samo reci koji je parkingdrndalo wrote:Ovome treba bandu biciklista sa ostrim pedalama poslati...
"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
quarterback
#6726 Re: "Majstori" parkiranja
-
quarterback
#6728 Re: "Majstori" parkiranja
all time winner !

- johntra
#6729 Re: "Majstori" parkiranja
Niđe veze, ostao čovjek sam, jer su vjerovatno svi parkinzi bili popunjeni ranije, a svi ostali otišli....
- relax11
#6730 Re: "Majstori" parkiranja
HAHAHAHAHAHA... NAJACI UBJEDLJIVO............
- Logovan
#6731 Re: "Majstori" parkiranja
Najvjerovatnije... Nema čovjeka koji bi pored ovoliko mjesta za parkiranje parkirao baš tamo gdje ne treba, ma nema šanse.johntra wrote:Niđe veze, ostao čovjek sam, jer su vjerovatno svi parkinzi bili popunjeni ranije, a svi ostali otišli....
- sema911s
- devito
#6734 Re: "Majstori" parkiranja
Ovo je bas majstorluk
- hopi
- Logovan
- Better Man
#6737 Re: "Majstori" parkiranja
Ja bih mu odmah opalio 1000 KM kaznu i to da je plati u roku od 24 sata, a dok to ne uradi zaplijenio bi mu kombi!
-
goran16v
#6738 Re: "Majstori" parkiranja
Koliko vidim ovo je Securitasov blindiran ikombi za prevoz para
- Optimist
#6739 Re: "Majstori" parkiranja
goran16v wrote:Koliko vidim ovo je Securitasov blindiran ikombi za prevoz para
I oni svakodnevno marsiraju Ferhadijom u svako doba dana.
-
goran16v
#6740 Re: "Majstori" parkiranja
Jbga, drzava im dala odobrenje da mogu. Na potezu do Vjecne vatre su poslovnice i bankomati Raiffeiisen, Zirat, Vakufske, Posta, Sberbanka, mislim cak i Sparkasse (ili samo bankomat), dobro nisu parking napravili.Optimist wrote:goran16v wrote:Koliko vidim ovo je Securitasov blindiran ikombi za prevoz para
I oni svakodnevno marsiraju Ferhadijom u svako doba dana.
-
amko761
#6741 Re: "Majstori" parkiranja
Pa tako i polome ploče. Zato ih i mijenjaju svako malo.
-
ins
#6742 Re: "Majstori" parkiranja
Svugdje u Evropi zastitarske firme prolaze kroz pjesacke zone blindiranim vozilima, jer su tamo bankomati i banke...
- Logovan
#6743 Re: "Majstori" parkiranja
Samo su kod njih postavljene kvalitetne ploče.ins wrote:Svugdje u Evropi zastitarske firme prolaze kroz pjesacke zone blindiranim vozilima, jer su tamo bankomati i banke...
Ove naše pucaju kad biciklom prelaziš preko njih.
-
photomag
#6744 Re: "Majstori" parkiranja
nije parkiranje ali ipak:
svi koji su vozili po sarajevu znaju da je ulica ispred hotela BOSNIA ima vec nekoliko decenija, jednosmjerna od narodnog pozorista prema centralnoj banci i titovoj ulici.
nedjelja (znaci juce) oko 12:30, neka herojka (znam da je zensko jer sam je vidio, prosla pored mene nekih 50 cm udaljena, otvoren prozor), megane 2 boja sampanjca sa produzenim dupetom, nisam zapamtio registraciju niti dovoljno brzo izvukao mobitel da je fotkam, kada je vidjela da nema kola iz pravca pozorista prema titovoj, k'o sva sretna se uputila iz pravca centralne banke prema pozoristu, ukratko u suprotnom smjeru.
naisla dva auta u dozvoljenom smjeru (pozoriste-titova) te su morali stati i herojka, umjesto da vrati u rikverc, popela se na trotuar i prolazi pored istih auta ne zaustavljajuci se dok nije dosla do semafora kod pekare Festival i skrenula desno prema sudu.
mi svi ostali u soku. naravno, murije nigdje. lako se mogu skinuti snimci sa sigurnosnih kamera sa hotela BOSNIA ako ko zeli. a ako neko radi tamo i moze to uraditi, neka samo postavi screenshot kako bi pokazao svima vrhunac bezobrazluka.
znam da se ovo radi ispred strosmajerove prema bivsoj estradi iako je zabranjeno ali ovo je fakat bio vrhunac. i jos nije ni trubila jer je jedan momak ispred mene krenuo prelaziti ulicu i prosla ispred njega na nekih 10 cm. jos on govori "halo, ba sta radis" a ona nista....
svi koji su vozili po sarajevu znaju da je ulica ispred hotela BOSNIA ima vec nekoliko decenija, jednosmjerna od narodnog pozorista prema centralnoj banci i titovoj ulici.
nedjelja (znaci juce) oko 12:30, neka herojka (znam da je zensko jer sam je vidio, prosla pored mene nekih 50 cm udaljena, otvoren prozor), megane 2 boja sampanjca sa produzenim dupetom, nisam zapamtio registraciju niti dovoljno brzo izvukao mobitel da je fotkam, kada je vidjela da nema kola iz pravca pozorista prema titovoj, k'o sva sretna se uputila iz pravca centralne banke prema pozoristu, ukratko u suprotnom smjeru.
naisla dva auta u dozvoljenom smjeru (pozoriste-titova) te su morali stati i herojka, umjesto da vrati u rikverc, popela se na trotuar i prolazi pored istih auta ne zaustavljajuci se dok nije dosla do semafora kod pekare Festival i skrenula desno prema sudu.
mi svi ostali u soku. naravno, murije nigdje. lako se mogu skinuti snimci sa sigurnosnih kamera sa hotela BOSNIA ako ko zeli. a ako neko radi tamo i moze to uraditi, neka samo postavi screenshot kako bi pokazao svima vrhunac bezobrazluka.
znam da se ovo radi ispred strosmajerove prema bivsoj estradi iako je zabranjeno ali ovo je fakat bio vrhunac. i jos nije ni trubila jer je jedan momak ispred mene krenuo prelaziti ulicu i prosla ispred njega na nekih 10 cm. jos on govori "halo, ba sta radis" a ona nista....
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6745 Re: "Majstori" parkiranja
ma kad naume nešto...
ko ona u alti kad je pjehe u suprotnom smjeru na pokretnim stepenicama
ne bi ta odustala
mada viđao sam turiste u autima sa stranim registracijama da krenu prema vječnoj iz kulovića
ili da idu iz titove prema kulovića u pogrešnom smijeru
pa se vrate
ko ona u alti kad je pjehe u suprotnom smjeru na pokretnim stepenicama
ne bi ta odustala
mada viđao sam turiste u autima sa stranim registracijama da krenu prema vječnoj iz kulovića
ili da idu iz titove prema kulovića u pogrešnom smijeru
pa se vrate
- Hemera
-
Cafe Camargue
#6747 Re: "Majstori" parkiranja
dobro je da je skrenula prema suduphotomag wrote:nije parkiranje ali ipak:
- Coppertone
#6748 Re: "Majstori" parkiranja
Ako podnes prijavu, onda ce policija pokrenuti postupak. Jeste peglarativno ali takva je procedura. Narod je postao pun sebe. Nedavno jedan usao u Wils, zabranjeno kretanje jer je vikend. Zaustavim ga, kazem zabrana, kad lik: Ja, i? Ko biva sta mi ti imas reci, pusti me da vozimphotomag wrote:mi svi ostali u soku. naravno, murije nigdje. lako se mogu skinuti snimci sa sigurnosnih kamera sa hotela BOSNIA ako ko zeli. a ako neko radi tamo i moze to uraditi, neka samo postavi screenshot kako bi pokazao svima vrhunac bezobrazluka.
Jos davno, cini mi se u vrijeme Sabihe B postavljen je video nadzor sto se moze iskoristit za live pracenje desavanja po gradu. E sad ko prati video nadzor ne znam.
- Better Man
#6749 Re: "Majstori" parkiranja
Juče situacija! Na dnu Kralja Tomislava na trotuaru parkiran policijski automobil i vidim dolazi lik u civilu sa djetetom i sjedaju u auto i odlaze. Dijete nosilo kesu u ruci (vjerovatno su bili u BBI i da je dijete kupilo ciple ili kakve patike).
- duspi
#6750 Re: "Majstori" parkiranja
tri nova majstora od mene:
već je odavno poznato da ga sva 4 čine magično nevidljivim i da ostali mogu nesmetano prolaziti kroz njega

radićeva, krkani iz pravde, nivee ili kako li već, se više uopšte ne trude..da ga je makar na trotoar nabio..

valjda ispred que pase nije bilo mjesta, pa ga je morao ostaviti na sred raskrsnice / pješačkog

već je odavno poznato da ga sva 4 čine magično nevidljivim i da ostali mogu nesmetano prolaziti kroz njega

radićeva, krkani iz pravde, nivee ili kako li već, se više uopšte ne trude..da ga je makar na trotoar nabio..

valjda ispred que pase nije bilo mjesta, pa ga je morao ostaviti na sred raskrsnice / pješačkog