sumirprimus wrote: ↑20/03/2024 21:31
Ne razumiejm malo radioaktivno, neka lokalna fora? Fino citaj sta pisem, ne moras druze istrest svoje frustracije na moje pistove, uvijek imas mogucnost zaobilaska
Forum je i moje pravo sta cu pisati, i upravo sam odlucio ne odgovarati na tvvoja pitanja jer vidim da ne zelis razumjeti procitano, i da ti je nedto drugo cilj, ali ne sa mnom. Zbogom
pa ti ne znas ni najpoznatije od Nadrealista, a velis iz Tuzle si... ja u godinama studiranja u Tuzli nisam upoznao nekog koji ne zna za to. jos me ne smijes ni citirati (pa da dobijem notifikaciju), ali eto... drugi ti objasnise svakako. e moj sumire... naravno da je tvoje pravo na forumu da pises sta hoces. ali onda moras razumjeti i da drugi imaju isto takvo pravo. kao sto ti pitas druge ljude po temama i ocekujes odgovor tako se i ocekuje sa druge strane, jer se to naziva komunikacija i to je osnova foruma, jel tako?
e sada, vjerujem da i ti postavljas pitanja na koja ocekujes odgovore, ali... i samo ovo sto ne zelis da odgovoris na pitanje je odgovor. dovoljno si dugo na forumu da bi to trebao znati. isto kao sto bi trebao znati da se tema od teme razlikuje i da nije tako lako imputirati nekom nesto na ovoj, kao sto si ti pokusao meni (sa onim da sam nesto pretpostavio), kao na Izraelu ili Ukrajini... ili mozda jos ucis, ali ovdje ces svakako to nauciti (ako vec nisi za 14 godina forumanja)... sto je malo sporo, ali covjek se uci dok je ziv. pajel!
na kraju... svaki tvoj upis izgleda kao prdez. cekas ko se javi da mu je zasmrdilo, ali jedva cekas i da se raspline samo da bi pustio drugi. kao sto vidis, to ne radi svaki put, a razlika je samo o temi o kojoj se prica...
nego, da te pitam nesto cega se jos nikada do sada nisam sjetio... kolika ti je udaljenost posla od mjesta prebivalista?
P.S. i... nisi ti ovdje bijesan na mene, nego na sebe... samo ti treba vremena da skontas. pogledaj se u ogledalo prijatelju...
P.P.S. a moj cilj? nema ga. vodim se onom 'starom kineskom' da najdalje dodju ljudi koji nemaju cilja. jer, oni koji ga imaju stanu kada da dostignu. dok bi tibetanci rekli da je put zapravo cilj... ali koga bi ti mogao pitati o tome, a da ti odgovori? licemjeru.