Sirija vol. 2

Locked
Opetja033

#6726 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

Em2r wrote:
Opetja033 wrote:
Maystor wrote:Temeljita dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija.
Uopce ne sumnjam da ce dva dezurna licemjera, @Em1r i @Zvizdan, uskoro doci da se zgrazavaju nad ovim komentarom. Da ce izraziti svoje gadjenje, zabrinutost zbog kiptece mrznje te eventualno na brzinu sastaviti i neku psiholosku dijagnozu. :)

Mozda su to vec uradili?..... Nisu?

Kao sto sam i juce rekao: dva najveca jebena licemjera na forumu, lazni moralisti. Karakterno dno.

Poenta dokazana po ko zna koji put. Hvala @Maystor.

Ko smije po pare da ce se i jedan i drugi ponovo nakaciti na moj identican komentar iduci put? A treba zapamtiti kako su sada (kao i SVAKI put do sada, bez izuzetka) licemjerno, hinjski, futavo sutili. :)

Maleni licemjeri... Sitne duse.
Da se spustim na tvoj nivo...

Koliko mi se jebe za tebe toliko mi se jebe i za deratizirane teroriste nusrice isilovce jer za mene jesu glodari! Imam svako pravo na svijetu da tako mislim jer cijeli svijet tako misli. Na drugu stranu asadovce irance hezbolah pacovima smatra tvoja klika kojih je puno manje na svijetu.

Licemjerstvo prema civilnim zrtvama mi prisiti ne mozes jer sam sam hiljadu puta osudio masakre i rekao da bas zbog toga assad ne smije ostati na vlasti jer je okrenuo cijevi na svoj narod.

Na djecu sam posebno osjetljiv jer sam i sam babo i znam sta je ljubav prema djetetu i zato sam milion puta molio da se sjase sa tih jadnih zrtava, da se njihovim ovodunjaluckim patnjama ne sabiraju nikakvi poeni, a posebno ne da se u svrhe LAGANJA koriste slike povrijedjene ili mrtve djece i civila.

Nadigli ste se sinoc jer u 10 minuta je plasirana laz dva puta, nevine civilne zrtve su ponovo silovane zarad skupljanja propagandnih poena.

Dalje
Ne spavam na forumu da sve pratim osudjujem itd.

Jos dalje mi je trenutno mrsko pisati haj cao
Pa tako reci odmah. Prije nego sto pokrenes licemjerne zalopojke oko nacina na koji ja pisem. Tvoj stav je sasvim legitiman, istina neodbranjiv u diskusiji, ali legitiman.

Medjutim postajes patetican i licemjeran kada pocinjes pricati o mrznji jer su u pitanju komentari koji pogadjaju stranu koju ti podrzavas. U tom slucaju se radi o licemjerstvu i duplim arsinima. Uostalom vecina svijeta smatra Hizb teroristickom organizacijom, ali helem nejse.

Nisam rekao da nisi osudjivao stradanja civila. Jer jesi. Rekao sam da nisi osudjivao mnogo gore komentare nego sto je moj a koji su ismijavali civilne zrtve. Recimo neki dan kada su masakr pocinjen pred pekarom, kada je poginulo na desetine ljudi - ovdje je bilo komentara tipa "civilima malo zagorio hljeb" (aludirajuci na cinjenicu da je sve izgorilo). I jos 4-5 slicnih komentara.

Poenta je: ne budi licemjer. Mene optuzujes da sirim mrznju a zatvaras oci nad identicnim i mnogo gorim komentarima. Ili budi dosljedan ili suti. Ovako samo, u ovom kontekstu, ispadas smijesan.

Ne bih da ponovo potezem istu diskusiju, bio sam ti duzan odgovoriti a nisam stigao ranije.

Pozdrav
Em2r

#6727 Re: Sirija vol. 2

Post by Em2r »

@Opetja

Nije problem u komentarima, mislim nije problem ni u cemu, ne jedes mi 'ljeba nego zasto sam ja komentarisao o mrznji je salva bijesa gorcine i mrznje koju si u kratkom vremenskom roku prosuo.

Nisi ti jedini koji se tako otvori, samo tebe smatram normalnijim od psihopata i patoloskih lazova koji se povremeno tako u vidu monologa istresaju po forumu pa sam komentarisao dok gore navedenima se trudim da ih uopste ne citam.
Ironmen

#6728 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

Putin za vrijeme velikog godišnjeg razgovora s novinarima: "Turska je redovno kršila sirijski zračni prostor, ali mi smo sada u Siriji postavili S-400 sustave pa neka sada probaju"
Ali Kemal

#6729 Re: Sirija vol. 2

Post by Ali Kemal »

DaysleepeR wrote:jadna majko ko sve predavanja drži
Prije bih rekao, jadna mu majka ko dolazi na ta predavanja. :oops:
Ironmen

#6730 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

Drvenija87 wrote:
salik79 wrote:Image
E zbilja su puno oslobodili lol!
Tu si sramotu postavio.

Netreba ici u skolu da se na ovoj mapi vidi da je presjecen granicni prelaz terorista sa Turskom tako da je samo to veliki uspjeh za dalje napredovanje SAA protiv teroristickih grupacija.
celava_dlaka

#6731 Re: Sirija vol. 2

Post by celava_dlaka »

Maystor

#6732 Re: Sirija vol. 2

Post by Maystor »

Izuzetno oštra retorika predsjednika Putina na godišnjoj pres konferenciji. Najzanimljiviji dijelovi:

- "djelovaćemo u Siriji dok god SAA izvodi borbene operacije"; nema više ni pomena nekog vremenskog ograničenja,

- "sa ovom turskom vladom saradnja je gotovo nemoguća"; nema ništa od normalizacije odnosa,

- "neka turski avioni sada probaju povrijediti vazdušni prostor Sirije, kad je S400 tamo"; ovo je prvi put da sam čuo da prijeti Turskoj da će im pucati na avione ako samo uđu u sirijski prostor. De facto, Sirija je no-fly zona za Tursku. Nema nikakve sumnje da ih Rusi drže na nišanu.
ioannes

#6733 Re: Sirija vol. 2

Post by ioannes »

Maystor

#6734 Re: Sirija vol. 2

Post by Maystor »

Iranska verzija TOW-a, Toophan na raspolaganju šiitskim borcima u Alepu:

Image

Image

------------------
inače, iranci su bili u pregovorima sa amerikom da proizvode TOW i prije islamske revolucije. Kasnije su napravili kopiju, koju razvijaju i dan danas, a posljednja verzija, Toophan 5, je daleko moćnija od prvobitnog BGM-71: laserom je navođena i probija čelik debljine 900 mm. Ne znam koja je verzija poslana u Alep, vjerovatno ne posljednja.

btw, Toophan je kvalitetno isproban na izraelskim tenkovima 2006.g.
Maystor

#6735 Re: Sirija vol. 2

Post by Maystor »

Fantastične slike sa raketne krstarice Moskva, inače mog omiljenog ratnog broda

Image

Image

Image

Nadajmo se da ove cijevi neće zahrđati od ne-upotrebe.
Lincoln-Burrows

#6736 Re: Sirija vol. 2

Post by Lincoln-Burrows »

Maystor wrote: De facto, Sirija je no-fly zona za Tursku. Nema nikakve sumnje da ih Rusi drže na nišanu.
Turska traži no fly Turska dobije no fly :D
svjedok_007

#6737 Re: Sirija vol. 2

Post by svjedok_007 »

sumirprimus wrote:
Herr Flick wrote:
Kaze lik da su daešovci zapravo šije :lol: i da Sirijska vojska sa njima pije kafu na frontu :D
hard core,znaci laŽ!
jer je opce poznato da je hard core iz TUZLE!! :evil: :D
Vatrić i ostali (Gološ, Kuduzović i ostala ekipa) prima platu od saudijskog ministarstva za vakufe, a novac dolazi preko saudijske ambasade u dzamiju kralj fahd, prica ono sto odgovara vladarima u saudijskoj arabiji od kojih prima novac.

sto bi narod reko: "VEŽI KONJA GDJE TI AGA KAZE"
AleksoMKD

#6738 Re: Sirija vol. 2

Post by AleksoMKD »

http://www.spiegel.de/politik/deutschla ... -box-pager

BND (Nemacka obavestajna) razmislja o vracanju svog koordinatora u Damask.
Opetja033

#6739 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

Herr Flick wrote:
Kaze lik da su daešovci zapravo šije :lol: i da Sirijska vojska sa njima pije kafu na frontu :D
A lazes da to prica?! :mrgreen:

Na ovom predavanju koje je postavljeno? Mrsko mi ih slusati.
walter kurtz

#6740 Re: Sirija vol. 2

Post by walter kurtz »

iranski isil
ioannes

#6741 Re: Sirija vol. 2

Post by ioannes »

walter kurtz wrote:iranski isil
Pa savoxx je imao pravo....znao sam
sarajevoxxxx

#6742 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Do sada 16 poginulih u stravičnom masakru kojeg su danas počinili Rusi u gradu Džisr Šuguru u Idlibu. Većina poginulih su djeca.

Prvi trenuci masakra 18+

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0076805908
sarajevoxxxx

#6743 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Dakle radi se o 16 članova jedne porodice.Svi su poginuli.Većina poginulih su djeca.
sarajevoxxxx

#6744 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Među poginulima u Džisr Šuguru je i jedna trudnica.
fosna2014

#6745 Re: Sirija vol. 2

Post by fosna2014 »

#SAA take control of Mt 754.5, SyriaTell tower, Jabal Al-Aswad Al-Kabir & Al-Hiraji station in #Latakia countryside
fosna2014

#6746 Re: Sirija vol. 2

Post by fosna2014 »

#Syrian Army recapture all eight hills of Kouz Mountain and strategic town of #Kabeer in #Lattakia northern countryside
Ironmen

#6747 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

Syrian army in control of terrorists' stronghold in al-Ghouta near the capital Damascus

https://www.youtube.com/watch?v=q9NLxihAeNk
Akibh

#6748 Re: Sirija vol. 2

Post by Akibh »

Maystor wrote:Fantastične slike sa raketne krstarice Moskva, inače mog omiljenog ratnog broda

Nadajmo se da ove cijevi neće zahrđati od ne-upotrebe.
:sad: Nisi ti najnormalniji
Kikibombona

#6749 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

Najstariji dobrovoljac u redovima YPG, Kanadjanin, 67 godina

Image

Sozda Afrin, komadant YPG, 200 boraca slusa njene naredbe

Image

Vec sam pisao o tome... Zena moze biti komadant muskarcu, dok obratno ne moze :D :lol: :lol:
sarajevoxxxx

#6750 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Potresan tekst o ruskim masakrima u Doumi

http://saff.ba/smrt-nosi-svesku-i-olovku/#.VnRNL3q0HqB
Locked