UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pirmin
#6727 Re: UEFA Champions League
Bayern vec zaradio 70M€ od ove CL-sezone, para na paru.
Kako da im pariraju Mladost ili Radnik recimo?
Nadam se da ce BVB dici klempu ali dabogda.
Imali su rupa u igri iako su dali 4 gola portugalcima.
Kako da im pariraju Mladost ili Radnik recimo?
Nadam se da ce BVB dici klempu ali dabogda.
Imali su rupa u igri iako su dali 4 gola portugalcima.
- fakat
#6728 Re: UEFA Champions League
psg jesu ispali teski levati ali ono sudjenje...
smijesno.
Mada uefu ionako ne treba uzeti za ozbiljno.
Mada uefu ionako ne treba uzeti za ozbiljno.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6729 Re: UEFA Champions League
siti remizir'o, zajebi ovoCharuga wrote:Ne znam šta ti je gore, mirno zaspati, a onda se ujutro sjebati ili sjeban zaspati pa da te do ujutro popusti ...Velkoski wrote:muahahah sad mogu spavat'
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6730 Re: UEFA Champions League
Sto reko onaj igrac PSG, zasluzeno su ispali....jebo pricu o penalima, simulacijama, bilo cemu, mene je ubilo kako je PSG igrao od pocetka....
- strong69
#6731 Re: UEFA Champions League
PSG moze samo sebe da krivi za ovaj poraz. Barcelona je dala 6 (SEST) golova. Ako je sudija pogresno dosudio jedan penal sta je sa ostalim golovima? Hajde, noc je prosla i pokusajte biti objektivni.
Kao prvo, Barcelona je napadala svih 90 minuta. Nije to izgledalo ubitacno niti dobro kao prije ali vrsili su konstantan pritisak a ne moze vam biti svejedno kada vas napadaju Messi, Neimar i Suarez. S druge strane, Barca utakmice ovog intenziteta i jos jace igra svako drugo kolo u svom prvenstvu. PSG igra u veoma slaboj ligi i nema utakmica na kojima moze doci u poziciju u kojoj je bio veceras.
Prvi gol je golmanova greska i Suarezova snalazljivost.
Drugi gol je autogol koji je pao nakon isto tako ogromne snalazljivosti Inieste. Nije odustajao od situacije u kojoj se nasao i odigrao je petom a vjerujem da su iz PSG-a vec vidjeli kako Iniesta odustaje od napada.
Treci gol je po meni penal jer je, iako je igrac PSG-a slucajno pao, omeo Neymarov prolaz prema golu.
Cavani smanjuje na 3:1 i ja bih tada, da sam igrac, trazio kraj utakmice i da idem pod tus i placem. Poslije toga Cavani pogadja stativu i Di Maria amaterski u situaciji 1 na 1 zavrsava promasajem. I jos jednom Ter Stegen nogom brani Cavaniju.
Cetvrti gol Barce je predobar, niko ga ne spominje.
Penal, po mom licnom misljenju, nije bio. Ali sudija je u nekoliko navrata ranije kaznjavao igrace Barce za simuliranje penala a ovdje je vjerovatno vidio ruku na ramenu i prelak pad Suareza.
Sesti gol, amaterska odbrana PSG-a.
Kada neko da 6 golova, opsjeda vam gol 90 minuta i stalno se u opasnosti onda se ne moze govoriti o namjestanju. Sudija je po meni odradio solidan posao i zaista nema smisla teretiti ga za bilo sta. Odsudio je dobro utakmicu, kaznjavao je simuliranja. Nije lako suditi onakvu utakmicu.
Kao prvo, Barcelona je napadala svih 90 minuta. Nije to izgledalo ubitacno niti dobro kao prije ali vrsili su konstantan pritisak a ne moze vam biti svejedno kada vas napadaju Messi, Neimar i Suarez. S druge strane, Barca utakmice ovog intenziteta i jos jace igra svako drugo kolo u svom prvenstvu. PSG igra u veoma slaboj ligi i nema utakmica na kojima moze doci u poziciju u kojoj je bio veceras.
Drugi gol je autogol koji je pao nakon isto tako ogromne snalazljivosti Inieste. Nije odustajao od situacije u kojoj se nasao i odigrao je petom a vjerujem da su iz PSG-a vec vidjeli kako Iniesta odustaje od napada.
Treci gol je po meni penal jer je, iako je igrac PSG-a slucajno pao, omeo Neymarov prolaz prema golu.
Cavani smanjuje na 3:1 i ja bih tada, da sam igrac, trazio kraj utakmice i da idem pod tus i placem. Poslije toga Cavani pogadja stativu i Di Maria amaterski u situaciji 1 na 1 zavrsava promasajem. I jos jednom Ter Stegen nogom brani Cavaniju.
Penal, po mom licnom misljenju, nije bio. Ali sudija je u nekoliko navrata ranije kaznjavao igrace Barce za simuliranje penala a ovdje je vjerovatno vidio ruku na ramenu i prelak pad Suareza.
Kada neko da 6 golova, opsjeda vam gol 90 minuta i stalno se u opasnosti onda se ne moze govoriti o namjestanju. Sudija je po meni odradio solidan posao i zaista nema smisla teretiti ga za bilo sta. Odsudio je dobro utakmicu, kaznjavao je simuliranja. Nije lako suditi onakvu utakmicu.
- Laertes
#6732 Re: UEFA Champions League
Ono što mi ne ide u glavu je: došao si se braniti, legitimno, jebiga. Povučeš se na 20 metara, svi - ne staviš makar Cavanija na centar, da makar vežeš štopere na njega. Pique, Umtiti i, što bi Vugda rek'o, MaŠČerano ti na 30 metara od gola. OK, legitimno. Glupo, ali ima čovjek pravo na to. Ali onda kad oduzmeš loptu, umjesto da je nabiješ, izbaciš Cavanija, Lucasa, nekoga, nešto petljaš, gradiš loptu, kratki pas, i dodaš je opet Barci. Pa jebemga, nije teško naći kako je to Inter radio 2010, meščini. Ima kod Safeta kaseta garant 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6733 Re: UEFA Champions League
Al Vugdalic place

- 2002
#6734 Re: UEFA Champions League
Logovan na aparatima/infuziji/transfuziji
Pozdravio te padavicar CR koji je izmislio simuliranje i za Neymara i za sve ostale, je*o te on kako te nije sramota spominjati simuliranje a gotivis Penalda pe*era.
Pozdravio te padavicar CR koji je izmislio simuliranje i za Neymara i za sve ostale, je*o te on kako te nije sramota spominjati simuliranje a gotivis Penalda pe*era.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6735 Re: UEFA Champions League
De ba, mene bi bilo stid nekog drugog prozivati, a tim za koji navijas/simpatises ti pun padavicara 
Ovo djecije dodavanje nekakvih nadimaka da ne komentarisem
- Better Man
#6736 Re: UEFA Champions League
Da li su iz PSG-a amateri ili nisu nije bitno u ovom trenutku. Ono što je bitno nepostojeći penal u sudijskom vremenu i gol u 95 minuti. Da je sudija produžio utakmicu 3 minute, a ne dok Barcelona ne obezbjedi prolaz, drugi film bi mi gledali. Ovo je pstalo sramotno koliko se samo šteli Barceloni na sve moguće načine i to samo zato što Messi igra za njih.NajdraziVodjaa wrote:Barcelona je odvratan klub i mogao bi do sutra pisati o skandaloznim pogurancima iste u LP ali realno ovo apsolutno nije jedan od tih, ne mogu sudijske odluke amnestirati amatere iz PSGa. Imati 4-0 iz prve, gubiti 2 razlike sa golom u gostima 10 minuta do kraja i to sve prosuti![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6737 Re: UEFA Champions League
Za gol u 95. minuti im niko nije kriv. Spavali, dok je covjek dao gol.
Opravdano je produzeno.
Opravdano je produzeno.
- Point.
#6738 Re: UEFA Champions League
Sta bolan igra Barca ove utakmice svake druge sedmice u La Ligi? E jebi me ako sa ovakvim intenzitetom igraju protiv Gijona, Leganesa, Deportiva, Celte, Betisa, Espanyola, Granade, Alavesa, Malage, Sociedada, Osasune, Las Palmasa, Eibara.strong69 wrote:PSG moze samo sebe da krivi za ovaj poraz. Barcelona je dala 6 (SEST) golova. Ako je sudija pogresno dosudio jedan penal sta je sa ostalim golovima? Hajde, noc je prosla i pokusajte biti objektivni.
-
Nadzorna_ploca
#6739 Re: UEFA Champions League
Jest, s tim da igraju i protiv Reala i protiv Atletica i protiv Sevilje i protiv Valencije i ima jos nekih ekipa koje igraju vrlo solidan fudbal. PSG unazad x godina nije imao pravog protivnika, da ne pricamo koliko su njihovi klubovi slabiji od spanskih. Tek ove godine se Monaco Bogu hvala trznuo i Nica ukljucila.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6740 Re: UEFA Champions League
Nek im Monaco mazne titulu i 
-
Nadzorna_ploca
#6741 Re: UEFA Champions League
Favoriti su za takvo nesto.
Ovi sto im se gadi nogomet i sto kazu da ce preci na baseball vidim i dalje pisu po temi. Sta cekate ptice selice?!
Ovi sto im se gadi nogomet i sto kazu da ce preci na baseball vidim i dalje pisu po temi. Sta cekate ptice selice?!
-
statixx
#6742 Re: UEFA Champions League
Na 4:06 je penal cist k'o suza, koji sudija nije svirao
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#6743 Re: UEFA Champions League
Evo i nakon prospavane noci.
Neka su ispali francuzi. Ovakav skup preplacenih pickica svijet vjerovatno nije vidio. E moj seice na sta pare baci.
Nije ih pobjedila Barcelona,nego sami sebe,jer su igrali onako kako nikada ne igraju. Da su izasli da se nadigravaju sa Barcelonom,ne bi ovako prosli.
Ne znam sta se ljudi cude,pa na svakoj utakmici Zubo i Neymar imaju 1-2 simuliranja,neka nisu prosla,jedan jeste. Ovakvu pobjedu Barcelone,suze navijaca ne bi trebalo gledati kroz tu prizmu. Nije Barcelona prosla 1:0 u 95' nego su zabili 6 golova.
Neka su ispali francuzi. Ovakav skup preplacenih pickica svijet vjerovatno nije vidio. E moj seice na sta pare baci.
Nije ih pobjedila Barcelona,nego sami sebe,jer su igrali onako kako nikada ne igraju. Da su izasli da se nadigravaju sa Barcelonom,ne bi ovako prosli.
Ne znam sta se ljudi cude,pa na svakoj utakmici Zubo i Neymar imaju 1-2 simuliranja,neka nisu prosla,jedan jeste. Ovakvu pobjedu Barcelone,suze navijaca ne bi trebalo gledati kroz tu prizmu. Nije Barcelona prosla 1:0 u 95' nego su zabili 6 golova.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6744 Re: UEFA Champions League
'vako ce i City fasovati

-
statixx
#6745 Re: UEFA Champions League
Jbg, kada 90 min sjedis u sesnaestercu, pogotovo protiv ekipe koja najvise igra i kombinira unutar i na rubu istog, moras praviti greske.
-
AmirBaa
#6746 Re: UEFA Champions League
hajd penal razumijem jeste diskutabilan, ali druze jesi li ti ikad u zivotu gledao utakmicu fudbala, cuj sto je 5 minuta produzio. 5 izmjena i valjanje igraca psg-a 5 min prije krajaBetter Man wrote:Da li su iz PSG-a amateri ili nisu nije bitno u ovom trenutku. Ono što je bitno nepostojeći penal u sudijskom vremenu i gol u 95 minuti. Da je sudija produžio utakmicu 3 minute, a ne dok Barcelona ne obezbjedi prolaz, drugi film bi mi gledali. Ovo je pstalo sramotno koliko se samo šteli Barceloni na sve moguće načine i to samo zato što Messi igra za njih.NajdraziVodjaa wrote:Barcelona je odvratan klub i mogao bi do sutra pisati o skandaloznim pogurancima iste u LP ali realno ovo apsolutno nije jedan od tih, ne mogu sudijske odluke amnestirati amatere iz PSGa. Imati 4-0 iz prve, gubiti 2 razlike sa golom u gostima 10 minuta do kraja i to sve prosuti![]()
- 2002
#6747 Re: UEFA Champions League
Rece simpatizer lika i djela padavicara nad padavicarimaTomahawk11 wrote:De ba, mene bi bilo stid nekog drugog prozivati, a tim za koji navijas/simpatises ti pun padavicara
- studeni76
#6748 Re: UEFA Champions League
Ma nema se šta pričati o nadoknadi. Sudija je već kod 4-1 pokazao 5min, ko je kriv ovima kad prime dva u tom vremenu. Još su imali i prazan go Barce zadnje 3min, a oni lopte nisu pogledali. Samo da su jednu šutnuli preko pola to bi bilo to. AL džaba im kad ne znaju, neka su ispali.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6749 Re: UEFA Champions League
Pa bolan ne bio, ja ne pobijam da Ronaldo zna pasti kad ne treba i da trazi sve i svasta i ja to nikad necu odobravati, ali zato ima citava ekipa koja to secira i vrsi forenziku, dok se za Neymara i Suareza pravite mutavi2002 wrote:Rece simpatizer lika i djela padavicara nad padavicarimaTomahawk11 wrote:De ba, mene bi bilo stid nekog drugog prozivati, a tim za koji navijas/simpatises ti pun padavicara
- Dr. Kuca
#6750 Re: UEFA Champions League
Najveci klub u historiji fudbala. Ruku na srce drugi penal nije postojao, ali nije prvi ni zadnji put da sudije pogrijese ali to neumanjuju spektakularnu igru barcelone, ko imalo razumije fudbal vidio je sinoc kakav je rizik u igri bio kod njih a sa druge strane nevjerovatna amaterska postavka trenera psg-a, mada je barcelona vrsila nevjerovatan presing svih 95 min, zaista nevjeroatna predstava. Druga stvar sto je neymar definitivno preuzeo Messijevo mjesto, def je postao najvazniji igrac barcelone. Zaista spektakl.