Postajete kao Srbi i samo lažete. Nikad se nije pjevalo na bilo kojoj utakmici o pokojnom Vedranu, zapamti to! Nemoj da mrtvog momka koritite za svoje izljeve frustracija i kompleksa.Sarajevo_Grad wrote:Da ne idem u off, ali iskreno, ne znam ko mi je odvratniji. Ova stoka što je kriva za Vedranovu smrt i ista ta stoka koja je podržavala smrt našeg brata tim bojkotom i protestima u smrdljivoj lištici, ili ove komšije koje polažu cvijeće na Vedranov grob a na derbiju pjevaju ..... brata Vedrana i slično. I boli me briga, sad ćete se svi ograditi od ovoga, pričati da su to pojedinci ili šta već. Ne može me niko uputiti u drugu istinu i tačka. Sve sam vidio, sve sam čuo. A sad, što se samog osvajanja lige tiče, realno je da ovi prvoplasirani i osvoje, ruku na srce, tako će i biti. Prijatno.
Premijer Liga BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
#6726 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#6727 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Vidi rasprave, vidi momenata. I najgore sve do jednog stari forumasi, pa zar i vi braco i prijatelji
Ako bas insistirate, hajd' vamo....http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php? ... start=2475
Ne unistavajte ovu temu.
Ako bas insistirate, hajd' vamo....http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php? ... start=2475
Ne unistavajte ovu temu.
Last edited by -LIBERO- on 17/04/2012 23:27, edited 1 time in total.
- Mračajski proto
#6728 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Stvarno mi je dosta ba vas kulturnih i odgojenih, pod znacima navoda, naravno. Ako ti uopće pomišljaš da bi to neko mogao izmisliti, onda tebi svaka čast. Dobro vas je, ''razumni ljudi''. Ne bi vi mrava zgazili, takvi mi se gade. 
-
salle_eh1986
#6729 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
med med sladoled 
- ganjeta
#6730 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Juče si registrovao i odma počeo iznositi laži, ne ide to tako. Ne kažem da su ovamo djeca cvijeća ili fgr kao kod vas
, ali nemoj iznosti laži i neistine o mrtvom momku.
Zapamti nikad se nije pjevalo!
Zapamti nikad se nije pjevalo!
- Mračajski proto
#6731 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Kakve ba veze ima kad sam se ja registrovao ? Šta ti misliš, kakvu to ulogu ima ? Molim te, samo mi to objasni ? Gade mi se ovi online simpatizeri, huligani. Fuj. Nek je tebi bitan broj postova, očigledno da visiš ovdje. Sigurno si neki zgureni, osušeni online navijač koji samo drka po komentarima. Za Vedrana i ono u lištici me ne dirajte, niti imam živaca kad mi neki nepismeni fan o tome piše. Hajd vozdra.
- BHF_Manijak
#6732 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
"...otac ti je slagiran, majka kurva.." ili kako je vec isla ta vasa pjesmcia upucena Amaru! Toliko o vama i FGR-u!Sarajevo_Grad wrote:Stvarno mi je dosta ba vas kulturnih i odgojenih, pod znacima navoda, naravno. Ako ti uopće pomišljaš da bi to neko mogao izmisliti, onda tebi svaka čast. Dobro vas je, ''razumni ljudi''. Ne bi vi mrava zgazili, takvi mi se gade.
- ultima_palabra
#6733 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Bolje vam je da prestanete s ovom pričom, očigledno je neki klon koji se registrovao da što više ljudi na ban natjera.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6734 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
"Klon" koji nista nije slagao, ima i ona sa spominjanjem kostiju.
@Manijak
Istina, citava tribina je pjevala, samo je razlika sto je covjek ziv.
@Manijak
Istina, citava tribina je pjevala, samo je razlika sto je covjek ziv.
- Mračajski proto
#6735 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ma da, to je to. Pročitaj moj prvi post na ovu temu i da sam ciljao na offtopic i izvinuo se na tome. Ako bude materijala za brisanje ili šta već- a siguran sam da već ima, nek se onda i to uzme u obzir. A vi, što imate toliko postova koliko imate, vi ste mi zlatni i najpametniji. Molim sajt da ne omogućava registraciju ubuduće, jer su novi korisnici zaostali i ne odgovaramo vama ovdje koji svaki dan brstite krompirušu uz tastaturu i nemate pametnijeg posla nego izmišljati neke stvari na nett-u. 
-
north
#6736 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Glupa je priča da su košpe organizovano pjevali protiv pokojnog Vesrana i ta priča jednostavno mora stati....ako je bilo par pijanih ili nadrogiranih ili umno premećenih koji su tako pjevali, doći će jednog dana pred boga, ali organizovano ne mogu da vjerujem da se to desilo.....Kad su bili protesti, dovoljna mi je bila ona povorka manijaka kada prilaze nama na skenderiji i pjevaju "jedna si jedina...." tada sam se rasplakao kao malo dijete
i na tome imaju veliki respect od mene do kraja života...tako da prestanite sa tom pričom molim vas....
Nego, želio bih svim normalnim željovcima poput @plavih 11, veljača, šibicar...i dr. čestitati zasluženu titulu....naravno ne volim vas kao klub, logično je li
, ali veliki respect što ste napravili u ovoj sezoni što se tiče rezultata, tako se to radi....aBd valjda će se uskoro vratiti stari sjaj derbija i pune tribine gdje će naše međusobne utamice odlučivati o tituli prvaka...
Nego, želio bih svim normalnim željovcima poput @plavih 11, veljača, šibicar...i dr. čestitati zasluženu titulu....naravno ne volim vas kao klub, logično je li
- banovan
#6737 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Napokon neko razuman.north wrote:Glupa je priča da su košpe organizovano pjevali protiv pokojnog Vesrana i ta priča jednostavno mora stati....ako je bilo par pijanih ili nadrogiranih ili umno premećenih koji su tako pjevali, doći će jednog dana pred boga, ali organizovano ne mogu da vjerujem da se to desilo.....Kad su bili protesti, dovoljna mi je bila ona povorka manijaka kada prilaze nama na skenderiji i pjevaju "jedna si jedina...." tada sam se rasplakao kao malo dijetei na tome imaju veliki respect od mene do kraja života...tako da prestanite sa tom pričom molim vas....
Nego, želio bih svim normalnim željovcima poput @plavih 11, veljača, šibicar...i dr. čestitati zasluženu titulu....naravno ne volim vas kao klub, logično je li, ali veliki respect što ste napravili u ovoj sezoni što se tiče rezultata, tako se to radi....aBd valjda će se uskoro vratiti stari sjaj derbija i pune tribine gdje će naše međusobne utamice odlučivati o tituli prvaka...
- Šibicar
#6738 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
@north,neka ba drug ne baksuziraj
,biće vremena da čestitaš,
znaš onu zec u šumi a ražanj se okreće. 
-
north
#6739 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ma buraz nema tu šta ne baksuziraj, ne možete ba gola primiti, a kamoli zijaniti, jebi ga treba biti realan, nije patetika a pogotovo ovi stariji znaju da nisam neko ko se nekome uvlači ili šta li već, samo realno i objektivnoŠibicar wrote:@north,neka ba drug ne baksuziraj,biće vremena da čestitaš,
znaš onu zec u šumi a ražanj se okreće.
Slobodno rezerviši mjesto na proslavi i oleši se uz logostiku, a ja ću gledati da se taj dan ispalim iz grada, ko će vas slušati ba
- just principe
#6740 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
north wrote:
Ma buraz nema tu šta ne baksuziraj, ne možete ba gola primiti, a kamoli zijaniti, jebi ga treba biti realan, nije patetika a pogotovo ovi stariji znaju da nisam neko ko se nekome uvlači ili šta li već, samo realno i objektivno...
Slobodno rezerviši mjesto na proslavi i oleši se uz logostiku, a ja ću gledati da se taj dan ispalim iz grada, ko će vas slušati ba
oni ce ovaj tvoj post samo na ignore, a ostale komentare koji im idu na mlin za ismijavanje ce iskoristiti i generalizovati kao pod svi.. No, nebitno ne obracaj(te) paznju na ovo sto govorim
-
Ali_G
#6741 Premijer Liga BiH 2011/12
Upravo tako. Ne znam sto im i cestitas koji klinac? Nema foruma na kojem nase teme nisu ujebane komsijskim upisima. Hajde sto su ove skupne teme, nego i teme iskljucivo o nasem klubu i onda prica o nekim nasim kompleksima. Sve oni znaju, kol'ko smo duzni, ko ce nam biti trener, ko vedri i oblaci, ima l' plata, ko nas levati.just principe wrote:north wrote:
Ma buraz nema tu šta ne baksuziraj, ne možete ba gola primiti, a kamoli zijaniti, jebi ga treba biti realan, nije patetika a pogotovo ovi stariji znaju da nisam neko ko se nekome uvlači ili šta li već, samo realno i objektivno...
oni ce ovaj tvoj post samo na ignore, a ostale komentare koji im idu na mlin za ismijavanje ce iskoristiti i generalizovati kao pod svi.. No, nebitno ne obracaj(te) paznju na ovo sto govorim
- BHF_Manijak
#6742 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Gdje ste neupuceni!
Na zapadu nista novo.

Na zapadu nista novo.
- Charuga
- Globalni moderator
#6743 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Svaki sljedeci post koji ne bude vezan za tekucu sezonu PL BiH ce biti izbrisan a autor istog sankcionisan!
BUJRUM!
BUJRUM!
-
north
#6744 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Polako prijatelju, prvo pročitaj šta sam napisao, akcenat je bio svim i samo normalnim, gdje sam pojedine i imenovao....na te koje ti navodiš nisam ni mislio....Ali_G wrote:Upravo tako. Ne znam sto im i cestitas koji klinac? Nema foruma na kojem nase teme nisu ujebane komsijskim upisima. Hajde sto su ove skupne teme, nego i teme iskljucivo o nasem klubu i onda prica o nekim nasim kompleksima. Sve oni znaju, kol'ko smo duzni, ko ce nam biti trener, ko vedri i oblaci, ima l' plata, ko nas levati.just principe wrote:north wrote:
Toliko od mene na ovu temu, nemam više šta ni dodati ni oduzeti, da ne bi otišlo u pogrešnom pravcu ionako je već otišlo tamo gdje ne treba....
- ultima_palabra
#6745 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Odbijena žalba Borca 
- veljaca
#6746 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Hvala na cestitkama ..... Tvoj primjer je i dokaz da ima normalne raje u ovom gradu a i u Drzavi Bosni i Hercegovini ....north wrote:Glupa je priča da su košpe organizovano pjevali protiv pokojnog Vesrana i ta priča jednostavno mora stati....ako je bilo par pijanih ili nadrogiranih ili umno premećenih koji su tako pjevali, doći će jednog dana pred boga, ali organizovano ne mogu da vjerujem da se to desilo.....Kad su bili protesti, dovoljna mi je bila ona povorka manijaka kada prilaze nama na skenderiji i pjevaju "jedna si jedina...." tada sam se rasplakao kao malo dijetei na tome imaju veliki respect od mene do kraja života...tako da prestanite sa tom pričom molim vas....
Nego, želio bih svim normalnim željovcima poput @plavih 11, veljača, šibicar...i dr. čestitati zasluženu titulu....naravno ne volim vas kao klub, logično je li, ali veliki respect što ste napravili u ovoj sezoni što se tiče rezultata, tako se to radi....aBd valjda će se uskoro vratiti stari sjaj derbija i pune tribine gdje će naše međusobne utamice odlučivati o tituli prvaka...
Ja mislim da su ovi suprotni, takvi dok se kriju iza raznih nick-ova, a u realnom zivotu su sasvim drugaciji. Znam to na osnovu jako puno primjera ....
Ja bih zelio jako Sarajevo, jer je to jedan od preduslova i za jakog Zelju ....
Normalno da bih uvijek volio da je Sarajevo u vrhu - najvise do drugog mjesta a da je FK Zeljeznicar prvi .... kao sto bi i ti cijenjenji kolega po Forumu "north" zelio da Sarajevo bude uvijek prvo a Zeljo moze biti i drugi .... to je po meni normalno .... Ali nije mi normalno da se vrijedjamo i iznosimo gnusne lazi ....
Evo volio bih da u Sirokom Brijegu bude nerijeseno, pa da se mi odlijepimo na +9 i + 11 bodova ....
Ne bih se ljutio ni na pobjedu Sarajeva, jer bi tada bilo +9 i + 10 bodova .....
- amoninan
#6747 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ko bi rek'o čudo da se desiultima_palabra wrote:Odbijena žalba Borca
-
salle_eh1986
#6748 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
dal iko i obraćajust principe wrote:No, nebitno ne obracaj(te) paznju na ovo sto govorim
-
RusmirBurek
#6749 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Hvala drugnorth wrote:
I ja se nadam da će Sarajevo odlučivati o tituli prvaka.
Ali kao što predsjednik Željko kaže: O tituli prvaka druge lige
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#6750 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Interesantno...
Velež - Rudar 0:1
Velež - Rudar 0:1