Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
MyTao

#6726 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

skafiskafsnjak wrote:
MyTao wrote:Sve osim prvog mjesta je neuspjeh!!! Cak i ako zavrse samo sa jednim bodom prednosti nije dobro. Danas bar 5 komada ovim svetcima uvaliti.
Sta reci? Koju posluku porati? Hahahahah

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

Upravo :-)
Jack Be Nimble

#6727 Re: Liverpool FC

Post by Jack Be Nimble »

0:1 10-15 minuta do kraja Anfield se prazni. Sramota! To sam mogao ocekivati od bilo kojeg drugog stadiona sirom Evrope ali nikada od Anfielda.
Edin H.

#6728 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Jack Be Nimble wrote:0:1 10-15 minuta do kraja Anfield se prazni. Sramota! To sam mogao ocekivati od bilo kojeg drugog stadiona sirom Evrope ali nikada od Anfielda.
Uvijek je tako, i kada dobijaju, i ne samo na Anfieldu.
Skupe karte, zna se ko onda to moze priusiti, nisu to cesto bas pravi navijaci, nece da se uvale u guzvu poslije utakmice.
vaučer

#6729 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Igraš s 4 velika stopera.
Primiš gol iz kornera.

Liverpool.

:cry:
hadzaj

#6730 Re: Liverpool FC

Post by hadzaj »

Liverpool 0 - 1 Southampton
http://videobam.com/JTWIx
PrtiBeeGee

#6731 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Znaci DNO DNA... Kad udjes u period u kojem imas "lagane" utakmice i od kojih ocekujes dobre igre i pobjede desi se ovo... Al u ostalom malo realno kad pogledam Liverpool ima srece sto nije u dnu ljestvice s'obzirom kako igra i kakve igre pruza pogotov u drugom poluvremenu.... Kad saberes sve u ovih 5 utakmica bi trebali imati 2boda a ne 10bodova jer nas je vise sreca posluzila nego igra!!!! Zato ne ocekujem NISTA u sljedecoj utakmici protiv Sunderlanda cak sto vise ne bi me iznenadilo da i tu izgubimo.... ZALOSNO....
missko

#6732 Re: AW: Liverpool FC

Post by missko »

PrtiBeeGee wrote:Znaci DNO DNA... Kad udjes u period u kojem imas "lagane" utakmice i od kojih ocekujes dobre igre i pobjede desi se ovo... Al u ostalom malo realno kad pogledam Liverpool ima srece sto nije u dnu ljestvice s'obzirom kako igra i kakve igre pruza pogotov u drugom poluvremenu.... Kad saberes sve u ovih 5 utakmica bi trebali imati 2boda a ne 10bodova jer nas je vise sreca posluzila nego igra!!!! Zato ne ocekujem NISTA u sljedecoj utakmici protiv Sunderlanda cak sto vise ne bi me iznenadilo da i tu izgubimo.... ZALOSNO....
Ne pamtim kad sam tvoj realniji post procitao

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2
PrtiBeeGee

#6733 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

"Vozi Missko" jbg kad je covjek iznerviran nekim stvarima pocne realnije govoriti a ovo jeste istina, samo sto je ne samo mene nego vjerujem i druge inenadilo ova prva tri kola sa 3 pobjede i prvim mjestom na tabeli pa samim tim su i ocekivanja postala veca, al eto poslje danasnje utakmice se vracam u realnost :) ....

Ovaj Suso u Almeriji cini cuda prejak igrac i nemogu da vjerujem kakvu je glupost BR napravio kad ga je poslao na posudbu... Bas sam od njega ocekivao da ove sezone dobije vise minutaze i da postane jedan od glavnih zamjena u ovoj sezoni s'obzirom da je jos jako mlad, i iznenadilo me kad sam vidio da je poslat na posudbu... Veceras je postigao prelijep Gol i jest da i ove posudbe znaju biti dobre kao npr vise minutaze dobiva kali se i moze postat jedan od glavnih igraca za sljedecu sezonu u Liverpool-u al sad kad nema Coutinha i nema adekvatne zamjene jer nisu doveli nikog da ga pristojno moze zamjeniti ova posudba se cini jako losa u ovom trenutku... Da je osto bio bi Coutinihu dobra zamjena a ovako se sad mozemo samo muciti....
Gandalf

#6734 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

neka Rodgers više forsira na Cotihnovoj poziciji Alberta u narednom periodu - platio ga je između ostalog 7 miliona funti, nek' igra momak malo tog fudbala
Mustang1

#6735 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Pricajte vi sta hocete ali da vam je neko na pocetku ponudio da za prvoplasiranim zaostajete 2 boda prije povratka Suareza svi bi prihvatili .. Ostaje zal sto nismo i prvi ali jbg .. Igrali smo osakaceni .. U nastavku ce biti malo ovakvih kikseva !
MyTao

#6736 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Dobro, nije toliko lose... ovo je prvi poraz u 12 zadnjih ligaskih utakmica. Od tog Suarez nije igrao 9.

Ono sto mene brine je BR i njegova taktika :-) i zasto se vise ne forsira igra kao sa kraja prosle sezone. Ovo sto sada igraju ne lici ni na sto. 10 bodova od mogucih 15 i nije lose, al ako vidimo sa kakvom igrom su uzeli te bodovo onda stvari stvarno postaju zabrinjavajuce.
BHF_Manijak

#6737 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Ponasate se kao da je Suarez Messi ili Ronaldo! Previse mi je to za jednu ekipu, tolika ovisnost o jednom igracu, sta vam je ba. Nece Redsi derati po 5:0 kada se on vrati! :roll: :roll: Mislim svaki drugi post je "dobro je to, sta ce tek biti kad se Suarez vrati", "ne zaostajemo toliko, bice super kad se Saurez vrati", "dobro stojimo, a Suarez nije igrao zadnjih 9 utakmica" itd... :roll:
vaučer

#6738 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Pa ipak se vraća najbolji igrač ekipe, nije beznačajno i osjetit će se odmah razlika.

Nadam se da ćemo uskoro vidjeti na djelu napad

Suarez Coutinho Moses
Sturridge

:razz:
Mustang1

#6739 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Nije samo jedan igrac .. Nije ni Coutinho igrao ..
BHF_Manijak

#6740 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Al' dobro, generalno je ovdje panika za Suarezom, kao da je Messi(ja). :mrgreen: Mislim paklen je igrac, Livepoolov najbolji ubjedljivo, ali cisto sumnjam da ce sam moci, ako ekipu ne bude islo...

Samo bice to srasan vezni red sto napisa Vaucer! Suarez, Coutinho, Moses, u napadu Sturridge!

PS Nisam odavno pa da ponovim jedno 100-ti put :mrgreen: Aspas je kita i Moses je za ovo dosad vremena pokazao da je bolja kupovina, steta sto je samo na posudbi, vrijedilo je za njega kes izdvojiti i dovesti ga, jebo ih Aspas! :( :roll:
missko

#6741 Re: AW: Liverpool FC

Post by missko »

BHF_Manijak wrote:Al' dobro, generalno je ovdje panika za Suarezom, kao da je Messi(ja). :mrgreen: Mislim paklen je igrac, Livepoolov najbolji ubjedljivo, ali cisto sumnjam da ce sam moci, ako ekipu ne bude islo...

Samo bice to srasan vezni red sto napisa Vaucer! Suarez, Coutinho, Moses, u napadu Sturridge!

PS Nisam odavno pa da ponovim jedno 100-ti put :mrgreen: Aspas je kita i Moses je za ovo dosad vremena pokazao da je bolja kupovina, steta sto je samo na posudbi, vrijedilo je za njega kes izdvojiti i dovesti ga, jebo ih Aspas! :( :roll:
Kako samo bacaju karte na cvrstu odbranu cisto sumnjam da ce ta 4 igraca ikad pocet tekmu skupa

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2
vaučer

#6742 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Ma hoće, tu i tamo bi nekog zamjenili Hendersonom, ali mislim da je to kad bi svi bili spremni udarna prva postava.
horion_bosona

#6743 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

sa Suarezom u ekipi Liverpoolov napad dobija potpuno drugu fizionomiju, nema te odbrane koja ga može zaustaviti kada ga uhvati onaj njegov momenat lucidnosti

istina troši dosta lopti, njegova slaba realizacija u punoj sezoni pod Dalglishom, bio je jedan od glavnih razloga onako slabog plasmana u ligi... sad ima pored sebe Sturridgea i napad bi morao biti efikasniji

ogromna je razlika u igri u ovih 5 kola u poređenju sa prošlom sezonom, dosta zatvorenije to izgleda... namjerno ili ne od strane Rodgersa, ali raspolagati sa ovakvom navalom i držati uzde bilo bi pogubno... nadam se da to ne znači početak kopiranja svog "mastera" iz Chelsea - u tom slučaju ogadiće mi fudbal

napad do povratka Coutinha

Image
vaučer

#6744 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Također mislim da će napad biti upravo takav (zasad) budući da je i Rodgers spominjao treniranje Suareza za to 10 rolu i kako ga misli izkoristiti da povezuje napad i odbranu dok nema Coutinha. Za odbranu nisam siguran jer je Agger van forme pa se nadam se da će priliku da zaigraju zajedno kao stoperski par dobiti Toure i Sakho - izgledaju k'o saliveni jedan za drugog.
horion_bosona

#6745 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

Coutinho je imao bolji učinak na krilu prošlu polusezonu, nego na ovoj sadašnjoj poziciji... možda bi Moses i on na krilima (uz stalno mjenjanje strana) bili optimalno rješenje

nakon zadnjih partija Skrtela (naročito zbog one intervencije protiv Swansea 0:48), mislim da bi on i Sahko trebali biti prvi izbor na stoperskim pozicijama... desni bek umjesto Johnsona Toure ili Wisdom

un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#6746 Re: Liverpool FC

Post by un1ted »

Mosses ne moze igrati na desnoj strani. U prosloj utakmici je pokusao pa ga je Shaw odmah poslao odakle je i dosao.
vaučer

#6747 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Ma kakav Škrtel.
Čovjek je jednostavno pelcovan protiv visoke linije i nimalo komotan s loptom u nogama - uvijek gleda kako da se vrati u krilo golmanu i da svede svoje defanzivne dužnosti na izbijanje ubačaja. Nije nimalo čudno da je najbolju sezonu odigrao pod Kenny/Clarke vodstvom kad je Liverpool igrao netipično duboku defanzivnu liniju i gdje stoperi nisu imali drugih odgovornosti osim izbijanja lopti. Škrtel neće preživjeti u Liverpoolu dalje od ove zime - bez obzira na povremenu kompetentnu partiju on jednostavno nije prilagođen da igra kako bi rodgers htio. Toure je najbolji izbor za desnog stopera kojeg trenutno imamo a Sakho je trenutno sigurnija opcija od Aggera koji nikako da izvuče glavu iz guzice. Lijevo Cissokho čim se vrati a desno bi radije igrao s prirodnim bekom nego stoperom pa makar taj bek bio junior kao McLaughlin ili Flanagan - ako već mora biti stoper onda nek bude Illori koji barem ima brzinu kojom može kompenzirati za greške (nešto što Enrique stalno radi).

Ne vjerujem da je razlika u produktivnosti Coutinha prije i sad toliko vezana za poziciju koliko se promjenio odnos protivnika prema njemu gdje se sad tretira kao prioritetna prijetnja i radi se planski na tom da mu se uskrati prostor bilo kakvim sredstvima. Povratak Suareza će ovdje pomoći jer je on automatski kad je na terenu netko na kog trebaju paziti dvojica - što ostavlja više prostora Coutinhu od kojeg očekujem puno plodnije partije kad zaigra s Luisom.
Towelie

#6748 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

A propo povratka Suareza
Rodgers fears Suarez may have lost his bite
:lol:
AmiĐa_Idriz

#6749 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Edin H. wrote:Gdje je to amidza, je li ne navija vise za Liverpool?
Mustang1 wrote:Pao u trans nakon dobrih rezultata :D
amidža se opasno sjebo :D nisam ništa htio pisati,da se ne urekne :oops:
protiv onog sotone ekipa psihički slabo igrala,vjerovatno se malo prepali "kako ćemo bez Coutinha" itd.,ali ja vjerujem brendanu,srediće on to :thumbup:

a ovo su moja najmanja očekivanja za večeras 8-)

Image
AmiĐa_Idriz

#6750 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Image

Ja mislim da ovdje samo Runeta i Kagawu treba pripaziti,ovo ostalo iz Junajteda su invalidi bez njih...

p.s. ignorišite ovog bidona pri dnu Bryana Russoa :mrgreen:
Post Reply