"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
quarterback

#6726 Re: "Majstori" parkiranja

Post by quarterback »

drndalo wrote:Ovome treba bandu biciklista sa ostrim pedalama poslati...
samo reci koji je parking :)
Nabucco

#6727 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Nabucco »

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
quarterback

#6728 Re: "Majstori" parkiranja

Post by quarterback »

all time winner ! :thumbup: :lol: :lol: :lol:
johntra

#6729 Re: "Majstori" parkiranja

Post by johntra »

Niđe veze, ostao čovjek sam, jer su vjerovatno svi parkinzi bili popunjeni ranije, a svi ostali otišli....
relax11

#6730 Re: "Majstori" parkiranja

Post by relax11 »

HAHAHAHAHAHA... NAJACI UBJEDLJIVO............
Logovan

#6731 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Logovan »

johntra wrote:Niđe veze, ostao čovjek sam, jer su vjerovatno svi parkinzi bili popunjeni ranije, a svi ostali otišli....
Najvjerovatnije... Nema čovjeka koji bi pored ovoliko mjesta za parkiranje parkirao baš tamo gdje ne treba, ma nema šanse. :D
devito

#6732 Re: "Majstori" parkiranja

Post by devito »

Pošteno ga ubode. :mrgreen: :D
sema911s

#6733 Re: "Majstori" parkiranja

Post by sema911s »

mali doprinos

Image
Image
Image
Image
devito

#6734 Re: "Majstori" parkiranja

Post by devito »

hopi

#6735 Re: "Majstori" parkiranja

Post by hopi »

malo kroz ferhadiju u podne, zakačiti kojeg pješaka, malo ploče raštimati

Image
Logovan

#6736 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Logovan »

hopi wrote:malo kroz ferhadiju u podne, zakačiti kojeg pješaka, malo ploče raštimati

Image
Tooo kralju, izjebi odmah nove ploče. :-)
Better Man

#6737 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Better Man »

Ja bih mu odmah opalio 1000 KM kaznu i to da je plati u roku od 24 sata, a dok to ne uradi zaplijenio bi mu kombi!
goran16v

#6738 Re: "Majstori" parkiranja

Post by goran16v »

Koliko vidim ovo je Securitasov blindiran ikombi za prevoz para
Optimist

#6739 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Optimist »

goran16v wrote:Koliko vidim ovo je Securitasov blindiran ikombi za prevoz para

I oni svakodnevno marsiraju Ferhadijom u svako doba dana.
goran16v

#6740 Re: "Majstori" parkiranja

Post by goran16v »

Optimist wrote:
goran16v wrote:Koliko vidim ovo je Securitasov blindiran ikombi za prevoz para

I oni svakodnevno marsiraju Ferhadijom u svako doba dana.
Jbga, drzava im dala odobrenje da mogu. Na potezu do Vjecne vatre su poslovnice i bankomati Raiffeiisen, Zirat, Vakufske, Posta, Sberbanka, mislim cak i Sparkasse (ili samo bankomat), dobro nisu parking napravili.
amko761

#6741 Re: "Majstori" parkiranja

Post by amko761 »

Pa tako i polome ploče. Zato ih i mijenjaju svako malo.
ins

#6742 Re: "Majstori" parkiranja

Post by ins »

Svugdje u Evropi zastitarske firme prolaze kroz pjesacke zone blindiranim vozilima, jer su tamo bankomati i banke...
Logovan

#6743 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Logovan »

ins wrote:Svugdje u Evropi zastitarske firme prolaze kroz pjesacke zone blindiranim vozilima, jer su tamo bankomati i banke...
Samo su kod njih postavljene kvalitetne ploče.

Ove naše pucaju kad biciklom prelaziš preko njih.
photomag

#6744 Re: "Majstori" parkiranja

Post by photomag »

nije parkiranje ali ipak:

svi koji su vozili po sarajevu znaju da je ulica ispred hotela BOSNIA ima vec nekoliko decenija, jednosmjerna od narodnog pozorista prema centralnoj banci i titovoj ulici.

nedjelja (znaci juce) oko 12:30, neka herojka (znam da je zensko jer sam je vidio, prosla pored mene nekih 50 cm udaljena, otvoren prozor), megane 2 boja sampanjca sa produzenim dupetom, nisam zapamtio registraciju niti dovoljno brzo izvukao mobitel da je fotkam, kada je vidjela da nema kola iz pravca pozorista prema titovoj, k'o sva sretna se uputila iz pravca centralne banke prema pozoristu, ukratko u suprotnom smjeru.

naisla dva auta u dozvoljenom smjeru (pozoriste-titova) te su morali stati i herojka, umjesto da vrati u rikverc, popela se na trotuar i prolazi pored istih auta ne zaustavljajuci se dok nije dosla do semafora kod pekare Festival i skrenula desno prema sudu.

mi svi ostali u soku. naravno, murije nigdje. lako se mogu skinuti snimci sa sigurnosnih kamera sa hotela BOSNIA ako ko zeli. a ako neko radi tamo i moze to uraditi, neka samo postavi screenshot kako bi pokazao svima vrhunac bezobrazluka.

znam da se ovo radi ispred strosmajerove prema bivsoj estradi iako je zabranjeno ali ovo je fakat bio vrhunac. i jos nije ni trubila jer je jedan momak ispred mene krenuo prelaziti ulicu i prosla ispred njega na nekih 10 cm. jos on govori "halo, ba sta radis" a ona nista....
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#6745 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Truba »

ma kad naume nešto...

ko ona u alti kad je pjehe u suprotnom smjeru na pokretnim stepenicama
ne bi ta odustala

mada viđao sam turiste u autima sa stranim registracijama da krenu prema vječnoj iz kulovića
ili da idu iz titove prema kulovića u pogrešnom smijeru
pa se vrate
Hemera

#6746 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Hemera »

trolejbusko stajaliste kod bosmala oboje uredno parkirani

Image
Cafe Camargue

#6747 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Cafe Camargue »

photomag wrote:nije parkiranje ali ipak:

svi koji su vozili po sarajevu znaju da je ulica ispred hotela BOSNIA ima vec nekoliko decenija, jednosmjerna od narodnog pozorista prema centralnoj banci i titovoj ulici.

nedjelja (znaci juce) oko 12:30, neka herojka (znam da je zensko jer sam je vidio, prosla pored mene nekih 50 cm udaljena, otvoren prozor), megane 2 boja sampanjca sa produzenim dupetom, nisam zapamtio registraciju niti dovoljno brzo izvukao mobitel da je fotkam, kada je vidjela da nema kola iz pravca pozorista prema titovoj, k'o sva sretna se uputila iz pravca centralne banke prema pozoristu, ukratko u suprotnom smjeru.

naisla dva auta u dozvoljenom smjeru (pozoriste-titova) te su morali stati i herojka, umjesto da vrati u rikverc, popela se na trotuar i prolazi pored istih auta ne zaustavljajuci se dok nije dosla do semafora kod pekare Festival i skrenula desno prema sudu.

mi svi ostali u soku. naravno, murije nigdje. lako se mogu skinuti snimci sa sigurnosnih kamera sa hotela BOSNIA ako ko zeli. a ako neko radi tamo i moze to uraditi, neka samo postavi screenshot kako bi pokazao svima vrhunac bezobrazluka.

znam da se ovo radi ispred strosmajerove prema bivsoj estradi iako je zabranjeno ali ovo je fakat bio vrhunac. i jos nije ni trubila jer je jedan momak ispred mene krenuo prelaziti ulicu i prosla ispred njega na nekih 10 cm. jos on govori "halo, ba sta radis" a ona nista....
dobro je da je skrenula prema sudu :-)
Coppertone

#6748 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Coppertone »

photomag wrote:mi svi ostali u soku. naravno, murije nigdje. lako se mogu skinuti snimci sa sigurnosnih kamera sa hotela BOSNIA ako ko zeli. a ako neko radi tamo i moze to uraditi, neka samo postavi screenshot kako bi pokazao svima vrhunac bezobrazluka.

Ako podnes prijavu, onda ce policija pokrenuti postupak. Jeste peglarativno ali takva je procedura. Narod je postao pun sebe. Nedavno jedan usao u Wils, zabranjeno kretanje jer je vikend. Zaustavim ga, kazem zabrana, kad lik: Ja, i? Ko biva sta mi ti imas reci, pusti me da vozim :-)

Jos davno, cini mi se u vrijeme Sabihe B postavljen je video nadzor sto se moze iskoristit za live pracenje desavanja po gradu. E sad ko prati video nadzor ne znam.
Better Man

#6749 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Better Man »

Juče situacija! Na dnu Kralja Tomislava na trotuaru parkiran policijski automobil i vidim dolazi lik u civilu sa djetetom i sjedaju u auto i odlaze. Dijete nosilo kesu u ruci (vjerovatno su bili u BBI i da je dijete kupilo ciple ili kakve patike).
duspi

#6750 Re: "Majstori" parkiranja

Post by duspi »

tri nova majstora od mene:

već je odavno poznato da ga sva 4 čine magično nevidljivim i da ostali mogu nesmetano prolaziti kroz njega
Image

radićeva, krkani iz pravde, nivee ili kako li već, se više uopšte ne trude..da ga je makar na trotoar nabio..
Image

valjda ispred que pase nije bilo mjesta, pa ga je morao ostaviti na sred raskrsnice / pješačkog
Image
Locked