Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Maharadza

#67451 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Poserem im se na galatu i na prijateljske kada nas MJESNA ZAJEDNICA podere...PA NEMA HALALA TAMAN DA MI REAL I BARCU DOVEDEŠ NA KOŠEVO!!! :twisted:
Stroj-2

#67452 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

Šta ba uprava očekuje da će im doć nakon ovog svega 20.000 protiv galate !? Kakva ba galata !!!??? Hoćemo rezultate, titule, ne prijateljske, savki put kad je belaj neki oni šuplju bace. MRŠ đubrad pogana. Ako bude ta tekma, treba je bojkotovat hladno... Debili jedni nije vam jasno šta ima te, drugi klubovi bi preko planina išla da imaju to što imate, debili nesposobni... Nisu u stanju da dovedu 5 igrača ured, moroni retardirani, jebem vam sve glupo...
sencobih

#67453 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

U boljoj atmosferi bilo bi dosta raje, ovako je bezveze organizovati takvu tekmu i da dođe 5000 gledalaca. Nek se fataju one druge opcije, a Galata neka čeka bolji vakat
Stroj-2

#67454 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

Ma treba doć na utakmicu zapalit jedno 200 baklji i samo izać hladno sa sjevera, nakucat kazni i bojkotovat do slijedeće tekme i opet isto narednu sedmicu, sve tako dok se ne uhavuzaju, kad mogu plaćat jednog Okića, revolveraša ili Spustigaću nekoliko milja, nek plaćaju kazne nas navijača koji prate svih ovih godina ne tražeći ništa zauzvrat osim zalaganja na terenu za grb i dres i plaćamo karte da gledamo ono smeće od fudbalera i još nam se popišaju na ćejf skoro svake hefte...
ferrante071

#67455 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ferrante071 »

Stroj-2 wrote:Ma treba doć na utakmicu zapalit jedno 200 baklji i samo izać hladno sa sjevera, nakucat kazni i bojkotovat do slijedeće tekme i opet isto narednu sedmicu, sve tako dok se ne uhavuzaju, kad mogu plaćat jednog Okića, revolveraša ili Spustigaću nekoliko milja, nek plaćaju kazne nas navijača koji prate svih ovih godina ne tražeći ništa zauzvrat osim zalaganja na terenu za grb i dres i plaćamo karte da gledamo ono smeće od fudbalera i još nam se popišaju na ćejf skoro svake hefte...
Dopada mi se tvoj prijedlog... Sam bojkot nije dovoljan
Stroj-2

#67456 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

leškarenje wrote:
Stroj-2 wrote:Ma treba doć na utakmicu zapalit jedno 200 baklji i samo izać samo hladno sa sjevera, nakucat kazni i bojkotovat do slijedeće tekme i opet isto narednu sedmicu, sve tako dok se ne uhavuzaju, kad mogu plaćat jednog Okića, revolveraša ili Spustigaću nekoliko milja, nek plaćaju kazne nas navijača koji prate svih ovih godina ne tražeći ništa zauzvrat osim zalaganja na terenu za grb i dres i plaćamo karte da gledamo ono smeće od fudbalera i još nam se popišaju na ćejf skoro svake hefte...
Te kazne za baklje se svakako placaju,nista se tim ne postize.Samo bojkot pa neka igraju materi svojoj,da vidimo dokle ce tako.
Nek plaćaju, samo ne više po 4000-5000, nego po 15000-20000, pa nek se Tan se upita, što su kazne toliko visoke, čemu bojkot, šta se dešava !?
Cossack

#67457 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

leškarenje wrote:
Stroj-2 wrote:Šta ba oni očekuju da će im doć nakon ovog svega 20.000 protiv galate !? Kakva ba galata, hoćemo rezultate, titule ne prijateljske, savki put kad je belaj neki oni šuplju bace. MRŠ đubrad pogana. Ako bude ta tekma, treba je bojkotovat hladno...
A sto tu tekmu bojkovati :D hajmo ih u prvenstvu bojkovati,mozda skontaju da su svi zajedno pogubili konce...ja bi otisao vidjeti Galatu,jebi ti to :thumbup:
Upravo, i ja bih došao zbog Galate koja ove godine imaš baš finu ekipu 8-) Za bojkot imaju domaće tekme...
Logovan

#67458 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

leškarenje wrote:
Stroj-2 wrote:Šta ba oni očekuju da će im doć nakon ovog svega 20.000 protiv galate !? Kakva ba galata, hoćemo rezultate, titule ne prijateljske, savki put kad je belaj neki oni šuplju bace. MRŠ đubrad pogana. Ako bude ta tekma, treba je bojkotovat hladno...
A sto tu tekmu bojkovati :D hajmo ih u prvenstvu bojkovati,mozda skontaju da su svi zajedno pogubili konce...ja bi otisao vidjeti Galatu,jebi ti to :thumbup:
Ma jebo bojkot, slabe su šanse da ćeš išta tako uspjeti.
Stroj-2

#67459 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

Cossack wrote:
leškarenje wrote:
Upravo, i ja bih došao zbog Galate koja ove godine imaš baš finu ekipu 8-) Za bojkot imaju domaće tekme...
Ma buraz meni je stalo do kluba, ta će tekma biti i proći, mazanje očiju raji, poslje ćemo sve zaboravit, hladno, ''bila galata'', jeftino nas uzimaju, plus što će doć raje takvih ko što si ti, i platit 20 km za istok, a mladost nas otresla ko ko djecu balavu.
A slijedeće hefte igramo tipa protiv drine, i zveknu nas u zvorniku s 2:1, al smo igrali s galatom, jebo ba drinu...
Logovan

#67460 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

leškarenje wrote: @Logovani sta onda ciniti :-) ne mozes biti pametan,ne ide ni ono jebavanje svega iz mase...isto ko da tad nece namjerno da zapnu.
Ima načina da se iskaže nezadovoljstvo, a ne mora to biti bojkot ili jebanje svega i svačega, a najgluplje mi je kada krene napad na svečanu ložu, fol u namjeri da se potučeš ili šta ja znam. :-) Možeš preko pjesama, možeš preko parola, kako na utakmicama, tako i na treninzima. Ima načina da pokažeš upravi da ti se ne sviđa trenutna situacija u klubu.
Stroj-2

#67461 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

Logovan wrote:
leškarenje wrote: @Logovani sta onda ciniti :-) ne mozes biti pametan,ne ide ni ono jebavanje svega iz mase...isto ko da tad nece namjerno da zapnu.
Ima načina da se iskaže nezadovoljstvo, a ne mora to biti bojkot ili jebanje svega i svačega, a najgluplje mi je kada krene napad na svečanu ložu, fol u namjeri da se potučeš ili šta ja znam. :-) Možeš preko pjesama, možeš preko parola, kako na utakmicama, tako i na treninzima. Ima načina da pokažeš upravi da ti se ne sviđa trenutna situacija u klubu.
Logovani, ovo je Bosna, nije ovo njemačka ili engleska, to je kultura, kod nas moraš konju rep iščupat da bi shvatio poentu, tako je vazda bilo i biće, nažalost.
mirza_15

#67462 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mirza_15 »

Ma treba im na utakmicu donijeti suknje i podjeliti :mrgreen: mogu i grudnjaci :lol:
NoWayOut

#67463 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by NoWayOut »

leškarenje wrote:Eh evo,kad nasi pocnu kaznjavati balerine ovako mozemo se nadati boljem,igri s mudima i sl.

http://www.goal.com/hr/news/7037/prva-h ... ID=HP_BN_1
Vidiš, oni kazne igrača zbog pive u atobusu a naši su prošle sezone poslije pobjede nad Borcem popili frizider pive u autobusu i to im je lik iz uprave sve platio.
I ovo igrača sto dodje sa strane kad vidi sta sve prolazi kod naših, da tu nema 1% ozbiljnosti, pokvari svoje navike. Svaki igrač voli zapalit i cugat, na upravi treneru je hoće li to tolerisat.
strong69

#67464 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by strong69 »

http://youtu.be/ryj9mXsIQes

E kad nasi ovako budu osjećali Sarajevo... Kapiten i covjek sa suzama u očima i sa megafonom u ruci je Šveđanin. Titula osvojena nakon pet godina za Rosenborg...
nKrkan

#67465 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Jebo majku meni nije jasno kako ovi igrači od 20-26 nemaju motiv da grizu po terenu . Evo imaju primjer Cimirota , kako možeš otić korak dalje iz ove rupe od lige , a oni se ponašaju kao da im je ovo igrački limit ( dobro nekima i jeste ) ali stvarno to je nešto nedokučivo iz kog razloga izgledaju ovako demotivisano pa onda bezmudo .
Ali_G

#67466 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ali_G »

Konstantno smo bombardovani kako pripreme idu dobro, ekstra atmosfera, dobro se radi i onda Jesic hladno kaze da igraci ne mogu bolje od ovoga i da im je puno utakmica u 6 dana. Suspenzije se pucaju iz nepoznatih razloga. Pojacanja nam po obicaju ne igraju skoro citavu polusezonu, za rodjendan kluba nas preslusa jebena Mladost i sta jos ne i onda ti izadjes sa clankom o prijateljskoj koja usput nije ni dogovorena, vec eto k'o bit ce. To tako ne ide.
Kompas smo izgubili i krajnje je vrijeme da uprava pocne nesto raditi po tom pitanju. Ako Edis i Dino to ne znaju, nek nadju covjeka koji ce nesto poduzeti. Predsjednik je kluba i to je njegova odgovornost.
I zivota vam zajebite vise pricu da ce Tan slati nekakve trenere i igrace.
I ta recenica da kakvi smo navijaci imamo i klub je 100% tacna.
mirza_15

#67467 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mirza_15 »

leškarenje wrote:
strong69 wrote:http://youtu.be/ryj9mXsIQes

E kad nasi ovako budu osjećali Sarajevo...
Pa i nije ti ovo neki primjer,navijali su i oni bruku puta.

Ovo za suknje je prava stvar :lol: kod mene sve zene u kuci,naci ce se jedna svega mi...ulijece sa istoka kunem se :izet:
:thumbup:
Po potrebi moze i omiljeni broj na suknju da se zna za koga je mada je izbor veliki, pa bi se bilo tesko odluciti.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#67468 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

emigrazione wrote:Treba akademcima dati da igraju, ove pickice prvo treba da prekucaju Mehmedaliju Covica pa tek onda da im se pruzi sensa da igraju protiv Snajdera i sl...
To brate, vr'. :D :lol:

Znam da nece nista biti od toga. Al takva je letargija i ocajanje medju nama, da nas nebi bilo vise od 5-6milja, i jos nekih 1-2 ovih TV navijaca da vide Galatu. Stvar bi mozda izvukli Turci, kojih u gradu ima 15 milja :D

Prekucajte Slobodu, Olimpik, Drinu...pa cemo onda o svecanostima, i praviti lom. Ovako... :run:
Logovan

#67469 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Stroj-2 wrote: Logovani, ovo je Bosna, nije ovo njemačka ili engleska, to je kultura, kod nas moraš konju rep iščupat da bi shvatio poentu, tako je vazda bilo i biće, nažalost.
Znam, tako se kod nas inače stvari rješavaju, ne samo u fudbalu. Udari, ubij, razbij, polomi, itd. :oops: Draži mi je mirniji način.

E kad nasi ovako budu osjećali Sarajevo... Kapiten i covjek sa suzama u očima i sa megafonom u ruci je Šveđanin. Titula osvojena nakon pet godina za Rosenborg...
Ovaj video govori kontra ovog boldiranog. A i nije ovo jedini video.
http://www.youtube.com/watch?v=_0JbI_u7ilU#t=56
leo karan

#67470 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by leo karan »

Ja ne vidim ovdje sekunde ekonomske opravdanosti držat ovako skupu ekipu. To mi je suludo. To stvarno moraš biti ili glup ili bezobrazan da plaćaš silne pare svaki jebeni mjesec a da dobijaš ovo. Svaki gazda bi ovo rastjerao poslije ove polusezone, zato sam ubijedjen da ce se to u desiti. Minimalno 10 igrača ce letiti, eto zapamtite ovo.
Problem je samo ako su klošari to namirisali ne gine nam zijan protiv Slobode, a tu bi moglo eskalirati i da bude razlaz i prije planiranog...

Ne znam da li neko ko se pita u ovom FKS zna da većina navijača Sarajeva nema želudac da vise gleda ove debile u našim dresovima. Ne mili mi se ici na tekmu gledat Tatomirovica, Radovca, Skauta debila, Berberovica...
strong69

#67471 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Logovan wrote:
Stroj-2 wrote: Logovani, ovo je Bosna, nije ovo njemačka ili engleska, to je kultura, kod nas moraš konju rep iščupat da bi shvatio poentu, tako je vazda bilo i biće, nažalost.
Znam, tako se kod nas inače stvari rješavaju, ne samo u fudbalu. Udari, ubij, razbij, polomi, itd. :oops: Draži mi je mirniji način.

Ovaj video govori kontra ovog boldiranog. A i nije ovo jedini video.
http://www.youtube.com/watch?v=_0JbI_u7ilU#t=56
Onda ne znam u čemu je problem?
Cossack

#67472 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

-LIBERO- wrote:
emigrazione wrote:Treba akademcima dati da igraju, ove pickice prvo treba da prekucaju Mehmedaliju Covica pa tek onda da im se pruzi sensa da igraju protiv Snajdera i sl...
To brate, vr'. :D :lol:

Znam da nece nista biti od toga. Al takva je letargija i ocajanje medju nama, da nas nebi bilo vise od 5-6milja, i jos nekih 1-2 ovih TV navijaca da vide Galatu. Stvar bi mozda izvukli Turci, kojih u gradu ima 15 milja :D

Prekucajte Slobodu, Olimpik, Drinu...pa cemo onda o svecanostima, i praviti lom. Ovako... :run:
Kad bi se pojavilo pola turaka s Ilidže hladno bi nam mogli pjevati: malo vas je, malo vas je pi*kice! :mrgreen:
Maharadza

#67473 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

mirza_15 wrote:Ma treba im na utakmicu donijeti suknje i podjeliti :mrgreen: mogu i grudnjaci :lol:
E bravo, tako nešto treba napraviti, kulturno "šuknuti" što bi rekli tj. izraziti nezadovoljstvo pametno i duhovito! :thumbup:
leo karan wrote:Ja ne vidim ovdje sekunde ekonomske opravdanosti držat ovako skupu ekipu. To mi je suludo. To stvarno moraš biti ili glup ili bezobrazan da plaćaš silne pare svaki jebeni mjesec a da dobijaš ovo. Svaki gazda bi ovo rastjerao poslije ove polusezone, zato sam ubijedjen da ce se to u desiti. Minimalno 10 igrača ce letiti, eto zapamtite ovo.
Problem je samo ako su klošari to namirisali ne gine nam zijan protiv Slobode, a tu bi moglo eskalirati i da bude razlaz i prije planiranog...

Ne znam da li neko ko se pita u ovom FKS zna da većina navijača Sarajeva nema želudac da vise gleda ove debile u našim dresovima. Ne mili mi se ici na tekmu gledat Tatomirovica, Radovca, Skauta debila, Berberovica...
Zato fino bojkotuješ pa će se Adžo kad-tad javiti našima i reći "zašto nema navijača, šta vi to radite?" :thumbup:
pinokio04

#67474 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by pinokio04 »

Za mene je prava ovca ko im ode davat više podršku do daljneg.. Taj više nek se ne javlja..
Protiv slobode ne treba nipošto ići.
Njima lovu trpat u dzep, nema sanse. To poniżenje ja sebi više neću dopustit da je trosarajevo u pitanju. Da me neko jebe za moje pare, neće garant. Veći sam ja gospodin od ovih gnjida i fukara, nazovi ih igračima koji nose dres sarajeva. Ti samo na sebe gledaju.
Odo ja guzit u subotu i nedelju :izet:
Ako bi propala jebačina za vikend, daću sirotinji 5 km njima ne dam za kartu.
Ćiao sjevere, do nekih drugih ljepših vremena
Zdravi i źivi bili forumaši :run:
Raigor Stonehoof

#67475 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

Stroj-2 wrote:Ma treba doć na utakmicu zapalit jedno 200 baklji
*********treba zabraniti ulazak na stadion dozivotno.
Last edited by -LIBERO- on 26/10/2015 23:23, edited 1 time in total.
Reason: Polako.
Locked