom tekme...
ima toga još vjerovatno ali ovo za prvi utisak... inače bili smo u vezi 5 godina a u brak smo ''uplovili'' ljetos![]()
A život brate šta ćeš... sve slatko
betametazon wrote:samo da priupitam ove zene - gdje nadjoste tolike primitivce? halal vam vjera, povraca mi se na 99% tih osobina koje vas nerviraju a koje su vam ocito tokom vremena postale normalne...
madFlava wrote:betametazon wrote:samo da priupitam ove zene - gdje nadjoste tolike primitivce? halal vam vjera, povraca mi se na 99% tih osobina koje vas nerviraju a koje su vam ocito tokom vremena postale normalne...
evo ga opet![]()