Kad vec nije dao Alija da ih Ameri ukinu i proglase teroristickom organizacijomarchi_a wrote:AmeriKi, evropi, nato-u, ifor-u, sfor-u, nikome nikada nije uspjelo da rasturi sds. Milorad je to učinio!!!!! Jest da je potrajalo godina i godina od kad je to obećanje dao, pa ga turili u oklopnjak i uvezli u Banjaluku, al riječ je riječ. Svaka čast presJedniče.
Milorad Dodik ALL ABOUT
- Styling
#67301 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- Acid25
#67302 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Krsmanović: Dodik je moj član Predsjedništva BiH, a Cvijanovićeva moja predsjednica
Ovo je onaj što je govorio da će biti krvi i nasilja. Želio je srušiti Guardiana i zabiti mu štap u dupe. Želio je izgraditi 500 džamija u šumskoj.
E pa nećeš izdajniče!
Sreća pa je Guardian milostiv. Uskoro ga očekuje pomilovanje i mjesto u upravnom odboru.
- Hemel
#67303 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sta im covjek uradi prosto je nevjerovatno.Acid25 wrote:Krsmanović: Dodik je moj član Predsjedništva BiH, a Cvijanovićeva moja predsjednica![]()
Ovo je onaj što je govorio da će biti krvi i nasilja. Želio je srušiti Guardiana i zabiti mu štap u dupe. Želio je izgraditi 500 džamija u šumskoj.
E pa nećeš izdajniče!
Sreća pa je Guardian milostiv. Uskoro ga očekuje pomilovanje i mjesto u upravnom odboru.
pa koji su to debili da ih je sve zapetljao da se ne mogu tri godine otpetljati.
pavic medo kad se probudio iz sna visi ko gace na stiku. baja nasao papaka da cak moze i bez njega.
greska pavica je sto nije namignuo szp ili bar pokusao pregovarati sa njima, baja bi bio u nemilosti a ovako
- moa
#67304 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Politika je jako unosan biznis.JThomas wrote:a jel vi fakat mislite da je tom čovjeku bitno još nešto osim konta, porodice i jarana? ono, da se on bori za to neko srpstvo, a ne za konto, porodicu i jarane?
-
155_mm
#67305 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
uspjeh milorada je baziran ma cinjenici da se njegovom birackom tijelu od 1850. godine izapira mozak kako je bilo kakvo prihvatanje zajednickog zivota sa drugima u BiH izdaja srpstva.
to biracko tijelo zaboravi na radna mjesta kad neko od njihovih vodja malo priprijeti bosnjacima.
a kako bosnjaci reaguju na takvu retoriku njihovih politicara vidjelo se na propasti emira suljagica na zadnjim izborima.
to biracko tijelo zaboravi na radna mjesta kad neko od njihovih vodja malo priprijeti bosnjacima.
a kako bosnjaci reaguju na takvu retoriku njihovih politicara vidjelo se na propasti emira suljagica na zadnjim izborima.
- cvrčak_na_hedonizmu
#67306 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Govedo ima vertikalu, od Predsjednistva do opstine, rasuo opoziciju ko rizu sto me malo brine da nije kakav isaret sa strane. Nesto mi ovi (pre)lako prelaze.
- muha_sa
-
Tara the River
#67308 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Govedo ima vertikalu, od Predsjednistva do opstine, rasuo opoziciju ko rizu sto me malo brine da nije kakav isaret sa strane. Nesto mi ovi (pre)lako prelaze.
Prvo, ne nazivaj naseg budeceg clana predsjednistva govedom, kako se usudjujes.
Drugo, nemoj ti nista da se brines, niko ti nije dozvolio da brines.
Trece, za clana SNSD-a, trolanje ti je providno, malo vise truda molim.
-
Tara the River
#67309 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
archi_a wrote:AmeriKi, evropi, nato-u, ifor-u, sfor-u, nikome nikada nije uspjelo da rasturi sds. Milorad je to učinio!!!!! Jest da je potrajalo godina i godina od kad je to obećanje dao, pa ga turili u oklopnjak i uvezli u Banjaluku, al riječ je riječ. Svaka čast presJedniče.
Upravo tako
-
155_mm
#67310 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tara the River wrote:cvrčak_na_hedonizmu wrote:Govedo ima vertikalu, od Predsjednistva do opstine, rasuo opoziciju ko rizu sto me malo brine da nije kakav isaret sa strane. Nesto mi ovi (pre)lako prelaze.
Prvo, ne nazivaj naseg budeceg clana predsjednistva govedom, kako se usudjujes.
Drugo, nemoj ti nista da se brines, niko ti nije dozvolio da brines.
ali pusti ih malo nek uzivaju.
- KB9
#67311 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ronhil milo mi ti se kuneeeeeeeeeeemooooooooooooo

-
155_mm
#67312 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sad kad je milorad clan drzavnog vrha za ocekivati je da ce i na ovoj temi doci do promijena.
- bh.tornjak
#67313 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Preko 5.000 policajaca iz RS-a ultimativno traži povećanje plate za 35%
ko su ovi debili da precedniku postavljaju ultimatume....???
Srecom,Precednik je predo stafetu a on je, sto njegovom liku i djelu odgovara, presao na visi level...
srecom....sljiva je rodila...precednik je milosrdan pa ce policajcima nasuti po jednu-dvije casice brlje i razlaz....dat im duplerku jelena i spucat ih nogom u guzicu
a ako se nastave buniti..precednik ima alternativu.
Specijalne jedinice postara (koje smo vidjeli u velicanstvenom defileu) ce da preuzmu ulogu cuvara javnog reda i mira
cuj....35% ....
35% materina im njihovih
Srecom,Precednik je predo stafetu a on je, sto njegovom liku i djelu odgovara, presao na visi level...
srecom....sljiva je rodila...precednik je milosrdan pa ce policajcima nasuti po jednu-dvije casice brlje i razlaz....dat im duplerku jelena i spucat ih nogom u guzicu
Specijalne jedinice postara (koje smo vidjeli u velicanstvenom defileu) ce da preuzmu ulogu cuvara javnog reda i mira
cuj....35% ....
35% materina im njihovih
- KB9
#67314 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
stoka nezahvalna, nogu odma svima i da vrate opranu uniformu
- Hemel
#67315 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Na ovo jos Cavicmuha_sa wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/970 ... dnica.html
DaBogda na hajr da izadje...kao sto rece ovaj, da nije dobio kakav isaret sa strane.
- Acid25
#67316 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
KB9 wrote:ronhil milo mi ti se kuneeeeeeeeeeemooooooooooooo
- video
#67317 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Cvrle, bolje i sarkazam nego ispijanje zuci.cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Znaci problem je sto kazem da ovaj nije za segacenja.
Nije ni cudo sto o nama pricaju viceve i smatraju nas glupanina.
Inace saka apaurina i lexilijuma il ne daj boze sta vise.....
Btw, ako hoces da procitas stavove haubice 155mm, idi na topic namjenska industrija
- JThomas
#67318 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
što se opozicije tiče oni k'o ozebli sunce deceniju i po čekaju komadić vlasti u entitetu. nije njima puno trebalo...čak štaviše, njihov dosadašnji nastup je za našu scenu bio i previše dosljedan i organizovan, imajući sve to u vidu.
-
Tara the River
#67319 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Nesretnice, gdje si ti certifikate dijelio da mi je znati.Tara the River wrote:
Jesil i ti kakav mazlum dijasporac iz trece Minhenske, odmah kalas trzas na Counter Strike-u i branis Bosnu do kraja, igrice.
Vuces mi na takvog
Hmm, interesantan pokusaj stvaranja nepovjerenja i jaza izmedju BiH dijaspore i njenih stanovnika. Pitam se pitam, kome li to odgovara, hmm
- cvrčak_na_hedonizmu
#67320 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nemam ja problem sa sarkazmom, al nisam siguran da je pogodjena meta pa mi cudno. Ni vrijeme, ni mjesto.video wrote:Cvrle, bolje i sarkazam nego ispijanje zuci.cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Znaci problem je sto kazem da ovaj nije za segacenja.
Inace saka apaurina i lexilijuma il ne daj boze sta vise.....
Btw, ako hoces da procitas stavove haubice 155mm, idi na topic namjenska industrija
A zuc prosipam na ove nase mamlaze, to ce me nervirati dok ne crknem.
-
Tara the River
#67321 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Znaci problem je sto kazem da ovaj nije za segacenja.
Ko kaze da se mi segacimo sa najvecim srpskim vozdom? Nikada! Ovo ovdje su izrazi naseg najdubljeg postovanja i zahvale sto postoji.
Ko nas smatra glupanima? Susjedi? Ali mi to gledamo kao kompliment, s obzirom od koga dolazi, a osim toga, onaj ko je podcijenjen on je u prednosti, samo tako nastavite susjedi.
-
howdy
#67322 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sad ce Mile PDV dignut za skromnih 8% da se namaknu pare za policijski aparat.bh.tornjak wrote:Preko 5.000 policajaca iz RS-a ultimativno traži povećanje plate za 35%![]()
![]()
![]()
cuj....35% ....![]()
35% materina im njihovih
-
zrakomlat
#67323 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
KB9 wrote:stoka nezahvalna, nogu odma svima i da vrate opranu uniformu
- mayab
#67324 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
zrakomlat wrote:KB9 wrote:stoka nezahvalna, nogu odma svima i da vrate opranu uniformu

- cvrčak_na_hedonizmu