Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
no_mani=no_fjučr

#6726 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by no_mani=no_fjučr »

Aspekt wrote:Sad mi je malo jasnije . Sjecam se kada je Faral bio na lomaci .Ako nisi sa nama onda si ( vele )Srbin . Nikada necu razumjeti kako je antifasisticka i partizanska Dalmacija kleknula pred naletom vlaja sa okolinih brda . Od Imotskog , Dicma , Solina trilja pa sve sve do zapadne hercegovine . To su danas ,,Splicani ,, i ,,Dlamatnici,, koji ne znaju plivat ali zanju hodati rivom sa kantom punom izmeta da bi ga covjeku na glavu istresli .Gdje je nasao taj materijal s obzirom da Split vec odavno ima kanalizaciju a ne septicke jame . Je li isao u Hercegovinu po ta qovna .
p.s. Tako covjeku nesto uraditi moze samo stoka . Boze sacuvaj !
Sto ti generaliiras, ovo je napravio jedan covjek, jedan pocinitelj, a ti odmah ...stvarno si jednostavnog mozga, da ne kažem primitivnog. Komunisticka retorika davnih vremena. Da te roditelji nisu boljemu naucili ?
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#6727 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Domaci izdajnik »

A zašto? Zato što je u pravu? Što nije zatucani nacional šovinista?
Aspekt

#6728 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

no_mani=no_fjučr wrote:
Aspekt wrote:Sad mi je malo jasnije . Sjecam se kada je Faral bio na lomaci .Ako nisi sa nama onda si ( vele )Srbin . Nikada necu razumjeti kako je antifasisticka i partizanska Dalmacija kleknula pred naletom vlaja sa okolinih brda . Od Imotskog , Dicma , Solina trilja pa sve sve do zapadne hercegovine . To su danas ,,Splicani ,, i ,,Dlamatnici,, koji ne znaju plivat ali zanju hodati rivom sa kantom punom izmeta da bi ga covjeku na glavu istresli .Gdje je nasao taj materijal s obzirom da Split vec odavno ima kanalizaciju a ne septicke jame . Je li isao u Hercegovinu po ta qovna .
p.s. Tako covjeku nesto uraditi moze samo stoka . Boze sacuvaj !
Sto ti generaliiras, ovo je napravio jedan covjek, jedan pocinitelj, a ti odmah ...stvarno si jednostavnog mozga, da ne kažem primitivnog.
Komunisticka retorika
davnih vremena. Da te roditelji nisu boljemu naucili ?
Nije jedan covjek palio na lomaci ,, Feral Tribune ,, nije jedan covjek glasao za Keruma , nije jedan covjek napravio cirkus od Lore , nije jedan covjek dao Slobodnu Dalmaciju , onom Kutli Miroslavu ...ma ima toga bolan hajde sta se ljutis na mene ja nemam s tim nista a komunista jesam i to sa ponosom , da ne bi bio fasista slucajno . Mene se roditelji ucili postenju i istini i paravdi i jednakosti . Svi su bili partzani a najbolji drugovi mojoj familiji u drugom svjetskom ratu su bili Dalmatinci , naravno partizani i komunisti !!!!!!!! Smrt fasizmu sloboda narodu .
PS Da ti nije bilo komunista nikad ne bi bilo hrvtaske . Ovi sto ljudima tresu govna na glavu su prodali Dalmaciju i otoke Musoliniju a isli praviti Hrvatsku u Sarajevu i Zemunu . Mogao bi ti u to ime komunistima i partzanima podignuti koji spomenik jer su oni donijeli Hrvatsku . Niko drugi . vjerruj meni .
no_mani=no_fjučr

#6729 Re: Desavanja u Hrvatskoj

@aspekt
Govorimo o govnima, feral, i sl. me ne interesira, al' da generaliziras i potenciras pricu proslih vremena, zato i jesi tu gdje si. Sto bi ja trebao reci za Sarajevo, Mevlidi, napad talibana se dogodio u Sarajevu, pa znam da nisu svi isti. Stvarno si jednostavan.
zg2

#6730 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg2 »

Aspekt je u pravu – i to ne 100, već 300% !

Potpuno točno je opisao današnji profil tzv. novokomponiranih “Splićana“ pridošlih iz Thompson krajeva (zajednički naziv znase kojeg profila najvećih Hrvatina)
U svakom gradu Hrvatske, nakupilo se ljudskog smeća ... ali Split je nažalost danas, “najdesniji“ grad Hrvatske.Image
ninog

#6731 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ninog »

zg2 wrote:Aspekt je u pravu – i to ne 100, već 300% !

Potpuno točno je opisao današnji profil tzv. novokomponiranih “Splićana“ pridošlih iz Thompson krajeva (zajednički naziv znase kojeg profila najvećih Hrvatina)
U svakom gradu Hrvatske, nakupilo se ljudskog smeća ... ali Split je nažalost danas, “najdesniji“ grad Hrvatske.Image
Zar i Ante Tomić nije vlaj "sišao s brda" u Split.
stiv33

#6732 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by stiv33 »

Šta se ovo dešava na HTV, u 14 sati NU2 gošća Brankica Stanković, u 21,45 gošća Lepa Brena. Da se razumemo ( :mrgreen: ) nemam ništa protiv njih, ali već pomislih da sam okrenuo krivi kanal. :-D
dalmatinka

#6733 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dalmatinka »

stiv33 wrote:Šta se ovo dešava na HTV, u 14 sati NU2 gošća Brankica Stanković, u 21,45 gošća Lepa Brena. Da se razumemo ( :mrgreen: ) nemam ništa protiv njih, ali već pomislih da sam okrenuo krivi kanal. :-D
Tko ti je kriv što gledaš televiziju :D Nije ti to ništa, jučer sam konačno nakon tri mjeseca ignoriranja nazvala Help Desk da mi pokrenu onu novu tehnologiju i frajer mi ponudi neku opciju za Max TV tri mjeseca besplatno Pink televizije. Ja ga pitam - Pink? Ni pod razno, da ste mi ponudili HBO još bih razumjela, ali Pink??!!! :shock:
Pismonosa

#6734 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Pismonosa »

dalmatinka wrote:
stiv33 wrote:Šta se ovo dešava na HTV, u 14 sati NU2 gošća Brankica Stanković, u 21,45 gošća Lepa Brena. Da se razumemo ( :mrgreen: ) nemam ništa protiv njih, ali već pomislih da sam okrenuo krivi kanal. :-D
Tko ti je kriv što gledaš televiziju :D Nije ti to ništa, jučer sam konačno nakon tri mjeseca ignoriranja nazvala Help Desk da mi pokrenu onu novu tehnologiju i frajer mi ponudi neku opciju za Max TV tri mjeseca besplatno Pink televizije. Ja ga pitam - Pink? Ni pod razno, da ste mi ponudili HBO još bih razumjela, ali Pink??!!! :shock:

Prestani da se opireš, prepusti se emocijama i uživaj :D

Image
Pismonosa

#6735 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Pismonosa »

Vratio se Walter... na jednu večer u Spaladium!
Image
Prije mjesec dana je Dubioza Kolektiv na lokalnom radiju pjevala "Kad Dubioza svira u Spaladium Areni..." najavljujući kako će izgledati njihov koncert s Brkovima i S.A.R.S.-om, ali ništa nas nije moglo pripremiti za šou koji je uzdrmao temelje Spaladiuma.

Maratonski koncert su u 20:20 sati započeli Brkovi pred polupunom dvoranom, no oni koji su bili prisutni su napravili atmosferu kao da je bilo još toliko ljudi. Napominjući kako su oni turbo-punk-folk bend, objasnili su kako sviraju narodnjake i ne kriju se kao "oni koji sviraju rock, a u biti su šupci i pederčine" kao najavu "Znanca". U "Nisam ja za tebe" su nas uveli riječima kako je zadnji put Arena bila otvorena za Severinin koncert i zbog toga sve još uvijek miriše na nju, a "Daj meni Shakespeare, neka je Quasimodo, Kocka i O'Hara" su bili uvod za "Nisi me bila vrijedna".

U jednom uvodu su čak uspjeli spojiti Ivu Josipovića (ili kako ga oni zovu - lignju) i prednosti višeženstva, dok su kasnije napravili "light show kao da je HDZ u Ciboni dok je bio Sanader." "Neka mi ne svane" Danijele Martinović je poslužila kao uvod za "Kurvo prokleta" što je u dvorani stvorilo delirij, uključujući sedmogodišnjake koje su roditelji poticali pjevati eksplicitne stihove. Ivu Sivu iz "Dječaka" su na pozornicu dozvali riječima "najbolji reper na Spinutu, dođi ako nisi pijan, ako si pijan, pogotovo dođi". Za kraj su uputili pozdrav Doris Dragović, zaokružujući 40-minutni koncert.

Prema tezi Brkova, svi potajno slušaju cajke, a po odobravanju publike koja je šovinističko-rasisitičke tekstove na turbo-folk melodije pjevala iz svega glasa, mogli bi se čak složiti da je točna.

POGLEDAJ FOTOGALERIJU

Pauze između bendova nisu bile dovoljno duge za one koji su htjeli doći do pive ili vode. Jasna je opasnost od plastičnih boca budući da se među 10 000 ljudi uvijek nađe 10 "pametnjakovića" koji će ih bacati na pozornicu ili gađati ostatak publike, ali to ionako rade i sa plastičnim čašama, a redovi su nemoguće dugi. Istražujući zastoj na šankovima, vidjeli smo da se čeka u nedogled zbog predugog točenja pive, a kako većina odabire baš to piće, oni koji se žele osvježiti nečim drugim također zapnu čekajući. Kada napokon dođu do šanka, čaša (ne boca) vode stoji 10 kuna. Organizatori će možda reći da je to standard na koncertima, no publici koja nije na to navikla, nije ugodno izdvojiti novac za takvu uslugu.

Kada su u 21:10 s "Mir i ljubav" na pozornicu stupili S.A.R.S., dvorana je bila gotovo puna, a iz tisuća grla se pjevala svaka riječ. Prije "Ratujemo ti i ja" su napomenuli kako su "došli napraviti 45-minutnu žurku". Vokal Brkova im se pridružio na "Ti ti ti" posvećujući pjesmu Katarini Marin, Mariji Magdaleni i Doris Dragović, a na kraju je za nagradu od S.A.R.S.-a dobio kutiju napolitanki.

Nisu zaboravili spomenuti kako je njihov novi album "Ikone pop kulture" dostupan za besplatan download, zahvaljujući se publici za podršku kada je prije 5 godina izašao njihov prvi album potpomognut dobrim prolazom "Buđavog lebca". Deset odsviranih pjesama nije bilo dovoljno publici koja ih je skandiranjem dozivala nazad, ali je sve trebalo pripremiti za glavnu atrakciju večeri.

U 22:25 su krenule upute za slušanje koncerta Dubioze Kolektiv pokrenuvši lavinu oduševljenja u dupkom punoj Spaladium Areni.

"Pušenje marihuane tokom večerašnjeg koncerta je strogo preporučeno" i "jedinstvena, neponovljiva i još uvijek neotkrivena Dubioza Kolektiv" su rezultirali skandiranjem iz publike i otvaranjem jednog od najboljih nastupa koje je Split vidio. Tijekom dvosatnog koncerta, DK su neumorno trčali i skakali po pozornici, izvlačeći istu količinu energije tisuća posjetitelja.

Uspjeli su za to vrijeme izvesti 21 pjesmu, savršeno stapajući hitove na bosanskom i engleskom, a uz put su nas podučili o tome po čemu je BiH poznata, tko je "Valter" (pohvaljujući splitsku ekipu koja uklanja fašističke simbole po gradu), i dovodeći dvoranu do usijanja kada se iz svih grla orilo "Vlast i policija, mito i korupcija".

Nakon medley-a "99%", "Brijuna", "Celebrate the riot" i "Vidi vidi vidi" bend se pozdravio s publikom i krenule su upute za negodovanje koje se od zvižduka nisu čule. Ipak su se nakon minuta vratili i izveli još 7 hitova započinjući riječima "vi ste sjeban narod, valjda zbog mora" kao uvod u "Krivo je more" dok je publika uključila svjetla na mobitelu i njihala ih stvarajući privid valova.

Najužareniji trenutak koncerta je započeo riječima "Jel' moguće da nisam osjetio dim marihuane? 'Oćemo ga smotat skupa?" na što je publika poludjela uz prve taktove "Blam blam". "Kokuza" su izveli uz pomoć dječaka iz D'nF-a koji su svojim breakdance-om izmamili gromoglasno odobravanje tisuća prisutnih. Koncert su zaokružili "Balkan funkom" i predstavljanjem "huligana iz Dubioze Kolektiv".

U ponoć ipo su se oprostili s publikom, a nama je ostao osjećaj da bi smo ih vječno mogli slušati uz savršeno ozvučenje i dokaz da Spaladium Arenu ne pune samo Sevka, Rozga, Gibo i klape.
no_mani=no_fjučr

#6736 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Hrvatska opet ima jednu od najljepsih oprema za Brazil, polo je Himalaja!

Image

...i plavi je mrak, odlican!

Image

Crveni standardno lijep!

Image
zg2

#6737 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg2 »

a tebi ak se ne sviđa, možemo promjeniti ..
Image
Bodkin

#6738 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

sherbett wrote:čekaj, onaj prvi je crno-sivi? :shock:
baš mi se 'đa! :thumbup:
prvi je bomba!! druga dva prosjek
stiv33

#6739 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by stiv33 »

Meni su najbolje zadnje dvije!
:thumbup:
no_mani=no_fjučr

#6740 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Image

A nekima je jučerašnja utakmica poslužila za obračun s HNS-om te ministrom Željkom Jovanovićem.

"Četnici hrvatskog nogometa, stiže vas Oluja navijačkog pokreta", jedan je od transparenata koji se pojavio na tribinama, a nešto poslije spaljena je i srpska zastava uz poruku: "Hoćeš li sada vidjeti?".

Jasno, poruka je bila upućena ministru Jovanoviću, koji je tvrdio da paljenje hrvatske zastave na Marakani nije vidio.
Bodkin

#6741 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

sherbett wrote:
Bodkin wrote:
sherbett wrote:čekaj, onaj prvi je crno-sivi? :shock:
baš mi se 'đa! :thumbup:
prvi je bomba!! druga dva prosjek
Da li je moguce da se ti i ja slozimo od prve :shock: :D
:D :kiss:
no_mani=no_fjučr wrote:Image

A nekima je jučerašnja utakmica poslužila za obračun s HNS-om te ministrom Željkom Jovanovićem.

"Četnici hrvatskog nogometa, stiže vas Oluja navijačkog pokreta", jedan je od transparenata koji se pojavio na tribinama, a nešto poslije spaljena je i srpska zastava uz poruku: "Hoćeš li sada vidjeti?".

Jasno, poruka je bila upućena ministru Jovanoviću, koji je tvrdio da paljenje hrvatske zastave na Marakani nije vidio.
dobro je vidjeti da u hrvatskoj vladaju evropske vrijednosti :evil:
animals

#6742 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by animals »

Ove budale sto pale zastave nisu nista bolje od svoje subrace iz Srbije..isti sastav mozga..
Bodkin

#6743 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

Ma grupa navijaca zapali zastavu i skandiraju nedolicno. Ni prvi ni zadnji put. Pa postoje da to rade :D

Sent from my Lumia
stiv33

#6744 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by stiv33 »

Oglasio se i Niko Kovač koji je osudio ovaj vandalizam.
Ipak sve je to demokratija, dobro je dok se pale samo zastave.
8-)
Bodkin

#6745 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

sherbett wrote:Al ovo je poruka ministru Jovanoviću, koji u BG-u nije na tribinama vidio paljenje hrvatske zastave...on je .. ma nema lijepih riječi za takvog kretena, al ne podržavam vandalizam i divljanje koja vrijeđaju ičije nacionalne osjećaje
znam ja da je to unutar saveza neka zajebancija. ali kazem, navijaci postoje da pale zastave, razvaljuju stolice i (na balkanu) vrijedjaju nacionalne osjecaju drugih :D
Bodkin

#6746 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

sherbett wrote:
Bodkin wrote:
sherbett wrote:Al ovo je poruka ministru Jovanoviću, koji u BG-u nije na tribinama vidio paljenje hrvatske zastave...on je .. ma nema lijepih riječi za takvog kretena, al ne podržavam vandalizam i divljanje koja vrijeđaju ičije nacionalne osjećaje
znam ja da je to unutar saveza neka zajebancija. ali kazem, navijaci postoje da pale zastave, razvaljuju stolice i (na balkanu) vrijedjaju nacionalne osjecaju drugih :D
jel to onda ja nisam navijač? :cry: :D
ako nisi otkinula barem 3 stolice i zapalila jednu zastavu onda mi je zao. nisi pravi navijac 8-)
stiv33

#6747 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by stiv33 »

Pismonosa wrote:

Prestani da se opireš, prepusti se emocijama i uživaj :D

Image
Nemerem. :D
Mladen Pavković, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. svojim je otvorenim pismom, u kojem negoduje zbog koncerta Lepe Brene u Krnjaku, uzdrmao srpske medije, a naročito Kurir koji velikim naslovom svojim čitateljima kaže: "Ustaše protiv legende: Breno, četnikušo, marš kući".
Prozvani "ustaša" Pavković u svom je pismu koje su rijetki hrvatski mediji i objavili rekao ono što manje-više misli većina Hrvata:
"Gostujući u nedjeljnoj tv-emisiji HTV-a "Damin gambit" Elizabete Gojan bivša folk zvijezda Lepa Brena iliti Fahreta Jahić uz ostalo je izjavila da je – Jugoslavenka. Na tu njezinu sramnu izjavu voditeljica nije reagirala, već je bila sva "očarana" što je uspjela dovesti u goste pjevačicu koja je u BiH, u vrijeme rata, podržavala srpske četnike, oblačila se u njihovu odoru i zabavljala ih dok su oni "plesali krvavi pir". Kakvu je uostalom ona, putem HTV-ove emisije, poslala poruku mladima u Hrvatskoj? Da i dalje budu Jugoslaveni?! Tom svojom izjavom uvrijedila je i ponizila stradalnike hrvatskog Domovinskoga rata i sve hrvatske branitelje, koji su ginuli rušeći Jugoslaviju. Ne tražimo da se njezin koncert zabrani, ali neka prođe barem slično kako je prošao nedavni nastup Doris Dragović u Beogradu, kad je ova "diva" za hrpu eura gotovo pjevala "sama sebi". Karlovac i njezina okolica prošli su pakao u vrijeme hrvatskog Domovinskoga rata", prenosimo ključne rečenice Pavkovićevog pisma koje je, po svemu sudeći, jako uznemirilo srpske novinare. Neočekivani poziv novinara Kurira ipak nije iznenadio Mladena Pavkovića koji uopće nije valjano citiran, nego je na ovom srpskom portalu objavljen tekst skandaloznog predznaka gdje se branitelje koji ne odobrava Brenin koncert naziva ustašama. Novinar na kraju članka zaključuje:
"Uprkos ovakvom 'govoru mržnje', Brena je svoj koncert zbog ogromnog interesa premjestila iz dvorane Mladost na stadion Krnjak, a delegacija Grada Karlovca samo zbog nje prisustvovala je njenom nedavnom spektaklu u novosadskom Spensu i donijela joj poklone".
:zjev: :zzzz:
Bodkin

#6748 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

stiv33 wrote:
Mladen Pavković, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. svojim je otvorenim pismom, u kojem negoduje zbog koncerta Lepe Brene u Krnjaku, uzdrmao srpske medije, a naročito Kurir koji velikim naslovom svojim čitateljima kaže: "Ustaše protiv legende: Breno, četnikušo, marš kući".
Prozvani "ustaša" Pavković u svom je pismu koje su rijetki hrvatski mediji i objavili rekao ono što manje-više misli većina Hrvata:
"Gostujući u nedjeljnoj tv-emisiji HTV-a "Damin gambit" Elizabete Gojan bivša folk zvijezda Lepa Brena iliti Fahreta Jahić uz ostalo je izjavila da je – Jugoslavenka. Na tu njezinu sramnu izjavu voditeljica nije reagirala, već je bila sva "očarana" što je uspjela dovesti u goste pjevačicu koja je u BiH, u vrijeme rata, podržavala srpske četnike, oblačila se u njihovu odoru i zabavljala ih dok su oni "plesali krvavi pir". Kakvu je uostalom ona, putem HTV-ove emisije, poslala poruku mladima u Hrvatskoj? Da i dalje budu Jugoslaveni?! Tom svojom izjavom uvrijedila je i ponizila stradalnike hrvatskog Domovinskoga rata i sve hrvatske branitelje, koji su ginuli rušeći Jugoslaviju. Ne tražimo da se njezin koncert zabrani, ali neka prođe barem slično kako je prošao nedavni nastup Doris Dragović u Beogradu, kad je ova "diva" za hrpu eura gotovo pjevala "sama sebi". Karlovac i njezina okolica prošli su pakao u vrijeme hrvatskog Domovinskoga rata", prenosimo ključne rečenice Pavkovićevog pisma koje je, po svemu sudeći, jako uznemirilo srpske novinare. Neočekivani poziv novinara Kurira ipak nije iznenadio Mladena Pavkovića koji uopće nije valjano citiran, nego je na ovom srpskom portalu objavljen tekst skandaloznog predznaka gdje se branitelje koji ne odobrava Brenin koncert naziva ustašama. Novinar na kraju članka zaključuje:
"Uprkos ovakvom 'govoru mržnje', Brena je svoj koncert zbog ogromnog interesa premjestila iz dvorane Mladost na stadion Krnjak, a delegacija Grada Karlovca samo zbog nje prisustvovala je njenom nedavnom spektaklu u novosadskom Spensu i donijela joj poklone".
:zjev: :zzzz:[/quote]

pa cekaj, jel izjavio ovo ili nije. nista nisam upratio :D
Bodkin

#6749 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

sherbett wrote:Dobro šta nisi ti u Urnebesu? :roll: :mrgreen:
nisam u zagrebu :D imas kakvih slika za pokazati? :evil:
eurofun12345

#6750 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by eurofun12345 »

hebala vas četnikuša brena.......tko je voli neka je sluša, ali o toga ne treba praviti paradu............... :evil:
Post Reply