Sto popisa Sinisu Malog i ovog celavog do njega
Dešavanja u Srbiji
- skupljac_zeljeza
#67229 Re: Dešavanja u Srbiji
Već otvoreno Srbijanci pišu protiv Bosanaca što su glasali za Vučka i sada i dalje pišu da su protiv studenata jer ih prepoznaju po akcentu. Zovu ih prekodrincima jer im dodaju i one iz Hrvatske što su im se naselili. Vučić gubi podršku u gradovima i za taj famozni referendum se sprema po selima i zato ovaj krkanluk koji režira Informer pod šatorima. Vašarima, rakijom i pivom, mezom i Knindžom protiv studenata i akademske zajednice. Ako bi nekim čudom uspio, Srbija bi bila još u većem glibu.
-
broj dva
#67230 Re: Dešavanja u Srbiji
Ovaj, je li navijamo za ljigavog beskicmenog lazova ili za studente ? Strah me ako studentska revolucija uspije mozda ce napravit normalnu zemlju od Srbije, ja se naviko na genocide, sovinizam, kriminal, otrov, lazi, megalomaniju, kriminal...
-
Malisa11
-
broj dva
-
Malisa11
#67233 Re: Dešavanja u Srbiji
Prizivas nekoga drugog, bez promjene cijelog sistema i samog pogleda crbije. Ja te pitam, poslije vucica ko?
Nema mi nista gore ad se uhvati mejnstrim prica, a da se ne ponudi rjesenje. Ko bi bio bolji za BIH od trenutne ponude i sistema?
Nema mi nista gore ad se uhvati mejnstrim prica, a da se ne ponudi rjesenje. Ko bi bio bolji za BIH od trenutne ponude i sistema?
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#67234 Re: Dešavanja u Srbiji
Nama najvise odgovaraju promjene, da stalno mijenjaju vlast, da se ne moze pustiti korijene. Vucic je na vlasti 12 godina. Napredak je ko god dodje da mu razjebe seme. Dok razvije svoje i umrezi se, nas ce popustiti koju godinu. Dakle promjene, pa ko god. A onda neka opet mijenjaju vlast za 4 godine 
- skupljac_zeljeza
#67235 Re: Dešavanja u Srbiji
Idealan je Vučić, još samo malo da je više proruski. Ovako stalno nešto balansira da bi se zapadnjaci vrtili oko njega.
Još mrtvih u Srbiji ne ide u prilog Vučiću. Baš zbog onih baba što ga brane.
Osam osoba je stradalo, a više njih je povrijeđeno u požaru koji je izbio rano jutros u staračkom domu u Velikom Borku u beogradskoj opštini Brajevo, saznaje RTS.
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović rekao je za RTS da je, prema prvim preliminarnim podacima, postoje indicije da je požar podmetnut.
https://valterportal.ba/tragedija-u-srb ... sam-osoba/
- dulekrele
#67236 Re: Dešavanja u Srbiji
Svi bi bili bolji osim zadrtih desnicara koji svakako uzimaju minoran postotak. Vrlo bi rado bih vidio na vlasti Lazovica, Grbovica ili Mariniku. Svi koji govore da je to sve isto su najobicniji salabajzeri i neznalize.
-
broj dva
#67237 Re: Dešavanja u Srbiji
Rjesenje je trenutna ponuda i trenutni sistem kao vrhunac onoga sto mozemo, trenutno naravno. Doduse to trenutno nam traje od 90ih ali ko ga jebe, kratak je trenutak brzo ce to proc...
- Mr.Sojic
#67238 Re: Dešavanja u Srbiji
MoRel'l po Zakonu ovoDrinski PreCednik biti prekoDrinski PreCednik
Vilu imaDe, naČi ima đe derati pihtije
, crvena PutOvnica je tu
Za stranku je laHko
Je'l PreCednik gleda na tv inaVugaciju jarana tVampa
@admin greška sorry, ako možeš uturi
post na polit dešav u rs i fala 
Vilu imaDe, naČi ima đe derati pihtije
Za stranku je laHko
Je'l PreCednik gleda na tv inaVugaciju jarana tVampa
@admin greška sorry, ako možeš uturi
- skupljac_zeljeza
#67239 Re: Dešavanja u Srbiji
A da im pošaljemo i Dodika, Stevandića, Vulićku, Nešića....kakve bi to tek emisije bile. Prekodrinske priče.
-
swanfilter
#67240 Re: Dešavanja u Srbiji
Vidim, ljudi se brinu za Srbiju nakon Vucica. Boje se, poslije Vucica potop. Neka je.
Kako ja gledam, vise se zabave o sebi i između sebe, za nas bolje. Kako je Vucic jacao u ovo godina, jos jaci su bili ovi nasi Vucicevci. Opet prisutan osjecaj, boga za jaja i nemere nam niko nista.
Slaba Srbija, pokunjeniji ovi nasi uhljupi. Delikatno ce biti sa jedne i druge strane Drine kada se budu trazile zamjene trenutnim vlastodrzcima.
Kako ja gledam, vise se zabave o sebi i između sebe, za nas bolje. Kako je Vucic jacao u ovo godina, jos jaci su bili ovi nasi Vucicevci. Opet prisutan osjecaj, boga za jaja i nemere nam niko nista.
Slaba Srbija, pokunjeniji ovi nasi uhljupi. Delikatno ce biti sa jedne i druge strane Drine kada se budu trazile zamjene trenutnim vlastodrzcima.
-
Labirint
#67241 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa nije baš da ih manjka u njihovim programima, kod Jeremićke su se svi izredali samo njoj je problem shvatitiskupljac_zeljeza wrote: ↑20/01/2025 23:43 A da im pošaljemo i Dodika, Stevandića, Vulićku, Nešića....kakve bi to tek emisije bile. Prekodrinske priče.
naše relacije pa onda čitavu državu naziva Federacijom BiH ( ništa protiv
od nešića i stevandića ispravlja, uglavnom bude i tu šovova - što bi reko rahm. Ekrem.
Nego ko je ova dama u sredini izmedju vojvode i "režisera"?
- Altsa
#67242 Re: Dešavanja u Srbiji
Ona Zekicka iz REMALabirint wrote: ↑21/01/2025 09:15Pa nije baš da ih manjka u njihovim programima, kod Jeremićke su se svi izredali samo njoj je problem shvatitiskupljac_zeljeza wrote: ↑20/01/2025 23:43 A da im pošaljemo i Dodika, Stevandića, Vulićku, Nešića....kakve bi to tek emisije bile. Prekodrinske priče.
naše relacije pa onda čitavu državu naziva Federacijom BiH ( ništa protiv) pa je onda ovaj genocidni polusvijet
od nešića i stevandića ispravlja, uglavnom bude i tu šovova - što bi reko rahm. Ekrem.
Nego ko je ova dama u sredini izmedju vojvode i "režisera"?![]()
-
toska
#67243 Re: Dešavanja u Srbiji
Nije stvar Vučića već politike koja se u Srbiji provodi u kontinutetu od 89. Ili od YU.
U Srbiji još nije pao Berlinski zid i njihova navodna neutralnost ili dvije stolice je samo zbog geografije inače bi bili ko Bjelorusija,
Rusije više nema na sceni, ne ide više nas i Rusa 300 miliona, ne prolazi više ta priča.
A za BiH, politička situacija cijelo vrijeme ovisi prvenstveno od politike Srbije i to od naše nezavisnosti.
-
Malisa11
#67244 Re: Dešavanja u Srbiji
Slazem se, no koja je to alternativna politika? Ja vidim samo gore, nikako bolje.
- Peacean
#67245 Re: Dešavanja u Srbiji
Ja mislim da su vučić i dodik zadnja generacija srpskih političara koji mogu koliko toliko gurati svoju politiku. Zahvaljujući njihovim represijama političkih rivala danas ne postoji niko na sceni ko bi mogao da radi ono što oni rade, što znači da kad oni odu ( ili padnu ) ko god ih naslijedi može samo javno lajati ali će biti daleko poslušniji prema politikama EU i SAD.
-
toska
-
Malisa11
-
toska
#67248 Re: Dešavanja u Srbiji
Dosadno mi.
Sa jakom Rusijom nikakve promjene u Srbiji nisu bile moguće.
- skupljac_zeljeza
#67249 Re: Dešavanja u Srbiji
Srbija djeluje kao podijeljeno tijelo na one kojima se više smučilo 30 godina srbovanja, a ne bi išli nigdje nego živjeli u nekakvoj drugačijoj i normalnijoj Srbiji i oni koje ta odvojenost od realnosti još drži pa padaju u trans kada čuju Knindžu ili Danicu Crnogorčević. Na ovim drugim opstaju još Dodik i Vučić.Peacean wrote: ↑21/01/2025 10:00 Ja mislim da su vučić i dodik zadnja generacija srpskih političara koji mogu koliko toliko gurati svoju politiku. Zahvaljujući njihovim represijama političkih rivala danas ne postoji niko na sceni ko bi mogao da radi ono što oni rade, što znači da kad oni odu ( ili padnu ) ko god ih naslijedi može samo javno lajati ali će biti daleko poslušniji prema politikama EU i SAD.
-
toska
#67250 Re: Dešavanja u Srbiji
Da je Ukrajina pala sad bi se srbovalo još više.skupljac_zeljeza wrote: ↑21/01/2025 10:15Srbija djeluje kao podijeljeno tijelo na one kojima se više smučilo 30 godina srbovanja, a ne bi išli nigdje nego živjeli u nekakvoj drugačijoj i normalnijoj Srbiji i oni koje ta odvojenost od realnosti još drži pa padaju u trans kada čuju Knindžu ili Danicu Crnogorčević. Na ovim drugim opstaju još Dodik i Vučić.Peacean wrote: ↑21/01/2025 10:00 Ja mislim da su vučić i dodik zadnja generacija srpskih političara koji mogu koliko toliko gurati svoju politiku. Zahvaljujući njihovim represijama političkih rivala danas ne postoji niko na sceni ko bi mogao da radi ono što oni rade, što znači da kad oni odu ( ili padnu ) ko god ih naslijedi može samo javno lajati ali će biti daleko poslušniji prema politikama EU i SAD.
Ovako, proruska stolica ili politika je izgubila.