VenomousV wrote:ja u strosu ne sjedam ni mrtva... ja cu ispred katedrale pa cu vam dojavljivat' kad nailazi neka interesantna
ženim te
Moderator: anex
VenomousV wrote:ja u strosu ne sjedam ni mrtva... ja cu ispred katedrale pa cu vam dojavljivat' kad nailazi neka interesantna
Ilidža bi bila još bolji izbor, čini mi se , i to tačno na autobuskoj/tramvajskojBloo wrote:VenomousV wrote:ja u strosu ne sjedam ni mrtva... ja cu ispred katedrale pa cu vam dojavljivat' kad nailazi neka interesantna![]()
ženim te
eluna wrote:Ilidža bi bila još bolji izbor, čini mi se , i to tačno na autobuskoj/tramvajskojBloo wrote:VenomousV wrote:ja u strosu ne sjedam ni mrtva... ja cu ispred katedrale pa cu vam dojavljivat' kad nailazi neka interesantna![]()
ženim te![]()
Ma.Le.Na wrote:sad ismijavate raju iz prigradskih naselja..
not so cool dame![]()
obrati pažnju na ono "čini mi se" ... ............ a vjeruj mi, i "čaršijanerke" su podjednako zanimljive ....Ma.Le.Na wrote:sad ismijavate raju iz prigradskih naselja..
not so cool dame![]()
kad smo kod toga - danas moje uobičajenoPartizzanka wrote:ej rastjerat ce nas lady ... tema je sminkanje!
bukvalno, ili ti "literary" ............ NI MRVA ŠMINKEzamzija wrote:ni korektor ?
eluna wrote:bukvalno, ili ti "literary" ............ NI MRVA ŠMINKEzamzija wrote:ni korektor ?
Bloo wrote:VenomousV wrote:ja u strosu ne sjedam ni mrtva... ja cu ispred katedrale pa cu vam dojavljivat' kad nailazi neka interesantna![]()
ženim te
Kao da pričaš o menieluna wrote:kod mene je opet šminkanje rijetkost
a i kad ima "šminkanje", samo sjene i malo sjaja za usne ili ruža, a obično u stavri samo labelo
Nero,Nero.......nera18 wrote:bez_ideje imal neko njeg broj tel plzzzzz hitno je
ema_ wrote:Ja mislim da drugi ne primjete i ne dožive tako dramatično naš razmrljan kreon i slično, tj. nadam se![]()
![]()
Nisam nova, because_of_you je