Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakavdanakneiskustvu wrote:@Telemach,mozete li mi provjeriti koliko sam duzan,dobih danas racun,pise nisam platio dva,ukljucujuci i ovaj,na portalu pise nisam platio jedan?
Inače sam i ja bio dužan dva računa, jedan platio prije dva dana i sad mi na početnoj stranici stoji zaduženje 0.00 KM, ali na ovom linku vidim da zadnji račun za mjesec maj nije plaćen.
kakavdanakneiskustvu wrote:@Telemach,mozete li mi provjeriti koliko sam duzan,dobih danas racun,pise nisam platio dva,ukljucujuci i ovaj,na portalu pise nisam platio jedan?
Inače sam i ja bio dužan dva računa, jedan platio prije dva dana i sad mi na početnoj stranici stoji zaduženje 0.00 KM, ali na ovom linku vidim da zadnji račun za mjesec maj nije plaćen.
Meni na ovom tvom linku stoji da nisam platio za april i maj (a jesam). Ali zato na linku: https://mojtelemach.ba/racuni/moje-uplate stoji da sam platio, tako da je bolje gledati ovo "Moje uplate".
Hajlac wrote:Sutra ce biti punih sedam dana od prijave kvara - prvobitno je brzina bila tacno pola od placene (40 umjesto 80 Mbps - DS lampica narandzasta) a od ove sedmice vise ni LAN portovi na datom tek postavljenom modemu ne rade (na racunarima X )...
Zaista nema smisla vise.
@Hajlac,
Izvinjavamo se ukoliko je nastao propust. Poslali smo Vam pp jer su nam potrebni korisnički podaci za dalje provjere.
Hajlac wrote:Sutra ce biti punih sedam dana od prijave kvara - prvobitno je brzina bila tacno pola od placene (40 umjesto 80 Mbps - DS lampica narandzasta) a od ove sedmice vise ni LAN portovi na datom tek postavljenom modemu ne rade (na racunarima X )...
Zaista nema smisla vise.
@Hajlac,
Izvinjavamo se ukoliko je nastao propust. Poslali smo Vam pp jer su nam potrebni korisnički podaci za dalje provjere.
Obavještavamo vas o izmjeni radnog vremena Telemach poslovnica tokom praznika
Obavještavamo vas da povodom predstojećeg praznika, petak 15.06.2018. je neradni dan za sve poslovnice Telemacha osim poslovnica u Zagrebačkoj Mostar, Kiseljak, Novi Travnik, Vitez i Mrkonjić Grad.
U subotu, 16.06.2018. godine poslovnica u BBI centru radi po nedjeljnom rasporedu, u periodu od 12 do 20 sati.
Svim strastvenim ljubiteljima sporta, EON donosi novu Sports Mode opciju! Sports mode funkcija će za početak biti aktivna na svim kanalima koji će emitovati najveći fudbalski događaj ove godine, pa će fanovi već 14.6. u 17 h moći da prate prvu utakmicu (Rusija – Saudijska Arabija) i pristupe statističkim podacima meča.
Pratite sve mečeve predstojećeg Mundijala u Rusiji, budite u toku sa svim detaljima, provjeravajte statistike i rezultate svih fudbalskih utakmica bez obzira da li je već odigrana.
Sports Mode će se postepeno uvoditi i u narednom periodu bit će dostupan i na drugim kanalima i aktivan u okviru drugih sportskih događaja, jednostavnim klikom na dugme sa oznakom “Stats.”
Opciju „Stats“ možete da korisite na računarima, mobilnim telefonima i tabletima. Ukoliko još uvijek niste, prijavite se za EON ovdje i odmah počnite da uživate u vrhunskim sportskim i svim drugim sadržajima – bilo kada i bilo gdje!
onin wrote:Ima li i jedan d3 resiver Telemachom rezoluciju 1080P jer kao sto vidim da na ovom mom stoji 1080I sto je puno slabije od 1080P?
Hvala
U ponudi operatera u BiH i regiji nema resivera koji omogućavaju rezoluciju 1080p, s tim da isto tako nijedan operater (IPTV ili kablovski) ne nudi kanale koji su u 1080p rezoluciji, odnosno svi kanali koji su u ponudi operatera su u rezoluciji 1080i ili 720p.
Inače imaš veoma mali broj kanala na satelitu, koji se mogu nabrojati na prste, a koji emituju HD signal u rezoluciji 1080p.
onin wrote:Ima li i jedan d3 resiver Telemachom rezoluciju 1080P jer kao sto vidim da na ovom mom stoji 1080I sto je puno slabije od 1080P?
Hvala
U ponudi operatera u BiH i regiji nema resivera koji omogućavaju rezoluciju 1080p, s tim da isto tako nijedan operater (IPTV ili kablovski) ne nudi kanale koji su u 1080p rezoluciji, odnosno svi kanali koji su u ponudi operatera su u rezoluciji 1080i ili 720p.
Inače imaš veoma mali broj kanala na satelitu, koji se mogu nabrojati na prste, a koji emituju HD signal u rezoluciji 1080p.
MTV wrote:
Ima Logosoft Mag 250 i Mag 254 sa 1080i i 1080p.
Ali opet šta mu vrijedi 1080p rezolucija na resiveru, kad nijedan HD kanal u ponudi naših operatera se ne emituje u toj rezoluciji, već isključivo u 1080i.
Pitanje jedno
Gledam SP na BHT.u HD slika je dosta bolja nego na obicnoj SD verziji kanala, ali isto kao da mi nije "cisti" HD ili je to jednostavno maximum koji mogu dobiti preko resivera jer recimo kada poredim kada pustim neki spot na youtube.u u 1080 rezoluciji cini mi se da je bolja slika nego sada kada gledam utakmicu, pa reko da nije nesto do mojih postavki, uglavnom TV je 43" .....
Evo i slika mojih postavki za sliku na reciveru pa ako neko moze uporedit jesu i kod vas ovakve postavke na resiveru vezano za sliku
Inace tv je philips 43" android 4K tako da cisto sumnjam da je do samo tv.a ....
Sto se tice postavki na risiveru , to ti je to , nemas sto dodatno stimat , sve je postavljeno kako treba . A jbg na YouTube je vj manja kompresija i bolja kvaliteta pa ti je bolja slika , nije to nista neobicno .
Ne znam kakva je slika kod tebe , ako ti se cini da je losija nego sto bi trebalo biti jedino mi pada na pamet da ti nije signal dovoljno jak . Ako imas gdje drugo vidi kakva je slika na istom kanalu pa usporedi .