Zalete se, jedne prilike neki lik proleti kroz ogradu i nadje se kod tunela, pa brze bolje, vrati se nazad ---leškarenje wrote:Jes,jes....zalete se i na istoku na onu ogradu,to se penje hoce kicmu slomitiLogovan wrote:Ima načina da se iskaže nezadovoljstvo, a ne mora to biti bojkot ili jebanje svega i svačega, a najgluplje mi je kada krene napad na svečanu ložu, fol u namjeri da se potučeš ili šta ja znam.leškarenje wrote: @Logovani sta onda cinitine mozes biti pametan,ne ide ni ono jebavanje svega iz mase...isto ko da tad nece namjerno da zapnu.
Možeš preko pjesama, možeš preko parola, kako na utakmicama, tako i na treninzima. Ima načina da pokažeš upravi da ti se ne sviđa trenutna situacija u klubu.
jebe sve mrtvo i zivo,majke mi nekad kad malo skontam mi kao navijaci ovo i zasluzujemo.Kakav klub-takvi i navijaci.
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
ibizza
#67476 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
- Logovan
#67477 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Koliko se sjećam, tebi nije prvi post u kojem spominješ neodlazak na utakmicu.pinokio04 wrote:Za mene je prava ovca ko im ode davat više podršku do daljneg.. Taj više nek se ne javlja..
Protiv slobode ne treba nipošto ići.
Njima lovu trpat u dzep, nema sanse. To poniżenje ja sebi više neću dopustit da je trosarajevo u pitanju. Da me neko jebe za moje pare, neće garant. Veći sam ja gospodin od ovih gnjida i fukara, nazovi ih igračima koji nose dres sarajeva. Ti samo na sebe gledaju.
Odo ja guzit u subotu i nedelju![]()
Ako bi propala jebačina za vikend, daću sirotinji 5 km njima ne dam za kartu.
Ćiao sjevere, do nekih drugih ljepših vremena
Zdravi i źivi bili forumaši
Ja sam išao redovno i za vrijeme parazita koji su uništavali klub, ići ću i sada. Jebo to kada malo ideš, a malo ne ideš.
Šta drugo raditi subotom/nedjeljom?
- supercali
#67478 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
igraju ljudi na minus 15 naravno da ce biti sa suzama u ocimastrong69 wrote:http://youtu.be/ryj9mXsIQes
E kad nasi ovako budu osjećali Sarajevo... Kapiten i covjek sa suzama u očima i sa megafonom u ruci je Šveđanin. Titula osvojena nakon pet godina za Rosenborg...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#67479 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zavisi. Neko ima porodicu, posao, milion drugih obaveza u zivotu, tako da se ne moze uvijek ni na utakmicu stici. Ko nema, nije problem.Logovan wrote:
Šta drugo raditi subotom/nedjeljom?
-
1946--1987
#67480 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mislio je vise figurativno druze Asime 
Ps. Jedva cekam nedjelju

Ps. Jedva cekam nedjelju
Last edited by 1946--1987 on 27/10/2015 08:17, edited 1 time in total.
- Sarajevski-Seljak
#67481 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
1946--1987 wrote:Mislio je vise figurativno druze Asime
-
tcz
#67482 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
jebalo vas to hocu necu na tekmu... ako neces ne moras, ko te moze natjerat? idemo mi sto smo navikli, izborit cemo se i sa ovim pa se onda vratite
dvadeset godina idem na tekme, preskakao samo kad nisam bio u mogucnosti. Nece me vala ni ovi otjerat.
da nas hoce doci deset milja pa da zajedno kazemo sta mislimo.
dvadeset godina idem na tekme, preskakao samo kad nisam bio u mogucnosti. Nece me vala ni ovi otjerat.
da nas hoce doci deset milja pa da zajedno kazemo sta mislimo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#67483 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
1946--1987 wrote:Mislio je vise figurativno druze Asime
Ps. Jedva cekam nedjelju![]()
Znam, nego bi jace od mene
Na proslu tekmu sa Slobodom doslo bruka raje (a znamo i sto), nek sad bar pola od tog dodje i
- omega369
#67484 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ove sto pozivaju na bojkot, necu komentarisati uopste.
Kakav crni bojkot?! Zasto? Sto su ljudi od Sarajeva napravili respektabilan klub koji, istina, ima problema kad je sportski dio u pitanju. Ali, ako su rijesili bitnije stvari od toga, barem kad je gola egzistencija kluba u pitanju, rijesice i ovo.
U jesica sam se razocarao i mislim da ce potonuti jos dublje. evo ide rasplet u narednih 15-ak dana znacemo tacno na cemu smo. Ja nisam optimista da on moze ista napraviti, ali eto vidjecemo
Kakav crni bojkot?! Zasto? Sto su ljudi od Sarajeva napravili respektabilan klub koji, istina, ima problema kad je sportski dio u pitanju. Ali, ako su rijesili bitnije stvari od toga, barem kad je gola egzistencija kluba u pitanju, rijesice i ovo.
U jesica sam se razocarao i mislim da ce potonuti jos dublje. evo ide rasplet u narednih 15-ak dana znacemo tacno na cemu smo. Ja nisam optimista da on moze ista napraviti, ali eto vidjecemo
- U_kost
#67485 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jedino ovako neću na tekmu

-
Ali_G
#67486 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hocemo li ikako potegnuti odgovornost uprave za ovo stanje u sportskom segmentu? Nije Jesic sam dosao da trenira klub. Nego ga je doveo, a neko je to sve aminovao. Ja ne ocekujem da Edis ili Dino rijesavaju sportski segment jer ne znaju, ali ponavljam nadjite covjeka I dajte mu odrijesene ruke. Ne sumnjam da ima sposobnih ljudi koji bi u zdravom okruzenju mogli napraviti pomak.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#67487 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A cekaj tvoj je plan da Jesica tjerao nakon 4 utakmice?
Niti je prosao pripreme sa ovom ekipm, niti je selektirao kadar....nista. Njegova odgovornost je, TRENUTNO, jako mala. Treba pustiti covjeka da pokusa uvesti red, i malo posloziti, i presloziti, igracki kadar.
A ovo oko bojkota i sl. U Kaknju sada pricam sa jaranima, i svi kazu, ne mogu vise, dosta mi je svega i sl. Subota
Jucer, ponedjeljak
, vec se organizujemo i dogovaramo za tekmu sa Slobodom.
Zeznute su stvari emocije, i dugogodisnja povezanost.
A ovo oko bojkota i sl. U Kaknju sada pricam sa jaranima, i svi kazu, ne mogu vise, dosta mi je svega i sl. Subota
Jucer, ponedjeljak
- Sarajevski-Seljak
#67488 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
-LIBERO- wrote:A cekaj tvoj je plan da Jesica tjerao nakon 4 utakmice?Niti je prosao pripreme sa ovom ekipm, niti je selektirao kadar....nista. Njegova odgovornost je, TRENUTNO, jako mala. Treba pustiti covjeka da pokusa uvesti red, i malo posloziti, i presloziti, igracki kadar.
A ovo oko bojkota i sl. U Kaknju sada pricam sa jaranima, i svi kazu, ne mogu vise, dosta mi je svega i sl. Subota![]()
Jucer, ponedjeljak, vec se organizujemo i dogovaramo za tekmu sa Slobodom.
Ma kakav crni bojkot, nije me Baljak otjero sa tribine, nece ni ove balerine
Ali sam spremio, jedan mali poklon za ove nase pickice, samo da mi je dobaciti do klupe
- Kemal Malovčić
#67489 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Volim te Sarajevo uprkos bolidima i lavorima.
- Stroj-2
#67490 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
https://www.youtube.com/watch?v=XbvcBQcRoKcSarajevski-Seljak wrote:
Ma kakav crni bojkot, nije me Baljak otjero sa tribine, nece ni ove balerine![]()
Ali sam spremio, jedan mali poklon za ove nase pickice, samo da mi je dobaciti do klupe
Samo za naše istinske bordo dame....
- afannedim
#67491 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Što mogu raja s.at bože sačuvaj
- Obuca9
#67492 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ako ništa, jedino pozitivno što se može izvući iz zadnjih par sedmica je to da je Ješić pokazao da nije do trenera, nego do očajno selektiranog igračkog kadra. 
-
missko
#67493 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Logika nase lige nalaze da bi prvak ove godine trebao biti iz manjeg entiteta ili iz HB takozvane tako da su sanse da FKS odbrani titulu vemo nikakve i zato bolje gurat kup a ligu igrati da se bude medju prva 3 i laganini
- armin071
#67494 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Opet suplja o nacionalnom kljucu... Niko nama nije kriv sto ne znamo. Covjek ti dao milione u ruke i ti ne znas napraviti ekipu da se prosetas ovom kukuruz ligom. Ubi nas mahala, pitarluk, desetine nekvalifikovanih radnika koji veze s vezom nemaju..,,,,missko wrote:Logika nase lige nalaze da bi prvak ove godine trebao biti iz manjeg entiteta ili iz HB takozvane tako da su sanse da FKS odbrani titulu vemo nikakve i zato bolje gurat kup a ligu igrati da se bude medju prva 3 i laganini
-
missko
#67495 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
I City je imao milione pa mu je trebalo godina i godina da se ustabili na vrhu a za CL im jos treba vremena.
Nebitno ja ne opravdavam da se moze izgubiti od Doboj-kaknja ili odigrati onakve kurcoboljske tekme kao protiv Slavije i zrinjskog u ligi pa u kuou protiv oba ta kluba igrat skroz drugacije ali to ima neko vec u glavi i nacionalni kljuc i stimaljke
Nebitno ja ne opravdavam da se moze izgubiti od Doboj-kaknja ili odigrati onakve kurcoboljske tekme kao protiv Slavije i zrinjskog u ligi pa u kuou protiv oba ta kluba igrat skroz drugacije ali to ima neko vec u glavi i nacionalni kljuc i stimaljke
-
internazionale
#67496 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Previse fula u selektiranju igraca, ustvari ja bih zabranio da se koristi rijec igrac za dosta njih
Mirza Rizvanovic kao buckasti rekreativac za njih je neprelazan
Mirza Rizvanovic kao buckasti rekreativac za njih je neprelazan
-
1946--1987
#67497 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nama fali po jedan jajalo u svakoj liniji, necemo se mi hljeba najest sa igracima iz slobode, veleza ili drine.
- animus
#67498 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hajde dobro da nisi rekao da nam treba Ronaldo u svakoj liniji, i to za ovu kokuruz ligu.1946--1987 wrote:Nama fali po jedan jajalo u svakoj liniji, necemo se mi hljeba najest sa igracima iz slobode, veleza ili drine.
- omega369
#67499 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne bih amnestirao Jesica ni sekunde. Kako je hurtic mogao za 2 utakmice sve posloziti, a niti je selektirao igrace niti je sa njima "prosao pripreme"?! Ovaj nista nije slozio evo vec 6 utakmica. Izmjene protiv mladosti su vrhunac rapsodije ocaja ili cega vec
... nesto slicno kad husref birvaktile ubaci torlaka na spic 
- Logovan
#67500 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jajalo u svakoj liniji da bi pobijedili Travnik, Slaviju i Mladost? Ili da bi stvorili 3-4 dobre šanse Zrinjskom na svom stadionu?1946--1987 wrote:Nama fali po jedan jajalo u svakoj liniji, necemo se mi hljeba najest sa igracima iz slobode, veleza ili drine.