Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Logovan

#67326 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

nKrkan wrote:
Logovan wrote:Dobro pa je otkazana. :thumbup:
Umjesto da smo se vratili iz Kaknja slaveći pobjedu i da večeras sjedi uprava, stručni štab i igrači negdje na proslavi rođendana, dobili smo poraz i otkazanu proslavu.

@nKrkan Ne možeš samo dijeliti zahvalnice. :-) Mora se nešto i prodati.
Neko je spominjao da bi Krstu mogli nekome uvalit na zimu . Radovca kad bi nekome uvalili to bi bila najveća prevara od kada se igra fudbal . Ove ostale ne znam jel moguće prodat .
Ma moguće je sve. Bilo je prije daleko gorih fudbalera, pa su se prodavali, prodat će se i ovi. Od ove petorice, četvorica će se najmanje prodati.
nKrkan

#67327 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Svega mi strah me ako Radovca nekom uteharimo da nas taj klub ne tuži . :-)
Stroj-2

#67328 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

nKrkan wrote:
Umjesto da smo se vratili iz Kaknja slaveći pobjedu i da večeras sjedi uprava, stručni štab i igrači negdje na proslavi rođendana, dobili smo poraz i otkazanu proslavu.

Neko je spominjao da bi Krstu mogli nekome uvalit na zimu . Radovca kad bi nekome uvalili to bi bila najveća prevara od kada se igra fudbal . Ove ostale ne znam jel moguće prodat .
Da bi druge prevarili, i mi smo morali biti prevareni njegovim sposobnostima...
nebitan lik

#67329 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nebitan lik »

Mene nervira tj izludjuje primimo go niko nista gledaju,nema reakcije,nema da se neko drekne hajmooo igrat,da se neko iznervira,da pokosi nekog od nervoze da ga izbesu sa terena apsolutno nikakva reakcija to me najvise boli
nKrkan

#67330 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Do kraja

SARAJEVO .

Velež (H) 4 - 1
Mladost DK (A) 2 - 1
Sloboda (H)
Olimpic (A)
Drina (A)
Travnik(H)
Široki (A)

Zrinjski

Željezničar (H) 2 - 1
Velež (A) 0-1
Mladost DK (H)
Sloboda (A)
Olimpic ( A )
Drina (H)
Travnik (A)

Sloboda

Drina (A) 1-2
Travnik(H) 2 -0
Sarajevo(A)
Zrinjski (H)
Čelik (H)
Rudar ( A)
Slavija (H)
:zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :place1: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
nKrkan

#67331 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Stroj-2 wrote:
nKrkan wrote:

Da bi druge prevarili, i mi smo morali biti prevareni njegovim sposobnostima...
:thumbup:

Od riječi do riječi :thumbup:
north

#67332 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

-LIBERO- wrote:Kazu otkazana rodjendanska proslava kluba. Sto li :D
A trebalo je igrače nakrkati i napiti večeras o trošku kluba, nabiti ceh par milja u parku prinčeva, zaslužili su...

Uvesti novi pravilnik, ionako stalno nešto uvodimo i cirkuzamo, nek uvedu normu igračima, ovakve tri tekme i noga, pa makar i na štetu kluba...Pa kad se dvije utakmice u toku polusezone vuku ko vucibatine i dozvole da ih svaki jebivjetar od kluba ponizi, treću će gristi da će prštati na sve strane, pa ako im je svejedno i tada odigraju preko spolovila, nakon treće nabi nogom u vječna lovišta, pa kad sve ide u PM, tjeraj i njih tamo lakše će svima biti kad ih više ne budeš očima gledao u dresu jedinog kluba.....Nema hajra očito od nekog simboličnog udaranja po džepu, ni jaki treninzi izgleda kod bande ne piju vode, samo priprijetiti otkazom i tjeraj...pa dovodi nove, pa valjda do 2020 ćeš imati jedanaest profesionalaca na terenu koji će zasluženo zaraditi svaku marku koja ih sleduje...Samo izgleda treba znati dovesti takve igrače i imati nekoga koji će im komandovati kako bog zapovijeda..

Poserem se na igrače i naguram da stane, ljubav prema klubu ne može nikakva vucibatina i majmun umanjiti, još jednom, SRETAN ROĐENDAN FCS, samo si ti vječan, a igrače ko jebe, biće i otiće..
Tomahawk11
Globalni moderator

#67333 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

nKrkan wrote:Svega mi strah me ako Radovca nekom uteharimo da nas taj klub ne tuži . :-)
Zamotati ga u onu aluminij foliju zajedno sa 100 eura. Nek ljudi bar pice popiju :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#67334 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Bice da se nasi igraci furaju na Chelsea....ono, 5 poraza oni, 5 mi....sto, kad moze engleski sampion....uh, sve je to trebalo nocas cijelu noc da trci po Kosevu :oops:
Maharadza

#67335 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

nebitan lik wrote:Mene nervira tj izludjuje primimo go niko nista gledaju,nema reakcije,nema da se neko drekne hajmooo igrat,da se neko iznervira,da pokosi nekog od nervoze da ga izbesu sa terena apsolutno nikakva reakcija to me najvise boli
Pa plata redovna, niko ih ne dira, nikakvih kazni, malo se naslušaju vike i galame sa tribina (koje mogu lahko izignorisati - kao danas npr.)...ispade kao da su na budžetu, prst u uho i uživaj, ha-ya! :oops:
Last edited by Maharadza on 24/10/2015 21:59, edited 1 time in total.
MHAB

#67336 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by MHAB »

leškarenje wrote:Nas petorica pocinjemo od sljedecg kola pratiti juniore.
Juniori su slični prvom timu. Vidi pod Kadušić. Ako hoćete rahatluk pratite kadete i žene. :D :D :D
pinokio04

#67337 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by pinokio04 »

nebitan lik wrote:Mene nervira tj izludjuje primimo go niko nista gledaju,nema reakcije,nema da se neko drekne hajmooo igrat,da se neko iznervira,da pokosi nekog od nervoze da ga izbesu sa terena apsolutno nikakva reakcija to me najvise boli
A mene ćuna zaboli od danas za njima, ova ovca više neće blejati, za njih pogotovo. Zadugo.
5 km i u kino, na trening sparing ispucam se, ko čojk. Što to meni treba da mi oni živce jebu. A volio bi, imam neopisivu želju sresti bilo kojeg od njih prvih 11, da dobije iza uha šljagu mušku. A ješićs bi pljuno u lice.
Zna li iko gdje izlaze, gdje se mogu naći ? Lokali, kafići i sl..?
Imam neopisivu želju išamarati koga nađem, ima nas dosta ali bi muski dobio šamarcinu, to samo kao provokacija ne bil uzvratio, akb, tačno bi sav bijes iskalio na njemu
Objektivni navijac

#67338 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Objektivni navijac »

U ovom teskom trenutku raduju istine dvije !!
Prva,da nam marketing razvaljuje !!
Druga,da imao fan shop !!
Znaci bordo prica se nastavlja :mrgreen:

Riba,smrdi od glave. A ne da smrdi,nego zaudara k'o les.
Kazete,igraci ne valjaju !! Ma,hajde :mrgreen:
A ko ih je dovodio kao zvijezde i divovska pojacanha ?? Ko je placao medijske kampanje za te zvijezde ??

Ublehare vas godinama,prave budale od vas. Dino i Kusturica,Ibrak,Kinez sve go ublehas,lopov i sibicar.
A da i ovaj ruzni grobar,sto ne zna BHS pricati,sto su ga nogama iz Partizana otjerali da trenira ping pong klubove po Aziji,on pojma nema o fudbalu i on je ublehas,lopov i sibicar.
Logovan

#67339 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

MHAB wrote:
Juniori su slični prvom timu. Vidi pod Kadušić. Ako hoćete rahatluk pratite kadete i žene. :D :D :D
Hoćemo li to i po Kadušiću početi srati? :shock: Momak je prve dvije odradio jako dobro, posebno ovu drugu. Danas je bio slab, pa šta? Joj jebem ti naš mentalitet, samo pljuj, gazi. :zid:
ja1977

#67340 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ja1977 »

Nista nije otkazano. Eno in slave u Elementu uz policiju I zastitare
GaizkaMendieta

#67341 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GaizkaMendieta »

Danasnja utakmica je nazalost pokazala da smo jaaako daleko od onoga sto zelimo, moramo i sto smo do sada trebali postati. Jednostavno ne vidim razliku od ovoga sto je FKS danas i prije 5 godina. Mislim da sva ulaganja, pozitivne price oko stabilizacije kluba ne prati i onaj profesionalni segment. Klub se ne moze izboriti sa mahalskim ponasanjem, suspenduju se igraci poput Stepanova, pojacanja koja su dovedena nisu ni blizu prvog tima, u strucnom stabu ljudi poput onog skauta....
Mnogo je stvari koje treba promijeniti ako zelimo iskorak o kojem govorimo. Politika dovodjenja igraca, ponasanje na terenu i van njega,...
Sezona mozda nije izgubljena, ali je veliki zaostatak i vec sada treba razmisljati o kljucnim promjenama. O igracima necu. Utakmice sve govore o mnogima.
Akademija. Ako hocemo da od toga dobijemo nesto, nije poenta samo u infrastruturi vec i u strucnom dijelu. Dzaba sve i teren i novac i euforija ako tu nema strucnog kadra koji ce proizvoditi igrace. Akademija ne smije biti mjesto u kojoj se vracaju dugovi i uhljebljuju "zasluzni" bivsi igraci.
Jesic. Ne mislim da je rjesenje na duze staze. Ne mislim ni da je krivac, niti da ga treba smijeniti. Ali 20 godina trenerske karijere i nigdje duze od godinu dana!? Nema bas puno optimizma ni sada... Volio bih da grijesim, jer on nije krivac.
Trener. Treba nam dugorocno, strucno rjesenje. Nije bitno je li stranac, neka nasa legenda, vec da bude strucan i da zna posloziti neke stvari. Nama to treba, jer smo realno za ambicije koje imamo na amaterskom nivou. Neko poput Faruka Hadzibegica, Petra Segrta, Mehe Kodre...
sencobih

#67342 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Nevjerovatnu ekipu imamo, tačno više nemam sta reći, sad bi se mogao nasrati ko foka, iduće tekme ce rasturiti protivnika i onda bih ih hvalio. Zato je najbolje šutiti jer oni obraza nemaju a guzici se ne boje, dzaba pričati
north

#67343 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

ja1977 wrote:Nista nije otkazano. Eno in slave u Elementu uz policiju I zastitare
Nego, nije lako otkazati nešto što je već rezervisano i za što je već odriješena kesa...A i što bi, sve uhljebljeno, nikome nigdje ne bi bolje bilo nego u FCS, davno ispričana priča, na jednom polju su napravili odlične stvari, na drugom ispadamo amateri i predmet ismijavanja....A što bi na kraju krajevai i ja jebavao svoje živce i zdravlje, ako se oni ne sekiraju, što bi ja upropaštavao svoje zdravlje zbog mamlaza.....pa jebo te, ja poslije ovakvih tekmi ne mogu sebi doći dva dana, grizem sve oko sebe, gospođa u kući me ne smije pogledati jer ne dam u sebe gledati od bijesa, remetim sebe i svoj odnos u kući radi skupine jebenih kretena, zarad čega i koga....Ljubav prema FCS nikad neće nestati, ali samo hladno pratiti bez srkleta, ići na tekme kad zasluže, kad ne zasluže može se neka i preskočiti nije smak svijeta, to nije okretanje leđa klubu nego samo bojkot i revolt prema kretenima kad zasluže da im se ne ode na utakmicu i još bi da im se plati da bi ti jebavali psihu :oops: ... kad ovako zijane i odigraju, poravniti u sebi i reći ko im jebe mater, ako to njih ne dotiče i ljude koji za to odgovaraju spram upravljanja klubom, što bi se ja napinjao ko žaba i svaki vikend bio ko posran... imam ja pametnijih stvari i bitnijih i važnijih ljudi u životu od idiota koji bi da svaki ili svaki drugi vikend da nekome mozak jebavaju...E neće moći "junaci" :oops:
MHAB

#67344 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by MHAB »

Logovan wrote:
MHAB wrote:
Hoćemo li to i po Kadušiću početi srati? :shock: Momak je prve dvije odradio jako dobro, posebno ovu drugu. Danas je bio slab, pa šta? Joj jebem ti naš mentalitet, samo pljuj, gazi. :zid:
Nećemo. Iz ovog što pišeš zaključujem da nisi upućen u rad mlađih kategorija. Da jesi znao bi šta sam mislio pod ovim vidi pod Kadušić. I odmah da se zna da ja na ovu temu neću dalje pisati. Ko prati mlađe kategorije zna o čemu se radi, ko ne prati ne mora ni da zna. Realno mali je danas uz Plakala (naša djeca) direktni krivac za drugi njihov gol, te indirektni krivac za prvi jer je njihov igrač probio njegovu stranu i neometano centrirao kao na treningu. To su činjenice sviđale se one nama ili ne...
Logovan

#67345 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

MHAB wrote: Nećemo. Iz ovog što pišeš zaključujem da nisi upućen u rad mlađih kategorija. Da jesi znao bi šta sam mislio pod ovim vidi pod Kadušić. I odmah da se zna da ja na ovu temu neću dalje pisati. Ko prati mlađe kategorije zna o čemu se radi, ko ne prati ne mora ni da zna. Realno mali je danas uz Plakala (naša djeca) direktni krivac za drugi njihov gol, te indirektni krivac za prvi jer je njihov igrač probio njegovu stranu i neometano centrirao kao na treningu. To su činjenice sviđale se one nama ili ne...
Pa da je direktni krivac i za jedan i za drugi gol, pa šta? Prije ću njemu oprostiti 20 velikih grešaka, nego Tatomiroviću dvije.

I da mi je znati kakve veze ima rad sa mlađim kategorijama sa ovim, ali nebitno.

p.s. Nemoj dalje pisati. Tema će moći opstati i bez tebe. :D
nKrkan

#67346 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

HOĆEMO NOVOG GOLMANA
strong69

#67347 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Slažem se s tobom @north. Čovjek treba prvo misliti na sebe i svoje najbliže. Ne treba remetiti odnose sa porodicom zbog ovih "fudbalera".

Zalosno je gledati ove kukavice...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#67348 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

I kao polemika, i Selimovic se pita, kako to da je ovako losa posjeta? :lol: :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#67349 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

cirkus, tuga, plač, jad, sramota.
nKrkan

#67350 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »