Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
enko 1964
Grijem se na: južnu interkonekciju

#67351 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by enko 1964 »

prljavi Hare wrote:
vatrogasac wrote:Hoćemo nazad Mileta okruženog zastavama, grbovima, kartama, slikama unuka i lijepim spikericama. Ovaj je dosadan kao Zvizdić. Inegracije pa integracije.
Jes' vala i Guardian počeo pomalo seruckati,valjda ga omamio miris nekih peksimeta u Teheranu. :mrgreen:
Nije valjda agda jača od mirisa baruta i huka aviona. Ako ga ova vježba ne vrati u vinkl, onda ga jebaji.
archi_a

#67352 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Uoči dana kad su utihnula oružja i zavladao mir u prvom svjetskom ratu, a što slave i pozdravljaju svi normalni ljudi, jedino srbi prave i izvode vojnu vježbu sa svim oružjima koje imaju na raspolaganju!!! Nakaradno i bolesno. :D
problemnatravunu

#67353 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

Image
bh.tornjak

#67354 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

prljavi Hare wrote:
vatrogasac wrote:Hoćemo nazad Mileta okruženog zastavama, grbovima, kartama, slikama unuka i lijepim spikericama. Ovaj je dosadan kao Zvizdić. Inegracije pa integracije.
Jes' vala i Guardian počeo pomalo seruckati,valjda ga omamio miris nekih peksimeta u Teheranu. :mrgreen:
treba sve cevapdzinice,burekdzinice,hurmasidzince,tatlidzince....i ostale dzinice preventivno pozatvarat.
Postoji realna opasnost da nam vodja povileni
archi_a

#67355 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Paris, in the meantime :lol:

Image
155_mm

#67356 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

prljavi Hare wrote:
precednik se ponasa kao da su bosnjani vec testirali raketni sistem dometa nekoliko stotina kilometara.
:lol:
KB9

#67357 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by KB9 »

Image
HITNO!

ko da su ga omadjijali demokratijom :(
mO k3

#67358 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Mile je bošnjački igrač , pazite ata kažem !!!
lajkujMe

#67359 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by lajkujMe »

Ma sta mislili o Dodiku mora mu se odati priznanje za politicko manevrisanje.
Covjek je totalni vladar RS i nema mu kokurencije.
Ali je istovremeno uspio/uspjeti ce postati glavni baja na drzavnom nivou i to se vec vidi.
A jos ce dobiti po prvi put u povjesti stolicu u federalnoj vladi.
Covjek se ubacio skoro pa svugdje.
Hemel

#67360 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

lajkujMe wrote:Ma sta mislili o Dodiku mora mu se odati priznanje za politicko manevrisanje.
Ali je istovremeno uspio/uspjeti ce postati glavni baja na drzavnom nivou i to se vec vidi.
da i...
gotovi smo :roll:
Nivelacija

#67361 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Nivelacija »

lajkujMe wrote:Ma sta mislili o Dodiku mora mu se odati priznanje za politicko manevrisanje.
treba raditi zajedno sa njim, ovo sto se ne slazemo oko rata, genocida itd, ostaviti iza sebe i konacno raditi da krene bolje, ne mozes 4 godine jos izgubiti na prepirkama i ratnoj retorici, RS postoji niko je ne ukida, zavrsiti pricu oko RS, okreniti se ekonomiji, izgradnji, tuzilastvu i sudovima.
Dodik je najbolji politicar u Bosni ma koliko mi ga svi osporavali..

Zna i on da od secesije nema nista bez rata tako da nije glup..i tu pricu zavrsiti
channel10

#67362 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by channel10 »

Kako ste samo naivni.Nije ni cudo sto nas kolju svaki 30-40 godina :run:
Hemel

#67363 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

Nivelacija wrote: treba raditi zajedno sa njim, ovo sto se ne slazemo oko rata, genocida itd, ostaviti iza sebe i konacno raditi da krene bolje, ne mozes 4 godine jos izgubiti na prepirkama i ratnoj retorici, RS postoji niko je ne ukida, zavrsiti pricu oko RS, okreniti se ekonomiji, izgradnji, tuzilastvu i sudovima.

Zna i on da od secesije nema nista bez rata tako da nije glup..i tu pricu zavrsiti
Prije secesije ide da obesmisli sve drzavne organe, da unisti sve sto funkcionise, da te dovede u situaciju da ne mozes da biras.
On je na pola puta od svega toga. Svako popustanje djikanu znaci manje drzave. On je sigurno ne zeli graditi. Cuvati ovo sto se ima i cekati neko bolje vrijeme.
Trenutno imamo ''pod raznim pricama'' dva najveca neprijatelja drzave.
Nivelacija

#67364 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Nivelacija »

channel10 wrote:Kako ste samo naivni.Nije ni cudo sto nas kolju svaki 30-40 godina :run:
Ko nas kolje svakih 30 godina ?

Kada osim 92 ?

Ili svjetske ratove, otomanske imperije i plemenske bitke uracunavas kao sukob srba i bosnjaka ?
channel10

#67365 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by channel10 »

Ovo isto da se neki dodikovac javio, i pitao kojih 30 godina? Klanje nije bitno, bitno je jel 30 ili 40 godina :run:
channel10

#67366 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by channel10 »

Nivelacija wrote:
channel10 wrote:Kako ste samo naivni.Nije ni cudo sto nas kolju svaki 30-40 godina :run:
Ko nas kolje svakih 30 godina ?

Kada osim 92 ?

Ili svjetske ratove,
otomanske imperije i plemenske bitke uracunavas kao sukob srba i bosnjaka ?
Mogao bi ti u toj skoli otici na koji cas istorije, ili ti historije...
archi_a

#67367 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Ovo što se ne slažemo oko rata, genocida????? :roll:
Postoje presude međunarodnih sudova, gospodo, nema se tu šta slagati ili ne slagati!!!!!
Ko nas to kolje, osim 92?
1600-te godine oko Beograda 200-tinjak džamija, danas samo jedna, koja je ponovo 2004 godine zapaljena, a danas stoji obnovljena.
Prvi svjetski rat, klanje u Sandžaku, krvava rijeka Drina. Drugi svjetski rat, čišćenje Sandžaka, Bosna, krvava rijeka Drina!
Klali srbi, četnici, a ne "svetski vojnici".
O čemu pričamo mi?!?
channel10

#67368 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by channel10 »

A sta se vidi? Jedino sto se vidi je to da ce blokirati sve sto ide u korist drzave u cijem predsjednistvu ce sjediti :-) . E jedino zato moze biti glavni i naravno po combaljki. A sta ce uspjeti blokirati, to cemo vidjeti. Nije dosao da radi, nego da blokira ovu drzavu narednih 8 godina, ako ga ne uhapse u tom periodu.
Hemel

#67369 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

archi_a wrote:Ovo što se ne slažemo oko rata, genocida????? :roll:
Ja bi ovdje radi suzivota formirao medj.komisiju (koju slucajno ja izaberem) i trazio bi od Bosnjaka da izvjestaj prihvate jer je to medj.komisija.
Nista nemam protiv Bosnjaka ili nekog drugog ali eto malo samo da im se poigram sa zrtvama genocida, Kapije, Markala, Vase Miskina, Prijedora..., malo da im negiram jezik, malo da ih diskriminisem prilikom zaposljavanja u javnu upravu, rijeku Drinu bi dao Srbiji jer sta ce nama...i nemojte da se ljutite.
Nivelacija

#67370 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Nivelacija »

Umrijecemo u okovima proslosti. Nije zar vaznija proslost od buducnosti ?

Jesam sad i ja cetnik sto necu pricati o ratovima,klanju i proslosti nego o buducnosti i ekonomiji a ono sve sto dovodi do podjela trenutno skloniti u stranu. Ako necemo daj onda da se pokoljemo jos jednom a ne cekati pravi trenutak kako kazu pojedini :lol:

Ne znam sto se ukljuci u ovu temu uopste, svako ko kaze da Dodik nije najsposobniji politicar trenutno u Bosni laze prvo sebe pa onda sve nas.

Volio bih da imamo mi jednog takvog.

To sam htio reci i zavrsavam.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#67371 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

Allaha mi, u Teheranu če za dva ljeta Guardian biti omiljeniji od Smućka i od Don Neonka skupno
archi_a

#67372 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Budi čovjek, radi svoje djece, pa sebi priznaj kakve su stvari, činjenice, dokazi, presude. Meni ne moraš, nit mi tvoje izvini više znači! Tek tada možeš ostaviti nešto iza sebe. DOREČENO a ne neobjašnjeno i nedorečeno. Istinom do smiraja duše. A bit će šta će biti. :oops:
General War

#67373 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by General War »

Nivelacija wrote:
treba raditi zajedno sa njim, ovo sto se ne slazemo oko rata, genocida itd, ostaviti iza sebe i konacno raditi da krene bolje, ne mozes 4 godine jos izgubiti na prepirkama i ratnoj retorici, RS postoji niko je ne ukida, zavrsiti pricu oko RS, okreniti se ekonomiji, izgradnji, tuzilastvu i sudovima.

Dodik, tuzilastvo- sudovi ne ide u istu recenicu...halali i SDA i da krenemo vec u tu evropu
BAK-eV

#67374 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by BAK-eV »

Po cemu je glavni baja.
To sto koci najvise?
Cekaj malo, nije on isposlovao kocenje, vec to svi mogu u ovoj drzavi.

Da vidim kako ce to uraditi demilitarizaciju, dati branu na Drini Srbiji, entitet Hrvatima itd ...

Ako to uspije e onda svaka cast.
Hemel

#67375 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

Meni Dodik lici na MMA(ili kako vec) borca koji prilikom slikanja prijeti protivniku otkinucu ti uho, isukati drob, sa dva prsta ti vadim srce a prisutni svrsavaju...a kada dodje u ring valja postovati pravila i nista od toga. Cesto i sam fasuje.
Zaigra se on tako pa prijedje liniju ali valja makar po mraku do tuzilastva dati izjavu da te narod ne vidi kako se crvenis.
To sto Dodik radi moze i Mara iz Stanara. Lezi i samo vici protiv sam, hocu vecu penziju a ovu termoelekrtanu ako ne izmjestite ja cu je srusiti.

Sve sto moze, to su blokade sto i Mara moze.

Jedva cekam 20. novembar kada cirkus pocinje a publika u B.Luci narucila svjeze korjenje.
Locked