Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Logovan

#67401 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

"Mislim da smo igrali dobro. Zaslužili smo bod, a u prvom dijelu smo primili pogodak. Sarajevo nije postiglo pogodak iz neke dobre igre, već nakon centaršuta. Dva igrača su mi završila u bolnici i Radnik je klub koji ne zaslužuje ovakve kritike. Mi smo prepoznatljivi po fair playu i došli smo da igramo fudbal. Danas nam to nije omogućeno, a nikada neću dozvoliti da se moji igraču vrijeđaju. Ovo nije prvi put i to ne priliči klubu kao što je Sarajevo. Nema potrebe da se psuje mojim igračima. Nije ovo prvi put. Možda je navijačima Sarajeva krivo što smo ih pobjeđujemo u Bijeljini. Znam da Sarajevo ima veliki broj navijača, ali nikome neću dozvolii da vrijeđa moje igrače i da im psuje", kazao je Žižović.
Šta kaže, prepoznatljivi po fair playu i došli da igraju fudbal. :lol: :lol: Ma mrš pička ti materina bezobrazna, fuj. Igrali fudbal sve dok nisu zabili gol. Kada su izjednačili, valjali se po terenu svake 2-3 minute. Duel obični se desi i valja se po minutu, dvije ili čak više. Desila se jedna situacija, leži njihov i previja se od bolova, nakon par minuta izađe sa terena i odmah ustade i uđe u igru. :lol: :roll: I onda poslije svega ovaj idiot sere nešto. Ma mrš.

Nikada neću dozvoliti da se moji igrači vrijeđaju. :lol: :lol: Nemaš ti šta dozvoliti ili ne, tvoji igrači su se valjali, glumili da su dobili udarce skoro nakon svakog faula i sad fol neću dozvoliti. Idi jebi se. Ima potrebe da se psuje tvojim igračima. Ima, ima. :izet: Navijači Sarajeva ne vole da protivnička ekipa dođe na AFH i da glumi, simulira, traži faul nakon svakog duela. Protivnička ekipa za dobru igru na AFH je znala dobiti aplauz, a za glumu nema šta drugo dobiti nego psovke i vrijeđanje.

Kako mene iznerviraju ovakvi idioti. Ni stida, ni obraza. Da Bog da ispali u drugu ligu i nikad se ne vratili kad ste već tako bezobrazni.
klosar pravi

#67402 Re: Premijer liga BiH

Post by klosar pravi »

Logovan wrote:
"Mislim da smo igrali dobro. Zaslužili smo bod, a u prvom dijelu smo primili pogodak. Sarajevo nije postiglo pogodak iz neke dobre igre, već nakon centaršuta. Dva igrača su mi završila u bolnici i Radnik je klub koji ne zaslužuje ovakve kritike. Mi smo prepoznatljivi po fair playu i došli smo da igramo fudbal. Danas nam to nije omogućeno, a nikada neću dozvoliti da se moji igraču vrijeđaju. Ovo nije prvi put i to ne priliči klubu kao što je Sarajevo. Nema potrebe da se psuje mojim igračima. Nije ovo prvi put. Možda je navijačima Sarajeva krivo što smo ih pobjeđujemo u Bijeljini. Znam da Sarajevo ima veliki broj navijača, ali nikome neću dozvolii da vrijeđa moje igrače i da im psuje", kazao je Žižović.
Šta kaže, prepoznatljivi po fair playu i došli da igraju fudbal. :lol: :lol: Ma mrš pička ti materina bezobrazna, fuj. Igrali fudbal sve dok nisu zabili gol. Kada su izjednačili, valjali se po terenu svake 2-3 minute. Duel obični se desi i valja se po minutu, dvije ili čak više. Desila se jedna situacija, leži njihov i previja se od bolova, nakon par minuta izađe sa terena i odmah ustade i uđe u igru. :lol: :roll: I onda poslije svega ovaj idiot sere nešto. Ma mrš.

Nikada neću dozvoliti da se moji igrači vrijeđaju. :lol: :lol: Nemaš ti šta dozvoliti ili ne, tvoji igrači su se valjali, glumili da su dobili udarce skoro nakon svakog faula i sad fol neću dozvoliti. Idi jebi se. Ima potrebe da se psuje tvojim igračima. Ima, ima. :izet: Navijači Sarajeva ne vole da protivnička ekipa dođe na AFH i da glumi, simulira, traži faul nakon svakog duela. Protivnička ekipa za dobru igru na AFH je znala dobiti aplauz, a za glumu nema šta drugo dobiti nego psovke i vrijeđanje.

Kako mene iznerviraju ovakvi idioti. Ni stida, ni obraza. Da Bog da ispali u drugu ligu i nikad se ne vratili kad ste već tako bezobrazni.
Kao neko ko je bio prisutan kad se prvi put pjevala on voli sarajvo pravi je hordaš mogu reci da je ološ Husref..
Al' ološ kojeg volimo.
avetinja

#67403 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Logovan wrote:
avetinja wrote:Teško da ćemo osvojiti titulu. Očekujem da zaostajemo maksimalno 4 boda na polusezoni, jer tek od drugog djela vjerujem da možemo ličiti na ozbiljnijeg kandidata.
Ma vi ste ozbiljan kandidat i sada. Ne treba vas otpisivati ni sekunde.
Ne kažem da nismo, ali trenutno nismo na nivou na kojem bi trebali biti. Ovakvi ne možemo prezimiti prvi, ali sve je moguće.
klosar pravi

#67404 Re: Premijer liga BiH

Post by klosar pravi »

avetinja wrote:
Logovan wrote:
avetinja wrote:Teško da ćemo osvojiti titulu. Očekujem da zaostajemo maksimalno 4 boda na polusezoni, jer tek od drugog djela vjerujem da možemo ličiti na ozbiljnijeg kandidata.
Ma vi ste ozbiljan kandidat i sada. Ne treba vas otpisivati ni sekunde.
Ne kažem da nismo, ali trenutno nismo na nivou na kojem bi trebali biti. Ovakvi ne možemo prezimiti prvi, ali sve je moguće.
Al' nije svejedno kad vidiš da je Sarajevo prvo.. :D
avetinja

#67405 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

klosar pravi wrote:Al' nije svejedno kad vidiš da je Sarajevo prvo.. :D
Nije, ali nakon toliko razočarenja oguglaš. Da nas ove sezone uzmete u zadnjem kolu za titulu, ne bih se mnogo potresao. :D
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#67406 Re: Premijer liga BiH

Post by F&N »

Jaca je bila ona scena iznose onog njihovog igraca s terena, on shepa, to grimase, to jedva staje na nogu, cim je dogatio aut liniju puni sprint na centar, i onda nesta sere Zizovic
Logovan

#67407 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

klosar pravi wrote: Kao neko ko je bio prisutan kad se prvi put pjevala on voli sarajvo pravi je hordaš mogu reci da je ološ Husref..
Al' ološ kojeg volimo.
A možda i treba biti ološ prema ovakvim govnima. :wink: Kad je neko bezobrazan, drzak, licemjeran, idiot, itd, onda šta drugo možeš nego biti kao i on ili čak još gori. Jebeš mu mater, vratiš mu i kraj priče, pa neka se žali preko medija k'o pička kakva jer eto nije do njih, nego do protivnika.
klosar pravi

#67408 Re: Premijer liga BiH

Post by klosar pravi »

Mogu mislit kakve su to bile sočne psovke od strane Husrefa da ga je ovaj lično napao.. :D
Raigor Stonehoof

#67409 Re: Premijer liga BiH

Post by Raigor Stonehoof »

e cuj on nece dozvolit da se psuje :D sto se nije popeo pa nam zabranio :lol:
decko_sa_kovaca

#67410 Re: Premijer liga BiH

Post by decko_sa_kovaca »

Poslali ste 3 igraca u bolnicu
Raigor Stonehoof

#67411 Re: Premijer liga BiH

Post by Raigor Stonehoof »

Eno sad 3 :D do sljedeceg kola ce bit svih 11 :lol:

Pravda za slobodu
splinter

#67412 Re: Premijer liga BiH

Post by splinter »

Nek mu se Husref nagovorio. Nije mi godra što su kone dobile, al im je bar trener bio na nivou. Ovaj žižović vazda nešto sere na sarajevske klubove a zrinjskom skida gaće iz sezone u sezonu. Da hoće ispast i oni i krupa. Kad je onomad sviran onaj penal u devedeset i nekoj, Baka drži šou na presici a ovaj mulac od trenera sjedi i šuti, pa normala pinka se stavila u đep i tišu. Samo ovako ko sinoć se može sa ovim seljačkim ekipama izaći na kraj i tu su kone u prednosti u odnosu na nas, jbg kod nas nema ko ni da zagalami ni da im se nagovori.
studeni76

#67413 Re: Premijer liga BiH

Post by studeni76 »

Raigor Stonehoof wrote:e cuj on nece dozvolit da se psuje :D sto se nije popeo pa nam zabranio :lol:
Problem je Husref a ne tribina
Nadzorna_ploca

#67414 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Kome je problem? Zizovicu, klix forumasima pripadnicima komsijskog tabora ili nekome trecem?
splinter

#67415 Re: Premijer liga BiH

Post by splinter »

Sliver wrote:
splinter wrote:Nek mu se Husref nagovorio. Nije mi godra što su kone dobile, al im je bar trener bio na nivou. Ovaj žižović vazda nešto sere na sarajevske klubove a zrinjskom skida gaće iz sezone u sezonu. Da hoće ispast i oni i krupa. Kad je onomad sviran onaj penal u devedeset i nekoj, Baka drži šou na presici a ovaj mulac od trenera sjedi i šuti, pa normala pinka se stavila u đep i tišu. Samo ovako ko sinoć se može sa ovim seljačkim ekipama izaći na kraj i tu su kone u prednosti u odnosu na nas, jbg kod nas nema ko ni da zagalami ni da im se nagovori.
Svaka cast na postu i tu svakako moramo nekad stati zajedno radi zajednickog nam grada. A, ovo djubre ne staje vec godinama sa salvama optuzbi prema nama ( oba SA kluba ) te bio penal, te bio aut, te ovog rasplakali psujuci mu... Najvece govno od coveka u PLBiH, definitivno.
Ma nema šta. Tako i razmišljam. Nisam jednom sjedio i sa Husrefom i sa Čalom ma možda i puno više puta nego pola pitara s ove teme. Ljudi su rega skroz. Nije Husref gnjida da pukne bezze. Temperamentan jest i nekad vrisne al nije hinja. Na stranu rivalstvo, podjebavanje, il onaj neki simpatičan osjećaj kad kone kiksaju, al brate ovo je previše. ZA Sve i jednu utakmicu kad igra protiv nas ili vas u zadnje vrijeme ima nešto da kaže i sere bez razloga. nek je za njega Šulenta gospodin to je jedino bitno.
splinter

#67416 Re: Premijer liga BiH

Post by splinter »

Sliver wrote:A zahvaljujuci vama je tu gdje jeste. Da im niste uzeli Samprasa, ne bi on nikad sjeo na tu poziciju. Krajnje nebitan lik u svijetu BH fudbala, da nije bagra kakvom je se prestavljao nakon utakmica protiv nas, niko ne bi ni cuo za njega, bio bi tek tamo neki trenercic, tamo neke ekipice. Hajd nek bar po picajzlanju bude zzapamcen, ako ni po cem drugo.
Ma Sampras je bio dingospo za ovog i za mnoge trenere u BiH, nestade čovjek nigdje ga
phillie

#67417 Re: Premijer liga BiH

Post by phillie »

Pitar sa Kariba wrote:
plain vanilla wrote: Isprepadaste sugradjane :mrgreen:
Cestitke na pobjedi i jos uvijek prvom mjestu. Ne znam kako je to, ali sigurno je lijepo :roll: :mrgreen:
Kako je na vrhu?! Hladno, -5, al' zato pogled.....

:oops:
Pa jbm ga ja, valjda je vama plus a kospama minus :D :D :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#67418 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

phillie wrote:
Pitar sa Kariba wrote: Kako je na vrhu?! Hladno, -5, al' zato pogled.....

:oops:
Pa jbm ga ja, valjda je vama plus a kospama minus :D :D :D
Navika je cudo :D
slucajan

#67419 Re: Premijer liga BiH

Post by slucajan »

Svakakve je gamadi prodefilovalo na Koševu, ali nikad nešto ovako. Odvratno je bilo gledati ležanje 25 minuta drugog poluvremena, sve dok ga stoka ne primi.
Jedna od dražih pobjeda ikad!
Zavatoni

#67420 Re: Premijer liga BiH

Post by Zavatoni »

decko_sa_kovaca wrote:Poslali ste 3 igraca u bolnicu
Adukor i Hebibović su također morali da izađu zbog povreda...u prvom poluvremenu...tako da nije sve baš ni tako kako onaj papak Žižović navodi...

A ono valjanje u drugom poluvremenu je fakat bilo kretenski...ljudi se valjali barem 10 minuta od 45' do 65'...

Al' zato je gol Handžića bio... :izet: :izet: :izet:
Nadzorna_ploca

#67421 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Ma hajde legitimno je valjanje jer ima sudija da to sakcionise i produzi utakmicu. Ali da ti optuzujes navijace sto ti psuju i pjevali pogrdne pjesme..pa jarane idi folklor treniraj.
Meni je Zizovic bio gotivan igrac, znao je lopte. Vidi se da umije i ovaj trenerski posao mada je na pocetku ali burazeru ti nisi ocito za ovo. Jednim se guzis na druge pljujes i smeta ti sve osim tvoje neozbiljnosti i nedosljednosti.

Pa zamisli koliko Englezi psuju jedni drugima :lol:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#67422 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

Volim nego pare sto su primili gol iz auta koji nije ni trebao biti za Sarajevo. Odavno nisam gledao jednu ekipu koja se onako valjala kao oni u 2pol. Svaka akcija, svaki duel, neko se valja. Hajde bile su dvije tri situacije gdje je fakat bilo potrebe za intervencijom medicinskog tima, ali u većini situacija to je bilo i smiješno i zalosno u isto vrijeme.
omega369

#67423 Re: Premijer liga BiH

Post by omega369 »

Ma papak brebrzo naucio :D :D
mirza_15

#67424 Re: Premijer liga BiH

Post by mirza_15 »

Ali im ga i sudija šuknu sa samo 4 minute nadoknade. Ko biva sada kada vama treba ko vas hebe što ste se valjali. Realno je bilo za najmanje 8 i vjerovatno bi i bilo da je ostalo 1:1.
Logovan

#67425 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

mali_milojica wrote:Volim nego pare sto su primili gol iz auta koji nije ni trebao biti za Sarajevo. Odavno nisam gledao jednu ekipu koja se onako valjala kao oni u 2pol. Svaka akcija, svaki duel, neko se valja. Hajde bile su dvije tri situacije gdje je fakat bilo potrebe za intervencijom medicinskog tima, ali u većini situacija to je bilo i smiješno i zalosno u isto vrijeme.
Ma nije bolan, rekao Žižović da su igrali fudbal, nisu došli da se valjaju. :lol:
Locked