Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- manijak1
- Logovan
#67352 Re: Premijer liga BiH
Pobjedaaaaaaaaaaaaa
Aaahhh kakva pobjeda. Slatka nakon onih izležavanja od strane njihovih.
Aaahhh kakva pobjeda. Slatka nakon onih izležavanja od strane njihovih.
- manijak1
#67353 Re: Premijer liga BiH
Ne bih da budem priprostbleee_sa wrote:Penetrirao u majku Zizovicu.
Ovako se osvajaju titule
-
Nadzorna_ploca
#67354 Re: Premijer liga BiH
manijak1 wrote:Ne bih da budem priprostbleee_sa wrote:Penetrirao u majku Zizovicu.
Ovako se osvajaju tituleali vi je nećete osvojiti pored nas .
- bleee_sa
#67355 Re: Premijer liga BiH
To nije prosto, ravno je ludosti izjaviti da ovakav željezničar može više od 3. mjesta.manijak1 wrote:Ne bih da budem priprostbleee_sa wrote:Penetrirao u majku Zizovicu.
Ovako se osvajaju tituleali vi je nećete osvojiti pored nas .
- avetinja
#67356 Re: Premijer liga BiH
Teško da ćemo osvojiti titulu. Očekujem da zaostajemo maksimalno 4 boda na polusezoni, jer tek od drugog djela vjerujem da možemo ličiti na ozbiljnijeg kandidata.
-
klosar pravi
#67357 Re: Premijer liga BiH
Pravilo je da Sarajevo kad ovako otvori sezonu tako je i završi vidjecemo da li se tradicija nastavlja..
Avetinjo ovo treba gledalti kao da svi imamo isto bodova ja vjerujem da nema više navijaca Sarajeva koji su u nekoj euforiji ili možda ih je još ostalo?
Avetinjo ovo treba gledalti kao da svi imamo isto bodova ja vjerujem da nema više navijaca Sarajeva koji su u nekoj euforiji ili možda ih je još ostalo?
- Grean
#67358 Re: Premijer liga BiH
Zrinjski opet najozbiljniji protivnik u borbi za titulu.
Ko’ bi reko’ da ovaj Sliskovic vrijedi a nije slucajno da ih je opet izvadio iz krize, doduse kratkotrajne.
Ko’ bi reko’ da ovaj Sliskovic vrijedi a nije slucajno da ih je opet izvadio iz krize, doduse kratkotrajne.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#67359 Re: Premijer liga BiH
Tesko, nervozno i hladno.Ali su ove najsladje, poslije Haretovog gola svak se sa svakim ljubi.
Mujakic ograjis'o nocas, sreca imamo kvalitetnih igraca k'o pljeve.
Jedanaesta u nizu, sta je tu je....
Mujakic ograjis'o nocas, sreca imamo kvalitetnih igraca k'o pljeve.
Jedanaesta u nizu, sta je tu je....
- BHF_Manijak
#67360 Re: Premijer liga BiH
Ma rezultatski jest, ali igrom Boga mi nisu ni blizu zadnje 2 sezone. Kilavo je to dosta, al' eto uzimaju nekako.Grean wrote:Zrinjski opet najozbiljniji protivnik u borbi za titulu.
Po igri trenutno idu Sarajevo, Zeljeznicar, Zrinjski. Druga dva kaskaju i to dobro.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#67361 Re: Premijer liga BiH
Bolje Zrinjski igra od nas.
- avetinja
#67362 Re: Premijer liga BiH
Nema ni razloga da se pada u euforiju, mnogo je ostalo do kraja. Na početku sezone sam izdvojio Sarajevo i Zrinjski kao prva dva kandidata za titulu, jer mi tako i izgledaju. Željo je odmah iza njih. Istina je da smo u seriji loših rezultata, ali to ne znači da ne možemo biti prvaci. Samo kažem da će biti teže i da tek na proljeće mogu gledati na nas kao na ozbiljnijeg kandidata.klosar pravi wrote:Avetinjo ovo treba gledalti kao da svi imamo isto bodova ja vjerujem da nema više navijaca Sarajeva koji su u nekoj euforiji ili možda ih je još ostalo?
- BHF_Manijak
#67363 Re: Premijer liga BiH
Ma Boga mi upitno. Tuzla, pa onda City na svom, Sloboda, Mladost... Sve naguzove uzese. I to dobre guzove.mali_milojica wrote:Bolje Zrinjski igra od nas.
-
klosar pravi
#67364 Re: Premijer liga BiH
avetinja wrote:Nema ni razloga da se pada u euforiju, mnogo je ostalo do kraja. Na početku sezone sam izdvojio Sarajevo i Zrinjski kao prva dva kandidata za titulu, jer mi tako i izgledaju. Željo je odmah iza njih. Istina je da smo u seriji loših rezultata, ali to ne znači da ne možemo biti prvaci. Samo kažem da će biti teže i da tek na proljeće mogu gledati na nas kao na ozbiljnijeg kandidata.klosar pravi wrote:Avetinjo ovo treba gledalti kao da svi imamo isto bodova ja vjerujem da nema više navijaca Sarajeva koji su u nekoj euforiji ili možda ih je još ostalo?
Ma momenat kad smo izgubili od Atalante sam znao da ovo ide tako to uvijek ide kad izgubiš od takve ekipe i onda dođeš da igraš protiv ovih poluprofesionalaca a i igraci imaju motiv više..
Možda treba ici do te mjere i reci da nam se nije moglo ništa bolje desiti od onog silovanja jer da smo izgubili recimo 0-1 danas bi bili 4,5 na tabeli..
Ne bi bilo prvi put..
- bleee_sa
#67365 Re: Premijer liga BiH
hajmo granični prelaz 
- studeni76
#67366 Re: Premijer liga BiH
Nemam ti ja veze sa metropolom, iz susjedstva sam. Al imam oči i pratim PL od osnivanja pa sam upratio koncept igre FK Sloboda.plain vanilla wrote:Ako hocete titulu, borite se, ne trazite krivca drugdje. Vama svi cobani i seljacke ekipe, potcjenjujete sve i svakoga, pa kad Zrinjski uzme, svako vam kriv.studeni76 wrote: To je izuzetak a ne pravilo!
Kad je trebalo skidale su se gaće i Borcu i Širokom. Al eto ako će biti lakše niste jedini, Travnik bio isti
-
klosar pravi
#67367 Re: Premijer liga BiH
Ja bježim od ove teme da ne bi bio opet miniran s 2 sedmice. 
- avetinja
#67368 Re: Premijer liga BiH
Može biti da vam je sraman poraz bio okidač da počnete ozbiljnije raditi i postizati rezultate. Uz to imate kontinuitet trenera i igrača, što je vrlo bitno i rijetko za našu ligu. Kako će se stvari dalje odvijati, vidjet ćemo.klosar pravi wrote:Ma momenat kad smo izgubili od Atalante sam znao da ovo ide tako to uvijek ide kad izgubiš od takve ekipe i onda dođeš da igraš protiv ovih poluprofesionalaca a i igraci imaju motiv više..
Možda treba ici do te mjere i reci da nam se nije moglo ništa bolje desiti od onog silovanja jer da smo izgubili recimo 0-1 danas bi bili 4,5 na tabeli..
Ne bi bilo prvi put..
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#67369 Re: Premijer liga BiH
Slučajan gol u Tuzli ok, i Sarajevo je tako pobijedilo. Jedino gdje su ih vile nosale je protiv "građana"BHF_Manijak wrote:Ma Boga mi upitno. Tuzla, pa onda City na svom, Sloboda, Mladost... Sve naguzove uzese. I to dobre guzove.mali_milojica wrote:Bolje Zrinjski igra od nas.
Mladost i Sloboda zadnja 2 kola su vise pokazali od nas protiv istih ekipa. Pitare treba zabrinuti da jos nisu bili u krizi, a pusemo im za vrat
Mi protiv Goska izlazimo iz krize i dajemo gas sve do kraja polusezone
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#67370 Re: Premijer liga BiH
A jesil upratio da je Zrinjski godinama najbolji klub i da ga je tesko pobijediti?studeni76 wrote:Nemam ti ja veze sa metropolom, iz susjedstva sam. Al imam oči i pratim PL od osnivanja pa sam upratio koncept igre FK Sloboda.plain vanilla wrote:Ako hocete titulu, borite se, ne trazite krivca drugdje. Vama svi cobani i seljacke ekipe, potcjenjujete sve i svakoga, pa kad Zrinjski uzme, svako vam kriv.studeni76 wrote: To je izuzetak a ne pravilo!
Kad je trebalo skidale su se gaće i Borcu i Širokom. Al eto ako će biti lakše niste jedini, Travnik bio isti
Jesil upratio koliko se Sloboda pati s igracima i da nema ko igrati?
Slabo pratis, susjed
-
klosar pravi
#67371 Re: Premijer liga BiH
avetinja wrote:Može biti da vam je sraman poraz bio okidač da počnete ozbiljnije raditi i postizati rezultate. Uz to imate kontinuitet trenera i igrača, što je vrlo bitno i rijetko za našu ligu. Kako će se stvari dalje odvijati, vidjet ćemo.klosar pravi wrote:Ma momenat kad smo izgubili od Atalante sam znao da ovo ide tako to uvijek ide kad izgubiš od takve ekipe i onda dođeš da igraš protiv ovih poluprofesionalaca a i igraci imaju motiv više..
Ne bi bilo prvi put..
Da Husref da je ostao od 2007 do 2015 u nizu imali bi 3-4 vjerujem nego taj problem kontinuitet kad se desi 1 loše sezona..
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#67372 Re: Premijer liga BiH
Pravilo je da mi sad smo trci i imamo 3 kiksa na kosevu i jednog smijenjenog trenera. Slabo pratis Sarajevoklosar pravi wrote:Pravilo je da Sarajevo kad ovako otvori sezonu tako je i završi vidjecemo da li se tradicija nastavlja..
I ako cemo gledti prvika u zadnjih par godina, po pravilu bi ovo ostalo 1:1
Gledao sam utakmicu Zeljeznicar Radnik i ovu veceras. Neuporedivo veci voljni momenat kod igraca Radnika veceras nego na Grbavici. Od usaranja, trke zalganja, nervoze bas ko da im je za opstanak. Rano je za premiranja pa kontam da nas iz nekog razloga bas ne vole. Jer ni protiv Zrinjskog ni protiv Zeljeznicara nisu ovako zapinjali.
Ono valjanje je lakrdija nad lakrdijama.
Znao sam da cemo ovo veceras jedva, hvala Bogu pobjedismo.
- avetinja
#67373 Re: Premijer liga BiH
Da li bi imali, ne znam. Ali mogu pretpostaviti da ništa lošiji rezultat ne bi bio da ste treneru poput njega dali dugoročno povjerenje. Isto tako vjerujem da bi mi imali bolji učinak da Odović nije smjenjen prije tri godine.klosar pravi wrote:Da Husref da je ostao od 2007 do 2015 u nizu imali bi 3-4 vjerujem nego taj problem kontinuitet kad se desi 1 loše sezona..
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#67374 Re: Premijer liga BiH
I na (vasu) zalost mi jesmo u krizi. Kako smo igrali, zadnje tri se ne mozemo sastaviti sa loptom. Al' eto pobjedjujemo.
I eno vanilla kaze da smo potres izazvali!
I eno vanilla kaze da smo potres izazvali!
Last edited by Pitar sa Kariba on 29/09/2018 23:11, edited 1 time in total.
-
klosar pravi
#67375 Re: Premijer liga BiH
F&N wrote:Pravilo je da mi sad smo trci i imamo 3 kiksa na kosevu i jednog smijenjenog trenera. Slabo pratis Sarajevoklosar pravi wrote:Pravilo je da Sarajevo kad ovako otvori sezonu tako je i završi vidjecemo da li se tradicija nastavlja..![]()
I ako cemo gledti prvika u zadnjih par godina, po pravilu bi ovo ostalo 1:1
Gledao sam utakmicu Zeljeznicar Radnik i ovu veceras. Neuporedivo veci voljni momenat kod igraca Radnika veceras nego na Grbavici. Od usaranja, trke zalganja, nervoze bas ko da im je za opstanak. Rano je za premiranja pa kontam da nas iz nekog razloga bas ne vole. Jer ni protiv Zrinjskog ni protiv Zeljeznicara nisu ovako zapinjali.
Ono valjanje je lakrdija nad lakrdijama.
Znao sam da cemo ovo veceras jedva, hvala Bogu pobjedismo.
Ma govorim kad smo prvi na tabeli nakon dosta kola na kraju i zavrsimo prvi..
Možda griješim?