Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Point.

#67401 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

Yamcha wrote:
Prvo nisu htjeli muslimansko sa velikim "M" a sada hoće bošnjaci sa velikim "B". Ni sami ne znamo šta hoćemo :D
Ali zato je Guardian tu da nam svima pokaže šta mi zapravo trebamo.
I bošnje su smiješni, daš im veliko M a oni bi cijelu azbuku.
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#67402 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

Hemel wrote:
Svakom motoru treba pogon pa i nasem preCedniku, naravno.

Image

Ma nista ove, Gardian ce da pogura da KM imaju bar po 6, 7, 8 ili 9 nula, pa da svi u BiH budu milioneri i milijarderi. ;-)

Ako negdje zapne, Gardian ce licno da ih stampa. :lol: :D
problemnatravunu

#67403 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

Image
SmokingMan

#67404 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

Zamolio bih ko ima živaca da dizajnira koji primjerak buduće valute sa likom našeg voljenog precjednika.Molim vas u ozbiljnim apoenima,ništa sitno. :thumbup:
Maraschino

#67405 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

...ili bar postansku marku.
prica mi drug prije neki dan u sipovu nasli sumara koji je na cekicu imao lik preCednika...mozete zamisliti kako se snjim razmahivao i tukao po onim bukvama.
spreca

#67406 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

Odavno ne cuh ovako pametnog srbina...

spreca

#67407 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

Maraschino wrote:...ili bar postansku marku.
prica mi drug prije neki dan u sipovu nasli sumara koji je na cekicu imao lik preCednika...mozete zamisliti kako se snjim razmahivao i tukao po onim bukvama.
Kako promasi onoliku Bukvu u Laktasima
kmirsad

#67408 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kmirsad »

Istina o genocidu nad Bosnjacima
S

Fotografija čestite djevojke kako visi obješena, jer nije mogla podnijeti da su joj četnici udarili na obraz, obišla je i zgrozila cijeli svijet.

Image

Nana Fata je bila u pravu, četnici bi ponovili genocid kada bi mogli

Naza Gabeljić: Stajala sam pored Ratka Mladića kada je naređivao ubijanje. Stajala sam 11. jula u Potočarima u krugu tvornice sa ostalim Bošnjacima, koje će kasnije srpski vojnici krvnički ubijati.

Stajala sam 11. jula u Potočarima u krugu tvornice sa ostalim Bošnjacima, koje će kasnije srpski vojnici krvnički ubijati. Bila sam do ograde tvornice pa se ispred mene odjednom pojavio zločinac Ratko Mladić. Slušala sam kako vojniku govori da „vojska pohvata što više živih muslimana, a one koje ne može uhvatiti da ubijaju čime mogu“. Taj vojnik je bio Mile. U Derventi smo zajedno išli u školu. Nije se ni obazirao na mene – kaže Naza Gabeljić, tada 19-godišnja mlada majka.

Dok su četnici klali i ubijali svega nekoliko metara od nje, u jednoj ruci je držala sedmomjesečnog sina, a kćerka, koja je imala dvije i po godine, držala joj se uplakana za nogavicu pantalona. Naza se za Asima udala u januaru 1992. godine. On obrazovani tehničar iz sela Bučinovići kod Srebrenice, ona lijepa Zvorničanka prepuna života i elana. Nakon što su se uzeli, odselili su se u Brezu jer je Asim imao odličan posao u brezanskom rudniku. Sudbina je htjela da u aprilu 1992. godine odu u posjetu njenim roditeljima. Tad će upasti u najveću četničku zamku, u kojoj će od ‘92 do ‘95. godine srpska vojska ubiti više od 10.000 Bošnjaka. Tu golgotu Asim nije uspio preživjeti. Dao je život braneći Srebrenicu od srpskog agresora. Naza je živa. Danas živi u Podlugovima. Sa dvoje maloljetne djece izašla je sa posljednjim konvojima izbjeglica 11. jula iz opkoljene Srebrenice. Naza priča je kako je na tom putu, koji je za nju trajao vječnost, gledala smrti u oči nekoliko puta. Svjedok je silovanja maloljetne djevojke koja će se po dolasku na slobodnu teritoriju Dubrava kod Tuzle, svega 15 minuta poslije, objesiti o stablo. Fotografija čestite djevojke kako visi obješena, jer nije mogla podnijeti da su joj četnici udarili na obraz, obišla je i zgrozila cijeli svijet.

– Srpski vojnici su zaustavili konvoj sa izbjeglicama u mjestu Luka. Odvajali su žene i odvodili da ih siluju. Kada su mene poveli, prišao je jedan srpski vojnik i zaprijetio ovom što me poveo za ruku da će ga ubiti ako me dohvati. Rekao mu je: „Ako dohvatiš više i jednu ženu, neće ti trebati balija, ja ću te ubiti do mraka“. Ne znam zbog čega je to uradio, ali me iz nekog razloga spasio – kaže Naza.

Srpskog vojnika više nikada nije vidjela. Djevojka koja će se kasnije objesiti nije imala Nazinu sreće. Naza je ne poznaje. Ne zna joj ni ime. Sa njom je samo bila u grupi žena koje su četnici odvajali i odvodili u kuću gdje su ih silovali. Naza kaže kako su iz te kuće dopirali krici žena: „Nemojte molim vas pred djecom“. Poslije su žene vraćali u autobus i kamione i konvoj puštali dalje prema Kladnju.

Sa djecom, majkom, bratom i svekrvom Naza će se tog 11. jula uspjeti ukrcati na autobus spasa koji ih je dovezao do slobodne Tuzle. Prisjeća se da kada su ulazili u autobus, ispred nje je bio jedan dedo koji je imao više od 80 godina. Vodio je malog unuka. Onda su prišli srpski vojnici i uzeli mu to dijete. Odveli su da ga ubiju.

Dedo je plakao i pokušao objasiti da je njegov unuk gluhonijem i kako on nikome nije ništa zlo učinio.

– Tad je dedi prišao srpski vojnik i rekao: „Dedo, nemoj se sekirati, nećeš mnogo patiti, i ti ćeš brzo crknuti“.

Tog dedu su, kaže Naza, poslije izveli iz autobusa i zaklali pred njezinim očima.

– Moja nana Fata bila je upravu. Sve ono što su četnici radili u ratovima prije posljednje agresije na BiH, sada su ponovili. I ponovit će ponovo ako im se ukaže prilika za to – kaže Naza
muha_sa

#67409 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

kmirsad wrote:
Istina o genocidu nad Bosnjacima
S

Fotografija čestite djevojke kako visi obješena, jer nije mogla podnijeti da su joj četnici udarili na obraz, obišla je i zgrozila cijeli svijet.

Image

Nana Fata je bila u pravu, četnici bi ponovili genocid kada bi mogli

Naza Gabeljić: Stajala sam pored Ratka Mladića kada je naređivao ubijanje. Stajala sam 11. jula u Potočarima u krugu tvornice sa ostalim Bošnjacima, koje će kasnije srpski vojnici krvnički ubijati.

Stajala sam 11. jula u Potočarima u krugu tvornice sa ostalim Bošnjacima, koje će kasnije srpski vojnici krvnički ubijati. Bila sam do ograde tvornice pa se ispred mene odjednom pojavio zločinac Ratko Mladić. Slušala sam kako vojniku govori da „vojska pohvata što više živih muslimana, a one koje ne može uhvatiti da ubijaju čime mogu“. Taj vojnik je bio Mile. U Derventi smo zajedno išli u školu. Nije se ni obazirao na mene – kaže Naza Gabeljić, tada 19-godišnja mlada majka.

Dok su četnici klali i ubijali svega nekoliko metara od nje, u jednoj ruci je držala sedmomjesečnog sina, a kćerka, koja je imala dvije i po godine, držala joj se uplakana za nogavicu pantalona. Naza se za Asima udala u januaru 1992. godine. On obrazovani tehničar iz sela Bučinovići kod Srebrenice, ona lijepa Zvorničanka prepuna života i elana. Nakon što su se uzeli, odselili su se u Brezu jer je Asim imao odličan posao u brezanskom rudniku. Sudbina je htjela da u aprilu 1992. godine odu u posjetu njenim roditeljima. Tad će upasti u najveću četničku zamku, u kojoj će od ‘92 do ‘95. godine srpska vojska ubiti više od 10.000 Bošnjaka. Tu golgotu Asim nije uspio preživjeti. Dao je život braneći Srebrenicu od srpskog agresora. Naza je živa. Danas živi u Podlugovima. Sa dvoje maloljetne djece izašla je sa posljednjim konvojima izbjeglica 11. jula iz opkoljene Srebrenice. Naza priča je kako je na tom putu, koji je za nju trajao vječnost, gledala smrti u oči nekoliko puta. Svjedok je silovanja maloljetne djevojke koja će se po dolasku na slobodnu teritoriju Dubrava kod Tuzle, svega 15 minuta poslije, objesiti o stablo. Fotografija čestite djevojke kako visi obješena, jer nije mogla podnijeti da su joj četnici udarili na obraz, obišla je i zgrozila cijeli svijet.

– Srpski vojnici su zaustavili konvoj sa izbjeglicama u mjestu Luka. Odvajali su žene i odvodili da ih siluju. Kada su mene poveli, prišao je jedan srpski vojnik i zaprijetio ovom što me poveo za ruku da će ga ubiti ako me dohvati. Rekao mu je: „Ako dohvatiš više i jednu ženu, neće ti trebati balija, ja ću te ubiti do mraka“. Ne znam zbog čega je to uradio, ali me iz nekog razloga spasio – kaže Naza.

Srpskog vojnika više nikada nije vidjela. Djevojka koja će se kasnije objesiti nije imala Nazinu sreće. Naza je ne poznaje. Ne zna joj ni ime. Sa njom je samo bila u grupi žena koje su četnici odvajali i odvodili u kuću gdje su ih silovali. Naza kaže kako su iz te kuće dopirali krici žena: „Nemojte molim vas pred djecom“. Poslije su žene vraćali u autobus i kamione i konvoj puštali dalje prema Kladnju.

Sa djecom, majkom, bratom i svekrvom Naza će se tog 11. jula uspjeti ukrcati na autobus spasa koji ih je dovezao do slobodne Tuzle. Prisjeća se da kada su ulazili u autobus, ispred nje je bio jedan dedo koji je imao više od 80 godina. Vodio je malog unuka. Onda su prišli srpski vojnici i uzeli mu to dijete. Odveli su da ga ubiju.

Dedo je plakao i pokušao objasiti da je njegov unuk gluhonijem i kako on nikome nije ništa zlo učinio.

– Tad je dedi prišao srpski vojnik i rekao: „Dedo, nemoj se sekirati, nećeš mnogo patiti, i ti ćeš brzo crknuti“.

Tog dedu su, kaže Naza, poslije izveli iz autobusa i zaklali pred njezinim očima.

– Moja nana Fata bila je upravu. Sve ono što su četnici radili u ratovima prije posljednje agresije na BiH, sada su ponovili. I ponovit će ponovo ako im se ukaže prilika za to – kaže Naza

https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-o ... /181117050

SRAMOTNO
Dodik odlikovao šefa ruskog komiteta za zaštitu Ratka Mladića
kmirsad

#67410 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kmirsad »

Moglo bi ga tužiti Njemačko tužilaštvo, Kod njih je govor mržnje, negiranje i veličanje genocida krivično djelo i za ta djela mogu podiči optužnicu protiv državljana bilo koje zemlje i gdje god da je KD počinjeno.
Last edited by kmirsad on 17/11/2018 14:55, edited 1 time in total.
archi_a

#67411 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Stanje nacije, odnosno mentalno stanje u tri slike!!!!

Image

Image

Image
amko761

#67412 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by amko761 »

Mislim da je krajnje vrijeme da se oštro pozove OHR, međunarodna zajednica i svi pravdoljubivi ljudi svijeta da reaguju i izdaju saopštenje u kojem osuđuju ovo.

I šesta flota takodjer.

Vrlo oštro uputiti apel!
Last edited by amko761 on 17/11/2018 15:31, edited 1 time in total.
archi_a

#67413 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Image

A, evo i četvrte slike, jer se prirodnoj ljepoti jednostavno ne može odoljeti! :-D
Maraschino

#67414 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Image

Generalna proba

Biserka, ovdje ti stojis i samo kimas glavom, sa tvoje lijeve strane sam ja... ja sam pored tebe ako ti treba da ti nesto dosapnem. Nista o cijenama struje i proiduzenju zivota, jasno. U prvom redu je Putin sve sa Dumom do sesnaestog reda. Od sedamnaestog dolazi Vucic, pacic i ostalo kerinje do devetnaesog reda, Poslije njih dolazi Orban i onaj austrijski predsjednik sa Le Penovom, ppored nje dolazi Trump sa Kesicem a ostali neka se jebu...dogovoreno...dogovoreno
armin071

#67415 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by armin071 »

amko761 wrote:Mislim da je krajnje vrijeme da se oštro pozove OHR, međunarodna zajednica i svi pravdoljubivi ljudi svijeta da reaguju i izdaju saopštenje u kojem osuđuju ovo.

I šesta flota takodjer.

Vrlo oštro uputiti apel!
Nista ne osudjivati. Samo vas pustiti da pricate srpskim jezikom bre da vas ceo svet razume. Vi ste garancija da nijedan Bosnjak nece zaboraviti ko ste i šta ste. Neće biti više nikad “iznenadjenja od komsija kako ovih “naših” tako i onih prekodrinskih.
super_bayern

#67416 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by super_bayern »

Na računu su mu našli 15.000.000.000 krvnih zrnaca (nisam pogriješio nule).
Neće ga sada dirati, zbog izbora, ali osobe koje istražuju ovo čudovište će ovo ubrzo objaviti.
Dragičević je kolateralna šteta i kap koja je prelila čašu.
155_mm

#67417 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

sta ka'e preCednik. hajmo zajednicki pozvati ove iz EU da nam daju status kandidata. kakvi upitnici kakvi bakraci. samo jedan poziv i to je to.

vidim neki su se i na ovom forumu poceli pecati na miloradovu pricu kako treba krenuti zajedno naprijed. cak su i spremni prihvatiti miloradovu verziju rata, genocida i tako tga.

milorad izgleda pokusava i to sa uspijehom da uvjeri balije da su njihovi predstavnici krivi zbog ceg je blokiran put ka EU. mislim da tako pokusava da izvrsi pritisak na bosnjacke politicare da prihvate njegove i coviceve uslove za formiranje vlasti.

miloradu se zuri da formira vijece ministara sto prije. a ralog mu je naravno, da se napokon odblokira put BiH prema EU.
:lol:
Point.

#67418 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

Mi nećemo u Evropu, nek Evropa dođe nama. Vidim Dodo sluša Dubiozu. :mrgreen:
bunk

#67419 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bunk »

archi_a wrote:Image

A, evo i četvrte slike, jer se prirodnoj ljepoti jednostavno ne može odoljeti! :-D
Ovo je prdsednkov davno izgubljeni brat koji se vratio s ratista na krimu.
Naravno mislim na novog prdsjenika boljeg entiteta :mrgreen:
seln

#67420 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

155_mm wrote:sta ka'e preCednik. hajmo zajednicki pozvati ove iz EU da nam daju status kandidata. kakvi upitnici kakvi bakraci. samo jedan poziv i to je to.

vidim neki su se i na ovom forumu poceli pecati na miloradovu pricu kako treba krenuti zajedno naprijed. cak su i spremni prihvatiti miloradovu verziju rata, genocida i tako tga.

milorad izgleda pokusava i to sa uspijehom da uvjeri balije da su njihovi predstavnici krivi zbog ceg je blokiran put ka EU. mislim da tako pokusava da izvrsi pritisak na bosnjacke politicare da prihvate njegove i coviceve uslove za formiranje vlasti.

miloradu se zuri da formira vijece ministara sto prije. a ralog mu je naravno, da se napokon odblokira put BiH prema EU.
:lol:
Ako neko jos nije shvatio ko je i kakav je Dodik, bojim se da tom nema pomoci.
SaraFina

#67421 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SaraFina »

„Ovim se zaklinjem da ću savjesno obavljati datu mi dužnost, poštovati Ustav BiH, sprovoditi Opšti okvirni sporazum za mir i njegove anekse u cijelosti, štititi i unapređivati ljudska prava i osnovne slobode, te brinuti o interesima i ravnopravnosti svih naroda i građana”.
Sutra preCjednik polaze zakletvu!
Maraschino

#67422 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

SaraFina wrote:
„Ovim se zaklinjem da ću savjesno obavljati datu mi dužnost, poštovati Ustav BiH, sprovoditi Opšti okvirni sporazum za mir i njegove anekse u cijelosti, štititi i unapređivati ljudska prava i osnovne slobode, te brinuti o interesima i ravnopravnosti svih naroda i građana”.
:-)

nije li fasovao sankcije upravo zbog ovoga...
plasim se ako se zakune da ce mu automatski skinuti sankcije...zakleo se co'jk.
SaraFina

#67423 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SaraFina »

Maraschino wrote:
SaraFina wrote:
:-)

nije li fasovao sankcije upravo zbog ovoga...
plasim se ako se zakune da ce mu automatski skinuti sankcije...zakleo se co'jk.

:lol: :lol:
archi_a

#67424 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Image
mayab

#67425 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

Image
Locked