Morao je znati, zaustavi veceras nekog taksistu na ulici i reci mu vozi za Rudo??karanana wrote:Sumnjam da je taksista ista znao. Kad se ime pojavilo? Taksista vjerovatno nije znao ni za incident a kamoli za ime ubice.
Izbacit ce te iz auta
Morao je znati, zaustavi veceras nekog taksistu na ulici i reci mu vozi za Rudo??karanana wrote:Sumnjam da je taksista ista znao. Kad se ime pojavilo? Taksista vjerovatno nije znao ni za incident a kamoli za ime ubice.
Koliko puta ti je granicar samo mahnuo da prodjes?JanuaryJones wrote: A kamere na GP? To ništa?
Kako...mogu li dva čovjeka na prelazu kontrolisati okolni teren...mislim, i ne znam kako ide ta kontrola van puteva, zato pitam.JanuaryJones wrote:Jest ali ako to nikad nije radio i nema ko da mu pomogne u kratkom roku, ovo je lakše. A i za ilegalni prelazak preko šljivika i livada bi neko odgovarao._BataZiv_0809 wrote:Da, ali u Srbiju mozes preci preko sljivika i livada na milion mjesta.JanuaryJones wrote: Lakše je provući administrativnu grešku, disciplinska vamo-tamo, opomena, suspenzija mjesec, malo od plate nego ilegalan prelazak - tad bi odgovarala čitava smjena i bilo bi otkaza. Vako jedno žrtveno janje, poj'o vuk magarca.
Da sam granicni policajac meni bi to bio alibi
Taksistu je našao U Rudom, jer čovjek tamo i živi i taksira. Ne zna se kako je došao DO Rudog, ali vjervatno ga dovezao jaran ili član porodice.mario001 wrote:Morao je znati, zaustavi veceras nekog taksistu na ulici i reci mu vozi za Rudo??karanana wrote:Sumnjam da je taksista ista znao. Kad se ime pojavilo? Taksista vjerovatno nije znao ni za incident a kamoli za ime ubice.
Izbacit ce te iz auta
Ne kontrolišu oni nego ljudi zaduženi za kontrolu mogućih ilegalnih prekograničnih ruta. Sad jel policija, spec policija, graničari - ne znam. A ovaj se nije mogao tako brzo organizovati.julisiz es grant wrote: Kako...mogu li dva čovjeka na prelazu kontrolisati okolni teren...mislim, i ne znam kako ide ta kontrola van puteva, zato pitam.
Hoce, na njega Konakovic dugo ima pikO'zone wrote:Čosić noćas mora pasti....
http://www.klix.ba/vijesti/bih/zasjeda- ... /161012118
Ko da gledam sve će se slomiti preko njegovih leđa a ostali će da izvuku svoje guzove u stranu..
PA realno, kao lice zadužeo za operativu i jeste najodgovorniji.O'zone wrote:Čosić noćas mora pasti....
Ko da gledam sve će se slomiti preko njegovih leđa a ostali će da izvuku svoje guzove u stranu..
I pricam o voznji Sarajevo-Rudo i maloj vjerovatnoci da je isao taksijem, slazem sejulisiz es grant wrote:Taksistu je našao U Rudom, jer čovjek tamo i živi i taksira. Ne zna se kako je došao DO Rudog, ali vjervatno ga dovezao jaran ili član porodice.mario001 wrote:Morao je znati, zaustavi veceras nekog taksistu na ulici i reci mu vozi za Rudo??karanana wrote:Sumnjam da je taksista ista znao. Kad se ime pojavilo? Taksista vjerovatno nije znao ni za incident a kamoli za ime ubice.
Izbacit ce te iz auta
Cuj to? Ja sve nesto kontam da je komesar mnogo jaci od istaknutih politickih figura, a ne jednog Konakovica.mario001 wrote:Hoce, na njega Konakovic dugo ima pikO'zone wrote:Čosić noćas mora pasti....
Traje taj sukob dugo, ovo ce samo biti iskoristeno_BataZiv_0809 wrote:Cuj to? Ja sve nesto kontam da je komesar mnogo jaci od istaknutih politickih figura, a ne jednog Konakovica.mario001 wrote:Hoce, na njega Konakovic dugo ima pikO'zone wrote:Čosić noćas mora pasti....
ned424 wrote:
Ovo nadjo na face, e koliko je istina ali mislim da jest!
golfiista wrote:Sta ces bolan paliti? Palili su cetnici cetiri godine, pa malo ti, jel? Ti bi da zapalis grad? Svake dvije godine imas priliku da promijenis nesposobne polticare, ministre, direktore, a ti bi da palis? Svaki put dvije trecine takvih ostanu kuci a ona jedna trecina izabere nakaze da nas vode. Na tih dvije trecine treba uticati, a ne paliti i rusiti. E svasta na ovom Svijetu.Jimmy McNulty wrote:Dosad je mogo odplivat u El Salvador.
Ma nema šta pričat ba, idući put ako se desi "7.februar" zapalit čitavu državu, nek sve izgori. btw danas sam saznao da mojoj mami majka od ove umrle Bugojanke dođe neki daljni rod. zvala mama gore u Bugojno, kaže da su neutješni. Fuj, ja nam države i qrca.
Vozijo, vidiš da je il dijete il "ne pismen".Tarzo wrote:ned424 wrote:
A jes' pouzdan, ni prezime mu nije potrefio.
supercali wrote:Isto kao sto ima veze znas li ti kojeg sandzakliju ili ne znasjao_situacije wrote:
kakve to veze sa mojom pričom, koga ti znaš ili ne znaš
ne planiram se raspravljati s tobom koga ti znaš, gdje i kako ko ide
Cini mi se da nije dozvoljeno objavljivati imena i slike malodobne djece ovako na netu.ned424 wrote:
Evo ja zaokruzujem druge od kad znam za sebe pa me jebu 20 godina isti uz malu promjenu vlasti al jebu svihrasno38 wrote:golfiista wrote:Sta ces bolan paliti? Palili su cetnici cetiri godine, pa malo ti, jel? Ti bi da zapalis grad? Svake dvije godine imas priliku da promijenis nesposobne polticare, ministre, direktore, a ti bi da palis? Svaki put dvije trecine takvih ostanu kuci a ona jedna trecina izabere nakaze da nas vode. Na tih dvije trecine treba uticati, a ne paliti i rusiti. E svasta na ovom Svijetu.Jimmy McNulty wrote:Dosad je mogo odplivat u El Salvador.
Ma nema šta pričat ba, idući put ako se desi "7.februar" zapalit čitavu državu, nek sve izgori. btw danas sam saznao da mojoj mami majka od ove umrle Bugojanke dođe neki daljni rod. zvala mama gore u Bugojno, kaže da su neutješni. Fuj, ja nam države i qrca.![]()
![]()
ne jebu u veliki i mali mozak zgrade i ne ubijaju nas na ulicama zgrade nego (ne)ljudi i kad skrsis ove sa (ne) onda opet u te zgrade treba da dodju ovi iz nastavka. Dobijes na svakim izborima olovku, spiskove i od vise komada zla zaokruzis ono sto je najmanje za pocetak a ne ono "samo neka su nasi". Tako se to rusi i radi.
Šukurac, treba palit, s naglaskom na privatnu imovinu političara, a njih bacat s avaza, kastrirat SDA glasače da se slučajno ne bi razmnožavali. Od četalja makar znaš odakle opasnost prijeti.golfiista wrote:Sta ces bolan paliti? Palili su cetnici cetiri godine, pa malo ti, jel? Ti bi da zapalis grad? Svake dvije godine imas priliku da promijenis nesposobne polticare, ministre, direktore, a ti bi da palis? Svaki put dvije trecine takvih ostanu kuci a ona jedna trecina izabere nakaze da nas vode. Na tih dvije trecine treba uticati, a ne paliti i rusiti. E svasta na ovom Svijetu.Jimmy McNulty wrote:Dosad je mogo odplivat u El Salvador.
Ma nema šta pričat ba, idući put ako se desi "7.februar" zapalit čitavu državu, nek sve izgori. btw danas sam saznao da mojoj mami majka od ove umrle Bugojanke dođe neki daljni rod. zvala mama gore u Bugojno, kaže da su neutješni. Fuj, ja nam države i qrca.
Ovo je pravi problem, a ne Dinin "pik".mario001 wrote:Hoce, na njega Konakovic dugo ima pikO'zone wrote:Čosić noćas mora pasti....
Ovom prilikom je posebno naglasio da je jako loša komunikacija između naših ustanova i institucija koje bi trebale garantovati sigurnost građana te je uputio apel Tužilaštvu, MUP-u Kantona Sarajevo, federalnom MUP-u, SIPI , OSI da mnogo ozbiljnije shvate svoje profesije, da svoje lične nesporazume stave daleko od ovih naših dešavanja, te da mnogo ozbiljnije i uže sarađuju.
“Mislim da tu ima jako puno propusta, očekujemo da se ta situacija drastično popravi jer je njihovo funkcionisanje preduslov za sigurnost u Kantonu Sarajevo i šire”, poručio je premijer Konaković na kraju obraćanja nakon prvog dijela vanredne sjednice Vlade KS.
ako je crveno, nije zid da se mora statisalik79 wrote:Ovo sto insomnia veli, potvrdio i komandir saobracajne policije KS na TV-u (prije, otprilike, dvije godine), u udarnom terminu vijesti, a vezano za ucestale udese kod RTV doma, gdje nesavjesni vozaci koce vec na prvo trepcuce zeleno. U svom apelu je porucio vozacima da kamera uopce ne reaguje na prolazak kroz crveno svjetlo u momentu paljenja istog. Toliko o tome.holowey wrote:nadam se da nisi ozbiljaninsomnia78 wrote: Nije isto proci na tek palece crveno i proci hladno kroz debelo crveno