Pa tako reci odmah. Prije nego sto pokrenes licemjerne zalopojke oko nacina na koji ja pisem. Tvoj stav je sasvim legitiman, istina neodbranjiv u diskusiji, ali legitiman.Em2r wrote:Da se spustim na tvoj nivo...Opetja033 wrote:Uopce ne sumnjam da ce dva dezurna licemjera, @Em1r i @Zvizdan, uskoro doci da se zgrazavaju nad ovim komentarom. Da ce izraziti svoje gadjenje, zabrinutost zbog kiptece mrznje te eventualno na brzinu sastaviti i neku psiholosku dijagnozu.Maystor wrote:Temeljita dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija.![]()
Mozda su to vec uradili?..... Nisu?
Kao sto sam i juce rekao: dva najveca jebena licemjera na forumu, lazni moralisti. Karakterno dno.
Poenta dokazana po ko zna koji put. Hvala @Maystor.
Ko smije po pare da ce se i jedan i drugi ponovo nakaciti na moj identican komentar iduci put? A treba zapamtiti kako su sada (kao i SVAKI put do sada, bez izuzetka) licemjerno, hinjski, futavo sutili.
Maleni licemjeri... Sitne duse.
Koliko mi se jebe za tebe toliko mi se jebe i za deratizirane teroriste nusrice isilovce jer za mene jesu glodari! Imam svako pravo na svijetu da tako mislim jer cijeli svijet tako misli. Na drugu stranu asadovce irance hezbolah pacovima smatra tvoja klika kojih je puno manje na svijetu.
Licemjerstvo prema civilnim zrtvama mi prisiti ne mozes jer sam sam hiljadu puta osudio masakre i rekao da bas zbog toga assad ne smije ostati na vlasti jer je okrenuo cijevi na svoj narod.
Na djecu sam posebno osjetljiv jer sam i sam babo i znam sta je ljubav prema djetetu i zato sam milion puta molio da se sjase sa tih jadnih zrtava, da se njihovim ovodunjaluckim patnjama ne sabiraju nikakvi poeni, a posebno ne da se u svrhe LAGANJA koriste slike povrijedjene ili mrtve djece i civila.
Nadigli ste se sinoc jer u 10 minuta je plasirana laz dva puta, nevine civilne zrtve su ponovo silovane zarad skupljanja propagandnih poena.
Dalje
Ne spavam na forumu da sve pratim osudjujem itd.
Jos dalje mi je trenutno mrsko pisati haj cao
Medjutim postajes patetican i licemjeran kada pocinjes pricati o mrznji jer su u pitanju komentari koji pogadjaju stranu koju ti podrzavas. U tom slucaju se radi o licemjerstvu i duplim arsinima. Uostalom vecina svijeta smatra Hizb teroristickom organizacijom, ali helem nejse.
Nisam rekao da nisi osudjivao stradanja civila. Jer jesi. Rekao sam da nisi osudjivao mnogo gore komentare nego sto je moj a koji su ismijavali civilne zrtve. Recimo neki dan kada su masakr pocinjen pred pekarom, kada je poginulo na desetine ljudi - ovdje je bilo komentara tipa "civilima malo zagorio hljeb" (aludirajuci na cinjenicu da je sve izgorilo). I jos 4-5 slicnih komentara.
Poenta je: ne budi licemjer. Mene optuzujes da sirim mrznju a zatvaras oci nad identicnim i mnogo gorim komentarima. Ili budi dosljedan ili suti. Ovako samo, u ovom kontekstu, ispadas smijesan.
Ne bih da ponovo potezem istu diskusiju, bio sam ti duzan odgovoriti a nisam stigao ranije.
Pozdrav