Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni su se zgadile jos na pocetku kad su bile uradjene ikone u temi npr. samo za default-ne aplikacije pa ti se pomjesaju sa onima iz Cydia, nigdje veze, ovo sada inekako ali samo dok pise ispod njih sta je sta, inace se zijanim lako
Npr. ova zadnja pozadina mi se svidja kao 3D ali kako ide uz default ikone?
Gdje ima da se skine samo ona da probam?
Moze li se sa ovim Absenthe-om uraditi untethered jailbrake.. ili moram instalirati onaj rocky racoon tweak nakon uradjenog jailbrake-a preko ovog Absenthe-a..???
pinokio04 wrote:ima li neko iskustva sa X SIM karticom, u pitanju je iphon 4s.. iskustva, rad moba, mreza, wifi i sl..
imam dva iphone 4s, jedan fabricki otkljucan dok je drugi sa XSIM-om.. ovaj sto je sa xsim otkljucan nije bilo nikakvih problema.. osim sto mi je stalno 3g upaljen pa mi je zbog toga slabiji signal.. nemam u opciji da ugasim 3g.. vjerovatno zato sto je CDMA kupljen (svakako je 4s 'world phone') ali ipak zakljucan na sprintovu CDMA mrezu.. sve u svemu - kod mene xsim fercera bez ikakvih problema.. osim sto poruke kad dobijem dodje mi sa +387 i ako uradim reply ne ode poruke jer moram izmjeniti na 061/062/065 itd.. moguce da je to do mtel-a.. cak i neke tweakove sa cydia skidao ali ne pomaze pa kontam da nije do kartice..
je li zna neko postoji li opcija kad hocu poslat sliku mailom, da ubacim vishe slika 4 5 7 slika pa da posaljem odjednom, ovako moram jednu po jednu.. iOS 5.0.1.
kolika je realna doplata za iphon 4s 16 gb fabricki otklj.
dajem svoj 3 gs 16gb polovan, i trazi mi frajer 600 km doplate....
skupo, preskupo, realno....
a za iphon 4s 16gb otkljucan X-SIM 500 km doplate...
skupo, preskupo, realno
hordash wrote:Rodjak mi ima 3gs sa 5.1.1 ios-om. U zadnje vrijeme mu se poceo gasiti cesto i on ga je palio drzeci one obje tipke. Medjutim, evo vec dva dana ga ne moze upalit. Pokusali smo restore preko itunesa ali izbacuje neki eror 3914. Sta se moze uraditi?
Imas na youtube-u upustvo kako da ga vratis u normalu. Ja mislim (koliko se sjecam) da je dovoljno samo odraditi ovaj dfu.. i da ce se vratiti u normalu..Ali potrazi na youtube-u ima 1000 %...
Nije moglo samo dfu-om , pa sam morao odradit restore i radio je 2 dana normalno. Medjutim, onda se opet poceo gasit pa kontam da nije do baterije. Ne pokazuje da je baterija prazna, ali se mozda pregrijava i zbog tog gasi. Je li imao iko slicnih iskustava?
hordash wrote:Rodjak mi ima 3gs sa 5.1.1 ios-om. U zadnje vrijeme mu se poceo gasiti cesto i on ga je palio drzeci one obje tipke. Medjutim, evo vec dva dana ga ne moze upalit. Pokusali smo restore preko itunesa ali izbacuje neki eror 3914. Sta se moze uraditi?
Imas na youtube-u upustvo kako da ga vratis u normalu. Ja mislim (koliko se sjecam) da je dovoljno samo odraditi ovaj dfu.. i da ce se vratiti u normalu..Ali potrazi na youtube-u ima 1000 %...
Nije moglo samo dfu-om , pa sam morao odradit restore i radio je 2 dana normalno. Medjutim, onda se opet poceo gasit pa kontam da nije do baterije. Ne pokazuje da je baterija prazna, ali se mozda pregrijava i zbog tog gasi. Je li imao iko slicnih iskustava?
Ne znam, meni je isto ovakobilo kao na ovoj slici, i ja mu uradio samo dfu...ali nije mi se poslije gasio...Probaj opet restore uraditi...
pinokio04 wrote:kolika je realna doplata za iphon 4s 16 gb fabricki otklj.
dajem svoj 3 gs 16gb polovan, i trazi mi frajer 600 km doplate....
skupo, preskupo, realno....
a za iphon 4s 16gb otkljucan X-SIM 500 km doplate...
skupo, preskupo, realno
vasa misljenja
Aj ti prodaj 3Gs za 350-400. Uzmi keš i nadoplati. Proći ćeš mnogo bolje.
vivax wrote:
Ne znam, meni je isto ovakobilo kao na ovoj slici, i ja mu uradio samo dfu...ali nije mi se poslije gasio...Probaj opet restore uraditi...
Dvaput radio, sad mi je najvise baterija sumnjiva. Ne znam sta bi moglo drugo biti.
Uglavnom druze, hvala ti za pomoc.