dont__panic wrote:
Pendičići, te filozofske knjige su edukovale pilote koji pritisnu dugme i masakriraju djecu. Ti "neistomišljenici muslimani" su prvi napali, zar se grehota braniti.

dont__panic wrote:
Pendičići, te filozofske knjige su edukovale pilote koji pritisnu dugme i masakriraju djecu. Ti "neistomišljenici muslimani" su prvi napali, zar se grehota braniti.

Skrećeš s teme kralju. Pitao sam te o spaljenim knjigama, bibliotekama. Da nije bilo Arapa i njihovih učenjaka, pametnih ljudi, svijet nebi bio isti danas. Prve riječi objave kažu Uči, čitaj, je li tako? Ne govore ti da spališ knjigu, koju je neko napisao, nego da učiš iz nje.dont__panic wrote:Prvo ti meni reci šta misliš o ovome.zrakomlat wrote:De mi reci šta misliš o ovome.dont__panic wrote: Pendičići, te filozofske knjige su edukovale pilote koji pritisnu dugme i masakriraju djecu. Ti "neistomišljenici muslimani" su prvi napali, zar se grehota braniti.Za vrijeme srpske opsade Sarajeva od 1992-95. godine Vijećnica je bila više puta granatirana od strane JNA i VRS-a. Dana 25. na 26. august 1992. godine zapaljena je zgrada Vijećnice, a u požaru je nestao Katalog Nacionalne i univerzitetske biblioteke Bosne i Hercegovine, oko 80% knjižnog fonda i dokumenata koji svjedoče o historiji BiH. Unutrašnjost vijećnice je gotovo potpuno uništen u požaru koji je uslijedio nakon granatiranja.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Genocid_u_Srebrenici
I kako te nije stid braniti pilote koji su u ovoj priči u ulozi onih koji su od 92.-95. hladnokrvno ubijajali djecu.
nije ti dugo trebalo da se za ovo uhvatiš...dont__panic wrote: Prvo ti meni reci šta misliš o ovome.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Genocid_u_Srebrenici
I kako te nije stid braniti pilote koji su u ovoj priči u ulozi tih gore koji su od 92.-95. hladnokrvno ubijajali djecu.

Alah voli ljepotu, Alah stvara lijepo. Kako su onda ovi mudzahidi ovako ruzni? One brade im odvratno pristaju, stil odjevanja je odvratan. Valjda je prirodno da muz i zena fizicki privlace jedno drugo. Kako zenu moze privuci nesto onako ruzno?dont__panic wrote:
Assad i koalicija i njihovi piloti su ti koji za svaki gubitak na bojnom polju se svete na civilima. Isto kao što je mladić radio od 92.-95..
U ovom slučaju IS ima simboliku Nasera Orića.
Kikibombona wrote:Ovo su super momenti, simpatizer ISILa moralise na temi a protivnici najveceg monstruma danasnjice se pravdaju.![]()
hoooj simbolike...dont__panic wrote: Assad i koalicija i njihovi piloti su ti koji za svaki gubitak na bojnom polju se svete na civilima. Isto kao što je mladić radio od 92.-95..
Što nebi govorio istinu, nemam nikakvog razloga. A kad već sumnjaš, bio jesam, nakvi turci s hAlikopterom su tad sletili na stadion FK Gubera, i oni bili na godišnjici, kao i Mufty s belim benvejima.dont__panic wrote: Ne skrećem, paša moj. Nego govorim o bitnijim stvarima od tih filozofskih knjiga. O životima te dječice koja su ni kriva ni dužna pokošena. Eto bili smo onda na istoj dženazi ako si bio 2010., i ako istinu govoriš. I sad mi je još više žao da ti koji si bio dole na dženazi, ako je istina to što govoriš, možeš da ohalališ ubijanje djece u Siriji barel bombama. Jer dole je preslikana ista četnička filozofija, ako gubiš na bojnom polju - ubijaj civile.
IS govna su hiljade neduznih muskaraca i mladica ubili samo zato sto se mole "drugacije" i njihove zene i sestre su silovali te pretvorili u robinje koje prodaju ko stoku jedni drugima te siluju svakodnevno.dont__panic wrote: Assad i koalicija i njihovi piloti su ti koji za svaki gubitak na bojnom polju se svete na civilima. Isto kao što je mladić radio od 92.-95..
To je zlocin kolega. Barem u drustvima koja nisu u kamenom dobu.dont__panic wrote: Odmazda je kada za ubijenog civila ubiješ civila.
Ti imas problem jer kontas u krajnostima. Jednostavno sam rekao da se danas tako vodi rat i sve ie jedna vojska upotrebljava i avijaciju i artiljeriju. Nazalost je tako i to ponavljam ali tebi to ne ulazi u glavu jer me automatski svrstavas u jednu krajnost.dont__panic wrote:
Pa da li si ti normalan. Hoćeš da kažeš da je život jadnika koji sjedne u kokpit i pritisne dugme i usput napravi masakr važniji od života jednog djeteta kojeg je spržio odozgo. Nije, niti će ikada biti! Nikad neće biti isto ubijeni vojnik i ubijeno dijete! Poremećeno je izjednačavati život onoga koji učestvuje u ubijanju preko 250.000 ljudi i sve one djece koja su masakrirana ni kriva ni dužna. Isto tako, nikad neće biti isto vrijedan život Ratka Mladića i srebreničke djece!
hAZNADAR wrote:Ti imas problem jer kontas u krajnostima. Jednostavno sam rekao da se danas tako vodi rat i sve ie jedna vojska upotrebljava i avijaciju i artiljeriju. Nazalost je tako i to ponavljam ali tebi to ne ulazi u glavu jer me automatski svrstavas u jednu krajnost.dont__panic wrote:
Pa da li si ti normalan. Hoćeš da kažeš da je život jadnika koji sjedne u kokpit i pritisne dugme i usput napravi masakr važniji od života jednog djeteta kojeg je spržio odozgo. Nije, niti će ikada biti! Nikad neće biti isto ubijeni vojnik i ubijeno dijete! Poremećeno je izjednačavati život onoga koji učestvuje u ubijanju preko 250.000 ljudi i sve one djece koja su masakrirana ni kriva ni dužna. Isto tako, nikad neće biti isto vrijedan život Ratka Mladića i srebreničke djece!
Naravno da je zlocin ubiti civile avionom, ali skontaj realno - misija avionom je previse skupa za rokanje po civilima. To ko radi maksuz - ima artiljeriju za takvo sto. Avion dejstvuje po preciznim ciljevima, tako da sumnjam da je avion imao specijalno tu misiju.
Znas li ti gdje je Raqqa? Kakva crna artiljerija...hAZNADAR wrote:Ti imas problem jer kontas u krajnostima. Jednostavno sam rekao da se danas tako vodi rat i sve ie jedna vojska upotrebljava i avijaciju i artiljeriju. Nazalost je tako i to ponavljam ali tebi to ne ulazi u glavu jer me automatski svrstavas u jednu krajnost.dont__panic wrote:
Naravno da je zlocin ubiti civile avionom, ali skontaj realno - misija avionom je previse skupa za rokanje po civilima. To ko radi maksuz - ima artiljeriju za takvo sto. Avion dejstvuje po preciznim ciljevima, tako da sumnjam da je avion imao specijalno tu misiju.
Koje lazne propagande? ISISovci su sami snimili i objavili videa gde se vide njihovi pokolji i toga su ponosni.dont__panic wrote:
Ti Aleksa, mani se te lažne propagande. Ti uživaš da se masovno ubijaju muslimanska djeca dole, isto kao što si uživao od 92.-95.. I vas nekolicina ubiste se ovdje manipulišući i potvarajući i iskrečući činjenice sad kad su muslimani konačno stali u odbranu svojih života. Pretvarate se kao neki moralisti kada vam se odgovori na nasilje. Poznat četniki recept. Neće više proći.
Dečići, Pendičići su istočnije.dont__panic wrote:Pendičići, te filozofske knjige su edukovale pilote koji pritisnu dugme i masakriraju djecu. Ti "neistomišljenici muslimani" su prvi napali, zar se grehota braniti.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ja, ali ne kontam što pale biblioteke i knjige, mora da su i one barem milione pobile.dont__panic wrote: Preko 250.000 ubijenih pa bio kurd, sirijac, jordanac, pravoslavac, bošnjak ko god je sjeo u kokpit da sudjeluje u akciji ubijanja te djece i ko god to javno podržava i naslađuje se i ohalali u svom mozgu - MONSTRUM je. Govorimo o preko četvrtine miliona žrtava, uglavnom civila. Napadati nekog ko pokušava da zaustavi taj pokolj djece je mentalna poremećenost.Što ubijaju neistomišnjenike muslimane. Plaho ti to pojednostaviš.
Šta god. I ja osjetim tu pogan iz tvog tipkanja, istu onu o kojoj je onomad govorio naš poslanik, neka je mir na njega.sumirprimus wrote:osjeti se to u tvom tipkanju...taj tekfir...Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Ja, ali ne kontam što pale biblioteke i knjige, mora da su i one barem milione pobile.Što ubijaju neistomišnjenike muslimane. Plaho ti to pojednostaviš.
Nema rata u kojem ne ginu civili. U IIWW samo za jednu noć tokom bombardovanaj Dresdena je ubieno preko 50.000 ljudi. Da ne govorimo o Hirošimi i Nagasakiju koji su po meni bili nepotrebni.dont__panic wrote: Skupa ili jeftina, svaki drugi dan iz zraka se dešavaju masakri nad civilima i djecom. Ako ti misliš da je to normalno, onda si krajnje poremećena osoba.
Naser Orić i IS ne mogu na isti list a kamo li u istu rečenicu. Vi koji podržavate ISIL bi Bosnu sutra prodali za zastavu kalifata i Bošnjake vratili 2000 godina unazad. Borba A.BiH je 50.000 svjetlosnih godina od kukavičke borbe ISIL-a. Ti sebe smještaj gdje god želiš, metni se u ravan s kim god želiš ali A.BiH izostavi iz svojim moralnih bljuvotina i akrobacija.dont__panic wrote: Assad i koalicija i njihovi piloti su ti koji za svaki gubitak na bojnom polju se svete na civilima. Isto kao što je mladić radio od 92.-95..
Pa ovako, malo licim na Nasera cini mi se..... duzina brade je tu negdje.dont__panic wrote:
Allah dž.š. voli ljepotu, a i žene svakako da vole:
Ti si se genijalac juce registrovao, a Alekso je malo duze ovde. Frajer je Makedonac, a Makedonci svoje ruke nisu okrvarili nad Bosnjacima.dont__panic wrote:Ti Aleksa, mani se te lažne propagande. Ti uživaš da se masovno ubijaju muslimanska djeca dole, isto kao što si uživao od 92.-95.. I vas nekolicina ubiste se ovdje manipulišući i potvarajući i iskrečući činjenice sad kad su muslimani konačno stali u odbranu svojih života. Pretvarate se kao neki moralisti kada vam se odgovori na nasilje. Poznat četniki recept. Neće više proći.AleksoMKD wrote:IS govna su hiljade neduznih muskaraca i mladica ubili samo zato sto se mole "drugacije" i njihove zene i sestre su silovali te pretvorili u robinje koje prodaju ko stoku jedni drugima te siluju svakodnevno.dont__panic wrote: Assad i koalicija i njihovi piloti su ti koji za svaki gubitak na bojnom polju se svete na civilima. Isto kao što je mladić radio od 92.-95..
Kako god okrenes samo psihopate mogu biti na njihovoj strani. Sexualno isfrustrirani manijaci.
Ovaj pilot je poletio na zadatak tek odkako su gorenavedena stvorenja ISIS-a napravile stravicne zlocine nad desetinama hiljada nevinih ljudi koji u zadnjih 1000 godina nisu nikome nista zlo ucinili.
Assad i njegovi zlocini su druga tema t.j. Sirija koju imamo na ovom forumu.
AminO'zone wrote:Nadam se da će Jordanci isprazniti skladišta municije na ove spodobe koje se pozivaju na Islam i bacaju ljagu na nešto što nikad nije trebalo biti tako okaljano.
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/kurdi ... /150206133
S nadom da će pronaći i zadnjeg od njih u nekoj rupi i sprašit mu metak u praznu debilnu glavu.
Ko smo to "mi"? Nije u redu paljenje covjeka ni po islamu ni po jednom zakonu bilo koje civilizovane zemlje.dont__panic wrote: O gojeni, advokatu makedonskog "moralnog učitelja".
Ni ja ne mogu da gledam od ljepote kada vidim kako muslimani dječicu vade iz ruševina, pa poslije dižete u nebesa pilote koji masakriraju tu dječicu.
cifra > 250.000 !!!
Zar misliš da ne ginu šitska, kurdska i jezidska djeca? Treba biti beskrupulozan pa ovako nešto misliti.dont__panic wrote: O gojeni, advokatu makedonskog "moralnog učitelja".
Ni ja ne mogu da gledam od ljepote kada vidim kako muslimani dječicu vade iz ruševina, pa poslije dižete u nebesa pilote koji masakriraju tu dječicu.
cifra > 250.000 !!!