Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kolega wrote:uuu, dragi oldskul, pa ovo je menš'ćini šljivopita, glavom i mermeladom
Pih, evo, prvo slano:
hej, sad nakon svih sakupljenih iskustava odgovorno tvrdim da je čupavac pravo slatko, može ga jesti onaj koji želi skinuti koju kilu i onaj koji želi nabaciti, ... blagotvorno djeluje na sve uzraste
kolega wrote:uuu, dragi oldskul, pa ovo je menš'ćini šljivopita, glavom i mermeladom
Pih, evo, prvo slano:
hej, sad nakon svih sakupljenih iskustava odgovorno tvrdim da je čupavac pravo slatko, može ga jesti onaj koji želi skinuti koju kilu i onaj koji želi nabaciti, ... blagotvorno djeluje na sve uzraste
Naravno, oni koji čaj piju, ne trebaju se za kilažu brinuti.
Ko' da samo sapat cujem...
Ama insanu...sav mi alem odjekuje...
Ya Rabbi...kamen svaki hal kazuje..
Ezani grme, a seher suti...i mudruje...
Seher Sarajevo, nijemo li je, a iz njeg svaka muka ko da vrije...
Nije toprak moj ono o cem' snijem...
nije kader...ono sto ja iscem da je...
vec sto davno, zapisano mi je...
kako ste jutros.. danas je 17 dan ramazana i kako koji dan prolazi ja sve više tužnija.. Nesto mi zao. ;(((((
we selam
nisi jedina koja je tuzna
tako mi brzo dani lete da je to za nepovjrovati ali sam onda skontala sve sto je lijepo da kratko traje pa tako i ovaj Ramazan
djeco, ... nemojte biti tužni, Ramazan po Allahovoj odredbi dolazi i odlazi svake godine ali na nama je da život uredimo tako kao da je cijele godine tu ... znao sam takvih insana i nisu bili tužni, Allahovi robovi ...
Ti nas pokusavas razgovoriti.. Sve je to tako koa sto si rekao.. evo da kazem boljim jezikom, "lijepi Ramazan" iftari, sehuri, ibadeti, teravije.. ljepota.
alejkumusselam wewa-hanma, ja bih reko da valja i tebe da razgovaram (sa LK sam izgleda malo i uspio) i da kažem da nije toliko strašno i ako nisi se baš naspavala, nema još puno do iftara, očekujem razdraganu elizabetu da kaže koliko je još ostalo do iftara
kako tebe slušaju taj anđelak i đavolčić na tvom avataru, koji prevlada
kolega wrote:alejkumusselam wewa-hanma, ja bih reko da valja i tebe da razgovaram (sa LK sam izgleda malo i uspio) i da kažem da nije toliko strašno i ako nisi se baš naspavala, nema još puno do iftara, očekujem razdraganu elizabetu da kaže koliko je još ostalo do iftara
ja se ne smijem zaliti, posto me nije bilo na sijelu, pa nemam izgovora za pospanost - a ide i vikend pa cemo nadoknaditi sve ovo dana zijevanja
nego, sanjas li ti cupavce i dok spavas, ili samo ovako budan?