Rekonstrukcija stadiona Grbavica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#676 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica
Utakmica protiv Mladost i prva utakmica u LzP kad se bude otvarala tribina,bice jedna od najemotivnijih ikada na Grbavici.
- insaneinthebrain
#677 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica
Kad se zaori s juga, USTANI ISTOK
Da i to docekamo
Da i to docekamo
-
nocnaptica986
#678 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica
Hvala na slikama
ako ste u mogucnosti postavljajte slike sto cesce da mi koji nismo kuci mozemo pratiti napredak
pozdrav plavim navijacima iz vijetnama
ps ima li kakvih informacija iz kluba za izgradnju juga I ako ima kad bi se jug radio tj kakvi su daljnji planovi za gradnju generalno?
ps ima li kakvih informacija iz kluba za izgradnju juga I ako ima kad bi se jug radio tj kakvi su daljnji planovi za gradnju generalno?
-
vryzas
- MOSALJOZE
#680 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica
I ove bagere 
-
vryzas
- wewa
#683 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica
knedla u grlu
<3
<3-
vryzas
#684 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica
Pozz.nocnaptica986 wrote:Hvala na slikamaako ste u mogucnosti postavljajte slike sto cesce da mi koji nismo kuci mozemo pratiti napredak
Plan je bio istok, teren, krov pa jug...prije par sedmica su najavili da nakon istoka Ide juzna tribina (2,5 KM mil. cca ), a u medjuvremenu se ganja varijanta za teren (1 mil. KM cca). Krov ce izgleda raditi na kraju balade, tj. kada se zavrsi jug.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#685 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica
Stadion Grbavica 03.03.2017
- mali_milojica
-
nocnaptica986
#687 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica
vryzas wrote:Pozz.nocnaptica986 wrote:Hvala na slikamaako ste u mogucnosti postavljajte slike sto cesce da mi koji nismo kuci mozemo pratiti napredak
Plan je bio istok, teren, krov pa jug...prije par sedmica su najavili da nakon istoka Ide juzna tribina (2,5 KM mil. cca ), a u medjuvremenu se ganja varijanta za teren (1 mil. KM cca). Krov ce izgleda raditi na kraju balade, tj. kada se zavrsi jug.
Ovaj novi plan mi se vise svidja I nekako mi je logicniji!samo da mi skupimo pare za jug a za teren se mozemo pokusat ogrebati od uefe I saveza
jedva cekam da dodjen kuci u julu pa da gledam euro tekmf na nasoj grbavici
- Mišo_Kovač
#688 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica
Šta je sa onom drvenom skalamerijom na zapadu? Zašto se ne gradi normalna tribina i tamo? Mislim, teoretski, znam da košta, al ipak... 
- Mišo_Kovač
#689 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica
limenom skalamerijom*

-
ins
#690 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica
Kao što wewa napisa, baš knedla u grluellaxaz wrote:
-
DonaldDuck
#691 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica
Ona "skalamerija" ima sve potrebno za UEFA 2 kategoriju stadiona, to što sa vanjske strane ne izgleda kao Allianz arena to je drugi par cipela. Sa kapacitetom od 690 mjesta je sasvim dovoljna za VIP tribinu, stolice u VIP dijelu su sigurno najkvalitetnije u državi.Mišo_Kovač wrote:limenom skalamerijom*![]()

Slika iz perioda dok je još bila u toku rekonstrukcija zapadne tribine, VIP stolice su samo poredane.

Teško da će klub sam biti u stanju u skorijoj budućnosti da je rekonstruiše jer ona bi bila duplo skuplja, vjerovatno je potrebno minimalno 4-5 miliona KM za kompletnu tribinu onako sa krovom i potrebnim prostorijama. Jedino da ona postane od opšteg značaja za državnu reprezentaciju i državu uopšte tek tada bi se mogli nadati rekonstrukciji ili da Željo počne redovnije igrati bar play-off u Evropi pa da je od prihoda od UEFA-e gradi.
- turbofolk
#692 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica
Svaki respect za ovo do sad urađeno.
Želim vam ubrzo i izgradnju ostalih tribina ovakvog kvaliteta i kapaciteta.
Nisam iz Sarajeva, navijam za Sarajevo, ali ovo me ne može ostaviti ravnodušnim. Nisam zavidan. Naprotiv. Drago mi da je da se jedan naš tim može pohvaliti ovakvim investicijama. Ne kontam tu priču oko hejtera i zavidnika. Mislim da i plavi i bordo trebaju biti udruženi u pozitivnim stvarima. Treba graditi i pokazati onim pravim zavidnicima, da BiH i Sarajevo i drugi gradovi mogu neovisno od drugih, ulagati novac u sportsku infrastrukturu. I Slobodi želim da Tuzla što prije dobije završen Tušanj. I više od toga, želim popunjene kapacitete na utakmicama. Svima, naravno i svojim Pitarima
Nisam iz Sarajeva, navijam za Sarajevo, ali ovo me ne može ostaviti ravnodušnim. Nisam zavidan. Naprotiv. Drago mi da je da se jedan naš tim može pohvaliti ovakvim investicijama. Ne kontam tu priču oko hejtera i zavidnika. Mislim da i plavi i bordo trebaju biti udruženi u pozitivnim stvarima. Treba graditi i pokazati onim pravim zavidnicima, da BiH i Sarajevo i drugi gradovi mogu neovisno od drugih, ulagati novac u sportsku infrastrukturu. I Slobodi želim da Tuzla što prije dobije završen Tušanj. I više od toga, želim popunjene kapacitete na utakmicama. Svima, naravno i svojim Pitarima
-
splinter
#693 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica
Hvala na iskrenim željama. Lijepo je ovako nešto pročitati a i ja se pridružujem inicijativi da općenito stadioni u BiH budu kvalitetniji i na jedfnom višem nivou!turbofolk wrote:Svaki respect za ovo do sad urađeno.
- Drvosjeca iz Dejcica
#694 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica
U svom ovom *ranju fakat pozitivno, još kad si Željovac... 
- mali_milojica
- mali_milojica
- insaneinthebrain
-
5korpus
#698 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica
Odlican pogled na teren sa istoka
- Mišo_Kovač
#699 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica
Znam na šta liči tribina, čitav život živim na Trgu heroja. Pitam, jer bih volio (iako navijam za Sarajevo i dibidus mrzim mašinovođe)DonaldDuck wrote:...
Grehota je da se ne ugura par miliona iz kantonalnog ili opcinskog budzeta, kad se već može napraviti nešto kulturno (jer istočna tribina izgleda sasvim kulturno ovako spojena sa sjevernom)
- duminjo
#700 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica
4-5 Dana bez slika. Nije uredu