zrakomlat wrote:Išao juče u Telecom da vidim jel stigao Xiaomi, nema žeMska pojma o čemu pričam, ne konta šta pitam, izraz lica joj je bio u stilu koji qrz je Šaomi
Kad sam objasnio da pitam za telefone postavljene na stranici, kaže nisu, ne zna kad će, i tako...
E pošto ga nisam juče pazario a ni rezervisao zbog gore navedenog razgovora, u međuvremenu bacim oko i na S10e.
Kontam uzeti malo bolji telefon na duže staze, mislim da oba mogu to obezbijediti a kod Samsunga me privlače najviše dimenzije, nije glomazan.
Ne mislim da ću Samsung uzeti ali da pitam ipak jel bolja kupovina Mi 9T Pro ili S10e? Na rate 26 KM prvi, 33 KM drugi preko Extra M paketa.
Al to mi je fenomen, na sajtu neka informacija, ponuda, a u poslovnici niko pojma nema, gledaju te ko da si s Marsa pao. Jebemu majku, zar je toliko teško prijaviti sve radnike na neki newsletter koji bi svi trebali čitati i biti koliko-toliko upoznati sa svim ponudama? Ali eto šta pričati, kad meni ova jedna prije mjesec nije dala da se prebacim u BHT, tražila potvrdu o izmirenju dugovanja za prepaid.
Edit: Ili ovaj jedan, dopunio ja 5KM na šalteru i trebao neki bonus net biti od 5G dan tako nešto, i zovem 1444 reko kako aktivirat bonus, kaže on meni "Aaa ne može ako dopuniš na šalteru", ha hu, još on odvažan, diktira on meni kad može. A na sajtu piše može i dopunom i na šalteru, i nakon 15-ak minuta stiže SMS kako aktivirati taj bonus, aktivirao i sve ok.
Znači, tragikomična mi je ta neusklađenost i neinformisanost radnika, pa eto napravi zatvorenu Viber grupu dodaj 500 radnika i šalji im svaki dan ponude i opcije.