Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nuki_cika wrote:Zna li neko kad ce se sastavi timova saznati?
Bas me zanima kojih 11 ćemo izvesti,jes me neka trema oplila,mogu misliti kako je igracima,ne bi im bio u koži
11 dragona svi ko jedan, kontra vise miliona firauna...
Znam samo jedno iz svh predhodni utakmica. Sto se nasih navijaca tice, ovih koji imaju priliku uzivo pogledati, tanki su u bodrenju. Cesto se utisamo sto nikako ne valja. Ufati nas neka panika i nervoza isto kao da smo dole na travnjaku. Recimo prosli petak kad je najvise trebalo trebali su svi na noge i urlati iz svog glasa, oni zadnji minuta kada smo i imali sansi mogli smo cak i iskoristiti bar da gol zabijemo.
E veceras, nas 10000 naspramo 40000-50000 njihovi, ako mislimo pomoci a dakako pomoc navijaca nam sigurno da treba, moraju 90 minuta urlati sve dok ne premuknu. I ne stati ako pocnemo gubiti, jer treba se boriti do zadnje minute...
Odužilo se ovo u pm.. Pa brže sam doček'o one dvije utakmice prije dvije godine + protiv Francuza
ellec wrote:Btw. ova skupina BHF, stvarno se provaljuje izdvajanjem, pa nije klupski fudbal, sramota je kad ih vidim izdvojene nesto navijaju sami za sebe.
Ma ja ba, tako ti je to. Bolje je šutit 80 min utakmice i zapjevat ukupno 10tak min Bosnom behar probeharao i Bosna je šampion nego čitavih 90 minuta.
Naš mentalitet Nek' ih ostali prate, a ne 2x Bosna je šampion, 2x Volim te Bosno, 2x Bosnom behar probeharao i onda jest košpice.