U najnovijim epizodama nema ni njega nego Fufe odnosno brat mu,a lik koji ga glumi je bezveze iako tekstovi za te likove su dobri ali dzaba ako glumac ne zna.. Kufe je bio vrhdoktor78 wrote:Ljubomir Bandović (Kufe, aka Ajnštajn iz "Roda") je pravo osvježenje u odnosu na Navojca.
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
Mustang1
#6726 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- mousstapha
#6727 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jos jedno novo lice.
- It_is_a_Leclerc
#6728 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Čovjek koji je medijski isproducirao najstrašnije hrvatske mediokritete tipa Modni Mačak, Kalimero, Ante Gotovac i drugi, dolazi na pravo mjesto. Naprosto je pošteno reći da neko ko zna raditi sa škartom i od toga praviti program prirodno pripada FACE-u.
- mousstapha
#6729 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senadu vjerovatno ne smeta da postane bh Nova TV. A bgm ni konkurencija osim AJB ne pravi nesto kvalitetan program.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#6730 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad odlično vodi prilog uživo sa Alenom Muhićem.. tako teška priča, ne mogu zamisliti niti jednog drugog novinara u BIH koji bi to ovako profesionalno uradio. Tema delikatna, krajnje surova, nije izostavio niti jedno važno pitanje, a to je oslično uradio. Od najave... pa, evo, sve do sad...
Treba se više posvetiti ovome na svojoj TV, da vodi i da radi intervjue..
- ExNihilo
#6731 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Slažem se. To je jedino što i gledam na ovoj tv: njegovi intervjui. Senad još uvijek ima izvrstan osjećaj koga treba dovesti u goste, i kada. Većinu razgovora, također, odradi dobro. Jedino mi se ne sviđa što je, u posljednje vrijeme, počeo podilaziti gostima, naročito političarima. Ne znam da li je to (ne)svjesna reakcija na onaj fijasko kada su ga bojkotovali. Kao da štedi goste, iz neke zahvalnosti što su tu. Sinoć je mogao Zukorlićevu demagogiju lijepo presjeći podsjetivši ga na sekularnost države, umjesto što je klimao glavom. O propustima u razgovorima sa Komšićem neću ni da počinjem, jer mi je jasno da je Komšić postao redovan tu s razlogom.KatarinaKosaca wrote:Senad odlično vodi prilog uživo sa Alenom Muhićem.. tako teška priča, ne mogu zamisliti niti jednog drugog novinara u BIH koji bi to ovako profesionalno uradio. Tema delikatna, krajnje surova, nije izostavio niti jedno važno pitanje, a to je oslično uradio. Od najave... pa, evo, sve do sad...
Sve u svemu, volio bih više intervjua vidjeti.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#6732 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Voljela bih kod njega gledati Peđu Kojovića.ExNihilo wrote:Slažem se. To je jedino što i gledam na ovoj tv: njegovi intervjui. Senad još uvijek ima izvrstan osjećaj koga treba dovesti u goste, i kada. Većinu razgovora, također, odradi dobro. Jedino mi se ne sviđa što je, u posljednje vrijeme, počeo podilaziti gostima, naročito političarima. Ne znam da li je to (ne)svjesna reakcija na onaj fijasko kada su ga bojkotovali. Kao da štedi goste, iz neke zahvalnosti što su tu. Sinoć je mogao Zukorlićevu demagogiju lijepo presjeći podsjetivši ga na sekularnost države, umjesto što je klimao glavom. O propustima u razgovorima sa Komšićem neću ni da počinjem, jer mi je jasno da je Komšić postao redovan tu s razlogom.KatarinaKosaca wrote:Senad odlično vodi prilog uživo sa Alenom Muhićem.. tako teška priča, ne mogu zamisliti niti jednog drugog novinara u BIH koji bi to ovako profesionalno uradio. Tema delikatna, krajnje surova, nije izostavio niti jedno važno pitanje, a to je oslično uradio. Od najave... pa, evo, sve do sad...
Bio bi to dobar intervju.
- ExNihilo
#6733 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dobra ideja. Čudi me da već nije bio.tvsabina wrote:Voljela bih kod njega gledati Peđu Kojovića.ExNihilo wrote:Slažem se. To je jedino što i gledam na ovoj tv: njegovi intervjui. Senad još uvijek ima izvrstan osjećaj koga treba dovesti u goste, i kada. Većinu razgovora, također, odradi dobro. Jedino mi se ne sviđa što je, u posljednje vrijeme, počeo podilaziti gostima, naročito političarima. Ne znam da li je to (ne)svjesna reakcija na onaj fijasko kada su ga bojkotovali. Kao da štedi goste, iz neke zahvalnosti što su tu. Sinoć je mogao Zukorlićevu demagogiju lijepo presjeći podsjetivši ga na sekularnost države, umjesto što je klimao glavom. O propustima u razgovorima sa Komšićem neću ni da počinjem, jer mi je jasno da je Komšić postao redovan tu s razlogom.KatarinaKosaca wrote:Senad odlično vodi prilog uživo sa Alenom Muhićem.. tako teška priča, ne mogu zamisliti niti jednog drugog novinara u BIH koji bi to ovako profesionalno uradio. Tema delikatna, krajnje surova, nije izostavio niti jedno važno pitanje, a to je oslično uradio. Od najave... pa, evo, sve do sad...
Bio bi to dobar intervju.
- sabina1
#6734 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Vjerovatno se ne dopadaju jedan drugomExNihilo wrote:
Dobra ideja. Čudi me da već nije bio.
- luckylaka
#6735 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma bio je Pedja gost .Pa ko ima da nije bio.Ili mi se cini ili Face polako pocinje da lici na ozbiljniju tv kucu.Nude neke novitete i sve cekam da pocne filmski i sportski program.Ima li sanse.tvsabina wrote:Vjerovatno se ne dopadaju jedan drugomExNihilo wrote:
- skupljac_zeljeza
#6736 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bio je samo što je to uglavnom kantonalni nivo pa nije mnogo zanimljivo cijeloj državi. Jedino pričom o sistemu spojenih posuda u politici Senad može nešto iščačkati za javnost.tvsabina wrote:Vjerovatno se ne dopadaju jedan drugomExNihilo wrote:
-
m_l
#6737 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Za Alena i SenadaKatarinaKosaca wrote:Senad odlično vodi prilog uživo sa Alenom Muhićem.. tako teška priča, ne mogu zamisliti niti jednog drugog novinara u BIH koji bi to ovako profesionalno uradio. Tema delikatna, krajnje surova, nije izostavio niti jedno važno pitanje, a to je oslično uradio. Od najave... pa, evo, sve do sad...
Tuzno, ali dostojanstveno.
Nadam se da uskoro gledamo oba filma na FACEu.
-
legenda reala
#6738 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
dobar je bio Red Carpet, nemoj takoIt_is_a_Leclerc wrote:Čovjek koji je medijski isproducirao najstrašnije hrvatske mediokritete tipa Modni Mačak, Kalimero, Ante Gotovac i drugi, dolazi na pravo mjesto. Naprosto je pošteno reći da neko ko zna raditi sa škartom i od toga praviti program prirodno pripada FACE-u.
-
TRZAJBB
#6739 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sve bolji i bolji,najbolji,cestitam SENADE
- afannedim
#6740 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Reci da se šališ.TRZAJBB wrote:sve bolji i bolji,najbolji,cestitam SENADE
- BHF_Manijak
#6741 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Lik ima 13 postova, svih 13 o pozitivi FaceTV! To gigante iz redakcije!
Kad im je dosadno, loguju se da malo daju podrsku sami sebi. 
-
Samprotivsviju
#6742 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Vidi fakatBHF_Manijak wrote:Lik ima 13 postova, svih 13 o pozitivi FaceTV! To gigante iz redakcije!![]()
Kad im je dosadno, loguju se da malo daju podrsku sami sebi.
Mozda je Senad
- cenecimoveocino
- SmokingMan
#6744 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nikako da shvatim,čemu tolika euforija oko one serije Lud zbinjen normalan.Sam koncept serije je po meni ispod svake norme jedne dobre komedije.Ja poštujem Senada,ali kada počne pretjerivati u mnogim stvarima,onda ja se moram crveniti umjesto njega,ni kriv ni dužan...
- skupljac_zeljeza
#6745 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ima i Senad manjih minusa, ali ovaj sa LZN mu je veći. Vjerovatno je išao na veću gledanost samo ne znam da li je dobio. Ismijavao je koncept Javnih servisa, a sam u to upao.SmokingMan wrote:Nikako da shvatim,čemu tolika euforija oko one serije Lud zbinjen normalan.Sam koncept serije je po meni ispod svake norme jedne dobre komedije.Ja poštujem Senada,ali kada počne pretjerivati u mnogim stvarima,onda ja se moram crveniti umjesto njega,ni kriv ni dužan...
- navedeni
#6746 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad je kokuz, da mu nema Fahrudina ne bi ga bilo, a ni mali mu ne bi imao za kafe da nema Fahrinog bajramluka kad ga sretnje u tornju
-
clarion_
#6747 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Šta je ovo s novim epizodama LZN? Totalni smor bez ikakvog humora u pm.
-
NekiUser
#6748 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
fkt je na granici negledljivosticlarion_ wrote:Šta je ovo s novim epizodama LZN? Totalni smor bez ikakvog humora u pm.
- sabina1
#6749 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tri najčešće fraze :clarion_ wrote:Šta je ovo s novim epizodama LZN? Totalni smor bez ikakvog humora u pm.
"J.... ti srp i čekić"
"Razligu"
"On je pun k'o brod"
Ne mislim samo na te nove epizode već generalno.
-
StupskaBitanga
#6750 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pa nekako stanje stvari i ne ide u prilog ovoj tvrdnjinavedeni wrote:Senad je kokuz, da mu nema Fahrudina ne bi ga bilo, a ni mali mu ne bi imao za kafe da nema Fahrinog bajramluka kad ga sretnje u tornju
SDA kompanije koje bez saglasnosti stranke ne mogu potpisati niti jedan marketinški ugovor rade za FACE tj finansiraju ih kroz emitovanje LZN
Bekto-BH Telecom-ASA-Selimovići a tu je i SDA kućni prijatelj Stanić (HDZ) koji gle čuda ima svoju televiziju KISS pa ako zbrojimo 2i2 možda i bude kakav vid saradnje KISS i FACE a opet gle slučajnosti sadašnji urednik TV KISS je dojučerašnji FACEovac Tvrtko M. a direktor HRTV Kiseljak je Gabrijel Vukadin koji je svima poznat sa OBN-Ćaleta aferom prenosa vlasništva