Bosnianman wrote:Pozz za korisnike Logosofta. Ja sam korisnik Telemacha, u svijetlu toga sto nas jos uvijek zavlace sa ovim BHRT HD i svjetskim prvenstvom (jos uvijek nemamo potvrdu dali ce nam u Telemachu biti dostupan ovaj kanal ili ne, a nadlezni ignorisu pitanja i sute) odlucio sam da postanem korisnik Logosofta (iz inata).
Pa me interesuje par stvari na koje Vi kao korisnici mozete znati odgovor. Zelim uzeti TRIO Paket, pa me interesuje kolika bi njegova cijena bila s obzirom da imam dvije televizije u stanu pa Super TV is tog paketa mora ici na obje (ovako paket izade 58-59 KM)?
Dali je komplikovano prenjeti broj iz Telemacha u Logosoft? Koja je procedura?
Dali se placa sva ova oprema sto dode u paketu ili ostaje na tih 58-59 KM?
Koliko traje prikljucak svih usluga poslje podnosenja zahtjeva ili slicno?
Mislim da je za sad dovoljno pitanja, ako neko od korisnika odvoji malo vremena da odgovori na ova pitanja bio bih krajnje zahvalan.
TRIO PAKET 50KM + 8KM(HD dodatni resiver)= 58KM + pdv(Navedene cijene su bez PDV-a, osim ako drugačije nije navedeno.Napomena: Uključena terminalna oprema ostaje u vlasništvu Logosofta, ako ista nije otkupljena.)= 67.86KM
"Koliko dugo traje proces prenosa broja?
Rok za rješavanje po Zahtjevu za prenos telefonskog broja je deset (10) radnih dana od dana zaprimanja zahtjeva.
Obvezuje se li pretplatnik pri prenosu broja na obavezno trajanje ugovora?
Logosoft ne obvezuje trajanjem ugovora. Ipak, Regulatorna Agencija za komunikacije BiH ima pravilo prema kojem korisnik nakon prenosa broja, mora ostati u odabranoj mreži minimalno 6 mjeseci.
Prenos broja ti je ja mislim 10KM i potvrda o izmirenju tel racuna kod prethodnog operatera.
Koliko treba cekati prikljucak trebas njih pitati na 033 931 999. (Iz pouzdanih izvora zadnju sedmicu su dobili dosta korisnika od drugih operatera.)
PS: Ako ne preneses broj telefona a odabrao si Logosoft, nisi zadovoljan mozes ih kad zelis otkazat. (Prikljucio danas odjavio sutra).
Nek me ispravi neko ako sam negdje pogrijesio.